width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. jan. 31.

2017. január 31., kedd

Bojkottot hirdet a Jobbik a Heineken ellen - öntsd ki a vörös csillagos löttyöt! Nem véletlen a libsi hipszterek kedvenc söre ez a szar hejneken. Nekem mondjuk egyik se mert nincs alkoholbontóm :) de más meg bojkottálja a heinekent ha eddig így tett a különféle libsi irányzatokkal és képviselőikkel is. A heineken politizál, elfogultan foglal állást mint ballibbant, tehát politizálni kell velük szemben is. És tényleg nincs szvasztikás akármi akkor ötágú vörös csillagos sör miért lehet, nem kommunisták különben se, hanem vadkapitalista liberálisok a heineken gazdái.

Nem véletlen a libsi hipszterek kedvenc söre ez a szar hejneken. Nekem mondjuk egyik se mert nincs alkoholbontóm :) de más meg bojkottálja a heinekent ha eddig így tett a különféle libsi irányzatokkal és képviselőikkel is.

A heineken politizál, elfogultan foglal állást mint ballibbant, tehát politizálni kell velük szemben is.

És tényleg nincs szvasztikás akármi akkor ötágú vörös csillagos sör miért lehet, nem kommunisták különben se, hanem vadkapitalista liberálisok a heineken gazdái.

Bojkottot hirdet a Jobbik a Heineken ellen - öntsd ki a vörös csillagos löttyöt!

A Jobbik a Heineken termékekkel szembeni bojkottra kéri az embereket a román védjegyvita miatt. Magyar Zoltán, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján felháborítónak nevezte a marosvásárhelyi táblabíróság pénteki jogerős döntését, amellyel betiltotta az Igazi Csíki Sör gyártását. Az Igazi Csíki Sör gyártóját a Heineken Románia perelte be, mert úgy vélte, hogy eltulajdonították szellemi tulajdonát. Az ellenzéki politikus a magyar néppel szembeni arrogáns lépésként hivatkozott a döntésre és azt is szóvá tette, hogy a Heineken egy korábbi beadványában Székelyföld létezését is megkérdőjelezte

Magyar Zoltán elmondta, ebben a vitában már van egy uniós döntés, amely éppen a Csíki sörnek kedvezett. A Jobbikot meglepte, hogy a román bíróság figyelmen kívül hagyta ezt - tette hozzá.

Az ellenzéki politikus a magyar néppel szembeni arrogáns lépésként hivatkozott a döntésre és azt is szóvá tette, hogy a Heineken egy korábbi beadványában Székelyföld létezését is megkérdőjelezte.

Magyar Zoltán jelezte azt is, hogy támogatják Salamon Zoltán, a hungarikum bizottság erdélyi tagjának felvetését, miszerint legyen hungarikum a Csíki sör. Noha ez a román bíróság döntését nem írja felül, komoly jelzés lenne arra, hogy Magyarország kiáll a termék mellett - magyarázta.

A jobbikus politikus értékelése szerint a bojkottal nyomást lehet helyezni a multinacionális cégre. Egy üveg Heineken kannába öntésével szemléltette, mit javasol azoknak, akiknek otthon van készleten a sörből.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=101162

Az it cafe nem informatikai portál, hanem hiszteroliberális propagandaoldal. Szégyelld magad dajkó pali + a többi trump gyalázással kelő és fekvő nyomi hipsztero libsi! (amúgy meg, éljen az influenza!! de testünkön kívül!!!)

Az it cafe nem informatikai portál, hanem hiszteroliberális propagandaoldal. Szégyelld magad dajkó pali + a többi trump gyalázással kelő és fekvő nyomi hipsztero libsi! (amúgy meg, éljen az influenza!! de testünkön kívül!!!)