width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. okt. 29.

2016. október 29., szombat

"Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot" Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

"Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot"

Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

Sötét gyanúm van: nagyon rosszirányú változások érlelődnek az eu-diktaturhában. Olyanok, amit a nép békésebb része sem fog zúgolódás nélkül lenyelni. Ezért kezdik már jóelőre felszámolni az ellenállás összes lehetséges gócpontját, más okot nem tudok elképzelni. És persze hogy a hazafias csoportok, a kisemberek önvédelmi szerveződései az ellenségek EZEK számára, még véletlenül se a cigánymaffiák, a tasz, a tev, a "helsinki" libernyálbanda meg a többi szarosgyuri által pénzelt emberiség ellenes bűnöző

Agyar idők. Szégyellem, hogy valaha kezembe vettem ezt a rongy uszító atlantista fideszes szennylapot. Nyakig orrbán valagában, hamisítani és hazudni rendületlenül ez ám a "minőségi újságírás". Matuska Szilveszter nevű elmeroggyant robbantását is felhasználta a hatóság az ellenzék ellen ürügyül. Mentek a házkutatások, bebörtönzések stb. A Teréz körúti robbantó se épelméjű, a fidesz viszont tényleg a legrosszabb dolgokat hozza vissza le a Horthy rendszerből. Például a teljes vadkapitalista zsidóuralmat! A 3 millió koldus országa is vagyunk mostanra már.

Majd akkor lesznek itt magyar idők, ha valódi rendszerváltás történik!

Bárhol, bármikor felbukkanhatnak a kommandósok az országban, mivel a félkatonai szervezetek mellett minden szélsőséges ideológiát valló csoport tagjait elszámoltatják – figyelmeztetett a kormányközeli Magyar Idők.

Felgyorsította a szélsőséges ideológiát valló, félkatonai szervezetek vezetőinek, tagjainak hatósági elszámoltatását a szerdai bőnyi rendőrgyilkosság – teszi hozzá a lap, mely szerint minden ismert szélsőséges csoportot sorra vesznek a hatóságok. Legtöbbjüknél titkosszolgálati források szerint fegyver, illetve robbanóanyag lehet, ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeit is bevetik.

Elsősorban azokról a szervezetekről van szó, melyekről a titkosszolgálatok korábban megállapították: katonai kiképzésben részesítik szimpatizánsaikat. Ezek közül jó néhány nem csak alaki kiképzést, hanem harcászati és lőgyakorlatokat is tart, robbantástechnikát is oktatnak - állítja a cikk.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98476

http://alfahir.hu/barhol_barmikor_megjelenhet_a_tek_elszamoltatnak_minden_szelsoseges_csoportot

Györkös sebesülten lőtt VISSZA a rendőrökre. Őt lőtték meg előbb !!! A civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd két lövést leadott apámra - utána lõtt õ vissza sebesülten "Most már tudom, és szeretném elmondani, hogy többen is tudják, hogy a rendõr és édesapám között állt édesanyám, és a félig nyitott ajtó. Szóváltás történt, majd a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd ezután két lövést leadott apámra" - nyilatkozta a TV2-nek Gyõrkös Kolos. Állítása szerint ezt követõen, már sebesülten lõtt vissza édesapja a rendõrre.

Nemzeti tehát zaklatjuk és megfigyeljük, ez a fidesz pintőrsége. Akire hivatkoznak, a Teréz körúti robbantó magányos Matuska Szilveszter féle félőrült, igaz hogy bombát kotyvasztott, de az indokai annyira zavarosak, hogy végül is nem igazán jön le miért, ez neki mire volt jó.

Matuska bizony. Akkor is végig zörgették a hatóságok az ellenzékieket meg most is. Ürügy. Budaházyt azzal együtt is bevitték, hogy ellenállás nélkül csak simán ajtót nyitott a hatóságnak.

Így ünnepli a zsidesz a 1956-os 60. évfordulót!? Jön a fekete autó, meg a csengőfrász megint? A más esetekben nemzeti radikális túrázokat figyelgető civil ruhásoknál semmi sem utalna rá hogy rendőrök volnának, ha nem lehetne egyből kiszúrni a viselkedésükből.

Először azt hazudták a hivatalos közleményekben, a két rendőr becsengetett és a kapuban érték őket a lövések!

Rendőrigazolvány felmutatása vagy jelvény + egyenruha viselése nélkül bárki elkiálthatja magát, hogy Rendőrség !

Átmásztak a szomszéd felől, a nehezebben mászható kerítésszakaszon sötétben, fenyegetőztek hogy lelövik a kutyát, az ajtót nyitót félrelökték. Bizony semmi sem indokolta se ezt se a többi erőszakos és kötekedő, kifejezetten politikai megrendelésre történő hatósági vegzálásokat.

Györkös sebesülten lőtt VISSZA a rendőrökre. Őt lőtték meg előbb !!! Békésen tesz vesz otthon este, erre beront 2 idegen és kap 2 haslövést.

Gyõrkös fia: a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd két lövést leadott apámra - utána lõtt õ vissza sebesülten

"Most már tudom, és szeretném elmondani, hogy többen is tudják, hogy a rendõr és édesapám között állt édesanyám, és a félig nyitott ajtó. Szóváltás történt, majd a civil ruhás rendõr az ajtót berúgta, anyámat elsodorta, majd ezután két lövést leadott apámra" - nyilatkozta a TV2-nek Gyõrkös Kolos. Állítása szerint ezt követõen, már sebesülten lõtt vissza édesapja a rendõrre.

Gyõrkös "csak vissza akarta tartani a rendõröket" - állítja ügyvédje

https://vk.com/video207753182_456239055?hd=1
https://vk.com/video207753182_456239056?hd=1

Gyõrkös sem úszta meg olcsón a lövöldözést: ügyvédje szerint a lába örökre lebénult

"A legfrissebb információim szerint védencem bal lába nagy valószínûséggel örökre béna marad" – mondta el a Blikknek Léhner György, Gyõrkös István ügyvédje. Állítása szerint Gyõrkös véletlenül tüzelt, mikor házkutatást akartak tartani nála, sajnálja, hogy meghalt egy rendõr, emiatt lelkiismeretfurdalása is van.

Megszólalt Gyõrkös István két fia is: a nagyobbik elnézést kért a Tényekben és azt mondta, ha a TEK megy házkutatásra, nem történik tragédia. A kisebbik fiú viszont arról beszélt, apja már sérülten lõtt vissza, ekkor találta el a rendõrt. Ezt a verziót az anyja mesélte neki, aki látta, mi történik. Errõl a verzióról viszont a Gyõrkös szavait tolmácsoló ügyvéd még nem beszélt.

https://kuruc.info/r/2/165516/
https://kuruc.info/r/2/165498/
https://kuruc.info/r/34/165496/