width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Györkös sebesülten lőtt VISSZA a rendőrökre. Őt lőtték meg előbb !!! A civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd két lövést leadott apámra - utána lõtt õ vissza sebesülten "Most már tudom, és szeretném elmondani, hogy többen is tudják, hogy a rendõr és édesapám között állt édesanyám, és a félig nyitott ajtó. Szóváltás történt, majd a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd ezután két lövést leadott apámra" - nyilatkozta a TV2-nek Gyõrkös Kolos. Állítása szerint ezt követõen, már sebesülten lõtt vissza édesapja a rendõrre.

2016. október 29., szombat

Györkös sebesülten lőtt VISSZA a rendőrökre. Őt lőtték meg előbb !!! A civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd két lövést leadott apámra - utána lõtt õ vissza sebesülten "Most már tudom, és szeretném elmondani, hogy többen is tudják, hogy a rendõr és édesapám között állt édesanyám, és a félig nyitott ajtó. Szóváltás történt, majd a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd ezután két lövést leadott apámra" - nyilatkozta a TV2-nek Gyõrkös Kolos. Állítása szerint ezt követõen, már sebesülten lõtt vissza édesapja a rendõrre.

Nemzeti tehát zaklatjuk és megfigyeljük, ez a fidesz pintőrsége. Akire hivatkoznak, a Teréz körúti robbantó magányos Matuska Szilveszter féle félőrült, igaz hogy bombát kotyvasztott, de az indokai annyira zavarosak, hogy végül is nem igazán jön le miért, ez neki mire volt jó.

Matuska bizony. Akkor is végig zörgették a hatóságok az ellenzékieket meg most is. Ürügy. Budaházyt azzal együtt is bevitték, hogy ellenállás nélkül csak simán ajtót nyitott a hatóságnak.

Így ünnepli a zsidesz a 1956-os 60. évfordulót!? Jön a fekete autó, meg a csengőfrász megint? A más esetekben nemzeti radikális túrázokat figyelgető civil ruhásoknál semmi sem utalna rá hogy rendőrök volnának, ha nem lehetne egyből kiszúrni a viselkedésükből.

Először azt hazudták a hivatalos közleményekben, a két rendőr becsengetett és a kapuban érték őket a lövések!

Rendőrigazolvány felmutatása vagy jelvény + egyenruha viselése nélkül bárki elkiálthatja magát, hogy Rendőrség !

Átmásztak a szomszéd felől, a nehezebben mászható kerítésszakaszon sötétben, fenyegetőztek hogy lelövik a kutyát, az ajtót nyitót félrelökték. Bizony semmi sem indokolta se ezt se a többi erőszakos és kötekedő, kifejezetten politikai megrendelésre történő hatósági vegzálásokat.

Györkös sebesülten lőtt VISSZA a rendőrökre. Őt lőtték meg előbb !!! Békésen tesz vesz otthon este, erre beront 2 idegen és kap 2 haslövést.

Gyõrkös fia: a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd két lövést leadott apámra - utána lõtt õ vissza sebesülten

"Most már tudom, és szeretném elmondani, hogy többen is tudják, hogy a rendõr és édesapám között állt édesanyám, és a félig nyitott ajtó. Szóváltás történt, majd a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd ezután két lövést leadott apámra" - nyilatkozta a TV2-nek Gyõrkös Kolos. Állítása szerint ezt követõen, már sebesülten lõtt vissza édesapja a rendõrre.

Gyõrkös "csak vissza akarta tartani a rendõröket" - állítja ügyvédje

https://vk.com/video207753182_456239055?hd=1
https://vk.com/video207753182_456239056?hd=1

Gyõrkös sem úszta meg olcsón a lövöldözést: ügyvédje szerint a lába örökre lebénult

"A legfrissebb információim szerint védencem bal lába nagy valószínûséggel örökre béna marad" – mondta el a Blikknek Léhner György, Gyõrkös István ügyvédje. Állítása szerint Gyõrkös véletlenül tüzelt, mikor házkutatást akartak tartani nála, sajnálja, hogy meghalt egy rendõr, emiatt lelkiismeretfurdalása is van.

Megszólalt Gyõrkös István két fia is: a nagyobbik elnézést kért a Tényekben és azt mondta, ha a TEK megy házkutatásra, nem történik tragédia. A kisebbik fiú viszont arról beszélt, apja már sérülten lõtt vissza, ekkor találta el a rendõrt. Ezt a verziót az anyja mesélte neki, aki látta, mi történik. Errõl a verzióról viszont a Gyõrkös szavait tolmácsoló ügyvéd még nem beszélt.

https://kuruc.info/r/2/165516/
https://kuruc.info/r/2/165498/
https://kuruc.info/r/34/165496/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk