width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakciós sznobizmus, zsidó média

2007. október 2., kedd

Reakciós sznobizmus, zsidó média

Reakciós sznobizmus nincs helyette én a világnézeti és politikai semlegességnek álcázott liberális agymosásnak való aktív ellenállást nevezem reakciósságnak, a magyar blogok elitjének kikiáltott szar zsidó álblogok a sznob helyek, a blogtér és a nolblog tele van ilyen helyekkel. Ilyen diurnus naplója, ilyen a vezérklikk blogtér, ilyen a bakura az ördög freeblog avagy bakura az okostojás freeblog, amit egy mszp-s fia ír amúgy, zsidó gyerek. Újfent itt az ok hogy általánosítsunk, lám, ilyenek ezek :)

Valahogy nem tetszik nekem ha fizetett újságírókat ültetnek le blogolni, úgy hogy ezek függetlenségük látszatát akarják kelteni, meg jópofiznak, de közben nem vagy alig lehet egy lopcsánykormány-nyilatkozatot az ő postjaiktól megkülönböztetni : a tematika mindig valami "gumicsont" amin a balliberósok rágcsálnak, amivel árthatnak a nemzeti oldalnak, amivel lejárathatják azt. A Gárdát is sokat rágalmazták ezek az álblogok - is. Azért álblogok, mert direkt a ballib blog vezetéséért fizetett emberek írják őket. Sumákok is mint a lómáj, pl. bakura váltig tagadja hogy szdsz-es de a fél blogja arról szól hogy ódákat zeng a liberalizmusról meg az szdsz-ről.

És ha egy blog nem polcorrect kormánypropaganda postokból áll, ezek mindjárt REDNECK BLOG-nak meg még ki tudja minek nevezik azt. Szerintem biztos megy a vérnyomásuk felfele tőlem, de leginkább persze a széles tömegek idegesítik őket, akik MINT A SZART utálják az szdsz-t és az mszp-t, okkal. Megmondták, ha ezeket sikerül leváltani, meg kell tőlük a médiát is tisztítani, mert onnan fognak különben (főleg zsidó) mesterhazugok által megszerkesztett rágalmakat okádni az új kormányra. Meg fasizmust óbégatni, persze fogalmuk sincs milyen volt az, csak a népszava uszító cikkeiből ismerik a fogalmat, az a szennylap meg hazudik.

Emberek, akiket azért fizetnek hogy hazudjanak, szerintem sokuk tudja is hogy ez nem etikus dolog, ilyen férgeknek dolgozni, de ide vezetett a zsidóuralom a médiában, azt már a 19. század közepétől megalapozták, elsősorban rothschild-pénzen.

Az a legfőbb baj az álblogokkal, hogy az egyszeri netező azt hiszi, valós, őszinte véleményeket lát leírva, pedig nem. Pontosan azért vannak álblogok, mert sokan leírják már a mainstream médiát, mondván, azt maroknyi pénzes multi tartja markában, azaz hát az övék. Hazai viszonyokban nobilis kristóf zsidó és uj péter zsidó azok, akik nevei vörös posztó, ami az övék, az mind megbízhatatlan forrás, politikai tekintetben különösen. Egyébként meg kommersz bulvár dolgokat csinálnak : jox.hu, est.hu, sziget.hu és így tovább, ravasz hogy alapvető domaineket foglaltak le előre, dehát hiszen zsidók, azért ravaszak.

Az ő ravaszságukkal együtt jár a tisztességtelenség is. És ez a baj.
Persze, a neoliberális etikátlanság és a talmudi üzleti etikátlanság ugyanaz a zsidó vircsaft, amivel mindig is kivívták maguk ellen az ellenszenvet : ki szereti az uzsorásokat, a csalókat, a hamisítókat, a spekulánsokat, akik más munkáján élősködnek?

Az még a baj a médiával, hogy akiknek szörnyeteg méretű vagyonuk, válallatbirodalmaik vannak, általában azonosulnak a cionizmus törekvéseivel.

Országok szennye: média a neved!

Napjainkra megdőlt az az állítás, hogy a média a negyedik hatalom.

Ma az első számú hatalommá - és tegyük hozzá az emberiség legalattomosabb ellenségévé a média vált. A média, amely az egész világot behálózza, s olyan sunyi módon lopódzik be a legkisebb sejtjeinkbe is, hogy szinte észre sem vesszük emberiségellenes hatását, s mire felfedeznénk, már késő. Ezek a láthatatlanság ködében lapuló médiaguruk gyakorlatilag mára elérték, hogy nélkülük a világ képtelen létezni. Napjainkra mindent átsző a hazug, manipulatív, felelősséget nem vállaló média, amely egy virtuális világot vetít ugyan elénk, de erőszakos pusztítása nagyon is valóságos.

Nézzék meg, hogyan tülekednek politikusaink is egy-egy sztárriporter kegyeiért. Hogy sietnek tudós, köztiszteletben álló személyek is egy-két percért a stúdiókba, csakhogy a világ láthassa, hallhassa őt! Sokan, mint majom a ketrecben, úgy ugrálnak a kamera előtt, s a média fura urai, modern korunk Chippollái azt tehetnek bárkivel, amit akarnak.

Bárkiből lehet hős és gazember bármelyik percben, csak az a kérdés, kiből mit szándékoznak kihozni, kinek milyen szerepet szánnak a hatalom boszorkánykonyhájában. Tudják, hogy a hatalom bitorlói - így a média urai is - hazudnak, csalnak, lopnak, mégsem akadt egyetlen egy politikus sem, aki kimondta volna: Ezeknek nem nyilatkozom, nem adom a nevem a további nemzet és lélekromboláshoz. Hiába lehet valaki ferdehajlamú, száz meg százmilliók összeharácsolója, még miniszterelnökeink sem merték visszautasítani felkérésüket egy-egy képernyő előtti bájcsevegésre.

Talán felesleges is említeni, hogy a média közreműködésével Hazánkban ma is nemzeti hősök lehetnek a kun-kohn bélák leszármazottai, a princ gáborok, tocsik márták és a hozzá hasonlóak. Ma az a nagybetűvel írt sztár, aki erkölcstelen, becstelen gazember, másságtisztelő, a törvényeket semmibe vevő, aki a Hazát el- és kiárulja.

Ma a chicciolinák és whiskys rablók eszményét tárja elénk a média, amely már nemcsak jelenünket, de jövőnket is megmérgezi, hiszen a felnövekvő ifjúság már ezt a torz képet fogadja el valóságosnak. Nem véletlen, hogy 1956 forradalmi pillanataiban is elsőként a megtisztulást a média területén hirdették meg a "hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon" gyakorlóival szemben! Nem véletlen, hogy a Szabad Európa Rádió és a hozzá hasonló csatornák is azonnal a szívünkre hatva lopták be magukat a magyar közéletbe, hogy a globalizáció melegágyát ültessék el a lelkekben akkor, amikor még azt sem tudtuk, hogy mi készül ellenünk. És az sem véletlen, hogy a szórakoztatóipar fellegvárai olyan hihetetlen nagy összegeket költenek évről-évre arra, hogy a film segítségével átformálják a lelkünket, megtörjék hitünket.

Hogy milyen hatalmat jelent a média, elég, ha megemlítjük, hogy csak az RTL Klub nevezetű szennycsatornának 8 milliárd forint köztartozását engedte el a hatalom, s lehetett akár jobb, akár baloldali az irányítás, egyik sem merte, elszámoltatni a kereskedelmi adók sokmilliárdos tartozásait sem.

Ma nem azon kellene keseregni, hogy milyen lélekromboló hatást fejt ki a televízió a rádió, hanem egész egyszerűen el kell érni, hogy ne nézzék, ne hallgassák. Higgyék el, lehet létezni e nélkül is. A világ forradalmai nem a média híradásai segítségével robbantak ki, elég, ha az 1848-as forradalmat említjük, talán arra vártak volna a márciusi ifjak, hogy majd a televízió tájékoztatja a nemzetőrséget, hogy veszélyben a haza? El kell hát felejteni, vissza kell találni a gyökerekhez, a népi kultúrához, hagyományainkhoz. Újra fel kell éleszteni a baráti találkozókat, a faluturizmust, a népdalköröket, a hagyományápoló összejöveteleket, egymásra kell találnunk. Hogy is szól a Himnuszunk: "Őseinket felhozád Kárpát szent bércére" - de amit ősapáink láttak, azt a csodálatosan szép Hazát, mára egy harmincszor ötven centis dobozba besűrítve láttatják velünk.

Gondoljanak csak arra, hogy a felvilágosodásnak mondott korban, a globalizáció hajnalán a modern gépeket miért törték szét ösztönszerűen a munkások? Mert szívükben érezték, hogy ez a túlfogyasztásra ösztönző gépezet mivé teszi a világot, milyen sivár, embertelen életet szán Isten teremtményeinek. A sötét középkorból kilépő ember már megérezte a veszélyt, amely Madách falansztervilágát megépítette számunkra.

Modern korunk modern embere még nem ébredt rá, hogy ma a média, különösen a televízió, a rádió, a filmipar, a bulvársajtó az, amit szét kellene zúzni ahhoz, hogy a rabságba hajtott lélek szabadon szárnyalhasson. Ma már az emberiségtől mindent elvett egy olyan génhibás csapat, amely csak a mindenkin átgázoló olthatatlan szerzési vágyban látja az élet értelmét. Öld meg! Feszítsd meg! Igázd le! Vegyél el tőle mindent! Alázd meg! - ma ez a jelszó, s alattomos céljuk eléréséhez mindent és mindenkit felhasználnak, amikor és ahogyan csak érdekeik ezt kívánja.

Hogy mi hát a megoldás? Példaként engedjék meg, hogy hadd idézzem az egyik nagyszerű magyar ember, Prohászka Ottokár püspök úr gondolatait: Négy zsidó polgártárs ment az utcán, amikor egy rikkancs éppen mellettük elhaladva az akkor megjelent lapokat hirdette.

Jegyezd meg magadnak fiam, szólt egyikük a rikkancshoz, hogy tisztességes zsidó keresztény lapot nem vesz. Helyesen, mert jogában áll - tette hozzá Prohászka püspök úr. Nos, és tisztességes keresztény vett zsidó lapot? Míg ez a tisztesség nem lesz meg a keresztényekben és magyarokban, addig semmiféle törvény nem segít rajtunk. Ez a tisztesség pedig csak tőlünk függ, sőt talán kötelességünk is volna.

Tanuljunk tehát Prohászka Ottokár intelmeiből. Lássuk be, mit tett velünk ez a globális hatalom, amely lassan az egész világot elpusztítja. Az egyetlen megoldás tehát, ha nem figyelünk hazug szavukra, ha nem olvassuk lélekromboló írásaikat, ha nem nézzük a jó ízlés-, vagy inkább már emberiségellenes filmjeiket, nem hisszük hazug és alattomos híradásaikat, tájékoztatásaikat. Nem hagyhatjuk, hogy egy újabb világégésbe belezavarjanak bennünket, a gyűlölet szándékos fokozásával.

Addig, amíg egymásnak ugrasztanak népeket, fajokat, nemzetségeket, sőt napjainkra már családokat, barátokat is, mindig ők győznek. Ha elfordulunk hazug, virtuális világuktól és odafigyelünk embertársainkra, ha megtanítjuk és megtanuljuk újra, hogy a kimondott szónak súlya van, ha nem engedjük, hogy szándékos bajkeveréssel közénk ékelődjenek, akkor már egy lépést tettünk a felemelkedésünkért. Ha megfogadjuk, hogy magyar ember nem vásárol szennylapot, nem néz hazug szennycsatornát, akkor a közszolgálatinak mondott adók is rákényszerülnek az igazmondásra, hiszen létük függ tőle.

Ma a magyarság végveszélybe került, mert mindent elvettek tőlünk. Tudom, sokan úgy gondolják, nincs idő arra, hogy szívtől szívhez haladva összefogjunk. De higgyék el, nekünk ez az egyetlen fegyverünk, amelyet soha nem tudnak elvenni tőlünk. Gyűlölnek bennünket, mert mi nem gyűlölködünk, hiszen a legnagyobb bajban is emberségesek tudtunk maradni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy birkamód meneteljünk a vágóhídra. Össze kell fognunk, erőt kell felmutatnunk, olyan erőt, amely a világhatalmakat is gondolkodóba ejti.

Mert kétségünk se legyen afelől, hogy ma ugyanolyan alattomos erők törtek ránk, mint tették ezt 1919-ben, '45-ben és '56-ban, de '89-ben és 2006-ban is! Össze kell fognunk, s térjünk végre észhez, ne engedjük, hogy megmételyezzék a magyarságot: az örökös besúgóhálózatról, árulóról, ügynökről riogatók akaratlanul is nekik dolgoznak, ha akarattal, még súlyosabb a bűnük.

Ma nem az a kérdés, hogy ki volt áruló, besúgó, ügynök, hanem az, hogy összefogva együtt zavarjuk el a hazaáruló és nemzetgyilkos politikusokat és a nekik szolgáló médiát, s csak a következő lépés legyen az elszámoltatás, a számonkérés. Mert a számonkérés nem maradhat el, hiszen akkor nem beszélhetünk megtisztulásról sem! Ma, amikor minden elhibázott pillanat egy-egy koporsószög lehet a magyarság léte felett, ébredjünk már fel. Ha összefog magyar a magyarral, a világ minden ereje sem bánhat el velünk.

S majd akkor, csak ha már megvédtünk magunkat, akkor mutassuk fel azt a kegyelmet, amelyre megint csak a magyar képes, amelyet Attila is megtett Róma kapui alatt. Mert ne feledjük, gyűlölnek bennünket, mert mi nem vagyunk képesek gyűlölködni, de van erőnk és bátorságunk megállj!-t parancsolni, amikor már végveszélybe kerültünk.

S most elérkezett ez az idő. Ki kell mondani bátran: el a kezekkel a magyarságtól, el a kezekkel a magyar értékektől! Hitünk, múltunk, jelenünk és jövőnk fosztogatóinak bátran mondjuk a szemébe, a magyar ember elviseli a szenvedést, el a nélkülözést és a fájdalmat, de hosszútávon a gyalázatot már nem.

Nem, nem, Soha!

(Elhangzott a Magyar Önvédelmi Mozgalom április 13.-ai média-ellenes tüntetésén)
[Forrás: Rozgics Mária]


"Az Úr az én pásztorom, nem szenvedek hiányt, zöldellő réteken legeltet. A nyugalom vizéhez terel és felüdíti lelkemet. Az igaz úton vezérel, nevéhez híven. Ha sötét völgyben járok is, nem félek a bajtól."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk