width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. ápr. 28.

2017. április 28., péntek

Gazdasági háttér nélkül nincs sikeres párt, vagy a nemzetközi tőke adja ezt össze vagy a Mészáros Lőrincek. Csupa gyalogokkal nem lehet sakkozni! Éppen ezért a tehetősebb nemzetiekre bolsevik módra ráuszítja a jónépet a liberális banda!!!! De nemcsak a nemzet gázszelőjének gúnyolt aktuális fő célpontjukra állnak rá, hanem már akár egy kisvállalkozóra is, ha településén politikailag aktív máris megy az anyag róla rtl híradóba, álhír tévébe és az atv-be szintúgy, ezekben lehet a jobbosoknak jól megrágalmazódva lenni - se ez se a simicskáé nem mérvadó, de nem is híradó. És ezek a szarháziak merik demagógiával vádolni a nemzeti oldalt. Onnan tudni ki balliberális, hogy hálózatban összehangoltan nyilatkoznak és tesznek, az aktuális témára repülnek rá ami épp ki van nekik adva. A jobbik ugyanazokat a vasakat üti, ugyanúgy hamisítva tematizál mostanra már, mint a szoclib. Tényleg dróton rángatják a sorosok mé

Az "európai értékek", melyeket a jobbik és a ballib olyan fontosnak tart, így együttesen képviselve az ellenségeinket hazánk ellen. Szánalmas, siralmas volt balczó mekegése, magyarázkodása. Csicska viselkedés ez!

"baloldal" Jellemre proli pártok egy pénzember markában, ellenzékben mindent megígérnek, ám hatalmon azonnal megszorítanak.

"liberálisok" A háttérhatalmat tekintélyelven imádó és imádtató szervilis "ultrakonformisták" azaz haza árulók, megbízóik érdekeit a társadalommal szemben akár hazugság és erőszak árán is képviselők.

https://pozsonyiadam.blogspot.com/2010/07/sakk.html

Gazdasági háttér nélkül nincs sikeres párt, de sikeres és független nemzet se! Vagy a nemzetközi tőke adja ezt össze vagy a Mészáros Lőrincek. Csupa gyalogokkal nem lehet sakkozni! Éppen ezért a tehetősebb nemzetiekre bolsevik módra ráuszítja a jónépet a liberális banda!!!! De nemcsak a nemzet gázszelőjének gúnyolt aktuális fő célpontjukra állnak rá, hanem már akár egy kisvállalkozóra is, ha településén politikailag aktív máris megy az anyag róla rtl híradóba, álhír tévébe és az atv-be szintúgy, ezekben lehet a jobbosoknak jól megrágalmazódva lenni - se ez se a simicskáé nem mérvadó, de nem is híradó.

És ezek a szarháziak merik demagógiával vádolni a nemzeti oldalt. Onnan tudni ki balliberális, hogy hálózatban összehangoltan nyilatkoznak és tesznek, az aktuális témára repülnek rá ami épp ki van nekik adva. A jobbik ugyanazokat a vasakat üti, ugyanúgy hamisítva tematizál mostanra már, mint a szoclib. Tényleg dróton rángatják a sorosok még a töküket is.

A képen is fejjhófsztatt szerepel amúgy, e gyűlölettől torz pofával.

Mutatjuk, mennyire mérvadó Verhofstadt hisztirohama

2017. április 27. — Mikos

A szerdai EP-vita nem is lehet kerek az európai liberálisok (ALDE) bohócának sivalkodása nélkül, a netezők azonban apró darabokra cincálták őt.

A Magyarországot és Orbán Viktort rendre megtámadó liberális Verhofstadt szerdai beszédében különösen sok energiát szentelt arra, hogy az „európai értékekről" papoljon a magyar miniszterelnöknek.

Guy Verhofstadt

A közösségi oldalán pedig elővette a már untig ismételgetett liberális érvet is: Orbánnak csak az uniós pénz kell, az európai értékek nem. Lássuk, mennyire hatotta ez meg a saját közönségét a Twitteren:

Mr. Verhofstadt, miért nem említi soha a migránsokat, akiknek csak az európai pénz kell, és mellette megtagadják értékeinket? Ez ma Európa legnagyobb válsága."

5h
Guy Verhofstadt

@GuyVerhofstadt

Follow
Anne Jongeling @AnneJongeling

@GuyVerhofstadt Mr Verhofstad, why don't you ever mention immigrants who only want European money and denounce our values? It's Europe's #1 crisis.
4:21 AM – 27 Apr 2017
66 Retweets
99 likes

Mégis miféle értékek? Ezalatt a terroristák beáramlásának elutasítását érti, és az érte kiszabott büntetést? Kösz nem, megtarthatja az értékeit!"

