width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: November 2-án 9-kor tüntetés a Budaházy-ügy vádlottjaiért és minden hazafiért, akiket 2006-2010 között koncepciós vádak alapján meghurcoltak és bebörtönöztek, minden politikai fogolyért, mialatt a Parlamentben a róluk is szóló határozati javaslatot tárgyalják. Szabadságot Budaházynak! Szabadságot a politikai foglyoknak!

2016. november 1., kedd

November 2-án 9-kor tüntetés a Budaházy-ügy vádlottjaiért és minden hazafiért, akiket 2006-2010 között koncepciós vádak alapján meghurcoltak és bebörtönöztek, minden politikai fogolyért, mialatt a Parlamentben a róluk is szóló határozati javaslatot tárgyalják. Szabadságot Budaházynak! Szabadságot a politikai foglyoknak!

Tüntetés a Budaházy-ügy vádlottjaiért szerdán reggel a Kossuth téren

Aki szerint a magyar önvédelem veszélyes szélsőség, az valószínűleg a támadóink közé tartozik azok érdeke az emberek megfélemlítése, ennyi. A látszat szerint is csak jogszolgáltatás van, de még az se : észlelhető az elfogultság mindenki ellen aki nemzeti érzelmű. És ezzel szemben a politikai - pénzügyi maffia tagjait felmentő ítéletek sora.

Bizonyíték nélküli hosszú hónapokig - évekig előzetes fogvatartás népellenes diktatúrákra jellemző.

Összesen 125 évet kaptak! A Hunniások elleni vádak hazugságok, és mégis arra utalnak hogyan nem lehet igazságosabb rendszerre váltani, az ő bíróságukon, ügyészségükön, és álszakértőiken fog múlni a politikai indíttatású ítélet amit már előre megírtak. Másik esetekben pedig a felmentést megindokló hamis magyarázkodások vannak előre készen. Így és ezért nem lettek elszámoltatva a szocionisták, pl. a vörösiszap ömlés felelősei és a sukorói ingatlan panama ügy vádlottait is másodfokon ejnye bejnyében részesítették csak.

Tüntetés a Budaházy-ügy vádlottjaiért szerdán reggel a Kossuth téren

November 2-án, 9 órakor tárgyalják a róluk is szóló törvénymódosítást a parlamentben

Szabadságot Budaházynak! Szabadságot a politikai foglyoknak!

Tüntetés a Budaházy-ügy vádlottjaiért és minden hazafiért, akiket 2006-2010 között koncepciós vádak alapján meghurcoltak és bebörtönöztek, minden politikai fogolyért, mialatt a Parlamentben a róluk is szóló határozati javaslatot tárgyalják.

Időpont és helyszín: 2016. november 2. (szerda), 9 óra, Kossuth tér (mélygarázs-feljáró)

Ki kell állnunk a politikai foglyokért! Mindenki egyért, egy mindenkiért!

Felszólalnak: Morvai Krisztina, Toroczkai László, Budaházy Edda

..Az pedig a lehető legkevesebb, hogy a bajtársiasság elve mentén kiállnak a üldözött hazafiak mellett.

November 2-án, szerdán, délelőtt kilenc órakor a Kossuth téren a Magyar Önvédelmi Mozgalom is képviselteti magát, mikor a parlamentben a politikai üldözöttek sorsáról döntenek...

Hatvan évvel 1956 és tíz évvel 2006 után a forgatókönyv semmit nem változott. Magyarországon a mai napig is azokat üldözik, akik igazságérzetüktől vezérelve segítik népüket, és egy igaz ügy mentén cselekszenek hazájuk érdekében.

A korszakok, rendszerek ugyan változnak, de az irányelv a valódi nemzeti értékrend üldözése, újra démoni erővel tombol.

De az igazi hazafiak, akik előtt újra megjelenik a megfélemlítés és a terror árnyéka, most sem hátrálnak. Ha kell emelt fővel vállalják az üldöztetést, de akár az átmeneti megbélyegzést is. Hiszen tudják, hogy az igaz ügyet, nemzetüket szolgálják és az Isten által számukra kijelölt utat nem hagyhatják el.

Az pedig a lehető legkevesebb, hogy a bajtársiasság elve mentén kiállnak a üldözött hazafiak mellett.

November 2-án, szerdán, délelőtt kilenc órakor a Kossuth téren a Magyar Önvédelmi Mozgalom is képviselteti magát, mikor a parlamentben a politikai üldözöttek sorsáról döntenek.

Ha hazafi vagy és nem vagy akadályoztatva, neked is ott a helyed!

Most ezt kívánja a Haza szolgálata!

László Attila - MÖM

Frissítés: újabb felhívás:

Amnesztiát Budaházynak és a Hunnia csoportnak! Tüntetés szerdán a parlamenti vita idején

Minden igazságszerető ember számára elfogadhatatlan, hogy a 2006. őszi brutális rendőrterror felelősei megúszták a büntetést, Budaházy György és a Hunnia csoport tagjai viszont börtönben vannak, kirívó súlyú elsőfokú fegyházítélet terhe alatt, hét éve tartó büntetőeljárást elszenvedve. Ez az elviselhetetlen igazságtalanság az Országgyűlés által alkalmazható kegyelemmel oldható fel.

Az amnesztia követelésének első fontos lépése a november 2-án, a Kossuth téren rendezett tüntetés, amelyen - Budaházy Edda és Toroczkai László mellett - magam is felszólalok. Kérem, hogy minél többen jöjjenek el, s fejezzék ki tiltakozásukat az égbekiáltó igazságtalanság ellen, s szolidaritásukat a politikai foglyok és családtagjaik mellett. Követeljük együtt az amnesztiát, győzzük meg országgyűlési képviselőinket! Tisztelettel hívom és várom a sajtó/média képviselőit is, és kérem, hogy tájékoztassák a nyilvánosságot az amnesztia érdekében indult mozgalomról!

Szabadságot Budaházynak, szabadságot a politikai foglyoknak!

Szeretettel,

Morvai Krisztina

Vármegyések akciója a Nagy Ignác utcai börtön előtt (videó)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P5spxNg5LXU

Dátum: okt 30, 2016 Címkék: flashmob Hunnia per HVIM Magyarok Nyilai

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tegnap este egy rövid flashmobbal tiltakozott a Hunnia per vádlottjainak ismételt bebörtönzése ellen.

Esti órákban mintegy hatvan vármegyés gyűlt össze a Kárpát-medence minden szegletéből Budapesten, hogy a Nagy Ignác utcai börtön előtt adjanak hangot felháborodásuknak, amiért a Hunnia per azon vádlottjait, akik eddig házi őrizetben várták ügyük másodfokú tárgyalássorozatának megkezdését ismét előzetes letartóztatásba kerültek.

"Felháborító, hogy a hatalom 2006 után tíz évvel tulajdonképpen semmit nem tud felmutatni az úgynevezett elszámoltatás kapcsán, és mindeközben olyan hazafiaknak és családjaiknak teszik tönkre az életét, akikről nem sikerült bebizonyítani, hogy bármit megtettek, amit a terhükre kívánnak róni." – írta meg nekünk a HVIM.

Érdekesség a villámakció kapcsán, hogy az Arany János utcai metrókijárattól, a mellékutcában, ahol gyülekeztek a vármegyések, egészen a Nagy Ignác utcáig folyamatosan tapasztalták, hogy civil ruhás rendőrök figyelik minden léptüket. Incze Béla Pest megyei vezető elmondta portálunknak, hogy a találkozó előtt 15 perccel kapták csak meg a tagok a címet, ahol gyülekezniük kellett, így egészen biztos, hogy minimum egy vármegyést megfigyeltek. A kérdés csak az, hogy volt-e erre engedélye bármilyen szakszolgálatnak, ugyanis folyamatban lévő nyomozás hiányában ilyet nem lehetne megtenni.

A vármegyések a Nagy Ignác utcai akció után a Romantikus Erőszak koncertjén is kifeszítették transzparensüket.

Budaházyékra lecsap a hatalom: újra a rácsok mögé kerülnek a hazafiak

Dátum: okt 27, 2016 Címkék: Budaházy György Hunnia

A vérforraló ítéletek után eddig szabadlábon, lakhelyelhagyási tilalommal sújtva, vagy háziőrizetben védekezhettek és várták a másodfokú eljárást, most azonban úgy tűnik, hogy október 23-a elmúltával beviszik őket.

21:05 – Morvai Krisztina közleménye: közkegyelmet!

Budaházyékat ma ismét bebörtönözték – az egyetlen igazságos megoldás a közkegyelem Ma (csütörtökön) késő délután bebörtönözték Budaházy Györgyöt és több vádlott társát. Az elsőfokú bíróság által elrendelt házi őrizetet esetükben másodfokon előzetes letartóztatásra változtatták. Gyurcsány, Gergényi, Bene, a többi szemkilövető s persze a még (szintén vidáman és szabadon) élő ÁVH-s elvtársak is elégedetten csettinthetnek. Szép munka! A tisztán látó és tisztességes emberektől azt kérem, hogy ezekben az órákban gondoljanak együttérzéssel a politikai foglyokra és családtagjaikra, s nézzék meg azt a 15 perces dokumentumfilmet, amit munkatársaimmal pár évvel ezelőtt készítettünk Budaházy közéleti tevékenységéről. Kérem az országgyűlési képviselőket, különösen a Jobbik és a Fidesz képviselőit, haladéktalanul tegyék meg az adott helyzetben lehetséges egyetlen korrekt és igazságos lépést: részesítsék közkegyelemben Budaházyt és a Hunnia-ügy többi vádlottját.

Dr. Morvai Krisztina büntetőjogász, EP-képviselő

19:40 - A Nagy Ignác utcai börtön elé hív mindenkit az "Igazságtalan a Budaházy-ítélet" Facebook-oldal:

https://www.facebook.com/Igazságtalan-a-Budaházy-ítélet-371548303232925/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Kedves Barátaink! Nehéz most szavakat találni, az indulat pedig nem jó tanácsadó. Tény: ezekben a percekben folyamatosan szedik össze azokat az emberek, akiket nem jogerősen ítéltek el a "Budaházy-ügyben". Bűnismétlés, szökés-elrejtőzés, bizonyítékok megsemmisítése? Tudjuk jól, hogy egyik sem jöhet szóba, de ez Magyarország, itt pedig a hazafiak és honleányok irgalmat nem remélhetnek. Aki teheti, az jöjjön a Nagy Ignác úti Bv. Intézethez (Budapest, Nagy Ignác u. 5-11.)! Tájékoztatásul: a tiltakozásunk nem a Gytv. hatálya alá esik, ez egy ún. „azonnali reagálású gyülekezés", amelyet nem kell bejelenteni!

18:58 – T. Csabát is elvitték, de sajnos nem is kell neveket írnunk, mert szinte mindenkit visszavittek a rácsok mögé, aki háziőrizetben volt. Aki lakhelyelhagyásin volt eddig, az háziőrizetbe került, aki szabadlábon védekezhetett, az pedig lakhelyelhagyásit kapott…

Barcsa-Turner Gábor (HVIM) írja nekünk: "Több, háziőrizetben lévő vádlottal tartottam, tartom a kapcsolatot ezekben a percekben, és egymás után szűntek meg a visszajelzések, vagy éppen csak annyit írtak utolsónak, hogy "itt vannak". A nemzeti oldal utolsó seregtesteit semmisítik meg a szemünk előtt, és megtehetik, mert hagyjuk… családok, életek mennek tönkre, gyermekek maradnak hosszú időre (újra) apa nélkül. Az (ellen)állam pedig nem mérlegeli, hogy a hosszúra nyúlt eljárás során milyen értékes tagjai lettek ezek az emberek a társadalomnak. Ha eddig nem szöktek meg, akkor miért kell most őket újra vegzálni?! Ez üzenet a hatalomgőzös rezsim részéről: megsemmisíteni őket, nincs kegyelem!"

18:21 – Budaházy György közleménye a kuruc.info-ról: Visznek

Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim! A Fővárosi Ítélőtábla Lassó Gábor, Fatalin Judit és Újvári Ákos összetételű tanácsa elvitetett a börtönbe, hogy legyek csak újra előzetes letartóztatásban. Sokan szeretnék beírni a nevüket a történelem lapjaira, ők így. A lényeg, hogy nem adom fel, próbálom majd bent az egészségemet és erőlétemet is fenntartani, ahogy lehet. Nem leszek öngyilkos sem soha. Szóval akármit is hazudnának esetleg rólam, hogy ez vagy az történt velem bent, ezeket tartsátok szem előtt, és csak nekem vagy hozzátartozómnak higgyetek el bármit is.

18:10 – Folyamatosan állítják elő a hazafiakat, valószínűleg az összes háziőrizetes hazafi megy előzetesbe, a lakhelyelhagyásban lévők pedig háziőrizetbe.

Budaházy György már jelezte az éjszaka közzétett írásában (lásd alább), hogy valószínűleg viszik őket előzetesbe, most pedig már több embert biztosan elvittek valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe háziőrizetből. Budaházy Györgyöt és még egy vádlottat biztosan előállítottak (17:40).

A többiek jelenleg otthon ülnek és várnak. Drámai pillanatok ezek, hiszen szinte az összes hazafinak családja, kisgyerekei vannak, és kiépült egzisztenciát épített az igen hosszúra nyúlt eljárás alatt. Életek tesz tönkre a fideszes államhatalom, holott kitüntetést érdemelnének ezek az emberek. Gyurcsány, a sukoró-ügyes brigád, a rendőrterror levezénylői pedig még eljárásokat sem kaptak igazából a nyakukba.

Mint korábban megírtuk, 125 évnyi börtönbüntetést szabtak ki 15 hazafira, gyakorlatilag konkrétumok nélküli, koncepciós elemekkel terhelt ítéletben. Az ügy részletei a védelem szemszögéből itt olvashatóak el. http://www.budahazy.org/

Az éppen aktuális eseményekről ezen a Facebook-oldalon tájékozódhat. https://www.facebook.com/Igazságtalan-a-Budaházy-ítélet-371548303232925/

Budaházy György: aki tud, ezután is tartson ki mellettünk!

Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim!

Tegnap, október 26-án a rendőrség az ügyünkbe lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainknál járt, hogy tájékozódjon a nyomkövető eszköz beüzemelésének lehetőségéről a háziőrizet helyén, mert a Fővárosi Ítélőtábla – ahová az ügyünk felkerült – erre utasította őket. Ebből az következtethető ki, hogy szigorítani akarnak a velünk szemben érvényben lévő kényszerintézkedésen, holott erre semmi okot nem szolgáltattunk, senki nem szegte meg a szabályokat, nem tűnt el vagy ilyesmi.

Viszont a szigorítás jelentheti azt, hogy akik már most is háziőrizetben vagyunk, azokat be akarják vinni előzetes letartóztatásba a börtönbe, vagyis nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon.

Mai hír az is, hogy felmentették a Sukoró ügy vádlottjait másodfokon. Szimbolikus ez a két dolog így egyszerre, jól mutatja, hazánk közállapotai hol tartanak. A Sukoró ügyet én indítottam el néhány hazafival, aztán a Fidesz egyik fő kampánytémájává vált a 2010-es választási kampányban, miközben mindenféle elszámoltatást ígértek a balliberálisok gazságai ügyében. Az elszámoltatásokból semmi nem lett, a rendőr terror elkövetői, felelősei ellen eljárás se indult, Sukorósok felmentve, mi meg mehetünk a börtönbe.

Keserű ez számomra, hogy 2016-ban, 2006 tizedik évfordulóján ezeket kell leírjam nektek, de ez a helyzet.

Köszönünk minden eddigi segítséget és kiállást. Kérjük, aki tud, ezután is tartson ki mellettünk, most nagy szükség van rá, midőn az elhurcolás veszélye fenyeget többünket.

Sajnos az elszántak és kitartóak kevesen vannak, 2006-ban is kevés volt az igazi ellenálló. Hej, pedig ha felismerné ez a nemzet az erejét, élősködőink és tönkretevőink világgá futnának innen. De sajnos a pártokrácia kábítószerein tengődik most is a többség.

Isten legyen velünk és adjon erőt mindahhoz, ami jön!

Budaházy György hazafi

(nem jogerős) politikai elítélt

(Szent Korona Rádió)

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=98545

https://kuruc.info/r/23/165618/

http://szentkoronaradio.com/blog/2016/10/30/varmegyesek-akcioja-a-nagy-ignac-utcai-borton-elott-video/

http://szentkoronaradio.com/blog/2016/10/27/budahazyekra-lecsap-a-hatalom-elozetesbe-kerulnek-haziorizetbol/

Budaházy film, 15 perc

https://vimeo.com/13309034

A Hunnia perről

http://www.budahazy.org/

http://szentkoronaradio.com/blog/tag/hunnia/

A hazafiak után kémkedő civil ruhás rendőröknek azaz inkább CSAK rezsimőröknek innen üzenve ment egy leköpés. Nyomorult bérenc spiclik. Hogy a rendszer milyen aljas, legalább azt lássa minél több ember. Mert aki azt hiszi szabadság van, téved. Hazafiasságért 125 év börtön sőt fegyház! Hazafias tett volt a sukorói korrupció leleplezése is a hunniások által, mint minden a helyi társadalomnak az életét alakítja jobbá. A magyar érdekvédelem hivatalosan be van tiltva. :3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk