width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 23.

2014. január 23., csütörtök

Prónay Pál, a magyarság példaképe. Merték elkezdeni a rendcsinálást a tanácsköztársaság dicstelen napjai után.

"Prónay a Tanácsköztársaság kikiáltása után, 1919. júniusában Szegeden veteránokból, volt tisztekből és altisztekből ellenálló csoportot szervezett. "

Merték elkezdeni a rendcsinálást a tanácsköztársaság dicstelen napjai után. Valami gond lett volna ezzel, a zsidók szerint antiszemita volt? Nekik meg nem kellett volna rendetlenséget csinálni, vörös patkánynak beállni! Amit kifogásolnak az önkéntesekkel kapcsolatban, csupán a vörösterrorra volt válasz, azaz reakció.

Nemzeti önvédelem.

http://www.hidfo.net/2014/01/23/pronay-pal-magyarsag-peldakepe

http://reakcio.blogspot.hu/2007/07/prnay-plt-rehabilitltk.html

Jobbikos programpontokat is csak azért vették át, mert a Jobbik és a nemzeti radikalizmus erősödése miatt nem tehetik meg, hogy ne tegyék meg

Amikor a földvédelem, a keleti nyitás, vagy a rendpártiság kerül szóba fidesz részről, rendszerint nagy szavakat hallunk, aztán jó ha a fele igaz, illetve megvalósul az elhangzottaknak. De még ezeket a Jobbikos programpontokat is csak azért vették át, mert a Jobbik és a nemzeti radikalizmus erősödése miatt nem tehetik meg, hogy ne tegyék meg. ;)

Budaházy Zagyva Gyulával beszélget a legújabb műsorában. Ebben az adásban Budaházy György Zagyva Gyulával beszélget a magyarországi cigányhelyzetről, különösen Heves megye viszonylatában, de általánosságban is érintenek témákat. A műsorban szó van még Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás földvédő közleményéről, Orbán Viktor "putyinosodási szándékáról", a Facebook kettős mércéjéről és az igazi Élet Menetéről is.

http://kuruc.info/r/34/123055/

Állam és egyház szétválasztásának ürügyén minden konzervativizmus, az összes hagyományos keresztény egyház, és minden egyéb vallás ellenségei a gyurcsányisták-mazsihiszesek

Állam és egyház szétválasztásának ürügyén minden konzervativizmus, az összes hagyományos keresztény egyház, és minden egyéb vallás ellenségei a gyurcsányisták-mazsihiszesek, a sajátjukon (saját hülyeségükön) kívül, természetesen. Ott folytatnák a keresztényüldözést, ahol RÁKOSI abbahagyta!

"A magyar kormánynak egy korlátozott legitimitású, egy-két ezer fős vallásos képviselet akar parancsolni"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72090