5h
Guy Verhofstadt

@GuyVerhofstadt

Follow
Very Nice Person @House_MD_PL

@GuyVerhofstadt What principles and values? Punishment for not accepting the invasion of terrorists? No, thanks, you can have them.
4:40 AM – 27 Apr 2017
Retweets
11 like

Mondja ezt azoknak, akiknek hozzátartozójuk hunyt el a londoni, párizsi, brüsszeli, stockholmi, madridi terrortámadások során…"

5h
Guy Verhofstadt


@GuyVerhofstadt

Follow
Frieord @Frieord

@GuyVerhofstadt @BergWaara I would like for you to say this to faces of the victims and families of islamic terrorisme in London, Paris, Brussels, Stockholm, Madrid..
5:26 AM – 27 Apr 2017
11 Retweet
11 like

Orbán tudja, mi a jó a magyaroknak, nem azok az uniós őrültek, akik iszlamizálni akarják Európát."

5h
Guy Verhofstadt


@GuyVerhofstadt



Follow
Jamez Bond @JOKOBOND1

@GuyVerhofstadt Orban know what is best for his people not this EU maniacs who want islamize the europe.
4:20 AM – 27 Apr 2017
Retweets
33 likes

Az európai értékek arról szólnának, hogy szembemegyünk a polgárok akaratával? Ha igen, akkor lehet az EU rossz válasz."

5h
Guy Verhofstadt

@GuyVerhofstadt

Follow
Lyanna Targaryen @TargaryenLyanna

@GuyVerhofstadt Is european value to go against its own citizens? If yes,them maybe EU is a wrong way to go
4:18 AM – 27 Apr 2017
Retweets
22 likes

https://gondolatjelek.wordpress.com/2017/04/27/mutatjuk-mennyire-mervado-verhofstadt-hisztirohama/#more-38339

A jobbik teljesen megbízhatatlanná vált! Szávay a ceu-ra JÁR, konkrétan. A meggyőződés nélküli emberek ilyen helyeken kulturmarxista áltudományos ideológiai átnevelésben részesülnek, amúgy nemcsak a soros egyetemen. Nem az változott hogy már nem radikálisok, de nem is nemzetiek többé. Volt az a pénz, amiért lett még egy ballberális párt. Azért van annyiféle árnyalatban ugyanaz a libsi szürkeség, mert szavazatmaximalizálás. Mint régen a General Motors különféle autómárkái, melyek ugyanabban a detroiti gyárban készültek. :)

Ezek az antinemzeti pártok MIND egy helyről kapják a pénzt, az utasításokat, a média és álcivil - NGO támogatást.

Az. Miről beszélünk :

"Balczó szerint tehát harcolni kell a liberalizmus ellen, de nem ám durva eszközökkel, hanem amolyan jogállami módon, alkotmánybíróságra küldve a CEU-ellenes antiliberális törvényt, hátha az megsemmisíti azt. Ez amolyan kint is vagyunk - bent is vagyunk, antilibsik is vagyunk, de azért a libsiket is védjük politika. Rávilágít a Jobbik útkeresésére, arra, hogy még maguk se tudják, milyen arculatot szeretnének a pártnak, csak azzal vannak tiszában, hogy nemzeti pártot nem akarnak. Márpedig egy seggel két lovat nem lehet megülni, így előbb-utóbb a földön találják magukat. Meg is érdemlik."

"ez olyan " én maradni akarok képviselő havi 6 ezer € ért szöveg! "

"Legyünk óvatosabbak, mert MOST ez a kormány áll útjában a nemzetközi sorosista okádékoknak, akik az álhírgyártásnak, csúsztatásnak, hazudozásnak és dezinformálásnak is nagymesterei.

És mint látható, MINDEN eszközzel támadják ezt a kormányt.

Nehogy azt higgye valaki, hogy a mostani kormányt támadó ál-libbancs nemzetközi (és hazai) erőknek az a célja, hogy nektek, kisembereknek jobb legyen! Nehogy azt higgyétek, hogy AZOK majd feljavítják az oktatást, az egészségügyet, nehogy azt higgyétek, hogy AZOK majd leszámolnak a " korrupcióval"! AZOK csak a saját érdekeiket nézik SEMMI MÁST! Ha azok győznek, akkor végünk! Nem tanultak itt néhányan a rendszerváltás körüli történelmi csúcsokat döntögető átverésből?! Ami ezután jön, ha AZOK győznek, az még a rendszerváltást is felül fogja múlni!"

2018-ban nincs másik választási lehetőség, ez egészen biztos.

888, de NEM a rossz hír hozóját kell támadni. Sajnos hogy ilyenné tették a jobbikot.

https://888.hu/tag-jobbik=32ba61ffec7c6d9631b3a114d4545bd4

Emlékeztető a kormánynak: A CIA Sorossal karöltve az Önök kormányát meg akarja dönteni

Lovas István2017. április 26. 22:00 Szabad vélemény

http://lovasistvan.hu/2017/04/26/emlekezteto-a-kormanynak-a-cia-sorossal-karoltve-az-onok-kormanyat-meg-akarja-donteni/

Tegnap volt két éve, hogy a jobboldali nyilvánosság is tudja, a CIA Sorossal karöltve az Önök kormányát meg akarja dönteni

Miért nem említik? Még most sem jött el az ideje?

Az emlékeztető linkje:

https://mno.hu/belfold/az-amerikai-kormany-magyarorszagon-is-szines-forradalmat-akar-1223240

A teljes szöveg:

Az amerikai kormány Magyarországon is színes forradalmat akar?

Washingtonnak nem volt kellemes, hogy Moszkva nyilvánosságra hozta: John Brennan, a CIA, az amerikai kémszervezet igazgatója a múlt hétvégén Ukrajna fővárosába, Kijevbe látogatott. Jay Carney, a zavarba hozott Fehér Ház szóvivője kénytelen volt elismerni a tényt, de azt állította, a (megpuccsolt) volt államfő, Janukovics állításával szemben nem azért ment oda, hogy az ideiglenes ukrán kormányt az oroszbarát aktivisták elleni fegyveres fellépésre biztassa, és hogy az ilyen látogatások teljes mértékben normálisak.

Hogyne. Brennan nyilván azért repülte félig körbe a Földet, hogy megtudja az ukrán vezetőktől, vajon jó-e a kijevi módon készült csirke előtt orosz borscslevest enni.

Nálunk egészen más a helyzet, ahol a CIA helyi, magyarországi partnerei házhoz mennek. Olyan témákat megvitatni, amelyeken hazánkról van szó. Mint erről oly büszkén adott hírt a Népszabadság 2009. november 20-án. Hogy elkerüljük a volt SZDSZ-közeli sajtó ilyenkor szokásos „persze, ürgebőr, búvár, csőszkunyhó" stb. mantráját, szó szerint idézzük a NOL.hu-n is elérhető beszámolót: „Az eseményre csütörtökön, a nyilvánosság kizárása mellett került sor egy Washington melletti előváros jellegtelen irodaházában, közel a Központi Hírszerző Ügynökség székhelyéhez."

A szerényen „elővárosnak" nevezett hely neve Langley, a CIA központja. A beszámolóból kiderül, hogy ott Magyarországról ketten voltak a fő felszólalók. Balogh S. Éva történész és Bozóki András. Az előbbi Hungarian Spectrum című blogjában naponta visel hadjáratot a jobboldali magyar kormány ellen, a legképtelenebb vádakat is sunyin keverve a tényekkel. Bozóki András 2005 és 2006 között SZDSZ-es kulturális miniszter volt. Ő a budapesti Soros-féle egyetemen tanít. (Ez az az egyetem, amely akkor telepedett hozzánk, amikor nem sokkal 1991-es alapítása után Václav Klaus akkori cseh miniszterelnök két lábbal rúgta ki Prágából.) A beszámoló hozzáteszi, „a résztvevők nem beszélhetnek a konferencián elhangzottakról". Ott Balogh S. Éva „pesszimista forgatókönyvet vázolt a Fidesz és a Jobbik a választások utáni viszonyára vonatkozóan". A Népszabadság Baloghtól megtudta, hogy a CIA-nél Bauer Tamás „folytonosságelméletéből" indult ki, „miszerint a két párt között nem lehet egyértelmű választóvonalat húzni". Azoknak, akik nem tudnák: Bauer Tamás az egykori MSZMP, később a Hazafias Népfront tagja, az SZDSZ egyik alapítója, majd vezetőségi tagja, később országgyűlési képviselője, aki saját karrierjébe nem egészen ültette át a „folytonosság" elméletét.

Április 6-át mind Langleyben, mind a Bozóki–Bauer irányultságú budapesti értelmiségiek hatalmas tragédiaként élték meg. Az Egyesült Államok fővárosában mindenekelőtt azért, mert immár egyértelművé vált, a magyar kormány továbbra sem a „washingtoni konszenzus" alapjára épült neoliberális utat választja. Az energiaszolgáltatók és a bankok profitja helyett a választók zsebére ügyel, míg a jegybank merészeli csökkenteni a kamatlábat – ellentétben például Ukrajnával, ahol az odahajított nyugati szubvencióért cserébe máris megkezdődött a gázárak és a kamatláb meredek központi emelése. Hazai – szó szerinti – elvtársaik pedig részben azért érezték a második megsemmisítő vereséget az őket ért nukleáris opció bekövetkezte után, mert nem ők uralkodhatnak a 2010 előtt a magyar nép által nagyon jól megismert módon, amikor oly jól érezték magukat azért is, mert saját maguknak és kedvenceiknek százmilliókat folyathattak a zsebükbe. Akkor, amikor kilométerenként olykor 5,7 milliárd forintért is építettek autópályákat. (Lásd a Portfolio.hu április 14-i cikkét az autópálya-építkezések kilométerenkénti áráról.)

