width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 3.

2014. március 3., hétfő

Usraelnek meg a kutyáinak mit keresnivalójuk volna ott eleve, az a kérdés. És mit lépnének, ha fegyveres puccs árán létrejönne egy kifejezetten usa ellenes, más nagyhatalmakkal szövetkezve ellenük fegyverkező kanadai vagy mexikói kormány? Na ugye hogy ők se hagynák. :)

Usraelnek meg a kutyáinak mit keresnivalójuk volna ott eleve, az a kérdés. És mit lépnének, ha fegyveres puccs árán létrejönne egy kifejezetten usa ellenes, más nagyhatalmakkal szövetkezve ellenük fegyverkező kanadai vagy mexikói kormány? Na ugye hogy ők se hagynák. :)

Lépjünk ki az Európai Unióból - fb

Bár alapból nem rajongunk az oroszokért (a kommunizmus ;s a megszállás negyven éve miatt), de most jogosan léptek közbe és húzták keresztül a zsidó Háttérhatalom törekvéseit Ukrajnában! Reméljük (a hazaáruló, likudista, Nyugat-bérenc narancs kormányzattal szemben), hogy Ukrajna bizony széthullik és Kárpátalja visszakerül Magyarországhoz, mert hozzánk tartozik! Orbánék meg mielőbb eltakarodnak oda ahová a szívük húz, kipával a fejükön, kézen fogva a szélsőbalos libsi-komcsi elvtársaikkal!

A Krím az oroszoké, Kárpátalja meg a miénk magyaroké! A zsidó dögkeselyűk meg körözhetnek a maradék felett, ha az oroszok hagyják...

Ukrán válság- Putyin miért is foglalkozna a Nyugat véleményével?

2014. március 2., 19:29

Vlagyimir Putyin orosz elnök miért is foglalkozna a Nyugat véleményével? Határozottan, gyorsan cselekszik a Krím félsziget ügyében, hogy mindenkit kész tények elé állítson – véli a tekintélyes amerikai külpolitikai kutatóintézet, a Carnegie Alapítvány a Nemzetközi Békéért moszkvai intézetének igazgatója.

Dmitrij Trenyin a Spiegel Online német hírportálnak adott interjúban elmondta, szerinte az orosz elnök arra számít, hogy egy "korlátozott katonai akcióval elkerülheti a vérontást a Krím félszigeten", és "érzi, hogy három szövetségese van: az orosz lakosság, a sereg, a flotta".

Az orosz elnököt hidegen hagyja a nyugati felháborodás, mert "az utóbbi hónapokban Nyugat folyamatosan provokálta őt és országát, hogy úgy érzi, elég a pojácákból" – tette hozzá a Carnegie Moscow Center igazgatója.

A Krím félszigeten hirtelen megjelent fegyveresek fegyelmezetten és céltudatosan dolgoznak, professzionális akcióikkal megakadályozzák, hogy a szárazföld felől bejussanak a területre ukrán katonai alakulatok, rendőri erők vagy önkéntes csapatok – mondta a szakértő, aki szerint Putyin a katonai erő felmutatásával Kijevnek azt üzeni, hogy nem érdemes beavatkoznia a folyamatba, Washingtonnak pedig azt, hogy a Krím az orosz befolyási övezet elszakíthatatlan része.

Moszkva a következő lépésként várhatóan gazdasági segítséget nyújt majd a félsziget lakosságának, és tárgyalást kezd a tatár kisebbséggel, hogy ne fajuljon el a konfliktus. Azt azonban valószínűleg még nem döntötték el, hogy mi legyen a félsziget sorsa – véli Dmitrij Trenyin.

Szerinte az orosz vezetésnek az lenne a legjobb, ha Ukrajna szétszakadna, mert a
nyugati régiókat soha nem sikerült igazán beilleszteni az orosz birodalomba, a gazdaságilag erős déli és keleti vidékeken viszont létre lehetne hozni egy oroszbarát államot.

Ugyanakkor valószínűbbnek tűnik az egység fennmaradása és a viszonyok átrendezése a föderáció – a többé-kevésbé önálló egységekből álló laza államberendezkedés – elve alapján. Oroszországnak ez is megfelelne, hiszen befolyást gyakorolhatna a déli és a keleti térségre, és a kül- és biztonságpolitikát ugyan továbbra is Kijev irányítaná, de "egy ilyen Ukrajnát vélhetően nem vennének fel a NATO-ba és az EU-ba" – mondta Dmitrij Trenyin.

magyartudat com

A németek annyira nem verik az oroszellenes tamtamot, mint a többi eu-ország élén álló szánalmas cionszolgák. :)

"Az orosz elnök hangsúlyozta: az Oroszország által hozott intézkedések "teljes mértékben megfelelnek a kialakult rendkívüli helyzetnek". A sajtóközlemény szerint Oroszország és Németország államfője megegyezett arról, hogy mind kétoldalú, mind többoldalú kereket között folytatják a konzultációkat az ukrajnai társadalmi-politikai helyzet rendezése érdekében."

Szaniszló minden minősítése telitalálat - a liberálisok őrjöngenek, hogy leleplezte őket

http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2014-02-24-vilag-panorama

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73105

"Ukrajnában nacionalisták, jobboldaliak, sőt Nyugatról szélsőjobboldalinak minősített, ukrán nemzeti érdekeket harsogó tüntetők győztek. Ideiglenesen. Az Európai Unió leszerepelt. Mert ugye egyetlen kijevi tüntető sem gondolhatja komolyan, hogy Brüsszelben majd az ukrán nemzeti érdekeket támogatják. Az Unió zavarodottsága érthető: jót tesz-e Európának, ha a liberálisok nacionalistákat támogatnak? Ha a bankok nemzeti szocialistákat pénzelnek? Ugye, komolyan senki nem veheti az ukrán parlament tagjait, akik félelmükben – életüket és jövedelmüket féltve egyhangúan leváltották Janukovics elnököt. Aki mellett korábban kiálltak. Az sem meglepő, hogy a tüntetőket lelövő rendőrök főnökei is az általuk megölt tüntetők mellé álltak. No de volt már egy hasonló, akkor narancsos forradalom Kijevben. És mi lett a vége? Ez most nem narancsos, hanem vérnarancsos forradalom. Az előző is Timosenko bájairól szólt. Bájai, amelyekkel még a gázlopást is sikerült kimagyaráznia a Kremlben, mostanára megkoptak. Olyan biztos, hogy mindig igazságtalanul, bűntelenül ültették le? Olyan biztos, hogy sosem lopott az ukrán néptől? Amelynek most megint a nyakába varródik?"