width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 23.

2008. január 23., szerda

Hvg, hírszerző miket írt a Gárdáról ?

Hvg, hírszerző miket írt a Gárdáról ?

Mellesleg a reakcio.hu is biztos ír róla majd valami fikapostot, bezzeg a valóban bűnöző zsidó gengszter tasnádit is méltatta, miután tasnádi gyártott egy honlapot ahol szánalmasan magyarázkodik mint Móriczka bizonyítványosztáskor. Már ezer cikket írtak arról ők is, hogy cigánybűnözés nincs, és hogy a Gárdát fel kell oszlatni. Uj péter és tevan imre nem véletlenül vette meg őket : ez a trükk, a fiataloknak újra csomagolva (némi jópofizásba, álellenzéki gyurcsány-ejnyebejnye postok írásába, meg úgy általában mellébeszélésbe) eladni ugyanazokat az ócska népszavás mintájú bolsevik hazugságokat. Miután tóta kezd népszerűtlenedni, ők veszik majd át a helyét. Ők úgyis is többen vannak, népszerűbbek is, meg még újságjuk is van... :-)

Az nem baj ha valaki "hivatalos személy elleni" akármivel volt büntetve : tudjuk hogy a rendőrök bunkók, agresszívak, és egymásnak falazva hazudnak a bíróságon. :-)

Valószínűleg túl gyorsan túl sok tagot akartak avatni, mert hirtelen több ezren jelentkeztek nyár végén meg ősz elején, meg a túlzott lelkesedés miatt is (ami egyébként nem baj!) És ennek a sok száz jelentkezőnek a vizsgálatát mind egy központban végezték, nem maradt elég idő rendesen megvizsgálni őket. A jövőben viszont már megyei szinten lehet őket "átnézni", így alaposabb lesz a szűrés.

És valóban. Most olvasom a hírt, az althir.org-on, hogy a Gárda valóban átvilágítja a tagjait, és kizárják, aki nem vállalható. Nagyon helyes! Jobb későn, mint soha.
Ezután nyilván elővigyázatosak lesznek, többször nem követik el ugyanezt a hibát.

Nem történt teljes átvilágítás a tagfelvételkor, ezért NEM lehet ezt a Gárda ellen érvként felhozni.

A pedofil buzit azt mindenképpen ki kell zárni, amúgy az ilyenre nincs ráírva a ferde hajlama, azért is nem tudták kirostálni a felvételkor. A pedofilok egyébként is olyanok szoktak lenni, akikről a környezete miután kiderül a dolog, el sem hiszi hogy pedofilok. Akkor egy idegen embernek, aki a felvételről dönt, honnan kéne erről tudni? Most viszont a pedofilt már kizárták a tagok közül.

Aki a pedofil papokkal kapcsolatos ügyekkel az egyház lejáratását célzó igaztalan és általánosító zsidó propaganda és e között hasonlóságot lát, jól látja.

2006-ban a Kossuth téren gyakran felszólalt egy Herman István (zsidó) nevű székesfehérvári illető. Ő lett a Gárda Fejér megyei kapitánya. Gazdasági bűncselekményeket követett amúgy el. Na, ez is jellegzetes zsidóbűnözési forma. Őt ki kell zárni, ennyi. A túlnyomó többség tisztességes, ezért nem engedhető meg, hogy pár hülye rossz fényt vessen az egész Gárdára.

Amúgy a Hungarizmus ide vonatkozó erkölcsösségi követelményeit el kellene olvasni a Gárdistáknak.

Az is lehet hogy az NBH telepítette ezeket az "élő aknákat" azaz erkölcsileg alkalmatlan és amúgy vállalhatatlan embereket a Gárdába, épp azért hogy le lehessen járatni azt.

A zsideszes, szocikkal együtt fasisztázó, mutyizó, szavazó, saját népétől elhatárolódó álellenzéki pártok is csak színházat játszanak nekünk. Az a szerepük hogy a társadalmi feszültségek gőzlevezető szelepét működtessék. Például úgy, hogy egy 2006 10 23-án bejelentett népszavazást most márciusban rendeznek meg. Sebesség, vazze. Mellesleg, akkor 2006-ban nem népszavazásról kellett volna papolni, hanem sokkal sürgősebb és fontosab dolgot kellett volna közölni a résztvevőkkel : szólni kellett volna a Fidesz gyűlés részvevőinek hogy a rendőrök ütik a népet!

Van itt még valami ami egyértelműen a Gárda mellett szól : az establishment mind a 4 pártja (fidesz,mdf,mszp,szdsz) ellene van. Tehát NEM a politikai elit kezdeményezése.

A (fideszes, mdf-es stb.) zsidó, aki kokárdát tűz, attól még zsidó marad. Épp azért csinálják hogy az ellenzék is ők lehessenek. Ha valamit nem ők irányítanak, megy az óbégatás hogy be kell tiltani. A hatalmon levők képesek arra is, hogy eljátsszák a saját ellenségüket, csak hogy azt a helyet kitöltsék, azt a szerepet vállalják, csak hogy arra a pozícióra ne valódi hazafiak kerüljenek. A szakszervezetek áruló felsővezetői is jó példák erre. Na próbálj meg a nulláról versenyezni az álszakszervezettel, se pénzed se szervezettséged se kapcsolataid. Így ők monopolizálnak egy társadalmi igényt! Mert hatékony, nemzet iránt lojális ellenzékiségre és a munkásoknak a nagytőkével szembeni érdekérvényesítésre egyaránt szükség volna, a többség szerint IS.

A végére 2 idézet :

"A budapesti gárdakapitány a Bombagyár kérdésére elmondta, hogy a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, mivel még nem vizsgálták ki. Abban biztos, hogy a Gárda becsületkódexe megkívánja a büntetlen előéletet, a belépőkkel pedig nyilatkozatot töltetnek ki a büntetlenségükről. A vizsgálat során kiderül majd, hogy hibázott-e valaki. Ha igen, őt a Gárda kizárja." Blogin

"Arra is szükségünk lenne mindazonáltal, hogy a nemzeti oldalt ne a megosztás jellemezze. A valódi erőknek össze kell fogniuk, az árulókat pedig ki kell vetnünk magunk közül. A nemzeti oldalhoz tartozó embereknek meg kell tanulni valóban jobboldaliként gondolkodni." Toroczkai László