width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Az NNI-nek meg üzenem "szánalmas, amit művelnek: volt rendőröket, 2006-ban a rendőrök által megvert tüntetőket és még kitudja kiket zaklatnak pótcselekvésképpen, csak azért, mert bénák, nem értenek a nyomozati munkához, és nem tudnak elkapni egy ilyen véglény merénylőt sem. Egyébiránt, ez az amatőr rendvédelem az egyik oka annak, hogy azt valljuk, hogy önvédelmi közösségekbe kell tömörülnünk, meg kell tanulnunk megvédeni saját magunkat és ehhez rendelkeznünk kell a szükséges eszközökkel (amik beszerezhetőek még a törvények betartásával)."

2016. október 28., péntek

Az NNI-nek meg üzenem "szánalmas, amit művelnek: volt rendőröket, 2006-ban a rendőrök által megvert tüntetőket és még kitudja kiket zaklatnak pótcselekvésképpen, csak azért, mert bénák, nem értenek a nyomozati munkához, és nem tudnak elkapni egy ilyen véglény merénylőt sem. Egyébiránt, ez az amatőr rendvédelem az egyik oka annak, hogy azt valljuk, hogy önvédelmi közösségekbe kell tömörülnünk, meg kell tanulnunk megvédeni saját magunkat és ehhez rendelkeznünk kell a szükséges eszközökkel (amik beszerezhetőek még a törvények betartásával)."

Szánalmas bohócok, fideszes kézivezérelt sündőrség, valódi terroristákkal (és cigánybűnözőkkel) szemben tehetetlenek, hazafiakkal szemben bezzeg keménykednek.

Kontraszelekció megy keményen, az maradhat aki megfelel "a hazafias elkötelezettség kizáró tényező" mondták még 2009-ben lám most is.

"Aztán itt van a volt rendőrök ugye. Minden szakmai és jogi normát felrúgva vegzálják alpári, kioktató stílusban a volt kollégákat is. Körülbelül, mintha bűnözőkhöz mennének ki – illetőleg azokhoz nem nagyon mennek, azért ilyenek… Az egyik ilyen kirívó esetről az N1TV számolt be, itt nézhető meg az interjú egy "ex-zsaruval".

Az Attila Védvonal Túrázói között keresik a Teréz körúti robbantót?!

http://szentkoronaradio.com/blog/2016/10/18/az-attila-vedvonal-turazoi-kozott-keresik-a-terez-koruti-robbantot/

Az Attila Védvonal Túrázói között keresik a Teréz körúti robbantót?!

Dátum: okt 18, 2016
Címkék: Attila Védvonal Emléktúra Barcsa-Turner Gábor NNI

Szánalmas, amit az NNI művel: a volt rendőrök, 2006-os utcai harcokban megsérültek után már az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra után is nyomoznak… Nem akarjuk elhinni, hogy ennyire pitiáner a nyomozati munka 2016-ban, Magyarországon.

A 2006-os utcai harcok több résztvevője is beszámolt már arról, hogy zaklatják őket az NNI munkatársai. Volt olyan, akit hétvégén kerestek egy több évvel ezelőtt eladott ingatlanban, majd az illető édesanyját keresték fel, ahelyett, hogy mondjuk megnézték volna, hogy dolgozik, vagy hol is lakik jelenleg. Mivel szerencsétlenek voltak, nem is találkoztak vele azóta sem, hiába kereste az illető a rendőrséget telefonon, hogy mit is akartak vajon tőle?
Aztán itt van a volt rendőrök ugye. Minden szakmai és jogi normát felrúgva vegzálják alpári, kioktató stílusban a volt kollégákat is. Körülbelül, mintha bűnözőkhöz mennének ki – illetőleg azokhoz nem nagyon mennek, azért ilyenek… Az egyik ilyen kirívó esetről az N1TV számolt be, itt nézhető meg az interjú egy "ex-zsaruval".

És most itt a legújabb hülyeség, amiről Barcsa-Turner Gábor, a személyes Facebook-oldalán számolt be.

https://www.facebook.com/laszlo.barcsa.5

"Az NNI szaglászik állítólag utánunk, az Attila Védvonal Túra kapcsán, ugyanis "kitakart arcú emberek fegyverekkel pózolnak az interneten", és aznap volt a Teréz Körúti robbantás is, így bekérették a maglód nyaralósi vasútállomás kamerafelvételeit is. Tetszik érteni? Mert én nem… Ezek szerint a feltételezett robbantó, vagy szervezői teendőket látott el a túrán, fegyverekkel pózolt, majd tekintettel az esti programjára, kitakartatta az arcát. Vagy lesétált 44 km-t, átvette róla az emléklapot, és bement Budapestre robbantani egyet. (Vagy lehet, hogy az egyik futó volt az, és azért futott, mert tudta, hogy este még dolga van?) Ami a fegyvereket illeti: airsoft és vagy hatástalanított fegyverekrő van szó, illetőleg több hagyományőrző szervezet is részt vett a túrán, mert – kapaszkodjunk meg -, a második világháborús hősökre nem virágszirmok evésével, hanem katonai hagyományőrzőkkel és militáns hangulatban emlékeztünk meg! Ezt jelenti számunkra a méltóságteljesség, és nem az üres, politikai korrekt közbeszéd. És hogy miért kell kitakarni a hagyományőrzők arcát (lásd a fotó)? Pont azért, amiért ilyen piti, szánalmas eszközökkel "nyomoznak", amibe simán beletartozik a megfélelmlítés, zsarolás, a munkahely, iskola előtti lejáratás és ellehetetlenítés. Ha az ember teljesen ártatlan, akkor simán meghurcolják.

Az NNI-nek meg üzenem (ha már elolvasták eddig), hogy szánalmas, amit művelnek: volt rendőröket, 2006-ban a rendőrök által megvert tüntetőket és még kitudja kiket zaklatnak pótcselekvésképpen, csak azért, mert bénák, nem értenek a nyomozati munkához, és nem tudnak elkapni egy ilyen véglény merénylőt sem. Egyébiránt, ez az amatőr rendvédelem az egyik oka annak, hogy azt valljuk, hogy önvédelmi közösségekbe kell tömörülnünk, meg kell tanulnunk megvédeni saját magunkat és ehhez rendelkeznünk kell a szükséges eszközökkel (amik beszerezhetőek még a törvények betartásával). És természetesen már nem emlékszem, hogy kiknek a társaságában állok ezen a képen, illetve a kutyámat, Lándzsát még felismerem. Talán részeg voltam, vagy ilyesmi :)"

Barcsa-Turner kérdésünkre elmondta, hogyha valóban a fegyverek, vagy a túra érdekelné a nyomozóhatóságot, akkor nyilván megkeresték volna őt, de ehelyett a kamerafelvételeket kérték be, tehát jelenleg éppen azt elemezhetik, hogy a horgászkalapos robbantó is túrázott-e…

(Szent Korona Rádió)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk