width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. jan. 9.

2017. január 9., hétfő

Szénszünet a kispesti iskolában. Állami fenntartásúak az iskolák, KLIK. Mint egy elvesztett világháború után! ITT TART az ország, nem ám "jobban teljesít" meg "Magyarország erősödik" stb. fidesz bullshit. A Jobbik a 2017-es országos költségvetési törvény megalkotásakor másfél milliárd forintot irányzott elő a kispesti oktatási intézményekben szükséges felújítások megtételére, a javaslatot azonban a FIDESZES TÖBBSÉG LESZAVAZTA.

Szénszünet a kispesti iskolában. Mint egy elvesztett világháború után! ITT TART az ország, nem ám "jobban teljesít" meg "Magyarország erősödik" stb. fidesz bullshit.

Állami fenntartásúak az iskolák, KLIK meg minden.

"A Jobbik a 2017-es országos költségvetési törvény megalkotásakor másfél milliárd forintot irányzott elő a kispesti oktatási intézményekben szükséges felújítások megtételére, a javaslatot azonban a FIDESZES TÖBBSÉG LESZAVAZTA. (Szokás szerint)."

"Nem a Fidesz, hanem az MSZP - DK vezeti Kispest önkormányzatát. A DK Ady Endre úti irodájára volt pár millió, hogy felújítsák, fürdőszobával, légkondival, és gáz fűtéssel. Persze Kertész Csaba DK-s alpolgármester a vezetőjük.... Senki nem jár oda, mégis tömik pénzzel a DK-t. Gajda Péter MSZP-s polgármester csak a játszóterekre hajlandó költeni, meg az MSZP-s haveroknak juttatja a pénzt..."

Egyetlen legitimációjuk fideszéknek, hogy a szoci ál liberális "elmúlt nyolc év"-esekre mutogatnak mint ördögökre, na ez a 8 velük is elmúlt és ugyanúgy ördögök. Nem kisebbik rossz, csak másik rossz.

Megfogni a büdös grabancukat, és bele verni az ocsmány fejüket a hazugságaik és kártételük mocskába. Lakossági fórumokra felkészülten elmenni, megszégyeníteni a politikai élősdieket az igazsággal. Nem kell ezektől beszarni, szabad országban a hatalom fél a néptől és nem fordítva. Ha meg nem szabad az ország akkor hadd tudják az emberek, hogy a demokrácia hazugság.

Polgármesterek fizetése idéntől KÉTszeres, ezzel szemben a híres béremelések ! állítólag ! 10% körüliek, amit a statisztika hamisítással burkolt infláció elvisz simán. Nyögdíj nyugdíj emelés 1,8%, a gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök tb támogatásainak kivezetése folyamatos, 2010 sem hozott változást ebben = népirtás.

Amit adtak, visszaveszik többszörösen. Év eleje új adóévet jelent, a fidesz igen ígérgette 2010 előtt hogy nem lesz ingatlanadó, aztán egy 50 m2-s panel lakásra 8-10 ezer forint Tatabányán és Tatán. Nem elég hogy teljesen a bankok mellé álltak mindenben a devizahitel károsultakkal szemben, akkor még ez is. http://civilkontroll.com

Van még pár ilyen mondvacsinált fizettetős - lehúzós jogcím ezen túl is. Csak egy példa "A fideszes többségű bajai önkormányzat 50-67 százalékkal emelte fel a kommunális adót Fercsák Róbert polgármester javaslatára." https://kuruc.info/r/2/136486/" fidesz szemétmaffiát épít http://reakcio.blogspot.com/2016/07/szemetmaffiat-epit-fidesz-fizess-szemet.html szemet szemért...

Ez mindent megmagyaráz, a nagy ál - magyar népieskedés és szenteskedés mögött nincs semmi. Egyszerűen csak képmutató reklámszöveg. A politika mentes kereskedelmi célú reklámokat még ki hiszi el? Hát akkor, a fideszes propaganda erőlködések is méltó helyükre kerülhetnének már végre! :P

Kispest mégis csak a főváros egyik kerülete, jártam arra : lakótelep aztán meg odébb rendezett átlagos magyar kertvárosnak tűnik, sok hasonló utcaképet láttam vidéken, ahol ugye mindig nagyobbak az anyagi gondok, legtöbbször ezekről médiahír se keletkezik.. De már a központban sincs minden rendben. Klebelsberg Kuno helyett fidesznyik elkúrók rombolása mutatkozik az élet minden területén.

Aki nem valami fideszes vagy ballib pártközeli mutyiból él, minek híve ezeknek még egyáltalán. Úgy kell bukniuk, mint a csau rezsimnek! ^_^

A Jobbik azonnali fellépést sürget a fűtés miatt bezárt kispesti iskola ügyében

Amint arról a sajtó is beszámolt, a kispesti Erkel Ferenc Általános Iskolában a gyerekek hetek óta fagyoskodnak a kihűlt osztálytermekben, a helyzet tarthatatlanságát jelzi, hogy a diákokat a hét elején haza kellett küldeni - emlékeztet közleményében Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője és Bencsik János, választókerületi elnök. Alább a folytatás.

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy miközben minden idők legkorruptabb magyar kormánya számolatlanul herdálja az állami milliárdokat, az oktatás évtizedek óta alulfinanszírozott, amelynek a tanárok, szülők és diákok egyaránt elszenvedői. Az intézmény ráadásul régóta küzd fűtési problémákkal, ezért a mostani állapot az elmúlt 26 év egymást váltó fideszes és szocialista városvezetésének közös bűne.

Álságosnak tartjuk a Klebelsberg Központ magyarázatát is, amely az esethez először annyit tudott hozzáfűzni, hogy a rendszer elavult, és tavaszig nem lehet javítani. A társadalmi felzúdulás miatt a központ pénteken már közleményben tett ígéretet, hogy hétfőre működő fűtőpaneleket fognak beüzemelni, a végleges és megnyugtató megoldás azonban csak a fűtőrendszer teljes cseréje lenne.

A Jobbik a 2017-es országos költségvetési törvény megalkotásakor másfél milliárd forintot irányzott elő a kispesti oktatási intézményekben szükséges felújítások megtételére, a javaslatot azonban a fideszes többség leszavazta.

A 2016-os Valódi Nemzeti Konzultáció országjárásai alkalmával volt alkalmunk megtapasztalni, hogy az Erkel Ferenc Általános Iskola esete nem egyedi, Budapesten és az ország több pontján számos olyan alap- és középfokú oktatási intézmény található, ahol a tervezhető, minőségi oktatás alapvető feltételei sem adottak. A Jobbik ezért 2018-as kormányra kerülése után, Klebelsberg Kuno szellemi örökségéhez méltó módon, 21. századi körülményeket fog biztosítani a kormányzat által mostohagyermeknek tekintett oktatási szférában.

https://kuruc.info/r/2/168086/