width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakció blog : ne füvezzé' vazze

2007. október 1., hétfő

Reakció blog : ne füvezzé' vazze

Reakció blog

Hosszú kezek mindenhová elérnek :)
Ő egy szdsz-es optimalizálóguru, akárcsak el-lopó :-D

Miért is nem érdemes füvezni, az lesz a mai téma.
A THC, márpedig a mai kannabiszban SOKKAL több van ebből a hatóanyagból, mint amit Bob Marley szívott. Ő AMÚGY ÁTTÉTELES TÜDŐRÁKBAN HALT MEG - A FÜVES CIGI 600%-KAL RÁKKELTŐBB MINT A SIMA DOHÁNYZÁS, no persze dohányozni sem jó én sem szoktam rá, tudatosan.

THC mit okoz : rövid távon igenis van elvonási tünete : ha nem jut fűhöz a liberálpunk - vagy micsoda, aki rendszeres kenderfogyasztó - pánikrohamokat okoz.
Hosszabb távon mivel megbontja az agy és az idegrendszer biokémiai egyensúlyát, skizofréniát okozhat.

Amúgy EZ volt azoknak az írásoknak egyikel, amikért a zsidó molnár lajos hőzöngött, mármint az állítólagos könnyű drogok veszélyességét kimondó írásokat mocskolta, és szerzőiket fenyegette a zsidaja.

MERT ŐK, AZAZ A CIONISTÁK ELLENSÉGET LÁTNAK A MAI FIATALOKBAN!!!
És ha az ember erre reakcióként megemlíti, milyen származásúak is azok, akik a drogliberalizációért kardoskodnak akkor is óbégatnak, mert ez az az igazság, ami a zsidókra nézve sértő : pl. gusztos péter zsidó, john emese zsidó konrád györgy zsidó jancsó miklós zsidó anima sound system zsidó stb.

Sajnos a kispál erősen balliberális banda, és a kendermagos ügy lelkes támogatói, valamint a jancsó-filmek zenéit sokszor ők készítették.
Van is vita a kispál és az Ákos rajongók közt, persze szerintem Ákos a jobbik, a kispál erősen pénzszagú mű, szdsz-közeli zsidó akármi. (csak nem zene)

"Veszélyesebb mint az LSD?

A Lancet című orvosi szaklapban nemrég közöltek egy tanulmányt, amely a
kenderfogyasztás újonnan feltárt veszélyeiről szól – ezek bizonyos esetekben
erősebbek lehetnek, mintha valaki LSD-t vagy ecstasy-t fogyasztana. Colin
Blakemore, az Egészségügyi Kutatások Tanácsa vezetője szerint az, hogy egyre
többen szorulnak kezelésre, valószínűleg nem azért van, mert ilyen ütemben nő a
drogfogyasztók száma, a magyarázat inkább az erősebb szerek miatt okozott
bajokban keresendő.

Blakemore professzor szerint a negyedmilliónyi brit skizofrén legalább tizede
elkerülhette volna a betegség kialakulását, ha távol tartja magát a
kannabisztól. Nagy Britanniában éppen most állt fel egy független testület,
amely a kormány új drogpolitikáját lesz hivatott kidolgozni ezek alapján.

Valóban aggasztó jelenségeket tártak fel a kenderfogyasztással kapcsolatban a
kutatások – mondta el lapunknak a fővárosi Nyírő Gyula Kórház addiktológiai
osztályának vezetője. Funk Sándor szerint az egész világra jellemző tendencia a
kenderszármazékok THC-tartalmának növekedése, ami – évekig tartó rendszeres
fogyasztás után – rontja a rövid távú memóriát, és kétszer-hatszor nagyobbra
növeli az úgynevezett pszichózis (heveny elmebaj) kialakulásának veszélyét.

Na, megint én jövök. A zsidóférgek egyik zsidóblogján a fű legalizásáról postoltak nemrég. Valami zsidó drogosbuli is volt, persze DJ-ket is csak és kizárólag a cionliberális tilos rádiótól tudtak hívni. :-)
Persze őértük azaz a hiszteroliberális züllesztőkért nem kár, de a magyar fiatalokat akarják megrontani, a drogfogyasztásra rávenni, azt divatossá tenni, és az "államilag ellenőrzött legális könnyűdrog terjesztési hálózat" is szdsz-közeli zsidókból állna, ezt is láthatjuk, ezek ugyanis ha nem érdekük valami, nem harcolnak érte, márpedig m,ég a spekuláns-bűnöző soros zsidó is pénzeli a "millijon marijuana march" nevű fost, ahol ezeket a gyilkos szarokat szívó, agyamosott punkok próbálnának divatot csinálni ennek a rakás destruktív szarnak, amit "BULIKULTÚRÁNAK" hívnak, mármint azt : hogy ha nem fogyasztasz (könnyű) drogot, nem vagy kulturált.
Ilyen véleményeket olvasok néhány zsindexes fórumon.

