width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.10.24.

2016. október 24., hétfő

Nagyon jó cikk, nagyon pontosan írja le a helyzetet. Éppen ezért kell észnél lennünk, és nem felülni a korlátlan liberális uszításnak. Ha itt célt érnek a globalisták, liberálisok, és felforgatás kezdődik, a felfordulásból nem fog nemzetibb erő hatalomra jutni, mert a nyugati támogatóknak, akik valamennyi színes felforgatást szervezik, pénzelik, és adott esetben fegyverzik, az a céljuk, hogy egy irántuk a meglevőnél (jelen esetben Orbánnál) engedelmesebb, a parancsaikat még szolgaibb módon végrehajtó vezetése legyen az országnak. A zsidónak, amely ma liberális, globalista mezben támad, semmi sem drága a hatalomért, befolyásért, és erkölcse sincsen. Ezért veszélyesek.

A románzsidó rémhírhamisító cia - oldal kolozsváros azaz Kolozsvári Szalonna is megvezetés, és még hány ilyen hányinger hely van...

http://pestisracok.hu/kolozsvari-szalonna-roman-amerikai-mediaprojekt-magyar-kormany-ellen/

http://nagypolitika.hu/2016/08/08/budapest-nem-bukarest/

Golfozik és utazgat soros pénzen a szakállas szélsőbalos. Tényleg szociáis demagóg és ezzel teljesen ellentétes vadkapitalizmus helyeslő tartalmakat is találni az amerikai pénzen íródó hecc-propaganda oldalon. Pont olyan hitelesen harcol a nagytőke ellen a baloldal mint a bolond kutya a saját farka ellen. 3

"Csalással viselj háborút!"

Ezért nem kéne hagyni magunkat bepalizni csak mert azt mondják amit hallani akarunk, ugyanazoktól ugyanaz várható és igen az a lényeg Ki mondja nem az hogy mit ígér ellenzékből, mikor hatalomból szocionisták voltak eleve minden hiteltelen a ballib ellenség ellenzéktől. Ami rossz az országban, azt pont ők NEM javítanák meg sőt örülnek neki mert a rogánjaikkal belülről bomlasztják a nemzeti oldalt is.

A zsidók forradalmat és vért akarnak - a sajátjuk folyna

Aki a ballib vezérek pillanatnyi véleményfordulatait akarja megismerni, a legjobb forrás a B'rit Media Befektetési zrt. tulajdonában lévõ Klubrádió. Márpedig onnan néhány hete ömlik a forradalomnak immár nem csak messiásként várása, de Bolgár György volt kádárista szupermegbízható rádiós vezényletével a forradalom kirobbantásának ösztökélése is a Megbeszéljük címû, Amerikából importált betelefonálós mûsorában.

Azt most ne tárgyaljuk, hogy Magyarországon kívül nem létezik egyetlen nyugati demokrácia sem, ahol egy olyan gyáva médiahatóság lenne, mint nálunk, és eltûrné, hogy erõszakra uszítsanak egy e hatóság felügyelete alatt álló médiumban. Mégpedig egy olyan politikai rendszerben, amelynek lényegi alapja a hatalmon lévõk lecserélésének lehetõsége választás útján.

Ugyanis a forradalom köztudottan vérontással és így vérömléssel jár. Aki tud vértelen forradalomra példát, az csak olyan viccesetekkel példálózhat, mint az 1990-es csehszlovákiai, de Prágáról beszélve a „forradalom" szót a „vértelen" mellett antagonisztikus gúnyterminológiaként vetik oda.

Az elsöprõ többségében zsidó fajú balliberális oldal 2018 közeledtével a végét érzi. Félig joggal, tehetjük hozzá. Ha ugyanis a Fidesz gyõz, politikai hatalmuknak még a kilátásai is odavannak. Bebetonozva persze maradnak, mint az egyetemek egyes karain, az MTA túlnyomó többségében, elmebeteg összegû adófizetõi pénzen kitartott színházaikban, és folytathatnánk a sort. Amihez hozzá kell sorolni a tõlük rettegõ kormányzati intézményeket, mint az elõbb említett Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságot, a Szabadság téri német emlékmûvel szemben lévõ, „Eleven Emlékmûnek" kikiáltott botrány-szeméthalmazt õrzõ Pintér Sándor-féle rendõrséget és a többit.

Márpedig ha e társaságnak politikai hatalma nincs, ami természetesen e hatalomhoz szinte természeti jogon ragaszkodó vércsehálózatnál alapvetõ elvárás, és status quónak tekintett követelmény, akkor nincs az azzal járó korlátlan pénzömlés zsebeikbe és páncélszekrényeibe.

Vagyis e politikai hatalom híján kénytelen-kelletlen olyan háttér zsidópénzekbõl élnek, mint Soros, a 168 Tórát is birtokló B'rit Media és társaik.

Szorult helyzetükre jellemzõ: vajon a korábbi koalíció „regnálása" (de imádják ezt a szót, ha nem magukról van szó!) idején hallottuk valaha is a Klubrádiót, amint hallgatóikat pumpolják? Mint most viszont ezerrel teszik, noha a kívül-belül azonos Handó Tünde bírósága csak azt a pénzt nem önti nekik oda, amit nem követelnek peres úton. Dehogy. Minek is kilincseltek és kéregettek volna? Ha kellett, a Magyar Villamos Mûvek szponzorálásában öntötték nekik a százmilliókat, ha kellett, Gyurcsány másik húsz csapot nyitott ki nekik. Úsztak a pénzben. Most meg minden forintnak megvan a helye.

Ami miatt lassan megkergültek.

Az ávósspicli fatertõl származó Vásárhelyi Mária, szintén adófizetõi pénzbõl eltartott szuperhéber „médiaszociológus" az Élet és Irodalom („ÉS") tegnapi, pénteki számában közölte a világrengetõ hírt: nem fog beszédet mondani a „Magyar" Újságírók Szövetségének (MÚOSZ) megemlékezésén, mivel a Népszabadság „kivégzésének" napján a MÚOSZ elnöke azt nyilatkozta, a lapot nem politikai, hanem gazdasági okok miatt zárta be tulajdonosa. Az ott közölt, elmaradni tervezett vartyogása szerint abban bízik, hogy a legváratlanabb pillanatban egyszer csak újra betelik a pohár, és tömegek mennek az utcára, demokráciát követelve, „ahogyan ez 1956 õszén történt".

Nos, aki egy picit nem hülye, az nem érti félre az ordító áthallást: ennek a közpénzen négyszáz kilós anyakocára hizlalt, emberszabását vesztett disznónak egy Molotov-koktélos, fegyveres forradalomra fûlik a foga, mint az õt mûsorában gyakran beszéltetõ egykori beépített újságíró-ügynöknek, „Bolgár" Györgynek.

Ami egyébként nem lenne rossz ötlet, ha õ is ott lenne az utcákon. Mert ha kitörne párszáz fellázított idióta segítségével az, amely ellen most a rendfenntartók ugyanúgy lépnénk fel, mint annak idején a szovjetek és az ávósok - a lényeg e mondatban az erõviszonyok érzékeltetése. Azzal a különbséggel persze, hogy a bolgárok és vásárhelyiek „forradalma" maximálisan kemény két órán át tartana. Folyna néhány liter vér a pesti utcákon, ezt követõen a nyugati sajtó újabb magyarországi pogromokról és holokausztról írna.

Ötletnek viszont nem „rotty" e forradalom. Fõként ha közülük még legalább két tucat ott lenne.

A magam részérõl alig várom.

Janits András

Forrás: https://kuruc.info/r/7/165309/

"Nagyon jó cikk, nagyon pontosan írja le a helyzetet. Éppen ezért kell észnél lennünk, és nem felülni a korlátlan liberális uszításnak.

Ha itt célt érnek a globalisták, liberálisok, és felforgatás kezdődik, a felfordulásból nem fog nemzetibb erő hatalomra jutni, mert a nyugati támogatóknak, akik valamennyi színes felforgatást szervezik, pénzelik, és adott esetben fegyverzik, az a céljuk, hogy egy irántuk a meglevőnél (jelen esetben Orbánnál) engedelmesebb, a parancsaikat még szolgaibb módon végrehajtó vezetése legyen az országnak.

A zsidónak, amely ma liberális, globalista mezben támad, semmi sem drága a hatalomért, befolyásért, és erkölcse sincsen. Ezért veszélyesek."