width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. szept. 20.

2013. szeptember 20., péntek

A Pető intézet nem szűnik meg

A Pető intézet nem szűnik meg

Balliberálisok bezáratták Lipótmezőt, a Schöpf-Mereit és több száz más kórházat tehát nem hitelesek mikor a Pető intézetért aggódnak.

Ami amúgy nem fog megszűnni. A valós helyzetről JOBB és emiatt hiteles forrásokból érdemes tájékozódni, mert megy facebookon is a szocionista hazudozás, hisztikampány. Ki indította az erről szóló fb csoportot?

Szakadár libajnaista "párbeszédes" elempések. Neoliberálisok, mint a szdsz-es horváth hordágy ágnes! Aki szerint a gyerekeknek túl jók voltak a bezárt kórházak, kellett a haveroknak a lóvé és / vagy az olcsón kilopható állami ingatlan!

 
"Facebookon mentenék meg az intézetet Bajnaiék Az MSZP keddi sajtótájékoztatóján az hangzott el, hogy a szocialisták szerint a kormány szisztematikusan teszi tönkre a fogyatékos gyermekek korai fejlesztésével foglalkozó intézményeket, ezt támasztja alá többek között a Nemzetközi Pető Intézetet sújtó pénzelvonás is. Korózs Lajos elnökségi tag emlékeztetett arra, hogy a Pető Intézet költségvetése a tavalyi 2,2 milliárd forintról idén 1,5 milliárdra csökkent, ami az intézmény működését veszélyezteti. Az Együtt–PM Facebook-oldalt indított, valamint a parlamenti pártok frakcióvezetőihez és a karitatív szervezetekhez fordul a Nemzetközi Pető Intézet megmentésének érdekében – jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján Szabó Tímea. A szövetség társelnöke azt mondta, bár hétfőn a parlamentben leszavazták javaslatát, amelyik 500 millió forintot juttatott volna az intézménynek, továbbra sem adják fel azt a céljukat, hogy megmentsék a Pető Intézetet."

A cikk folytatása

A Pető intézet nem szűnik meg, megszűnik, balliberális riogatás, hisztériakeltés, rémhírek, rémhírkeltés, ron werber, lejáratókampány a jobboldal ellen, ócska hazugságokkal, kórházbezárások az mszp szdsz kormány idején,