width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot" Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

2016. október 29., szombat

"Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot" Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

"Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot"

Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

Sötét gyanúm van: nagyon rosszirányú változások érlelődnek az eu-diktaturhában. Olyanok, amit a nép békésebb része sem fog zúgolódás nélkül lenyelni. Ezért kezdik már jóelőre felszámolni az ellenállás összes lehetséges gócpontját, más okot nem tudok elképzelni. És persze hogy a hazafias csoportok, a kisemberek önvédelmi szerveződései az ellenségek EZEK számára, még véletlenül se a cigánymaffiák, a tasz, a tev, a "helsinki" libernyálbanda meg a többi szarosgyuri által pénzelt emberiség ellenes bűnöző

Agyar idők. Szégyellem, hogy valaha kezembe vettem ezt a rongy uszító atlantista fideszes szennylapot. Nyakig orrbán valagában, hamisítani és hazudni rendületlenül ez ám a "minőségi újságírás". Matuska Szilveszter nevű elmeroggyant robbantását is felhasználta a hatóság az ellenzék ellen ürügyül. Mentek a házkutatások, bebörtönzések stb. A Teréz körúti robbantó se épelméjű, a fidesz viszont tényleg a legrosszabb dolgokat hozza vissza le a Horthy rendszerből. Például a teljes vadkapitalista zsidóuralmat! A 3 millió koldus országa is vagyunk mostanra már.

Majd akkor lesznek itt magyar idők, ha valódi rendszerváltás történik!

Bárhol, bármikor felbukkanhatnak a kommandósok az országban, mivel a félkatonai szervezetek mellett minden szélsőséges ideológiát valló csoport tagjait elszámoltatják – figyelmeztetett a kormányközeli Magyar Idők.

Felgyorsította a szélsőséges ideológiát valló, félkatonai szervezetek vezetőinek, tagjainak hatósági elszámoltatását a szerdai bőnyi rendőrgyilkosság – teszi hozzá a lap, mely szerint minden ismert szélsőséges csoportot sorra vesznek a hatóságok. Legtöbbjüknél titkosszolgálati források szerint fegyver, illetve robbanóanyag lehet, ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeit is bevetik.

Elsősorban azokról a szervezetekről van szó, melyekről a titkosszolgálatok korábban megállapították: katonai kiképzésben részesítik szimpatizánsaikat. Ezek közül jó néhány nem csak alaki kiképzést, hanem harcászati és lőgyakorlatokat is tart, robbantástechnikát is oktatnak - állítja a cikk.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98476

http://alfahir.hu/barhol_barmikor_megjelenhet_a_tek_elszamoltatnak_minden_szelsoseges_csoportot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk