width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008.06.18.

2008. június 18., szerda

Cigányok, szocpol csalás

Cigányok, szocpol csalás

"Érdekes, hogy akármennyire tabutéma az ilyesmi a PH!-n, már az írás első pár sorának elolvasása után, egyből azokra a bizonyos ***CENSORED***-ekre gondoltam. Nem csoda. Mostanában minden csak arról szól - Jogosan! - , hogy miket tehetnek ők meg, amit jóérzésű dolgozó ember meg sem mer említeni... :("

Téma lezárva, hsz-ek törölve, topik törölve, user bannolva. Mindig!

Az impresszumban pedig szépen egymás mellett sorakoznak a zsidó nevek...

Ne fórumozzatok a prohardver.hu mobilarena.hu logout.hu itcafe.hu oldalakon, mert az elnyomó, zsidó moderátor úgyis töröl MINDENT ami a VALÓS társadalmi problémákat és az azokhoz kapcsolódó negatív trendeket érinti.

Pedig ha valami gond van, az attól még nem szűnik meg, hogy nem lehet róla beszélni...

Az idióta politikai korrektség ide vezet, hogy nem lehet megbeszélni, mit kellene tennünk a fajunk túlélése érdekében.

A zsidóknak ennyire útban vagyunk, úgy látszik. A primitív, analfabéta, unintelligens, és koszos - büdös cigányok felett könnyebb uralkodniuk, azért szaporítják el így őket.

Business is business... nostrum Dátum: 2008-06-18 21:18 kulcsszavak: szánalmas

Újabb munkahelyi ártalom...

Veszélyességi pótlékot kérhetnék, mert az amúgy egészséges kereteken belül mozgó vérnyomásom ilyenkor az egekbe szökik, persze teljesen fölöslegesen. A dolgok értelmét tovább feszegetve azt is tudom, hogy hiába írom le a következőket, semmi sem fog változni. Csak egyre rosszabb lesz, nyelünk, nyelünk, nyelünk...

Már nem tudom hogy ha lehetne egy kívánságom, akkor az a lottóötös, vagy pedig egy többszáz kilotonnás hidrogénbomba lenne, a Kárpát-medence közepébe. Na jó ez túlzás, nem vagyok én egy elkeseredett ember, csak néha felb@sszák az agyam, és olyankor ki kell engedni a gőzt.

Tehát mivel az elmúlt években láttam nem egy vállalkozó felemelkedését ebben az iparágban, gondoltam megosztom veletek a titkot, gazdagodjatok ti is, ha egy mód van rá.

Az üzletág neve:

KÖLCSÖN GYEREK, EZZEL NYEREK...

Amíg a legtöbb IQ0 low-life ingyenélő gyökér elvan azzal, hogy kicsiny országunkat telefialja a saját porontyaival, annak érdekében, hogy segítőkész szociális rendszerünk támogatásával minél több pénzt ihasson el vagy dobjon a játékgépbe, addig az IQ1-es low-life ingyenélő gyökér már olyan ravasz fajta, hogy ráérez komolyabb üzletekre.

Mert az egyenlet adott: több gyerek több szocsegély, több lakásfenntartási támogatás, több családi pótlék, több gyermekvédelmi támogatás, oszt mi kell hozzá? Egy 14-15 éves tüzes szuka, meg egy termékeny kan? A külykök elvannak az óvodától kezdve a hátrányos helyzet miatt kapott ingyenkoszton, ruhát ad a szomszéd, ami meg nincs azt lehet "szerezni" attól akinek van. Szóval tiszta haszon, nulla költség, és a kis aranyos szutyok 14 éven belül bekapcsolódik a körforgásba.

ÜZENET AZ AGYNAK:

Az ingyenélők szaporodnak mint a nyúl, míg a dolgozó ember nem szívesen vállal gyermeket ebbe a világba... számoljátok ki mi lesz ennek a vége egy-két generáción belül?


KOP-KOP! MCFLY!?! VAN ITT VALAKI?

Viszont kevésbé fertilis, vagy egyszerűen csak időt spórolni akaró nyomorultak rájöttek, hogy állami gondozásból ki lehet rángatni a gyerekeket, és az ráadásul összehasonlíthatatlanul többet hoz a konyhára. Szabályozás papíron van, gyakorlatilag nincs. Olyan redvás negyven négyzetméteres putriba is kiadnak a mocsokba a szennybe emberi hulladékok keze alá gyerekeket, hogy azt el sem tudjátok képzelni. Azzal védekezve, hogy ez még mindíg jobb mint a nevelőintézet. A sajátok mellé kölcsönzött gyerekek havi hozama olyan szintű, hogy itt számokat nem említenék. Fenntartásuk a már korábban említett nullával egyenlő. Ellenőrzéskor lekerül az Elzett a lelakatolt hűtőről...

Az első kikölcsönzött gyerek után egy-két évvel megkezdődik az építkezés, az autóvásárlás, a saját gyerekek kihíznak és márkás cuccokban járkálnak, az asszony kiszőkül, megjelennek a fukszok, és a fölényes lenéző tekintet, miszerint: mi elértünk valamit, mi megdolgoztunk valamiért, és erre büszkék vagyunk...

A kölcsöngyerek meg vegetál... szerencsétlen értetlenül nézi, hogy miért bámulják a menzán, ahogy habzsol, és minden délben úgy eszik, mint aki először és utojára eszik, és közben tényleg... már kezdi érteni, hogy őrá miért is van szükség...

Az elmaradhatatlan feltűnősködés tárgyaként márványoroszlánok ülnek a kerítés kapuoszlopain... igen, oroszlán. A fennséges, az állatok királya. Nem varnyú, nem szarka, nem veréb... Oroszlán...

És amikor megyek az úton a tíz évig fizetendő autómmal, napi 12 óra munkámat letudva, vigyorogva jön velem szembe a kisoroszlán, a felcseperedett saját kölyök, int, s a visszapillantóban még látom, a szárnyas-sploileres fekete Suzuki Swift hátán a feliratot: "Apámtól a kettes átlagért..."

És arra gondolok, hogy legközelebb telibenyomom szemből padlógázzal, lesz, ami lesz...

[OFF]Attól függetlenül, hogy a moderátorok ezt másképp értelmezték, EZ AZ ÍRÁS NEM RASSZISTA!!!

ÉN nem a CIGÁNYOKAT gyűlölöm...

A SZAR EMBEREKET gyűlölöm SZÍNRE, FAJRA, NEMRE való tekintet nélkül...[/OFF]

És még így is kiszedték ezt az írást a szemetek. Pedig az emberfajták közti viselkedésbeli, intelligenciabeli, kinézetbeli különbség igenis a biológiai okokra vezethető vissza. Gének. Ezért nemesíti az ember a növényeket, és ezért tenyészti az állatokat. A leghitványabb emberfajták szándékos felszaporítása, ezzel együtt a fehér faj megszüntetése a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben is szerepel.

http://www.radioislam.org/hongr/cionp.htm