width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. febr. 27.

2017. február 27., hétfő

NOMaccabi2019 jé ilyen is van. Mi hupákolás lesz belőle még libsi részről ha sokan aláírogatják. :) Kórházak, iskolák, közutak, a minden féle közalkalmazotti bérek... ennél a súlyosan kirekesztő rendezvénynél csak jobb helyre kerülhet az a 2.1 milliárd Ft közpénz.

NOMaccabi2019 jé ilyen is van. Mi hupákolás lesz belőle még libsi részről ha sokan aláírogatják. :)

Kórházak, iskolák, közutak, a minden féle közalkalmazotti bérek... ennél a súlyosan kirekesztő rendezvénynél csak jobb helyre kerülhet az a 2.1 milliárd Ft közpénz.

Közben megszületett ez is: NOMaccabi2019

https://www.peticiok.com/nomaccabi2019

Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen! Követeljük, hogy a Magyar Kormány vonja vissza az eseményre beígért 2,1 Milliárd forintos támogatást és fordítsa az összeget szociális, kulturális célokra! Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény. Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé.

Álláspontunk szerint a Maccabi Games nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 2019. július 29 és augusztus 7 között a magyar fővárosba vonzhat szélsőséges terroristákat, öngyilkos merénylőket. A rendezvény biztonságának megteremtése újabb súlyos, milliárdos kiadást jelentene a magyar államnak.

Magától értetődő, ha egy nemzet kulturális- és sporteseményeket szervez külföldre szakadt leszármazottainak, rokonainak. Javasoljuk, hogy a 2019-es Maccabi Gamesnek Magyarország helyett Izrael adjon otthont.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=101880