width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 10.

2008. február 10., vasárnap

Európa régi dicsősége

Európa régi dicsősége

Azt mondják vakmerő vagyok azok miatt amiket ide írok, az én értékrendem szerint nem. A legkevesebb az, hogy leírom: idestova 68 éve indult Németország a maradék európai értékrendet zászlajára tűzve a dekadens nyugati demokráciák ellen, annektálva az általuk létrehozott, magyar vérben fogant mesterséges és instabil "nemzetállamokat", de a lehetőségekhez képest önállóságot és függetlenséget adva az arra érdemeseknek. Sajnos a zsidó világuralmi törekvéseket csak ideiglenesen sikerült megakadályozni.

Ma már azt is tudjuk (ha előveszünk egy újbeszél előtti szótárat, vagy történelmi feljegyzést), hogy a kamukauszt nem a nürnbergi perekben kínzással aláíratott vallomások tartalma szerint történt (sajnos): a gallíciai jöttmenteknek a "tűzvész" szó (már a háború éveiben is) azt a folyamatot jelentette, ahogy egész Európában kiszorult ványadt és gonosz testük az évszázadok alatt maguk alatt egyengetett gazdasági, elnyomó, és kizsákmányoló pozíciókból. Remélem azt, hogy mit gondolok az ilyen undorító fogalmi értékrendről, nem kell nagyon magyaráznom.

Ellenére minden múltbéli zsidó gonosz tettnek, a könnyű bánásmód jegyében mind a német, mind - részben - a tengelyhatalmak körében dédelgetett ötlet volt a Madagaszkár-terv, azaz egy zsidó ország létrehozása Madagaszkár szigetén. Sajnos stratégiai okok miatt a megvalósítás nem volt lehetséges: mivel Anglia nem volt hajlandó kapitulálni valamint Rommel egyiptomi offenzívája is kudarcot vallott a Földközi tengeren tevékenykedő erős brit flotta miatt, így a gibraltári és szuezi szorosok szövetséges irányítás alatt maradtak és a zsidók országának megalapítása nem volt lehetséges.

Pedig milyen humánus lett volna ez a Harmadik Birodalomtól: békés zsidó óriásközösség egy afrikai kolónián. Tegyük csak mellé a szövetségesek támogatásával megvalósított verziót: csak azért, hogy a juden Jeruzsálembe költözhessen, egy egész országot romboltak le és gettósították népét, örök megosztottságot és háborút támasztva a közel-keleten (ez az évtizedeken át a mai napig is tartó népírtás persze az USA gonosz stratégiai érdekeit is szolgálja - a divide et impera örökérvényű szabálya).

Az európai értékrend jegyében a nácik még ezek után sem gyilkolták halomra ezt a haszonleső, a mai napig egy szélsőséges gyűlöletvallás szerint élő és munkálkodó fajt, inkább csak munkára fogták (ohh, mily' tűzvész!) és összezárták őket.



Ötlet ismeretterjesztő anyagra: zsinagóga előtti osztogatásra kiváló

Mint látható, ezek a munkatáborok a szövetségesek kegyetlen háborújának áldozatául estek, mivel a stratégiai bombázók által megcsonkított Reich szállítási infrastruktúrája - ami már saját lakosságát is csak nehézségekkel tudta ellátni - olyan fokú károkat szenvedett, hogy a transzportációs lehetetlenség miatt végül a büntiben ülő zsidók között óriási tifuszjárvány tört ki, amely a Nemzetközi Vöröskereszt (ICRC) adatai szerint szinte teljesen elpusztította a nyomorultakat. Nevezett szervezetnek egyébként minden munkatáborban volt kirendeltsége, ám a Royal Navy és az USA által fenntartott tengeri és gazdasági blokádon keresztül hiába kértek ellátmányt a rabok számára: a szövetségesek pont leszarták őket. A táborok ellátása így továbbra is a tengely amúgy is szorgosan szarrábombázott európai ellátmányi rendszerét terhelte tovább. Többek között Magyarország is nagy beszállítója volt a zsidóknak, amíg a szövetségesek stratégiai légifölénye végül minden humánus erőfeszítés ellenére el nem pusztította őket.

Nem mellékesen ugyanezek a bombázásból adódó kapacitási nehézségek járultak hozza óriási mértékben a keleti front összeomlásához, így végül egész kelet-közép európa az urálon túlról jött barbárok országos kegyetlenkedése, tömeges nemi erőszaka, és gyilkosságai, végezetül pedig Sztálin kommunista diktatúrájának hatalma alá került. Aki egyébként - mint már 1945 óta tudott -, már '41-42-ben le akarta rohanni kelet európát, és a Reich-t. Mint az evidensen látható, a szövetségesek háborúja nemcsak a zsidóknak okozott majdnem teljes pusztulást (ez nem lett volna baj), de évtizedes pusztulásra és elnyomásra ítélte szinte az egész kontinenst.

Ez nem vakmerőség és nem ideológia: ezek történelmi, hadászati, logisztikai és stratégiai tények, okok és okozatok.

forrás : gabucino.be
Reakció az ám, hazám!