width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.10.28.

2016. október 28., péntek

Az NNI-nek meg üzenem "szánalmas, amit művelnek: volt rendőröket, 2006-ban a rendőrök által megvert tüntetőket és még kitudja kiket zaklatnak pótcselekvésképpen, csak azért, mert bénák, nem értenek a nyomozati munkához, és nem tudnak elkapni egy ilyen véglény merénylőt sem. Egyébiránt, ez az amatőr rendvédelem az egyik oka annak, hogy azt valljuk, hogy önvédelmi közösségekbe kell tömörülnünk, meg kell tanulnunk megvédeni saját magunkat és ehhez rendelkeznünk kell a szükséges eszközökkel (amik beszerezhetőek még a törvények betartásával)."

Szánalmas bohócok, fideszes kézivezérelt sündőrség, valódi terroristákkal (és cigánybűnözőkkel) szemben tehetetlenek, hazafiakkal szemben bezzeg keménykednek.

Kontraszelekció megy keményen, az maradhat aki megfelel "a hazafias elkötelezettség kizáró tényező" mondták még 2009-ben lám most is.

"Aztán itt van a volt rendőrök ugye. Minden szakmai és jogi normát felrúgva vegzálják alpári, kioktató stílusban a volt kollégákat is. Körülbelül, mintha bűnözőkhöz mennének ki – illetőleg azokhoz nem nagyon mennek, azért ilyenek… Az egyik ilyen kirívó esetről az N1TV számolt be, itt nézhető meg az interjú egy "ex-zsaruval".

Az Attila Védvonal Túrázói között keresik a Teréz körúti robbantót?!

http://szentkoronaradio.com/blog/2016/10/18/az-attila-vedvonal-turazoi-kozott-keresik-a-terez-koruti-robbantot/

Az Attila Védvonal Túrázói között keresik a Teréz körúti robbantót?!

Dátum: okt 18, 2016
Címkék: Attila Védvonal Emléktúra Barcsa-Turner Gábor NNI

Szánalmas, amit az NNI művel: a volt rendőrök, 2006-os utcai harcokban megsérültek után már az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra után is nyomoznak… Nem akarjuk elhinni, hogy ennyire pitiáner a nyomozati munka 2016-ban, Magyarországon.

A 2006-os utcai harcok több résztvevője is beszámolt már arról, hogy zaklatják őket az NNI munkatársai. Volt olyan, akit hétvégén kerestek egy több évvel ezelőtt eladott ingatlanban, majd az illető édesanyját keresték fel, ahelyett, hogy mondjuk megnézték volna, hogy dolgozik, vagy hol is lakik jelenleg. Mivel szerencsétlenek voltak, nem is találkoztak vele azóta sem, hiába kereste az illető a rendőrséget telefonon, hogy mit is akartak vajon tőle?
Aztán itt van a volt rendőrök ugye. Minden szakmai és jogi normát felrúgva vegzálják alpári, kioktató stílusban a volt kollégákat is. Körülbelül, mintha bűnözőkhöz mennének ki – illetőleg azokhoz nem nagyon mennek, azért ilyenek… Az egyik ilyen kirívó esetről az N1TV számolt be, itt nézhető meg az interjú egy "ex-zsaruval".

És most itt a legújabb hülyeség, amiről Barcsa-Turner Gábor, a személyes Facebook-oldalán számolt be.

https://www.facebook.com/laszlo.barcsa.5

"Az NNI szaglászik állítólag utánunk, az Attila Védvonal Túra kapcsán, ugyanis "kitakart arcú emberek fegyverekkel pózolnak az interneten", és aznap volt a Teréz Körúti robbantás is, így bekérették a maglód nyaralósi vasútállomás kamerafelvételeit is. Tetszik érteni? Mert én nem… Ezek szerint a feltételezett robbantó, vagy szervezői teendőket látott el a túrán, fegyverekkel pózolt, majd tekintettel az esti programjára, kitakartatta az arcát. Vagy lesétált 44 km-t, átvette róla az emléklapot, és bement Budapestre robbantani egyet. (Vagy lehet, hogy az egyik futó volt az, és azért futott, mert tudta, hogy este még dolga van?) Ami a fegyvereket illeti: airsoft és vagy hatástalanított fegyverekrő van szó, illetőleg több hagyományőrző szervezet is részt vett a túrán, mert – kapaszkodjunk meg -, a második világháborús hősökre nem virágszirmok evésével, hanem katonai hagyományőrzőkkel és militáns hangulatban emlékeztünk meg! Ezt jelenti számunkra a méltóságteljesség, és nem az üres, politikai korrekt közbeszéd. És hogy miért kell kitakarni a hagyományőrzők arcát (lásd a fotó)? Pont azért, amiért ilyen piti, szánalmas eszközökkel "nyomoznak", amibe simán beletartozik a megfélelmlítés, zsarolás, a munkahely, iskola előtti lejáratás és ellehetetlenítés. Ha az ember teljesen ártatlan, akkor simán meghurcolják.

