width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. máj. 19.

2014. május 19., hétfő

Kovács Béla, Jobbik : ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért az unióban!

Ugyanaz a technológia, ugyanaz az unió, ugyanaz a munka, a bér meg ötöde vagy tizede, na ne!

Vagy ha nem, akkor meg minek nekünk unió? Ha az alulfizetett közép és kelet európai országok együtt intenének be a disznófejű nagyúrnak, nem lehetne így lerabolni minket!

Kovács Béla, Jobbik :

"Az Európai Unió feltörekvő országai számára sorsdöntő jellegű beadvánnyal fordulok litván képviselőtársammal, Rolandas Paksas-szal az Európai Bizottsághoz: az egységes európai minimálbérért akarunk kiíratni referendumot. Azok az óriási jövedelemkülönbségek, amelyek az unió fejlett tagállamai és a feltörekvő országok anyagi juttatásai között megjelennek, joggal irritálhatják a jobb sorsra vágyó milliókat. Amennyiben az Európai Bizottság befogadja közös beadványunkat, úgy előre borítékolható a siker, hiszen egymillió aláírást ezért a célért akár csak Magyarországon is simán meg lehet szerezni és akkor még nem beszéltünk azokról az országokról, ahol ez a kérdéskör szintén alapvető társadalmi probléma. Egyet értetek a javaslatunkkal? Kérlek osszátok meg minél többen!"