width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 17.

2008. július 17., csütörtök

EU az új Szovjetunió?

EU az új Szovjetunió?

Egy interjú Vladimir Bukovsky volt szovjet disszidenssel az EU diktatúráról

Bukovsky és Belien

A 63 éves volt szovjet disszidens Vladimir Bukovksy, attól fél, hogy az Európai Unió egy másik Szovjetunióvá válási úton halad. (Mi is ettől félünk ezért az EU "fóbiánk") A múlt heti brusszeli beszédében Bukovsky úr olyan "szörnynek" nevezte az EU-t amelyet el kell pusztítani. Minél hamarabb, annál jobb, mielőtt egy totalitárius állammá vátozna.

Bukovsky úr a Fidesz magyar Polgári Szövetség meghívására látogatott Brüsszelbe. A Fidesz, a Néppárt tagja, az 56-os magyar forradalom ötvenedik évfordulója alkalmából hívta meg őt. Ezután az EU parlamenttel szembeni Trier straat lengyel vendéglőben az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának meghívására, amelyet ő patronál, mondott beszédet.

Egy interjú Vladimir Bukovsky-val EUSSR létrehozásáról

Beszédében Bukovsky úr azokra a titkos szovjet dokumentumokra hivatkozott amelyet 1992-nem megengedtek, hogy elolvasson. Ezek a dokumentumok megerősítik egy "összeeskövés" létezését amelynek az a célja, hogy egy szocialista szervezetté változtassa az Európai Uniót. Megjelentem a gyűlésen és magnóra vettem a beszédet. (kb. 15 perc). Aább megtekinthető a beszéd jegyzete és meg is hallgatható ez. Az interjú, Bukovsky úr egyéb teendői miatt rövidre sikeredett, de kisértetiesen emlékeztetett arra az interjúra amelyet 1986-ban vettem tőle a Szovjetunióban, amikor még ez az első szörny életben volt.

Bukovsky úr egyike a XX-ik század hőseinek. Mint fiatalember felfedte politikai foglyoknak ideggyógyintézetekbe utalásának a gyakorlatát (Nem csak ott volt gyakorlat hanem az egész szocialista táborban. Ezeknek az orvosoknak nevezett gazembereknek hajuk szála sem görbült. Most is "Gyógyítanak" vagy élik nyugdíjas életük. hírszerk) a Szovjetunióban és 12 évet (1964-1976) töltött ezért börtönben, munkatáborokban és ideggyógyintézetekben. 1976-ban a szovjet hatalom nyugatra száműzte. 1992-ben orosz felkérésre mint szakértő tanúskodott abban a vitában, hogy eldöntsék a Szovjet Kommunista Párt gyilkos szervezet volt vagy nem. (Mintha csak a Szovjeunióban ártatlanul, blkeidőben legyilkolt harminc millió áldozat nem lett volna erre elég. hírszerk) A tanúvallomásának az előkészítéséhez nagyszámú titkos szovjet titkos irattári dokumentumhoz adtak neki hozzáférést. Ő egyike azon kevés embernek aki valaha egyáltalán látta ezeket a most is titkosított dokumentumokat. Egy kézi szkennert és egy laptop-ot használva több dokumentumot sikerült lemásolnia, beleértve a KGB jelentéseit a Szovjet kormánynak.

Egy interjú Vladimir Bukovsky-val
mp3 letöltés


Paul Belien: Ön egy nagyon híres szovjet dizidens és most párhuzamot von a volt Szovjetunió és az Európai Unió közé. Meg tudja magyarázni miért?

Vladimir Bukovsky: Bizonyos szerkezetekre, bizonyos ideológiai beoltásokra, tervekre, irányra, az elkerülhetetlen expanzióra, a nemzetek kiirtására értem , amelyek a Szovjetunió céljai is voltak. Legtöbb ember nem érti meg ezt. Ők nem tudnak erről, de mi tudunk erről mert a Szovjetunióban nevelkedtünk (Ezért volt nekünk is deja vu érzésünk az EU-t illetően hírszerk.) , a szovjet ideológiát tanultuk az iskolában és az egyetemen. A Szovjetunió végső célja , egy új történelmi entitás, a szovjet ember megteremtése volt a földgolyón. (Itthon, Romániában ezt új típusú embernek nevezték. Nagyrészt sikerült ez a kísérlet. hírszerk). Ugyanez igaz a mostani EU-ra is. Ezt a népet európainak nevezik, bármit is értenek ezalatt.

A kommunista doktrína szerint és sok szocialista gondolatban az állam, a nemzeti állam el kell tűnjön. Oroszországban ennek ellenére a fordítottja történt. Eltűnés helyett a Szovjetunió egy nagyon erős állammá vált, de a nemzetiségeket elnyomták, kiirtották.. Amikor az állam összeomlott ez az elnyomott nemzeti identitás felszínre került és majdnem tönkretette az országot. Annyira félelmetes volt ez .

PB: Gondolja ugyanez fog történni amikor az EU összeomlik majd?

VB: Teljes mértékben. Egy rugót csak ennyire lehet összenyomni és az emberi lélek tudja nagyon ellenálló. Olyan mind a rugó minden túlfeszítés után túllő.

PB: De mindezek az EU-hoz csatlakozott országok önkéntesen tették ezt.

VB: Nem, nem tették önkéntesen. Nézze meg csak Dániát amely kétszer szavazott maastricht-i egyezmény ellen. Nézze meg Írországot aki a niza-i egyezmény ellen szavazott. Nézzen meg más államokat. Óriási nyomás alatt vannak. Majdnem zsarolás. Svájcra ötször erőszakolták rá, hogy szavazzon a csatlakozásról. Mind az ötször visszautasították, de ki tudja mi fog történni a hatodik vagy a hetedik szavazásnál.. Mindig ugyanaz, mindig ugyanúgy. Egy hülyéknek való trükk. Addig kell a nép szavazzon referendumokon ameddig úgy szavaz ahogy akarják. Az interjú óta ezt a határt is túllépte az EU. Már szavazni sem kell. hírszerk. Utána le kell álljanak a szavazással. Miért leállni? Hagyják, hogy folytassuk a szavazást. Az Eu az amit egy amerikai " shotgun marriage" Puskacsővel a homlokon oltárhoz vezetett kényszerházasságnak nevezne.

PB: Mit gondol mit kellene tenniük a fiataloknak az EU-val kapcsolatban? Mire kellene helyezzék a hangsúlyt, hogy demokratizálják az intézményeket vagy, hogy megszüntessék ezeket?

VB: Azt hiszem, hogy az EU akárcsak a volt Szovjetunió nem demokratizálható. Gorbácsov megpróbálta, de sikertelenül. Az ilyen típusú szerkezeteket nem lehet demokratizálni.

PB: De van nekünk az Európai Parlamentünk amelyet a nép választ.

VB: Az Európai Parlamentet az arányos képviselet alapján választják amely nem egy igazi képviselet. És miről szavaz? Arról, hogy mennyi legyen a zsírtartalma a joghurtnak? Nevetséges. Ugyanaz a szerepe mint a Szovjet tanácsnak. Egy átlagos képviselő évente 6 percet szólalhat fel. Ez nem egy igazi Parlament..

Bukovsky úr brüsszeli beszédének a jegyzete angolul mp3 letöltés

1992-ben hozzáférésem volt a Politbüro és a Központi Bizottság titkos dokumentumaihoz amelyek még most is harminc évre titkosítva vannak. Ezek a dokumentumok világosan megmutatják, hogy az európai közös piac föderatív állammá alakítása az európai baloldali pártok és Moszkova közös terve amelyet Gorbácsov 1988-89-ben közös európai háznak nevezett. Emlékeznek még rá? hírszerk”

Az ötlet nagyon egyszerű volt. Először 1986-86-ban bukkant fel amikor az olasz kommunisták meglátogatták Gorbacsovot. Őket a német szociáldemokraták követték. Mind a világ változásairól panaszkodtak, különösen miután Margaret Tatcher bevezette a privatizációt és a gazdasági liberalizációt (Most már tetszik nekik, állandóan ezt köpik ki a szájukon hírszerk). amelyek szerintük veszélyeztették, amint ők mondták a több szocialista és szociáldemokrata nemzedék által elért vívmányokat, azzal fenyegetve, hogy teljesen megfordítsák ezt a folyamatot. Ezért az egyetlen lehetséges módja, hogy ellenálljanak a "vadkapitalizmusnak" (amint ők ezt nevezték) a szocialista célok egyidejű bevezetése minden országban. 'ö85-től errefelé teljesen megváltoztatták a nézeteik. A szovjetek arra következtetésre és egyezségre jutottak a baloldallal, hogy ha együtt dolgoznak, akkor eltéríthetik az egész "Európa Tervet" és a fejetetejére állíthatják azt. Szabad piac helyett egy szövetségi állammá változtathatják

A titkos (szovjet) dokumentumok szerint 1985-86 volt a fordulópont. Közzétettem ezeknek a dokumentumoknak a legnagyobb részét. Akár az interneten is fellelheti ezeket. Mindenestre a beszélgetéseik igazi szemnyitóak. Először érted meg, hogy összesküvésről van szó-nagyjából megérthető az ő szemszögükből akik a hatalmukat akarták megtartani. keleten a szovjeteknek szükségük volt egy megváltozott kapcsolatra Európával mert mély, elhúzódó szerkezeti válságban voltak, nyugaton a baloldal vesztette el befolyását és presztízsét. Először érted meg, hogy volt egy, általuk elég nyilvánosan megkötött összesküvés. Megegyeztek és véghezvitték.

1989Januárjában például a Trilaterális Bizottság látogatta meg Gorbácsovot A küldöttség tagjai voltak többek között a volt japán miniszterelnök Yasuhiro Nakasone, a volt francia elnök Valéry Giscard d’Estaing, az amerikai bankár David Rockefeller és a volt AEÁ államtitkár Henry Kissinger. Egy nagyon kellemes beszélgetésük volt amelyben megpróbálták megmagyarázni Gorbácsovnak, hogy a Szovjet Oroszország be kell integrálódjon a világ pénzügyi intézményeibe, mint a GATT, IMF és a Világ Bank.

A beszélgetés közepén hirtelen Giscard d’Estaing hozzászól és azt mondja: “Elnök úr nem tudom pontosan mikor fog megtörténni – valószínű 15 éven belül – de Európa egy szövetségi állammá fog változni és Önnek fel kell készülnie erre. Együtt kell dolgozzon velünk és az európai vezetőkkel, hogyan fog reagálni erre és hogyan fogja megengedni a többi Kelet-Európai országnak, hogy együttműködjenek velünk, vagy, hogy váljanak részévé. Fel kell készülnie. .”

Ez 1989 januárban volt amikor még nem létezett piszkozatban sem a maastricht-i egyezmény (1992). Szerintünk pontosan tudták és lépésről lépésre követték a tervük. Gondoljunk csak arra, hogy semmilyen emberjogi követelménynek nem kellett megfelelnie az újonnan csatlakozott egyes országoknak. hírszerk.) Honnan a pokolból tudta Giscard d’Estaing, hogy mi fog történni 15 év múlva? És meglepetés, hogy vált az európai alkotmány szülőatyává 2002-03-ban? Nagyon jó kérdés. Összesküvés szaga van nem de?

Szerencsénkre az összesküvés szovjet fele összeomlott és nem érte el azt pontot amelynél Moszkva befolyásolni tudta volna a dolgok menetét. Ebben kételkedünk. Abban is, hogy Moszkva befolyásolja és abban is, hogy az összeomlás véletlen volt. Sztálin atya hagyott 6 millió ukránt éhen halni és nem lett összeomlás. hírszerk. De az eredeti terv az volt, hogy amint nevezték konvergencia legyen közöttük. vagy a Szovjetunió lágyuljon fel valamennyire és szociáldemokratábbá váljon, miközben az EU szocialistává válik. Akkor lesz majd konvergencia. ezért tervezték őgy az EU intézményeit, hogy beilleszkedjenek a szocialista szerkezetbe. Ezért annyira hasonló szerkezetük és működésük.

Nem balaset például, hogy az Európai Parlament a szovjetekre emlékeztet engem. Azért hasonlít rá mert úgy volt megtervezve annak a mintája alapján. hasonlóan ha megfigyeled az Európai Bizottságot (Még a funkciójuk is komiszár és nem is titkolják! hírszerk) ugyanolyan mint a Politbűró. Azt értem ezalatt, hogy ugyanúgy működik, cselekszik kivéve, hogy a Politbűrónak 13 vagy 15 tagja volt és az EU-nak 25. (Most 27 hírszerk). Ettől eltekintve teljesen azonosak, senki előtt nem kell elszámolniuk, senki nem választotta meg őket közvetlenül. Ha belenézel az Európai Unió bizarr tevékenységébe az ő 80,000 oldalas szabályozásával olyan mint a Gosplan. Volt egy szerveztünk amely mindent megtervezett a gazdaságban az utolsó csavarig öt évre előre. Ugyanaz történik az EU-ban. Ha megnézed az EU korrupció típusát ugyanolyan mint a szovjet korrupció fentről haladva lefelé és nem lentről felfele.

Ha átrágod magad az összes szerkezetén, tulajdonságán ennek a felnövekvő Európai szörnynek észreveszed, hogy egyre inkább hasonlít a Szovjetunióra. Természetesen egy lágyabb verziója a Szovjetuniónak. Kérem ne értsenek félre nem mondom azt, hogy van Gulagja. Nincs KGB-je – nincs még – de nagyon gondosan figyelem az Europol szerkezetét például. Ez komolyan nyugtalanít mert valószínű ennek a szervezetnek a KGB-jénél is nagyobb hatalma lesz. Diplomata immunitásuk lesz. Eltudja képzelni a KGB-t diplomata immunitással? 32 féle bűnt kell majd vizsgáljanak- ezekből kettő az amelyik komolyan aggaszt engem: az egyik rasszizmusnak hívják a másik a xenofóbia, idegengyűlölet. A világ egyetlen törvényszéke sem határozta meg ezeket, ez nem egészen igaz mert Belgiumban van már ilyen. Tehát egy új bűn és már figyelmeztettek minket. Valaki a Brit kormányból azt mondta, hogy amennyiben valaki tiltakozik a Harmadik világból való bevándorlás ellen az rasszista és aki ellenzi az EU-s integrációt az idegengyűlölő. . Úgy emlékszem Patricia Hewitt smondta ezt nyilvánosság előtt.

Figyelmeztettek bennünket. Időközben egyre több és több ideológiát vezetnek be. A Szovjetunió volt egy az idelógiával vezetett állam. Napjaink Európai Uniója szociáldemokrata és jelentős szerepe van a politikai korrektségnek. agyon gondosan figyelem miként terjed a politikai korrektség és válik elnyomó ideológiává. Nem beszélve arról, hogy most már majdnem mindenhol betiltották a dohányzást. Vegyük példának csak az svéd lekészt akit több hónapig hurcoltak meg mert azt mondta, hogy a Biblia nem ért egyet a homoszexualitással. . Franciaország elfogadta ugyanazt a törvényt a melegekre vonatkozó gyülöletbeszédről. Nagy Britannia gyűlöletbeszéd törvényt fogad el a rassz kapcsolatokról és most a a vallási beszédről, és így tovább, és így tovább.

Amit megfigyelhet az az, hogy rendszeresen vezetnek be ideológiát amelyet később elnyomó intézkedésekkel támaszthatnak alá. Valószínű ez lesz az Europol minden szerepe. Másképp miért van szükségünk rá? Számomra az Europol nagyon gyanús. Nagyon figyelem, hogy kit üldöznek és mi történik mert szakértője vagyok ennek a területnek. Tudom, hogy szökkent szárba a Gulag.

Úgy tűnik, hogy egy olyan korszakban élünk amikor gyorsan, szisztematikusan és mélyrehatóan bontják le a demokráciát. Nézze meg ezt aTörvényhozási és Szabályozási reform jogszabályt. A minisztereket törvényhozókká teszi, akik hozatnak új törvényeket anélkül, hogy törődnének a Parlamenttel vagy bárki mással.. Az azonnali reakcióm az volt, hogy miért van szükségünk rá? Nagy Britannia túlélte a napóleoni háborút, a spanyol ármádát, nem feledkezve meg a hideg háborúról, amikor azt mondták nekünk, hogy bármelyik pillanatban kitőrhet egy nukleáris háború, anélkül, hogy szüksége lett volna bevezetni bármilyen jogszabályt amely felfüggeszti a polgári szabadságjogokat és rendkívüli hatalmat vezet be. Miért van szükségünk most rá? Ez pillanatok alatt diktatúrához vezethet az Ön országában.

Ma helyzet nagyon sötét. A főbb politikai pártok teljesen a magukévá tették az új EU tervet. Egyikük sem ellenzi ezt igazából. Nagyon korrupttá váltak. Ki fogja megvédeni szabadságjogainkat? Úgy tűnik, hogy valamiféle összeomlás, krízis felé haladunk. A legvalószínűbb végkifejlet Európa gazdasági összeomlása lehet, amely bizonyos idő után megtörténik a költségek és adók növekedése miatt. Az Euró bevezetése különösen hülye ötlet volt. A valuta nem kellene politikai legyen.

Kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. Az Európai Unió összeomlása nagymértékben fog hasonlítani a Szovjetunió összeomlásához. De ne felejtsék, hogy egy ilyen összeomlás utáni felemelkedéshez egy nemzedékre van szükség. Képzeljék el mi fog történni egy gazdasági kríziskor? Valószínű, akárcsak a Szovjetunióban, a végén ugyanolyan etnikai villongások lesznek. A nemzetek közötti ellenségeskedés kiújulása óriási méreteket fog ölteni. Nézze csak meg a nagyszámú harmadik világbeli emigráns akik most Európában élnek. Ezt az Európai Unió promoválta. Mi fog történni velük egy gazdasági összeomláskor? Valószínű a végén, akárcsak a Szovjetunióban annyi etnikai konfliktusunk lesz, hogy az ész megáll. Egyetlen más országban, talán kivéve Jugoszláviát, sem volt akkora etnikai feszültség mint a Szovjetunióban. fel kell készülnünk erre. Az óriási bürokrácia fejünkre fog ráomlani.

Ezért vagyok nagyon szókimondó ebben, minél hamarabb omlik össze az Európai Unió annál jobb. Minél hamarabb omlik össze annál kevesebb kárt fog okozni nekünk és más országoknak. De gyorsak kell legyünk mert az eurokraták nagyon gyorsan mozognak. nehéz lesz legyőzni őket. ma még mindig egyszerű. Egymillió ember menete Brüsszelben a Bahamákra kergeti őket. Ha holnap a britek fele megtagadja az adófizetést semmi sem fog történni és senkit sem zárnak be ezért. Ma még megteheted ezt, de nem lehet tudni mi lesz majd a helyzet holnap egy teljesen felszerelt Stasi vagy Securitate tisztekkel feltöltött Europol-al. Bármi lehetséges.

Időt veszítünk. le kell győzzük őket. le kell üljünk és kidolgozzunk egy stratégiát a legrövidebb időn belül, hogy a maximális hatást érjük el. Másképp túl késő lesz majd. Tehát mit lehet mondani? Az én következtetésem nem optimista. Eddig, annak ellenéra, hogy van valamennyi EU ellenes erő majdnem minden országban, ez nem elég. veszítünk és időt pocsékolunk.

Paul Belien asztalától Hétfő, 2006-02-27 22:13

Forrás: www.rense.com

Fordította a SZEFHE Erdélyi öko közösség

Itt http://www.brusselsjournal.com/node/865 tekinthető meg az eredeti angol szöveg

EU az új Szovjetunió?, neoliberális, neokonzervatív, neoliberalizmus, neokonzervativizmus, sarkozy, reakció, A zsidók bűnei, zsidó, zsidók, cionista, cionisták, cionizmus, gazdaság, közgazdaság, eu birodalom, szabadkőművesek, szabadkőműves, szabadkőművesség, Cion Bölcsei, zog, háttérhatalom