Az NNI-nek meg üzenem (ha már elolvasták eddig), hogy szánalmas, amit művelnek: volt rendőröket, 2006-ban a rendőrök által megvert tüntetőket és még kitudja kiket zaklatnak pótcselekvésképpen, csak azért, mert bénák, nem értenek a nyomozati munkához, és nem tudnak elkapni egy ilyen véglény merénylőt sem. Egyébiránt, ez az amatőr rendvédelem az egyik oka annak, hogy azt valljuk, hogy önvédelmi közösségekbe kell tömörülnünk, meg kell tanulnunk megvédeni saját magunkat és ehhez rendelkeznünk kell a szükséges eszközökkel (amik beszerezhetőek még a törvények betartásával). És természetesen már nem emlékszem, hogy kiknek a társaságában állok ezen a képen, illetve a kutyámat, Lándzsát még felismerem. Talán részeg voltam, vagy ilyesmi :)"

Barcsa-Turner kérdésünkre elmondta, hogyha valóban a fegyverek, vagy a túra érdekelné a nyomozóhatóságot, akkor nyilván megkeresték volna őt, de ehelyett a kamerafelvételeket kérték be, tehát jelenleg éppen azt elemezhetik, hogy a horgászkalapos robbantó is túrázott-e…

(Szent Korona Rádió)

Budaházy börtönben, sukorói elsuvasztók felmentve "Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen."

Hogy lehetne szabadságot adni Budaházynak és a Hunnia per további politikai foglyainak?

Aki vitatja hogy sokan vitatkoznak a Jobbik néppártosodásával és emiatt csökkent a párt támogatottsága, igaza is van meg nincs is. ;) Így nem is lesz soha elég erős a nemzeti radikális párt a továbblépéshez, további támogatókat keresve emiatt néppártosodni meg minden mást megpróbál. A ballib továbbra is ellenségnek teklinti őket, hivatalosan és nemhivatalosan, fórumokon is megy a nácizás "jobbikos rendőrgyilkos" stb...

"Leírom ide is, hogy nekem lenne egy ötletem, hogyan lehetne a közkegyelemmel kapcsolatban segíteni rajtuk:

Egy országos kampányba kellene kezdeni, ami arról szólna, hogy minden
választókerületben aláírásgyűjtésbe kezdenénk, és adnánk át a kerület kormánypárti képviselőjének a következő szöveggel:

"Tisztelt jelenlegi/leendő képviselő úr/asszony! Biztosan hallott a Hunnia-ügyről,és annak a közvélemény által ártatlannak vélelmezett vádlottjairól. A jelen petíció aláírói ígéretet tesznek önnek, hogy amennyiben eléri Áder János köztársasági úrnál, hogy a vádlottaknak közkegyelmet adjon, úgy a következő országgyűlési választáson önt fogják támogatni. Meggyőződésünk, hogy az igazságnak kell győzedelmeskednie. Amennyiben kérésünket nem kívánja szolgálni, támogatásunk az ön ellen legesélyesebbhez fog jutni. Tisztelettel: a választók."

Körzetenként 1000 aláírás, 1000 szavazat az már dönthet akár egy képviselő sorsából. Ők meg ebből élnek, érdekeltek lesznek cselekedni. Elég betalálni 15-20 húzós körzetben, ahol a képviselők hátha kisírják Viktornál az amnesztiát.

És mielőtt valaki azzal jön, hogy "én biztos nem szavaznék a Zsideszre, stb.", annak azt mondom, hogy én semmi pénzért nem mennék el szavazni senkire, de Gyuriék kiszabadítása ezt felül kell, hogy írja!"

"Semmi nem fog történni addig, amíg a Jobbik egy olyan erővel nem kerül a parlamentbe, hogy 1-2 minisztert adhasson. Akkor már lesz ereje és zsaroló potenciálja arra, hogy egy ilyen törvényt átvigyen. Persze ebben sokat segítene, ha egy csomó hülye nem uszítana még mindig a szavazás ellen, Jobbik ellen, és lenne egy összefogás a nemzeti oldalon. A libsi kölykök mind tudják, kire kell szavazni, mit kell csinálni, ti miért nem tudjátok? 18-tól lehet ebben érdemi változást elérni - sajnos. Mondjuk az sem lenne rossz, ha Gyurit a facebookon is védenétek, arccal, névvel, nem csak páran tartanánk a frontot a nagyobb hírportálokon, miközben itt megy a szájhősködés..."

Budaházy Edda: Nem adjuk fel!

Tegnap, 2016. október 27-én ismét börtönbe vitték Budaházy Györgyöt.

Az, hogy õ és társai ilyen súlyos ítéletet kaptak, egyvalamirõl lerántja a leplet. Ismerve a magyar közéletet átszövõ bûneseteket, megállapíthatjuk a következõket: nem bûn az, ha a közvagyont herdálják, ha milliárdos csalásokban, bûnszervezetben megrövidítik a közpénzt (Sukoró-ügy, állami privatizáció…), nem bûn az, ha emberek halálát okozzák gazdasági szereplõk, esetleg kormányzati szervek (vörösiszap-katasztrófa, 2006-os augusztus 20-i tûzijáték), nem kell elítélni senkit, amiért embereket ütnek-vernek törvénytelenül, csalással-hazugsággal hatalomra jutnak (2006. õsze), nincs felelõse annak, hogy a kommunisták 40 éven át megnyomorították az országot, kínoztak, megöltek, elüldöztek százezreket, 18 éves gyerekeket akasztottak, sortüzeket adtak le védtelen polgárokra (1945-1989). És nincs felelõse annak sem, hogy az egymást követõ kormányok, noha tisztában vannak a magyar nép vészes fogyásával, hatalmuk megtartása érdekében elmulasztják megtenni a népesség újbóli növekedését eredményezõ intézkedések életbeléptetését, és hagyják kihalni nemzetünket! És még hosszan sorolhatnám.

Egy dolog van, amit a legnagyobb szigorral kell büntetni: azokat, akik ez ellen fel mernek lépni, a hatalmasokat felelõsségre akarják vonni évtizedes bûneikért. Azokra a törvény legnagyobb szigorával kell lesújtani, nehogy mások is kedvet kapjanak. Ebben az esetben még csak bizonyítani sem kell a vádakat, elég a gyanú az ítélethez.

Nem volt még a történelemben olyan kor, amikor a büntetés-végrehajtás látszólag ilyen szépen elkülönült a hatalom gyakorlóitól. Mert ugye a liberális demokráciában a kormány felteszi a kezét, és így szól: én, kérem, nem tehetek arról, hogyan döntenek a bírák! Vagyis létrehoztunk egy olyan igazságszolgáltatási rendszert, ami teljes mértékben önjáró, azt csinál, amit akar, és senki nem vonhatja felelõsségre. Õk pedig még az átkos rendszer kiszolgálói, vagy annak örökösei, akik a hazafiakon törlesztenek, tisztelet a kivételnek. A kormánynak is jó ez, hiszen két legyet üt egy csapásra. õt nem lehet okolni az ítéletekért, a kemény ellenállókat meg hidegre teszik.

Egészen ördögi. Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen.

Akárhogyan is, már megszokhattuk az évszázadok alatt, hogy ebben az országban mindig a hazafiak voltak a legjobban üldözve. De mikor kell, hogy ez így legyen? Egy esetben: ha idegenek, idegenszívûek irányítják a nemzetet, mint Mátyás király óta szinte mindig –a Horthy-kort leszámítva.

Gondoljunk el egy boldogabb jövõt, amikor a Budaházy Györgyhöz hasonló emberek tehetségét, erõs jellemét és tetterejét nem üldözi, hanem felhasználja, támogatja a hazafias vezetés a nemzet szolgálatában. Hol lehetne Magyarország akkor?!

Kérek mindenkit, aki tenni akar Gyuriért, hogy írjon levelet a fideszes országgyûlési képviselõknek, saját területi képviselõjének, esetleg a jobbikos képviselõknek is, akinek gondolja, hogy érdemes, a parlamenti e-mail-címükre, és fogalmazza meg a nemtetszését kulturáltan, a saját szavaival. Követeljen amnesztiát a 2006-2010 közötti politikai indíttatású cselekményekért! Ez nem kerül semmibe.

Hiszem, hogy számít, ha nagy tömegek jelzik, hogy itt valami hiba csúszott a törvénykezés gépezetébe. Kell, hogy érezzék, hogy vannak elvárásaik a szavazópolgároknak cserébe azért, hogy hatalomra juttatják õket. Amíg szépen mondjuk.

Gaudi-Nagy Tamás amnesztia-törvényjavaslata itt érhetõ el.

http://gaudinagytamas.hu/sites/default/files/Amnesztia%20törvényjavaslat.doc

Soha ne adjuk fel!

https://kuruc.info/r/1/165468/
https://kuruc.info/r/2/165421/

Ez az állítás önmagában igaz. Ilyen pocsék kormányzással ennyire nincs valódi nemzeti ellenzék, valami hiba kell hogy legyen. “A poszt nem állás, hanem misszió. Próbára fog tenni, de segíteni szeretnék, mert szerintem a Jobbik 2010 óta egy helyben toporog.”

A Jobbik nem rendelkezik saját médiabirodalommal, írják. Ez igaz is, az Index, ATV, és Simicska Lajos tulajdonai nem sajátok. Nem az a lényeg mit írnak rólad a 23 oldalon, hanem hogy a címlapon vagy. Lehetne ezekben azzal is szerepelni hogy már megint milyen náci volt a Jobbik, a fordított hatás meglenne azoknál, akik utálják a folyton ferdítő liberális médiát. Aztán van, akit se pro se kontra nem zavar a nácizás, az se baj ha néppártosodik és már nem lehet rámondani, ugyanúgy marad Jobbikos.

"A poszt nem állás, hanem misszió. Próbára fog tenni, de segíteni szeretnék, mert szerintem a Jobbik 2010 óta egy helyben toporog."

Ez az állítás önmagában igaz. Ilyen pocsék kormányzással ennyire nincs valódi nemzeti ellenzék, valami hiba kell hogy legyen.

Közben megfigyelhetjük hogy a Hídfő oldal is kritikus a Jobbikkal szemben. Mert az tényleg nem egy Jobbikos oldal, semmi köze hozzá és azért. :)

Mélypontra esett a Jobbik támogatottsága

http://www.hidfo.ru/2016/10/melypontra-esett-a-jobbik-tamogatottsaga/

Drámaian visszaesett a Jobbik támogatottsága, amióta megkezdte az úgynevezett "néppártosodás" stratégiát, amely eredetileg a szavazótábor bővítését célozta volna. A Jobbik ki akart lépni a rétegpárti létből, de ez nem sikerült, a liberális médiához hozzáigazodással pedig aktivistáinak nagy részét is elveszítette.

Két nappal ezelőtt hozták nyilvánosságra a Tárki egy közvélemény-kutatásának eredményeit, amelyből kiderült, hogy a Jobbik támogatottsága folyamatosan csökkent az elmúlt negyedévben, és a párt szavazótábora mára az MSZP-ével megegyező. A mérés szerint a Jobbik számára ez az elmúlt két év leggyengébb eredményét jelenti; a teljes népesség körében a párt népszerűsége 14%-ról 10%-ra esett.

"a teljes népesség körében a Fidesz-KDNP támogatottsága július és október között 30 százalékról 32 százalékra változott, míg a pártválasztók körében 49 százalékról 54 százalékra nőtt. Eközben a Jobbik népszerűsége a teljes népességen belül 14 százalékról 10 százalékra, a pártválasztók körében pedig 22 százalékról 17 százalékra csökkent. A szocialista párt tábora lényegileg változatlan: a teljes népesség körében a júliusi 8 százalékot követően októberben 9 százalékon, a pártválasztók körében pedig 13 százalék után 15 százalékon áll." – írták.

A kutatóintézet szerint ez a Jobbik leggyengébb eredménye az elmúlt két év során. Ez a megállapítás azt mutatja, hogy a párt "arculatváltási kísérlete" kudarcot vallott, és ahelyett, hogy a szavazótábor bővülését hozta volna, a Jobbik támogatottsága immár hosszú távon csökkenő trendet mutat.

A párt azonban nem csak szavazókat veszített: a napokban nyilvánosságra jutott a Publicus intézet egy kutatása, amiből kiderült, hogy mára az összes párt közül a Jobbik követői a legpasszívabbak. Mivel a Jobbik korábban radikális jobboldali szavazóbázisra épített, a támogatói bázis magvát képező követőik azt sem tartják hihetőnek, hogy a Jobbik nem rendelkezik saját médiabirodalommal – hiszen a párt képviselői mindennapos szereplőjévé váltak a liberális sajtónak – pl. Index, ATV -, és Simicska Lajos újságának, a Magyar Nemzetnek.

A néppártosodás stratégiája a párt számára katasztrófával végződött. Teret nyertek a médiában, de a mérések szerint elveszítették szavazóik tekintélyes hányadát, és elkötelezett aktivisták sokaságát. Az utóbbi felmérések eredményei alapján a radikális jobboldali szavazók lemorzsolódását az sem akadályozta meg, hogy a pártvezetésben máig jelen vannak a nemzeti radikalizmus ismert alakjai (akik eközben – saját bevallásuk szerint – maguk is a "néppártosodás" irányát képviselik). Toroczkai László, a Jobbik elnöke a pártba belépésekor azt mondta, amiatt fogadta el Vona Gábor felkérését, mert a párt évek óta nem tud növekedni. "A poszt nem állás, hanem misszió. Próbára fog tenni, de segíteni szeretnék, mert szerintem a Jobbik 2010 óta egy helyben toporog."

A közvélemény-kutatásokból azonban mára látható vált, hogy a párt nem tudja fenntartani azt az irányt, amit az úgynevezett "néppártosodással" megkezdett. A Jobbik több évi alakváltás után heteken belül arra kényszerülhet, hogy visszaforduljon a rétegpárti létbe, és ezzel próbálja mérsékelni a szavazóbázis további lemorzsolódását.

A Betyársereg és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) közös közlemény útján tudatja, hogy szervezeteink nem álltak kapcsolatban a Győrkös István által vezetett Magyar Nemzeti Arcvonallal (MNA). Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője 1995 és 2000 közt volt tagja az MNA-nak, de akkor elhagyta a szervezetet és azóta semmilyen kapcsolat nem áll fenn közöttük. Az MNA-ban 2012-ben végbement szakadás után, mind a Betyársereg, mind a HVIM több alkalommal közösen vett részt rendezvényeken az újonnan létrejött szárnnyal.

Betyársereg – HVIM Közlemény

Dátum: okt 27, 2016

A Betyársereg és a HVIM közös közleményt adott ki a bőnyi események kapcsán.

A Betyársereg és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) közös közlemény útján tudatja, hogy szervezeteink nem álltak kapcsolatban a Győrkös István által vezetett Magyar Nemzeti Arcvonallal (MNA). Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője 1995 és 2000 közt volt tagja az MNA-nak, de akkor elhagyta a szervezetet és azóta semmilyen kapcsolat nem áll fenn közöttük. Az MNA-ban 2012-ben végbement szakadás után, mind a Betyársereg, mind a HVIM több alkalommal közösen vett részt rendezvényeken az újonnan létrejött szárnnyal.

Felszólítjuk a sajtó képviselőit, hogy ne közöljenek az olvasóik megtévesztésére alkalmas híreket. Amennyiben ez a tegnapi nap során megtörtént, tegyék közzé közleményünket.

A sajtó és az illetékes hatóságok felelőssége most hatalmas abban a tekintetben, hogy kerüljenek nyilvánosságra az ügy részletei, hiszen a rosszindulatú találgatásoknak, téves következtetések levonásának éppen az ad táptalajt, ha a felmerülő kérdések és ellentmondások nem kerülnek megválaszolásra és feloldásra.
A tegnapi tragikus esemény során elhunyt rendőr családjának és a testületnek őszinte részvétünket fejezzük ki.

(Betyársereg – HVIM Hírszolgálat)

http://szentkoronaradio.com/blog/2016/10/27/betyarsereg-hvim-kozlemeny/

Címkék: Betyársereg, Győrkös István, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, HVIM, Magyar Nemzeti Arcvonal, MNA, Tyirityán Zsolt