Pedig : mondom, hogy tudatosan úgy nemesítik a növényt, hogy erősebb legyen a mérge, mert méreg az, mert nem természetes dolog egy tudatmódosító azaz hát kábító hatású vegyi anyagot bevinni a szervezetbe. Amitől az hosszabb távon tönkremegy, és pedig elkerülhetetlenül. Ez nem kávé, ez nem tea, ez kemény rombolóerejű anyag, ami az agyat és az idegrendszert roncsolja! Többek között a rövid távú memóriát is tönkreteszi, azaz SZENILISSÉ TESZ, AKÁR FIATALON IS!
Mint az az öreg, aki bármikor mesél arról, milyen volt a levente mozgalom XD de viszont nem emlékszik rá, ebédelt-e ma már, na ez a szenilitásra egy példa. Az agy bizonyos területeinek rossz vérellátása és salakok agyi erkeben való lerakódása miatt is van, a fű hatóanyagai pedig pont e kettő okozói!

Természetesen kapudrog is, mégpedig konkrétan, ismerek olyanokat, akik utána a hasist, extasyt, anfetaminszármazékokat "próbálták" ki. Ja vazze, mindent ki kell próbálni egyszer. Le kell ugrani az Eiffel toronyból is egyszer, nyakunkon egy bungee gumikötéllel, persze a biztonság kedvéért hosszabb kötéllel mint amilyen magas a torony. :-)

Az a baj, hogy nem nagyon van visszaút : a vegyészek a sötét oldalon direkt olyanra csinálják meg a szereket hogy függőséget okozzanak! Ezért növelik a kender THC tartalát, kitartó növénynemesítéssel.

“Bocsánatot kérünk a kender miatt”

Megdőlt az a korábban sokak által hangoztatott vélemény, hogy a cannabis ártalmatlan az egészségre. A kutatók szerint a fű még az LSD-nél is veszélyesebb lehet.

“Bocsánatot kérünk a kender miatt” – ezzel a nagybetűs címmel jelent meg a liberális angol napilap, a The Independent vasárnapi száma. Az újság 1997-ben kampányt indított a marihuánafogyasztás engedélyezéséért. Most – elszörnyedve a legújabb egészségügyi statisztikák láttán – bejelentették, hogy szigorítás-pártiak lesznek.

A cannabisféléket néhány éve az addigi “B” kategóriából a “C”-be sorolták vissza. Az ilyen anyagok birtoklása súlyos kábítószer-bűncselekmény helyett a vényköteles gyógyszerekkel elkövetett visszaéléshez hasonló, jóval enyhébb büntetőjogi megítélés alá esett. A brit lap most statisztikai adatokkal és szakértői véleményekkel alátámasztott riportban ismerte el, hogy a fű élvezete mára súlyos közegészségügyi és mentális problémává vált a fiatal korosztályban.

A Lancet című orvosi szaklap egy nemrég közölt tanulmányából az is kiderült, hogy a kenderfogyasztás veszélyei akár erősebbek is lehetnek, mintha valaki LSD-t, vagy ecstasyt fogyaszt. A cannabis ma forgalomban lévő új típusai ugyanis jóval erősebbek, mint a tíz évvel ezelőtt használtak. Egy füves cigaretta – a nemesített alapanyagok miatt – 10–20-szor annyit tartalmaz a THC nevű fő hatóanyagból, mint egy évtizede.
A kannabisz is függőséget okoz
A kannabisz az agyban egy specifikus receptorhoz – a CB1-hez – kötődve fejti ki hatását. Fogyasztása csökkenti az agyi idegsejtek működését, rontja az agyi hullámtevékenységet, korlátozza a tanulási képességeket. Szorongásoldó hatása van, de utóhatásként fokozott szorongás lép fel. A rendszeresen fogyasztott marihuána elhagyása megvonási tüneteket eredményez. Ez rossz hangulatban, levertségben, idegességben nyilvánul meg, de izomfájdalom, hidegrázás és étvágytalanság is jelentkezhet.A szigetországban végzett felmérésekből kiderült, hogy a 11–15 éves korosztály 12 százaléka, a 16–24 évesek 21 százaléka használt cannabist az elmúlt egy évben. Tavaly 22 ezer embert kezeltek a füvezés okozta mentális bajokkal. A betegek, több mint fele fiatalkorú volt. Szomorú tanulság, hogy a skizofréniában szenvedő brit beteg tizedénél nem alakult volna ki ez a súlyos elmekórtani állapot, ha nem használnak füvet.

Funk Sándor, a budapesti Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztályának vezetője a Hírszerzőnek elmondta: mára megdőlt az az elmélet, mely szerint a fű kevésbé okoz függőséget mint az alkohol. A legújabb felmérésekből kiderült, hogy a kenderfogyasztók 15 százaléka, míg az alkoholfogyasztóknak 10 százaléka válik függővé.

A kenderfogyasztás legalizálásért küzdő Kendermag Egyesület vezetője, Juhász Péter ugyancsak az internetes újságnak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy a marihuána fogyasztás legalizálása lehetővé tenné, hogy a szereken feltüntethessék, milyen mértékben tartalmaznak THC-t. Így a fogyasztók dönthetnék el, hogy vállalják-e a kockázatot.

AS Network

A lényeg ez: “A kannabisz is függőséget okoz

A kannabisz az agyban egy specifikus receptorhoz – a CB1-hez – kötődve fejti ki hatását. Fogyasztása csökkenti az agyi idegsejtek működését, rontja az agyi hullámtevékenységet, korlátozza a tanulási képességeket. Szorongásoldó hatása van, de utóhatásként fokozott szorongás lép fel. A rendszeresen fogyasztott marihuána elhagyása megvonási tüneteket eredményez. Ez rossz hangulatban, levertségben, idegességben nyilvánul meg, de izomfájdalom, hidegrázás és étvágytalanság is jelentkezhet.A szigetországban végzett felmérésekből kiderült, hogy a 11–15 éves korosztály 12 százaléka, a 16–24 évesek 21 százaléka használt cannabist az elmúlt egy évben. Tavaly 22 ezer embert kezeltek a füvezés okozta mentális bajokkal. A betegek, több mint fele fiatalkorú volt. Szomorú tanulság, hogy a skizofréniában szenvedő brit beteg tizedénél nem alakult volna ki ez a súlyos elmekórtani állapot, ha nem használnak füvet.”

És ez független attól, hogy milyen koncentrlátságú a hatóanyag. Így is, úgy is függőséget okoz, és elősegíti skizofrénia kialakulását. Természetesen továbbra is tiltani kell, a drogkereskedőket pedig nyilvánosan ki kell végezni.

Nem röhög! XD Szingapúrban megteszik! És ott REND van. Nem a mocsokban kell felnőniük a fiataloknak, nem drogdiszkókba kell szórakozni járniuk. Csak a mocskos, mások élete árán gazdagodó patkányokat lógatják fel. Mások halnának inkább meg a szarjaiktól, amivel kereskednek?

A skizofrénia esélyét nem csak a nagyobb hatóanyag-tartalmú marihuána, hanem általában véve a marihuána növeli.
Ha legalizálják a marihuánát, akkor nem a bűnözők kezéből veszik ki a drogüzletet, hanem törvényesítik a bűnözést. Ami mindjárt a fogyasztást és a kábítószer-kereskedelmet is növeli. Az nem érv, hogy egyéb szerek is kártékonyak nagy mennyiségben fogyasztva. Miért kellene ezért törvényesíteni valamit, ami még sokkal károsabb? Akkor miért nem törvényesítjük mondjuk a gyilkosságot? Azt is elég sokan csinálják, vox populi, vox dei, nem?
A gyógykezelést ugyanúgy Te fizeted meg a tüdőrákos dohányosok esetében is, ez sem érv. Különben sem anyagi kérdés ez, hanem nemzetstratégiai. Amikor Hollandiában legalizálták a marihuánát, nem csökkent a kemény drogok fogyasztása (pedig ez volt a cél), ellenben megnőtt a fűfogyasztás, éspedig a szomszédos Belgiumban is. Ráadásul a magyar társadalom olyan siralmas mentális és általános egéyszségügyi állapotban van, hogy erre a társadalomra ráereszteni a szabad drogfoygasztást a legnyíltabb népirtással ér fel.
A nyilvános kivégzés a libertinus eszmékkel agymosott egyedeknek esetleg valóban a sokkal egészségesebb gondolkodású középkort idézi. Bár visszajönnének azok az idők! S ez természetesen nem feltételezi a technikai találmányok kiiktatását. Attól, hogy létezik telefon, még lehetne normálisan működni egy társadalomnak, mint ahogy ma a legteljesebben abnormálisan működik, azazhogy nem működik, csak szédeleg a halál felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk