width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 28.

2007. december 28., péntek

Gyűlöletkeltő hírgyártók

Gyűlöletkeltő hírgyártók

Magyarország rákfenéje 1945-től a tömegtájékoztatás. A törpe kisebbséget, az idegen érdekeket kiszolgálókat nem érdekli a bennszülött többség véleménye, akarata.
Őrdögi eszközökkel először megosztják a magyarságot, mert így könnyebb minket irányítani, aztán jön a nyakunkba öntött kétféle szalonképes ”igazság” -hol balról, hol jobbról-de a lényegen semmit nem változtat, mert amit terjesztenek az úgy, ahogy van összességében: merő hazugság!
Figyelemelterelésre szeretnek olyan gumicsontokat feltálalni a nagyérdeműnek, amin hosszan rágódhat. Közben nem veszi észre a többség, hogy egy hónap alatt 50 Ft-al lett drágább a kenyér és a tej, az egészségügyet szőröstől-bőröstől lenyúlja és szétveri MSZP hozzájárulással az SZDSZ. Gyurcsány - Kóka utolsó nagy paktuma rövidíti a magyar életet, de erről nagyon keveset hallunk. Miközben minden drágul és a gáz árak az egekig érnek megmagyarázhatatlanul, és példátlanul csökkenek a bérek, a karácsonyfa alatti családi erőltetett mosolyt már csak a bankok által biztosított uzsorahitelek biztosítják.
A gyűlöletkeltő, megosztó híreket tovább gyártják és a figyelemelterelés erősödni fog, mert januárban meg kell kezdeni a többségnek, a kölcsönök törlesztését, és ez a kemény tél következményeként a soha nem látott magas energiaszámlákkal párosul.
Két nagy gumicsont hírt gyártottak az elmúlt napokban, az egyik Kerepes, a másik a Csintalan ügy. Kezdjük az igazság leleplezését Kerepessel.
A rendszert működtető hírgyártóknak kevés Kelemen Anna vérengző, nyugdíjas karokat megharapó kutyájának bedobása, és, hogy Havas Henrik nem(?) b*szta meg őt (elnézést-ez így volt hír!), kell ennél komolyabb figyelemelterelés is. Az elviselhetetlen cigánybűnözés bemutatása, a beilleszkedésre képtelen magatartásuk helyett és okairól inkább a többség önvédelmi reakcióira fogja- a gyűlöletkeltők és hírgyártók jóvoltából- a „magyarságra jellemző hétköznapi rasszizmust.”
Kerepesen van 20-30 gyermek és családja, akik a helyi cigánykisebbségi vezető szerint magatartászavarokkal küszködnek, de ez nem ok arra, hogy beszéljünk a helyi problémáról. Az a 4-500 gyermeknek (és szüleiknek) érdeke - akiket megvernek, megaláznak, ellopnak mindenüket-, ebből következően nem Kerepesen járnak félelemből iskolába, nem számít.
A köztársasági elnök, a parlamenti pártok szerint csak fogják be a pofájukat, nem lényeges az életük, a segélykiáltásuk. Erről beszélni, ráadásul tiltakozni -szerintük-gyűlöletkeltés, kirekesztés, fasizmus.
Van a RomNet honlap, amit állítólag „valóban roma fiatalok, valóban önszervezõdve szerkesztenek”. Legalábbis így hirdetik magukat. Nekik állítólag semmi közük a rendszert működtető figyelemelterelő, gyűlöletkeltő hírgyártókhoz, ennek ellenére mégis a tények makacs dolgok.
2007. december 11-én Hidvégi-B. Attila arról ír, hogy újabb cigányellenes tüntetést tartanak Pest megyében, ezúttal Kerespesen. A fáklyás felvonulást a "békés egymás mellett élésért és gyermekeink biztonságáért" címszó alatt tartja a kormányellenes tüntetések szervezéséről, a rendőri összecsapásokról és a melegfelvonulás elleni fellépéséről elhíresült Magyar Önvédelmi Mozgalom. A helyi cigány önkormányzat tiltakozik a demonstráció megtartása ellen, mivel a tüntetés fő szlogenje "cigányok, kifelé az iskolából!" lesz.
Hidvégi-B. Attilának a gyűlöletkeltéshez semmi köze, hiszen ő csak egy amatőr, sajóhidvégi felvett nevű önszerveződő, akinek a politikához és az abból élő, megélhetési díszcigányokhoz semmi köze. Hidvégi nem kap pénzt az SZDSZ-től, nem műsorvezető a Rádió-C-be, nem is gyártja a híreket. A Tatárszentgyörgyön is pózoló Horváth Aladárhoz sincs semmi köze, már a felvetés is maga a ránk jellemző „ náci gondolkodás”.
A 2006-os évben nem véletlenül lett Hidvégi az év MTI tudósítója, az öszödi beszéd után kellettek a „tehetséges” ifjak hírgyártóknak, a régi, megbízható nagy öregek mellé.
December 11-én miután hazudott egy jókorát Hidvégi B., világgá röpítette a Magyar Önvédelmi Mozgalom „gyűlöletkeltését” a Klubrádió, Orosz József vezényletével.
Nagy vastag betűk hirdetik a honlapjukon:
„Újabb cigányellenes tüntetés szerveznek Pest megyében, ezúttal Kerepesen. A fáklyás felvonulást a "békés egymás mellett élésért és gyermekeink biztonságáért" címszó alatt rendezi a Magyar Önvédelmi Mozgalom.”
Természetesen megjelentek a fekete bakancsok azzal a mondattal, hogy a demonstrációt egy magánszemély jelentette be, persze ez apró betűvel.
Orosz József műsorában, hogy helyett kapjon ellenvéleményként, velem szemben a kőkemény „igazság” nem csak a kisebbségi megélhetési vezető, de a Klubrádió SZDSZ-es örökös, kerepesi betelefonálója is szót kapott, aki az ominózus iskolában tanít, véletlenül. Most nem arról beszélt, hogy óráin röpdolgozatot írat a gyermekekkel arról: Ki miért szégyelli, hogy magyarnak született, hanem előadta, mennyire kell nyugtatni az ártatlan, roma csöppségeket…
Így építették fel a kerepesi történetet, amihez kellett a Magyar Önvédelmi Mozgalom, valószínűleg, azért mert a Magyar Gárda mellé új mumust kellett találniuk a gyűlöletkeltő hírgyátóknak.
Csintalan Sándor ügye bonyolultabb, de csak látszólag. A gyűlöletkeltő hírgyártók ismét az úgynevezett szélsőjobboldalt támadják ezzel a készített hírrel, a megdöbbentő, hogy most már nem válogatnak az eszközökben.

Az előszeretettel a Reichstag felgyújtásával példálózó Csintalan Sándorra a vádak visszahulltak a fejére. Szó szerint. Ha most aljas lennék (nem tudok olyan lenni, mint ő), darabjaira szedném Csintalan állításait-, tudom milyen, amikor fejbe verik az embert vasrúddal, viperával (átéltem)- annak ellenére, hogy úgy gondolom nem önveretés történt.
Csintalant azért verték meg, mert ezt megrendelték a gyűlöletkeltő hírgyártók, ahogy tették azt az ORFK ellen leadott sorozatlövésnél. Akkor is úgy gondolták, így a legjobb az úgynevezett szélsőjobboldalt támadni a műbalhéval. A zsidóbérencezés a legátlátszóbb. A pár ezer forint elvétele meg a komikum csúcsa. Azt akarják üzenni a gyűlöletkeltő hírgyártók, hogy mi magyarok, azaz az úgynevezett „szélsőjobb,” csőcselék nem csak nem válogat az eszközökben, de még bűnöző is.
Csintalan aljas, mert ezt ő ugyanúgy tudja, de rajtunk hagyja a vádat, összejátszik a jól felfogott érdekében a gyűlöletkeltő hírgyártókkal. Az elkövetőket ott kell keresni, ahol az ORFK-ra lövők vannak!…
Magyarországon jelenleg így születnek a hírek. A gyűlöletkeltő hírgyártók a kormánnyal és a parlamenti műellenzékkel továbbra is hatalmon vannak.

Kovács Géza

Magyar Önvédelmi Mozgalom
tiszteletbeli elnöke