width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 1.

2007. október 1., hétfő

Reakció blog : ne füvezzé' vazze

Reakció blog

Hosszú kezek mindenhová elérnek :)
Ő egy szdsz-es optimalizálóguru, akárcsak el-lopó :-D

Miért is nem érdemes füvezni, az lesz a mai téma.
A THC, márpedig a mai kannabiszban SOKKAL több van ebből a hatóanyagból, mint amit Bob Marley szívott. Ő AMÚGY ÁTTÉTELES TÜDŐRÁKBAN HALT MEG - A FÜVES CIGI 600%-KAL RÁKKELTŐBB MINT A SIMA DOHÁNYZÁS, no persze dohányozni sem jó én sem szoktam rá, tudatosan.

THC mit okoz : rövid távon igenis van elvonási tünete : ha nem jut fűhöz a liberálpunk - vagy micsoda, aki rendszeres kenderfogyasztó - pánikrohamokat okoz.
Hosszabb távon mivel megbontja az agy és az idegrendszer biokémiai egyensúlyát, skizofréniát okozhat.

Amúgy EZ volt azoknak az írásoknak egyikel, amikért a zsidó molnár lajos hőzöngött, mármint az állítólagos könnyű drogok veszélyességét kimondó írásokat mocskolta, és szerzőiket fenyegette a zsidaja.

MERT ŐK, AZAZ A CIONISTÁK ELLENSÉGET LÁTNAK A MAI FIATALOKBAN!!!
És ha az ember erre reakcióként megemlíti, milyen származásúak is azok, akik a drogliberalizációért kardoskodnak akkor is óbégatnak, mert ez az az igazság, ami a zsidókra nézve sértő : pl. gusztos péter zsidó, john emese zsidó konrád györgy zsidó jancsó miklós zsidó anima sound system zsidó stb.

Sajnos a kispál erősen balliberális banda, és a kendermagos ügy lelkes támogatói, valamint a jancsó-filmek zenéit sokszor ők készítették.
Van is vita a kispál és az Ákos rajongók közt, persze szerintem Ákos a jobbik, a kispál erősen pénzszagú mű, szdsz-közeli zsidó akármi. (csak nem zene)

"Veszélyesebb mint az LSD?

A Lancet című orvosi szaklapban nemrég közöltek egy tanulmányt, amely a
kenderfogyasztás újonnan feltárt veszélyeiről szól – ezek bizonyos esetekben
erősebbek lehetnek, mintha valaki LSD-t vagy ecstasy-t fogyasztana. Colin
Blakemore, az Egészségügyi Kutatások Tanácsa vezetője szerint az, hogy egyre
többen szorulnak kezelésre, valószínűleg nem azért van, mert ilyen ütemben nő a
drogfogyasztók száma, a magyarázat inkább az erősebb szerek miatt okozott
bajokban keresendő.

Blakemore professzor szerint a negyedmilliónyi brit skizofrén legalább tizede
elkerülhette volna a betegség kialakulását, ha távol tartja magát a
kannabisztól. Nagy Britanniában éppen most állt fel egy független testület,
amely a kormány új drogpolitikáját lesz hivatott kidolgozni ezek alapján.

Valóban aggasztó jelenségeket tártak fel a kenderfogyasztással kapcsolatban a
kutatások – mondta el lapunknak a fővárosi Nyírő Gyula Kórház addiktológiai
osztályának vezetője. Funk Sándor szerint az egész világra jellemző tendencia a
kenderszármazékok THC-tartalmának növekedése, ami – évekig tartó rendszeres
fogyasztás után – rontja a rövid távú memóriát, és kétszer-hatszor nagyobbra
növeli az úgynevezett pszichózis (heveny elmebaj) kialakulásának veszélyét.

Na, megint én jövök. A zsidóférgek egyik zsidóblogján a fű legalizásáról postoltak nemrég. Valami zsidó drogosbuli is volt, persze DJ-ket is csak és kizárólag a cionliberális tilos rádiótól tudtak hívni. :-)
Persze őértük azaz a hiszteroliberális züllesztőkért nem kár, de a magyar fiatalokat akarják megrontani, a drogfogyasztásra rávenni, azt divatossá tenni, és az "államilag ellenőrzött legális könnyűdrog terjesztési hálózat" is szdsz-közeli zsidókból állna, ezt is láthatjuk, ezek ugyanis ha nem érdekük valami, nem harcolnak érte, márpedig m,ég a spekuláns-bűnöző soros zsidó is pénzeli a "millijon marijuana march" nevű fost, ahol ezeket a gyilkos szarokat szívó, agyamosott punkok próbálnának divatot csinálni ennek a rakás destruktív szarnak, amit "BULIKULTÚRÁNAK" hívnak, mármint azt : hogy ha nem fogyasztasz (könnyű) drogot, nem vagy kulturált.
Ilyen véleményeket olvasok néhány zsindexes fórumon.

Pedig : mondom, hogy tudatosan úgy nemesítik a növényt, hogy erősebb legyen a mérge, mert méreg az, mert nem természetes dolog egy tudatmódosító azaz hát kábító hatású vegyi anyagot bevinni a szervezetbe. Amitől az hosszabb távon tönkremegy, és pedig elkerülhetetlenül. Ez nem kávé, ez nem tea, ez kemény rombolóerejű anyag, ami az agyat és az idegrendszert roncsolja! Többek között a rövid távú memóriát is tönkreteszi, azaz SZENILISSÉ TESZ, AKÁR FIATALON IS!
Mint az az öreg, aki bármikor mesél arról, milyen volt a levente mozgalom XD de viszont nem emlékszik rá, ebédelt-e ma már, na ez a szenilitásra egy példa. Az agy bizonyos területeinek rossz vérellátása és salakok agyi erkeben való lerakódása miatt is van, a fű hatóanyagai pedig pont e kettő okozói!

Természetesen kapudrog is, mégpedig konkrétan, ismerek olyanokat, akik utána a hasist, extasyt, anfetaminszármazékokat "próbálták" ki. Ja vazze, mindent ki kell próbálni egyszer. Le kell ugrani az Eiffel toronyból is egyszer, nyakunkon egy bungee gumikötéllel, persze a biztonság kedvéért hosszabb kötéllel mint amilyen magas a torony. :-)

Az a baj, hogy nem nagyon van visszaút : a vegyészek a sötét oldalon direkt olyanra csinálják meg a szereket hogy függőséget okozzanak! Ezért növelik a kender THC tartalát, kitartó növénynemesítéssel.

“Bocsánatot kérünk a kender miatt”

Megdőlt az a korábban sokak által hangoztatott vélemény, hogy a cannabis ártalmatlan az egészségre. A kutatók szerint a fű még az LSD-nél is veszélyesebb lehet.

“Bocsánatot kérünk a kender miatt” – ezzel a nagybetűs címmel jelent meg a liberális angol napilap, a The Independent vasárnapi száma. Az újság 1997-ben kampányt indított a marihuánafogyasztás engedélyezéséért. Most – elszörnyedve a legújabb egészségügyi statisztikák láttán – bejelentették, hogy szigorítás-pártiak lesznek.

A cannabisféléket néhány éve az addigi “B” kategóriából a “C”-be sorolták vissza. Az ilyen anyagok birtoklása súlyos kábítószer-bűncselekmény helyett a vényköteles gyógyszerekkel elkövetett visszaéléshez hasonló, jóval enyhébb büntetőjogi megítélés alá esett. A brit lap most statisztikai adatokkal és szakértői véleményekkel alátámasztott riportban ismerte el, hogy a fű élvezete mára súlyos közegészségügyi és mentális problémává vált a fiatal korosztályban.

A Lancet című orvosi szaklap egy nemrég közölt tanulmányából az is kiderült, hogy a kenderfogyasztás veszélyei akár erősebbek is lehetnek, mintha valaki LSD-t, vagy ecstasyt fogyaszt. A cannabis ma forgalomban lévő új típusai ugyanis jóval erősebbek, mint a tíz évvel ezelőtt használtak. Egy füves cigaretta – a nemesített alapanyagok miatt – 10–20-szor annyit tartalmaz a THC nevű fő hatóanyagból, mint egy évtizede.
A kannabisz is függőséget okoz
A kannabisz az agyban egy specifikus receptorhoz – a CB1-hez – kötődve fejti ki hatását. Fogyasztása csökkenti az agyi idegsejtek működését, rontja az agyi hullámtevékenységet, korlátozza a tanulási képességeket. Szorongásoldó hatása van, de utóhatásként fokozott szorongás lép fel. A rendszeresen fogyasztott marihuána elhagyása megvonási tüneteket eredményez. Ez rossz hangulatban, levertségben, idegességben nyilvánul meg, de izomfájdalom, hidegrázás és étvágytalanság is jelentkezhet.A szigetországban végzett felmérésekből kiderült, hogy a 11–15 éves korosztály 12 százaléka, a 16–24 évesek 21 százaléka használt cannabist az elmúlt egy évben. Tavaly 22 ezer embert kezeltek a füvezés okozta mentális bajokkal. A betegek, több mint fele fiatalkorú volt. Szomorú tanulság, hogy a skizofréniában szenvedő brit beteg tizedénél nem alakult volna ki ez a súlyos elmekórtani állapot, ha nem használnak füvet.

Funk Sándor, a budapesti Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztályának vezetője a Hírszerzőnek elmondta: mára megdőlt az az elmélet, mely szerint a fű kevésbé okoz függőséget mint az alkohol. A legújabb felmérésekből kiderült, hogy a kenderfogyasztók 15 százaléka, míg az alkoholfogyasztóknak 10 százaléka válik függővé.

A kenderfogyasztás legalizálásért küzdő Kendermag Egyesület vezetője, Juhász Péter ugyancsak az internetes újságnak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy a marihuána fogyasztás legalizálása lehetővé tenné, hogy a szereken feltüntethessék, milyen mértékben tartalmaznak THC-t. Így a fogyasztók dönthetnék el, hogy vállalják-e a kockázatot.

AS Network

A lényeg ez: “A kannabisz is függőséget okoz

A kannabisz az agyban egy specifikus receptorhoz – a CB1-hez – kötődve fejti ki hatását. Fogyasztása csökkenti az agyi idegsejtek működését, rontja az agyi hullámtevékenységet, korlátozza a tanulási képességeket. Szorongásoldó hatása van, de utóhatásként fokozott szorongás lép fel. A rendszeresen fogyasztott marihuána elhagyása megvonási tüneteket eredményez. Ez rossz hangulatban, levertségben, idegességben nyilvánul meg, de izomfájdalom, hidegrázás és étvágytalanság is jelentkezhet.A szigetországban végzett felmérésekből kiderült, hogy a 11–15 éves korosztály 12 százaléka, a 16–24 évesek 21 százaléka használt cannabist az elmúlt egy évben. Tavaly 22 ezer embert kezeltek a füvezés okozta mentális bajokkal. A betegek, több mint fele fiatalkorú volt. Szomorú tanulság, hogy a skizofréniában szenvedő brit beteg tizedénél nem alakult volna ki ez a súlyos elmekórtani állapot, ha nem használnak füvet.”

És ez független attól, hogy milyen koncentrlátságú a hatóanyag. Így is, úgy is függőséget okoz, és elősegíti skizofrénia kialakulását. Természetesen továbbra is tiltani kell, a drogkereskedőket pedig nyilvánosan ki kell végezni.

Nem röhög! XD Szingapúrban megteszik! És ott REND van. Nem a mocsokban kell felnőniük a fiataloknak, nem drogdiszkókba kell szórakozni járniuk. Csak a mocskos, mások élete árán gazdagodó patkányokat lógatják fel. Mások halnának inkább meg a szarjaiktól, amivel kereskednek?

A skizofrénia esélyét nem csak a nagyobb hatóanyag-tartalmú marihuána, hanem általában véve a marihuána növeli.
Ha legalizálják a marihuánát, akkor nem a bűnözők kezéből veszik ki a drogüzletet, hanem törvényesítik a bűnözést. Ami mindjárt a fogyasztást és a kábítószer-kereskedelmet is növeli. Az nem érv, hogy egyéb szerek is kártékonyak nagy mennyiségben fogyasztva. Miért kellene ezért törvényesíteni valamit, ami még sokkal károsabb? Akkor miért nem törvényesítjük mondjuk a gyilkosságot? Azt is elég sokan csinálják, vox populi, vox dei, nem?
A gyógykezelést ugyanúgy Te fizeted meg a tüdőrákos dohányosok esetében is, ez sem érv. Különben sem anyagi kérdés ez, hanem nemzetstratégiai. Amikor Hollandiában legalizálták a marihuánát, nem csökkent a kemény drogok fogyasztása (pedig ez volt a cél), ellenben megnőtt a fűfogyasztás, éspedig a szomszédos Belgiumban is. Ráadásul a magyar társadalom olyan siralmas mentális és általános egéyszségügyi állapotban van, hogy erre a társadalomra ráereszteni a szabad drogfoygasztást a legnyíltabb népirtással ér fel.
A nyilvános kivégzés a libertinus eszmékkel agymosott egyedeknek esetleg valóban a sokkal egészségesebb gondolkodású középkort idézi. Bár visszajönnének azok az idők! S ez természetesen nem feltételezi a technikai találmányok kiiktatását. Attól, hogy létezik telefon, még lehetne normálisan működni egy társadalomnak, mint ahogy ma a legteljesebben abnormálisan működik, azazhogy nem működik, csak szédeleg a halál felé.