width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2018. ápr. 22.

2018. április 22., vasárnap

Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő a közösségi médiában tett bejegyzésében sorolta fel a teljesség igénye nélkül azokat a sarkpontokat, melyek a mára már nemzetietlenné váló Jobbik és Vona Gábor abszolút bukásához vezettek.

Tökéletes összeállítás Vona Gábor és a Jobbik hazaárulásairól

Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő a közösségi médiában tett bejegyzésében sorolta fel a teljesség igénye nélkül azokat a sarkpontokat, melyek a mára már nemzetietlenné váló Jobbik és Vona Gábor abszolút bukásához vezettek.

Nem tartott sokáig azon jobbikosok felüdülése, akik a párt orbitális, "kormányváltó" pofára esése után annak örültek, hogy a Jobbik végre megszabadult a baloldali fordulatot – és ezzel együtt a bukást is – kierőszakoló Vona Gábortól. Hiszen alig pár nappal Vona álságos lemondása után a párt egyik alelnöke, Volner János bejelentette:

Vona Gábor a háttérből, tanácsadóként tevékenykedik, de azt sem zárta ki, hogy később még visszatér."

Az, hogy Vona Gábor valójában mennyire nem gondolta komolyan a politikából való kilépését, hűen érzékelteti, hogy a pártban maradt csatlósai neki is ugrottak a nemzeti érdekeket képviselő Morvai Krisztina EP-képviselőnek. Szerintük Morvai azzal, hogy az Brüsszelben kiállt a migránsokat elutasító nemzeti kormány mellett, elárulta a Jobbikot, amely – mint köztudott – még a kényszerbetelepítést elutasító alaptörvény-módosítást sem szavazta meg.

Morvai védelmére kelt többek között Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő is, aki tökéletes összeállítást írt arról, hányszor és milyen sunyi módon árulta el a Jobbik a nemzeti minimumot és a Szent Koronára tett esküt, amely végül a párt abszolút bukásához vezetett.

Lássuk:

EU-lojális irányváltás az eddigi EU-kritikus és kilépéspárti irány helyett.
Az euró mielőbbi bevezetése melletti kiállás a balliberális pártokkal együtt.
A párt lelke elvételének bejelentése.
A bevándorlásellenes Alaptörvény-módosítás meg nem szavazása.
A CEU és Soros civiljei melletti kiállás.
A Soros-terv bagatellizálása.
A kudarcos és eleve rossz koncepcióval meghirdetett ultrademagóg bérunió.
Megalázó Canossa-járás a Spinoza-házban.
Kiállás a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Ügyészség mellett.
A bevándorláspárti LMP-vel és olimpiagyilkos Momentummal közös kormányzás kilátásba helyezése.
Lázár János bécsi videoüzenetének elítélése.
Behódoló levél a Kalergi-Soros-tervet végrehajtó Macronnak
és együttműködés a vállalhatatlan Simicskával, amely 660 millió forintos bírsághoz vezetett.

Gaudi szerint mindezt tetézte a Gyurcsányék Országgyűlésbe jutásában játszott meghatározó szerep:

"A Jobbik által fenntartott Iránytű Intézet kireszavazzunk.hu oldalán 27 választókerületben bevándorláspárti szocialista, gyurcsányista és lmps jelölt támogatására heteken át buzdított, ebből hat esetben DK-sra. Ez ment a Hír Tv-ben is. Ez a gyalázatos, ballib érdekű agitprop olyan remekül működött a választási eredmények tanúsága szerint, hogy a hibbant Néró és csapata alig harmincezer szavazattal billent át a bejutási küszöbön. A három egyéni gyurcsányista győzelem is úgy vált lehetségessé, hogy a listán Jobbikra szavazók közel fele átlagosan DK-s jelöltre adta taktikai voksát.

Ezzel az esküszegő vezetés a most vasárnap tönkrevert nemzetellenes ellenzéki koalíció csatlósává tette a Jobbikot."

Hozzátette, fontos, hogy mindezeket minél többen felismerjék és segítsenek abban, hogy az esküjéhez hű Krisztina bűnbakká minősítése helyett – akinek köszönettel és tisztelettel tartoznak elévülhetetlen érdemeiért az őt most minősíthetetlen hangvételben árulózó, biztos politikai állással részben neki is köszönhetően rendelkezők – eljöjjön az önvizsgálat és önkritika ideje.

Ha ezt a még nemzetben gondolkodni képes jobbikos honfitársaink nem kényszerítik ki, akkor a Jobbik esküszegő vezetés által meglékelt hajója menthetetlenül elsüllyed."

888.hu