width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ne higgyünk a mainstream médiának.

2007. október 2., kedd

Ne higgyünk a mainstream médiának.

Ne higgyünk a mainstream médiának.

Brutális adóemelések, új sarcok, és mindemellett öngondoskodást kiáltva leépíteni az alapvető közszolgáltatásokat, és még mellé milliárdokért hazugságkampányokat folytatni a "reformok" népszerűsítéséért, az a magyar nép teljes semmibe vétele és hülyének nézése.

Nem csak nekem tűnnek ám fel ezek a dolgok. :)
Az lenne a szerencsés, ha senkit nem lehetnek megvenni kilóra, hogy fizetett média-hazug legyen belőle, de nem így van. Az ateizmus valahol oda vezet, hogy az ember azt hiszi, csak ő van a világon egyedül, amiért fizetnek és törvényes az pedig szerinte tisztességes foglalkozás. Ja, hogy kik hozták a törvényeket? A jelenlegi szar médiatörvényt 1996-ban az mszp-szdsz 23-os többséggel, 2004-ben valamit változtattak rajta, de ez csak a technikai fejlődés miatt kellett, a törvény balliberós szellemisége megmaradt. Komoly jogi apparátus szükséges ebben a rendszerben, ha valaki(k) rágalom áldozatává válnak, nehezen kaphatnak elégtételt, és addigra már rendszerint nem is téma, nem is közbeszéd az adott ügy. Már ha nem dénes veronika zsidó, cserni jános zsidó stb. szocionista vérbíróknak szignálják ki az ügyeket, mert akkor pl. egy vén varjú azaz mayer aranka zsidó AZAZ HÁT EGY MOCSKOS RÁGALMAZÓ AZ ÉS-ÚJSÁGBÓL is nyerhet pert, Orbán ellen. Vagy aki 45-ben budapest védőit, 56-ban rabtársait árulta el a komcsiknak, szovjeteknek. A mécs imre, igen, aki megélhetési halálraítélt, akit épp a valódi 56-osok vetnek meg leginkább, no ők képben vannak, kikre vallott rá ez a szintén zsidó patkány, hogy mentse a bőrét. Igen, a göncz árpád zsidó is innen kapta a nevét, őt is bevitték 56 ősszel, ő is köpött. Mindezek olyanok által váltak köztudottá (tudja, aki akarja) akik OTT VOLTAK AKKOR, a forradalomban, a különféle bizottságokban, és a börtönben.

De aki egy és-t vagy egy 168 tórát a kezébe vesz (én nem, csak bottal, azt is csak közkönyvtárban, szemétre nem költök) és hisz nekik, az félre van vezetve. :-)

Eljő a "szép, új világ"

Hazánkban egy éve tart a súlyos erkölcsi, politikai és gazdasági válság, melyet a tavaly szeptember 17-én nyílvánosságra került Gyurcsány beszéd indított el, és azóta csak egyre súlyosbodik!

Ma már a fanatikus "balliberális"(?) hívőkön kívül mindenki bevallja, hogy nem ezt várta, belátja, hogy a hatalomért mindenre képes Gyurcsány és társai érdekszövetség durván becsapta az ország népét. Ám hiába az azóta is országszerte kisebb-nagyobb hevességgel zajló tűntetések, szakmai szervezetek tiltakozásai, a hatalom birtokosai gőzerővel taposnak át mindenen és mindenkin, aki érdekeik ellen szegül. Mik is ezek az érdekek? Nem az ország, nem a magyar nép érdekei! Mára egyre inkább kiderül, hogy csupán egy szűk, ám kegyetlen és gátlástalanul kapzsi hatalmi garnitúra hatalommal való visszaéléséről van szó, mely ellen nincs megfelelő védelmet nyújtó törvényi korlát.

Az államfő, az ellenzék, a civil szervezetek folyamatosan tiltakoznak a hatalmi önkény ellen, de csak cinikus hazugságokat, sőt a régi jól bevált fasisztázó, antiszemitázó halandzsát kapják válaszul.

Miről is van szó? Ki a szélsőséges?

Kikre sütik ezeket a jelzőket? Azokra, akik nem akarják eltűrni a hazugságot, a gátlástalan korrupciót, az újmódi rabszolgasorsot, a jogtalanságokat. Azokra, akik munkájukért tisztességes bért, megélhetést, a róluk búsásan lefejt adókért és járulékokért jól működő közszolgáltatásokat, egészségügyi ellátást, gyermekeik jövőbeni esélyeit biztosító oktatási és művelődési feltételeket várnak el, teljes joggal!!

Beszéljünk világosan. A fasizmus az olasz szociáldemokrata mozgalomból fejlődött ki, nem volt köze semmiféle fajgyűlölethez.

Mussolinitől származik a fasizmus első meghatározása is: "a fasiszták nem republikánusok, nem szocialisták, nem demokraták, és nem konzervatívok vagy nacionalisták ". Adolf Hitler pártja az NSDAP azaz " Nemzetiszocialista Német Munkáspárt" nevet viselte! Mindegyik szélsőséges mozgalom: a kommunista, a nemzetközi szocialista, a neoliberális a nép nevében vezette be a népellenes véres diktatúrát! Mindegyik zászlajának alapszíne a vörös volt! A nyilas párté is, melyen a nyilaskereszt mellett fehér csíkok is voltak a zászlón, az égvilágon semmi köze nem volt a Hazát és államot alapító Árpádházi királyok zászlajához! Csupán arról van szó, hogy az előzőekben emlegetett mindegyik zsidó eredetű diktatúra verhetetlen volt, és ma is az a gátlástalan hazudozásban és gyűlöletkeltésben.

Igen, kedves szocialistákra szavazó honfitársaim, azt amiben Önök hisznek, a szociáldemokrata baloldali elvek köszönőviszonyban sincsenek ezzel a kőkemény rablótőkés társasággal! Nem új a történet. Már sok országban lejátszódott a folyamat: olyan, egyébként emberileg és szakmailag alkalmatlan politikusokat, érdekcsoportokat hatalomba segíteni, akik, kiszolgálják ennek fejében megbízóikat, és az országot, annak népét a szabad rablás prédájává teszik.

A módszerek ismertek: gyűlöletkeltéssel egymás ellen uszítani a társadalom különböző csoportjait, majd a maguk keltette káoszban úgy beállítani, mintha ők védenék meg a biztonságot, a rendet az állítólagos rendzavaróktól.

Az egyéb már jól bevált eszközöket, zsarolást, megvesztegetést, megfélemlítést ma is remekül használják.

A kezükbe kaparintott sajtóhatalom kiszolgálja őket, és hatékonyan zavarja meg az emberek gondolkodását.

Úgy tűnik egyenesen vezetik Magyarországot a másodrendű gyarmati sorba, ahol az őslakosság kiirtásával, olcsó munkaerő betelepítésével az olcsó tömegárut termelő gazdaságot kívánják megteremteni. Ebben az országban aztán az ő új arisztokráciájuk előjogokkal, törvény felettiséggel, megkérdőjelezhetetlenül birtokolná örök időre a hatalmat és a vagyont!

Valóban ezt akarja a magyarok többsége? Tudatosult-e Önökben, kedves honfitársaimban milyen jövőt szánnak nekünk, családunknak, gyermekeinknek? Elhisszük-e, hogy kifosztásunk a boldog jövő záloga? Elfogadjuk-e azt a képtelen hazugságot, hogy nincs más út?

A válasz nem kérdéses: ha belenyugszunk beteljesedik sokak vágya, a magyarság kipusztulása Európa legszebb területéről, a Kárpát medencéből. Népünk soha nem várhatott segítséget sem keletről, sem nyugatról. Addig tudott erős lenni, amíg hitt a felsőbb erkölcsi parancsban, a krisztusi értékrendben, és megőrizte erős nemzettudatát, szabadságvágyát, képes volt összefogni az idegen erők ellen.

Ma is ez a kor parancsa! Nem a parlamentben iszapbirkózást folytató pártok fogják megoldani a a válságot, hanem az önszerveződő civil társadalom, ha képesek lesznek az emberek megérteni, hogy nem lehet magyar a magyarnak engesztelhetetlen ellensége, mert ebbe mindannyian belepusztulunk!

Már sokan érzik a veszélyt, erősödik a társadalmi ellenállás. A hatalom válasza a fenyegetés, a fegyverkezés. Nem kérdéses, tavaly bebizonyították, hogy akár vérontástól sem riadnak vissza a hatalom megtartása érdekében! Kérdés, hogy a szocialista párt, vezetői, befolyásos tagjai között akad-e, akiben felébred a lelkiismeret és azt mondja állj, én nem ezt akarom, ez az én Hazám, ezek az emberek az én nemzettársaim!

Varga László

(A fenti cikk a Balatoni Polgár c. lapban jelent meg a szeptemberi számban.) Élénk visszhangot váltott ki. Többek között olyan telefonhívást kaptam, mely szerint " akkor jön el a szép, új világ, amikor magát kikísérjük a temetőbe"! Tehát ki fenyeget ebben az országban, és kit?

[Forrás: Varga László]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk