width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. okt. 19.

2008. október 19., vasárnap

Hogy lop meg a zsidó?

Hogy lop meg a zsidó?

Az emberi természet olyan, hogy reagál a változásra (bármily meglepő) és nem bamba vigyorral és önámítással, "a nézzük a jó oldalát" szemüvegen keresztül teszi a fejét a hurokba! Ami 2004, vagy még inkább 2006 óta a magyar érzelműek által látogatott honlapokon, fórumokon zajlik, az egy teljesen természetes folyamat.

Az emberek rádöbbentek, hogy átverték őket, és miután erre ráeszméltek, elkezdtek szembe nézni a tényekkel, jött a teljesen természetes és EGÉSZSÉGES emberi reakció, a DÜH!Ennek a blognak a legelső, 2007-es posztjai is ilyenek. A düh átélését nem lehet kihagyni, mivel enélkül nem tisztulnak le a dolgok, nem távoznak a negatív energiák, hogy helyükbe a megoldás keresése léphessen.

Ennek a blognak a legelső, 2007-es posztjai is ilyenek.

Hogy ez a hozzáállás igazságtalan volna a "rendes" zsidókkal szemben? Ilyenek úgy sincsenek, csak olyankora monják ezt, akikről még nem tudnak mindent...

Mi vagyunk otthon a saját hazánkban, és nem mi kezdtük el ezt a gyűlölködést. Gyűlöl a zsidó, mert magyar, tehát GOJ vagy, és szerinte alsóbbrendű. Gyűlöl a cigány is, mert magyar vagy.

A cigány kimutatja a gyűlöletét, hőbölög, fenyegetőzik, lincsel. A zsidó más módszerekkel dolgozik, látszólag érzelemmentes - azért persze néha mégis elszólják magukat. Nézem néha a zsidók blogjait, fórumait, a a judapestet, a szombat fórumát, és látom, amit látok... xD

Nem egy békésebb világ felé haladunk, emiatt pedig ezzel a túlzott humanizmussal nem maradhatunk talpon. Hunyadi se kuglóffal és kakaóval várta a „bevándorló” oszmánokat. A felebaráti szeretet nem jelenti azt, hogy a saját fajtám elé kellene állítanom akárkit is, ezt úgy hívják, hogy önfeladás, egy liberális ostobaság, orbitálisan nagy lúzerség. Azt hiszem mi magyarok, talán mindenki másnál türelmesebbek és toleránsabbak voltunk eddig, most már nem nekünk kell a békejobbot nyújtanunk.
Marcuse szerint a baloldali mozgalmak felé maximális toleranciát kell tanúsítani és hirdetni, míg a jobboldallal szemben kíméletlen intoleranciát: a gondolatok, a vélemények és a szavak ellen is. A hétköznapi életre lefordítva ez azt jelenti, hogy én megkövetelem tõled a toleranciát, de ahhoz neked semmi közöd, hogy én hogyan viselkedem. Ez az úgynevezett »represszív tolerancia«." (W. Waldstein fejtegetése H. Marcuse gondolatairól, Zeit-Fragen, 2000. szeptember)

A zsidók nagyon is értelmesek, és úgysem állnak ki a kettős mérce ellen, pedig pontosan tudják, hogy van, naná, hisz ők működtetik. De a törzsi összetartozás felülírja a morált az intellektuális zsidó népesség esetében is. Egy jó példa erre a hozzáállásra, hogy izrael egy körözött zsidó háborús bűnöst, népirtót SEM adott ki.

A zsidók nem úgy veszik el a pénzem, hogy feltörik a házam és kirabolják, vagy ilyen - olyan trükkel kicsalják tőlem. A zsidó nem hülye, hanem gonosz. Tehát más módszert választ. Ezt úgy hívják munkanélküliség. Miközben az ország tele van el nem végzett munkával (lásd a most éppen esedékes parlagfű kaszálást, stb.), mégis munkanélküliség van. Hogy a rákba lehet ez? Csak úgy, hogy megéri nekik.

Megéri, mert a munkanélkülivel tartható sakkban a munkahelyen lévő, mondván örüljön, hogy van munkahelye, van miből megélnie. Így lehet a béreket éhbér szinten tartani, azaz még a munkaerő áru értékét sem kifizetve. Eredmény: meg sem kapjuk a pénzt!

A gazdag úgy jön létre, hogy sok-sok szegény mindegyikétől elvesz egy kicsit. Nagyjából egymillió szegény tud így "eltartűani" egy dollármilliomost.És sokkal kevesebb profitja lenne egy pénzintézetnek, ha nem vennénk fel minden vacakért hitelt! A zsidók sátánista mammon imádatának egyik leplezetlen célja a hitelt felvevő fél függővé tétele, adósrabszolgaságba kergetése. És nálunk még az uzsora szedés sem büntetendő ráadásul.

Lássuk a munkaerő értékét. Az nem más, mint a munkaerő közvetlen fenntartására (táplálkozás, lakás, tisztálkodás, továbbképzés, stb.) a munkaerő megújítására (alvás, pihenés, szórakozás, utazás, stb.) és a munkaerő újra termelésére (gyermek nevelés, iskoláztatás, stb.) szükséges összegek együtt. Az éhbér az elsőre ad pénzt, a másodikra alig, a harmadikra pedig nem. Csak, hogy tudjuk mit jelent ez!

Az éhbér másik következménye, hogy az átlag melós egyetemre már nem tudja járatni gyermekét, mert nem telik rá! Eredmény: A magyarság gyermekei nem jutnak be az egyetemekre. Ezért akarják bevezetni a tandíjat! Tehát nem kell a zsidónak a magyart az egyetemről kitúrnia, mert nem is jelentkezik oda magyar. Egyszerű anyagi okokból. Ördögi nem? Azért vigyázni kell a magyarral, mert hihetetlen áldozatokat is képes vállalni a gyermekért, ahogy az a Horthy időkben is bebizonyosodott. Ezen túl, nem lehet csak zsidó és cigány az egyetemeken, tehát be kell engedni magyart is.

De azt azonnal el kell lehetetleníteni, nehogy mérvadó tényező lehessen később. Ennek eszköze pl. a pályázatok útján történő anyagi támogatás, amelyért később hálásnak kell lenni, és az ő szekerüket kell tolni, vagy a diákhitel. Jó magas kamatra. Ez utóbbi különösen "szép", mert még az előző támogatásnál is arctalanabb, megfoghatatlanabb, hiszen banki, és ezért személyhez nem köthető.

Itt a banknak tartozol röpke 20-30 évig, és akkor vesznek el a fizetésedből, amikor a pályád elején, és derekán vagy. Tehát, mint mérnök, orvos, tanár, stb, nem juthatsz előre a magyar értelmiségi, mert nem tudsz időben megtollasodni.

A megvénült, öreg emberrel már senki sem akar semmit, mert úgy tartják (előítéleteik vannak!), hogy "ha eddig nem jutott előre, akkor biztosan olyan is." Ha azt hisszük ez nem fontos, akkor gondoljunk bele abba, hogy mi esélye van annak, aki a főnökét sohasem tudja meghívni, mert olyan körülmények között lakik, olyan lakást tud csak fenntartani, amilyen egy ekkora adósság mellett lehetséges.

Erre mondta a zsidó aczél györgy, hogy nem kell megölni a halat, elég, ha elöntik alóla a vizet. Ahogy azt megmondta a zsidó kóka jános, "a békákat sem kérdezik meg, mielőtt lecsapolják a mocsarat".

Jó, ha tudjuk, a zsidók a nemzsidókat nem tekintik emberi lénynek, csupán gépnek, biodíszletnek, haszonállatnak.