width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Hvg, hírszerző miket írt a Gárdáról ?

2008. január 23., szerda

Hvg, hírszerző miket írt a Gárdáról ?

Hvg, hírszerző miket írt a Gárdáról ?

Mellesleg a reakcio.hu is biztos ír róla majd valami fikapostot, bezzeg a valóban bűnöző zsidó gengszter tasnádit is méltatta, miután tasnádi gyártott egy honlapot ahol szánalmasan magyarázkodik mint Móriczka bizonyítványosztáskor. Már ezer cikket írtak arról ők is, hogy cigánybűnözés nincs, és hogy a Gárdát fel kell oszlatni. Uj péter és tevan imre nem véletlenül vette meg őket : ez a trükk, a fiataloknak újra csomagolva (némi jópofizásba, álellenzéki gyurcsány-ejnyebejnye postok írásába, meg úgy általában mellébeszélésbe) eladni ugyanazokat az ócska népszavás mintájú bolsevik hazugságokat. Miután tóta kezd népszerűtlenedni, ők veszik majd át a helyét. Ők úgyis is többen vannak, népszerűbbek is, meg még újságjuk is van... :-)

Az nem baj ha valaki "hivatalos személy elleni" akármivel volt büntetve : tudjuk hogy a rendőrök bunkók, agresszívak, és egymásnak falazva hazudnak a bíróságon. :-)

Valószínűleg túl gyorsan túl sok tagot akartak avatni, mert hirtelen több ezren jelentkeztek nyár végén meg ősz elején, meg a túlzott lelkesedés miatt is (ami egyébként nem baj!) És ennek a sok száz jelentkezőnek a vizsgálatát mind egy központban végezték, nem maradt elég idő rendesen megvizsgálni őket. A jövőben viszont már megyei szinten lehet őket "átnézni", így alaposabb lesz a szűrés.

És valóban. Most olvasom a hírt, az althir.org-on, hogy a Gárda valóban átvilágítja a tagjait, és kizárják, aki nem vállalható. Nagyon helyes! Jobb későn, mint soha.
Ezután nyilván elővigyázatosak lesznek, többször nem követik el ugyanezt a hibát.

Nem történt teljes átvilágítás a tagfelvételkor, ezért NEM lehet ezt a Gárda ellen érvként felhozni.

A pedofil buzit azt mindenképpen ki kell zárni, amúgy az ilyenre nincs ráírva a ferde hajlama, azért is nem tudták kirostálni a felvételkor. A pedofilok egyébként is olyanok szoktak lenni, akikről a környezete miután kiderül a dolog, el sem hiszi hogy pedofilok. Akkor egy idegen embernek, aki a felvételről dönt, honnan kéne erről tudni? Most viszont a pedofilt már kizárták a tagok közül.

Aki a pedofil papokkal kapcsolatos ügyekkel az egyház lejáratását célzó igaztalan és általánosító zsidó propaganda és e között hasonlóságot lát, jól látja.

2006-ban a Kossuth téren gyakran felszólalt egy Herman István (zsidó) nevű székesfehérvári illető. Ő lett a Gárda Fejér megyei kapitánya. Gazdasági bűncselekményeket követett amúgy el. Na, ez is jellegzetes zsidóbűnözési forma. Őt ki kell zárni, ennyi. A túlnyomó többség tisztességes, ezért nem engedhető meg, hogy pár hülye rossz fényt vessen az egész Gárdára.

Amúgy a Hungarizmus ide vonatkozó erkölcsösségi követelményeit el kellene olvasni a Gárdistáknak.

Az is lehet hogy az NBH telepítette ezeket az "élő aknákat" azaz erkölcsileg alkalmatlan és amúgy vállalhatatlan embereket a Gárdába, épp azért hogy le lehessen járatni azt.

A zsideszes, szocikkal együtt fasisztázó, mutyizó, szavazó, saját népétől elhatárolódó álellenzéki pártok is csak színházat játszanak nekünk. Az a szerepük hogy a társadalmi feszültségek gőzlevezető szelepét működtessék. Például úgy, hogy egy 2006 10 23-án bejelentett népszavazást most márciusban rendeznek meg. Sebesség, vazze. Mellesleg, akkor 2006-ban nem népszavazásról kellett volna papolni, hanem sokkal sürgősebb és fontosab dolgot kellett volna közölni a résztvevőkkel : szólni kellett volna a Fidesz gyűlés részvevőinek hogy a rendőrök ütik a népet!

Van itt még valami ami egyértelműen a Gárda mellett szól : az establishment mind a 4 pártja (fidesz,mdf,mszp,szdsz) ellene van. Tehát NEM a politikai elit kezdeményezése.

A (fideszes, mdf-es stb.) zsidó, aki kokárdát tűz, attól még zsidó marad. Épp azért csinálják hogy az ellenzék is ők lehessenek. Ha valamit nem ők irányítanak, megy az óbégatás hogy be kell tiltani. A hatalmon levők képesek arra is, hogy eljátsszák a saját ellenségüket, csak hogy azt a helyet kitöltsék, azt a szerepet vállalják, csak hogy arra a pozícióra ne valódi hazafiak kerüljenek. A szakszervezetek áruló felsővezetői is jó példák erre. Na próbálj meg a nulláról versenyezni az álszakszervezettel, se pénzed se szervezettséged se kapcsolataid. Így ők monopolizálnak egy társadalmi igényt! Mert hatékony, nemzet iránt lojális ellenzékiségre és a munkásoknak a nagytőkével szembeni érdekérvényesítésre egyaránt szükség volna, a többség szerint IS.

A végére 2 idézet :

"A budapesti gárdakapitány a Bombagyár kérdésére elmondta, hogy a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, mivel még nem vizsgálták ki. Abban biztos, hogy a Gárda becsületkódexe megkívánja a büntetlen előéletet, a belépőkkel pedig nyilatkozatot töltetnek ki a büntetlenségükről. A vizsgálat során kiderül majd, hogy hibázott-e valaki. Ha igen, őt a Gárda kizárja." Blogin

"Arra is szükségünk lenne mindazonáltal, hogy a nemzeti oldalt ne a megosztás jellemezze. A valódi erőknek össze kell fogniuk, az árulókat pedig ki kell vetnünk magunk közül. A nemzeti oldalhoz tartozó embereknek meg kell tanulni valóban jobboldaliként gondolkodni." Toroczkai László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk