width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 25.

2007. október 25., csütörtök

Zsidó megszállás

Zsidó megszállás

Először a néhány felmerült vicces keresőkifejezére válaszolok :-)

"Miért utálják a zsidókat" - mert szemetek :D

"Sieg Heil magyar jelentése" - nem szószerint : Fel a győzelemre!, másik lehetőség a fordításra : Éljen a győzelem!

A bölcsnek mutatkozni akaró korrupt (A patkány zsidó demszkyvel közös vállalkozása van) rogán antal zsidó patkány külön uszította a blokádolók ellen a rednőrséget.

A rendőrök pedig állatok módjára ordítottak a sajtó képviselőivel, valamint lökdösték őket. És nem csak a tüntetéseken bunkók, bunkók azol máshol is, íme :

"Egy valamelyik fórumon olvastam egy normális lila beírását. Kábé reálisan írta le az eseményeket, érződött rajta, hogy nem a balhés fajtából való. Beszámolója szerint a kékeknek sikerült megint az apukás részt betámadniuk, a gyerekek is kaptak a gázból bőven. A mondandója végén szó szerint azt írta, hogy most már elhiszi a Fradistáknak, hogy nem mindíg ők kezdik a balhét. A rendőrök állatok voltak, látszott rajtuk, hogy ütni akarnak - mindenáron. Ezentúl fenntartásokkal fogja olvasni a Fradisták kontra rendőrök beszámolókat. Ez az egész tipikus esete annak, amikor valaki csak a médiából, a fotelben üldögélve "tájékozódik" a dolgokról. Aztán élőben jön a nagy meglepi!"

Pedig volnának lehetőségeik. Például a parancsmegtagadás.
Amúgy meg, élő egyenes adásban löködni, ütni, leordítani a tévés emberkét, ez sem vall valami nagy észre. :-D
Holnap is lesz nap, amikor is lehet hogy pont emiatt a bunkóság miatt fog valami rendőri intézkedés a rendőrökkel szembeni lakossági közutálat miatt meghiúsulni.

Megtagadhatják a parancsot a rendőrök
2007.09.18. Magyar Hírlap Online

A Civil Jogászbizottság képviselői szerint a tavalyihoz hasonlóan az idén is fennáll az emberi jogok "tömeges és durva megsértésének közvetlen veszélye". A bizottság emiatt nemzetközi emberi jogi szolgálatot szervez. Egy rendőrszakszervezet viszont parancsmegtagadásra szólítja fel a kis rendőröket.

Morvai Krisztina, a Civil Jogászbizottság társelnöke arra kéri a kormánypártokat: figyelmeztessék Gyurcsány Ferencet arra, hogy Magyarország uniós tagállam, demokratikus jogállam, ahol az emberi jogok gyakorlóit védelem illeti és nem fenyegetés.

Morvai szerint ezt a figyelmeztetést a miniszterelnök nyilatkozatai teszik szükségessé. Elmondta: a tavaly őszi eseményekért nem az antiszemitizmus, a fasizmus vagy a randalírozási vágy a felelős, hanem Gyurcsány Ferenc és pártja. "Hiába mondta ki több jelentés, köztük a rendőrség által készített Papp-jelentés is, hogy a rendőrök jogsértéseket követtek el. A parancsnokok felelősségre vonása nem történt meg, sőt többeket megjutalmaztak, az áldozatok viszont nem kaptak kárpótlást."

A sajtótájékoztatón Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára a rendőri vezetőktől azt kérte, hogy a jogszabályoknak megfelelően járjanak el, a kis rendőröktől pedig azt, hogy tagadják meg a jogsértő parancsot, ha az bűncselekmény elkövetésére utasítaná őket.

Szima Judit úgy tudja: törvénytelen módon, egyéni teljesítményértékelés nélkül a háromszáz legmagasabb rangú rendőri vezetőnek átlagosan kilencvenezer forinttal "pozitív irányba eltérítették az illetményét".

Völgyesi Miklós, a Civil Jogászbizottság másik társelnöke bejelentette, hogy nemzetközi emberi jogi megfigyelő szolgálatot szerveznek.

Ez annyit tesz, hogy a tömegben városszerte külföldi megfigyelők lesznek, a nagykövetségeket pedig folyamatosan értesítik az emberi jogokra leselkedő veszélyekről.

A Civil Jogászbizottság testvérszervezetének számító Nemzeti Jogvédő Alapítvány telefonon, a 06-30-549-4167-es számon várja azoknak a jelentkezését, akiket emberi jogi sérelem ér, például rendőri brutalitás áldozatává válnak.

Hát igen, ilyenné teszik a rendőrséget a balliberálisok.

Azaz a zsidók.

A történelem e tragikus, nehéz építésében csak egy faj nem vett részt: a zsidó. És egyetlen liberálisom, nézz most körül Budapesten, ha ugyan erre a ténykedésre vannak szervei egy liberálisnak.

Nézd: pompás villák borítják a Svábhegyet, a Rózsadombot, a Hűvösvölgyet. Kiké ezek a villák? Zsidóké. Nézd, ragyogó paloták nyomják a Dunapart, a Lipótváros, a Terézváros, a Körutak földjét. Kiké ezek a paloták? Zsidóké. Nézd: óriás bankokba, hatalmas részvénytársaságokba, s a fertelmes börzébe folyik össze a magyarság minden termése: a paraszt vetése, a munkás napi verejtéke, a magyar agyvelő gondolata. Kiké ezek a bankok, kiké ezek a részvénytársaságok, kiké a börze? Zsidóké. Nézd, gazdag üzletekben, zsúfolt csarnokokban és tarka ószeren, nyűtt tárházakban és dugott lebujokban halmozzák hatalommá, győzhetetlen jövővé mindazt, amit az ember ezer szükségéből lehet kisajtolni. Kiké az üzletek, a csarnokok, az ószerek, a nyílt tárházak és a dugott lebujok? Zsidóké.

Nézd, jól fűtött színházakban, fülledt orfeumokban, fényes bárokban, kabarékban, parkokban, mozikban, bordélyokban terem pénzt és hatalmat a lélek szomjúsága s a test zabálása. Kiké a színházak, az orfeumok, a bárok, a kabarék, a jardinek, a mozik, kiké a bordélyok? Zsidóké.

Nézd, a könyvkiadó vállalatokban, könyvkereskedésekben, műkereskedésekben teremt pénzt, hatalmat, jövőt a magyar agyvelő, a magyar szépség. Kiké a kiadóvállalatok, a könyvkereskedések, a műkereskedések? Zsidóké. Nézd, nyomtatott lapokban termel történetalkotó, országhódító hatalmat az, hogy szabad szavakkal mérgezni, gyilkolni, keríteni, fertőzni. Kiké ezek a nyomtatott lapok? Zsidóké. Nézd meg a budapesti kereskedelmi közvetítőket, ügyvédeket, orvosokat, magánmérnököket, szabadpályásokat, nézz meg minden pályát, hol fölényes a munka és korlátlan a pénz. Kiket találsz ott nyolcvan, kilencven, százpercentes túlnyomóságban? Zsidókat."

"Az utolsó 50-60 év történelme kiáltó illusztrációja állításaimnak. A győzelmes zsidóság elfoglalja a lélekgyúrás minden műhelyét: a sajtót, az irodalmat, a könyvkereskedést, a könyvkiadást, a katedrát, a színházat és a mozit. És megszületik a világ legtürelmetlenebb lelki formája: a szabadgondolkodó. A szabadgondolkodó, aki "természettudományos", "racionális" "egyetemes emberi", de aki eltipor minden tudományt, rációt, minden emberit, ami nem segít előre, vagy akadályozza a zsidó faj világuralmi törekvéseit. Szuggesztív szavakat termel: reakciós, klerikális, elfogult, nacionalista stb. Ezekkel a szuggesztív szavakkal, roppant szolidaritásával s világtőkéjével irgalmatlanul eltipor minden ellentmondást és ellentmondót."

"Az emberiséget csak faján keresztül szolgálhatja az ember, s a magyarságra minden összekeveredés a zsidósággal biztos halált jelent. Teljes szétválás, abszolút külön szervezkedés: ez az egyetlen reálpolitika. Mi befogadtuk testvérként őket, mi hittünk bennük, mi liberálisok voltunk, mi velük akartunk haladni az örök emberi ideálok megvalósulására. Ők megtaposták testvériségünket, leöklözték hitünk, eltiportak minden liberalizmust velünk szemben, megtagadták ezeket az ideálokat."

"A zsidóság a legkomolyabb, a legvégzetesebb ellenség, a zsidókérdés a magyarság élet-halál kérdése, mely belekapcsolódik a magyar élet, a magyar jövő minden mozzanatába. Viccet csinálni ebből a kérdésből, lekicsinyelni ezt az ellenséget és ezt a veszélyt: csak hülyék vagy megfizetett gonoszok tehetik."

"A zsidó sajtó úgy, ahogy van, különböző arcával, vörös, fehér, nemzeti színű vagy színtelen frázisaival, nagyszerű szerve e céltudatos faj hódításának, s én nem tudok jobbat kívánni, mint hogy nekünk küzdelmében olyan céltudatos, céltudatosságában olyan egységes sajtónk legyen, mint amilyen a zsidóságnak a maga sajtója."