De legalább annyira fájt nekik, hogy a hatalom újbóli birtokosaként nem hirdethetnek mindent illegitimnek alapvető jogállami szabályokat felrúgva és arra hivatkozva, hogy az alaptörvénytől kezdve a kinevezésekig a döntéseket egy „illegitim rezsim" hozta. És nem csukhatják le a mai kormány és apparátusa vezetői embereit. Pontosan tudván, hogy az ő esetükben az unióban nem lennének Reding-/Kroes-/Tavares-hangok és nem lennének rosszalló fejcsóválások sem a nyugati fővárosokban még akkor sem, ha egy-két ma vezető politikus véletlenül úgy menne neki a zárkaajtónak, mint Révész Máriusz fideszes képviselő a gyurcsányista gumibotnak. Mert akkor Lengyel László miniszteri posztokat osztó fantáziájában „rend lesz az utcákon" és Bárándy Péter igazságügy-miniszterként, írta a neoliberális közgazdász a Népszabadság április 4-i számában, „azonnal hozzákezd, hogy rövid távon elhárítsa a jogi akadályokat a kormányzás útjából". Az egykori SZDSZ-es képviselő Eörsi Mátyás az Élet és Irodalomban az alaptörvény eltakarításának módját már 2011-ben részletezte úgy, hogy annak durván antidemokratikus voltát még Szigetvári Viktor, az MSZP akkori kampánytanácsadója is hevesen bírálta.

A választási atombomba, azaz a kétharmados újrázás után az amerikai Bloomberg hírügynökség Leonyid Bersidszki nevű moszkvai tudósítója a Japan Timesban azt terjesztette el a szigetországban és azon túl, hogy Magyarország az EU egyetlen diktatúrája. Diktatúrája. Mint az a rendszer, amely Észak-Koreában, Eritreában, Kubában, Laoszban, Szomáliában és hasonló helyeken működik. Majd jött vagy száz cikk az Orbán-veszélyről, amely Európát és az egész nyugati világot fenyegeti. Orbán, a Horthy-restaurátor, aki a weimari úton vezeti országát a történelem által kitaposott hitleri úton. A fasiszta, antiszemita Jobbikkal bratyizó Orbán-kormány. És persze a választási csalást sem felejtve el, olyan tekintélyes lapokban is hazudva róla – merte véleményét kifejezni Kumin Ferenc államtitkár április 15-én –, mint a New York Times, ahol a korábbi koalíció pénzén Magyarországon foglalkoztatott Kim Lane Scheppele vezette a matematikát és az olvasót az orránál fogva.

A Financial Timestól a tévelygő magyar választók is kikaptak, pedig ott a demokrácia lényegét eddig békén hagyták. Merthogy a demokráciában a nép szava dönt és azután „basta" (oszt' jó napot). A köztudottan makacs tények ellen azonban még a szuperhatalom Egyesült Államok, az EU és csatolt részeik is tehetetlenek: Ugocsa igenis koronáz. Hogy a Nyugat egy neki nem tetsző magyar kormány ellen mennyire készen áll antidemokratikus, erőszakos lépések támogatására, azt Avar János április 13-án kézzelfoghatóan érzékeltette a Vasárnapi Hírekben: „A Nyugat eddig mintha arra várt volna, hogy a magyar választók vethetnek véget az önkényuralmi törtetésnek. Most azonban be kellett látnia: elkerülhetetlenül tennie kell valamit […]".

Hogy erről a hidegháború vége óta elfajzott Nyugatról mi a véleménye a kommunista világrendszer bukását okozó Reagan elnök volt pénzügyi államtitkárának, arról Paul Craig Roberts április 14-én írt cikkének a címe is eleget mond: „Washington az emberiség legrosszabb ellensége". A hazai bal- és neoliberális, illetőleg volt SZDSZ-es politikusokban a nép demokratikus választása elleni erőszakos fellépésnek mindig is megvolt a hagyománya. Ők Lukács Györggyel, az 1919-ben tizedelő népbiztos-filozófussal vallják, hogy amennyiben a nép(esség) nem rájuk szavaz, úgy annak csak hamis tudata lehet, amelytől megszabadítani csak ők tudják, eszközökben messze nem válogatva. És bólogató hátterüknek ott tudva a nyugati erőközpontokat.

Tamás Gáspár Miklós volt SZDSZ-es képviselő és filozófus forradalmat akart a 2010-ben nyertes kormány ellen, mint említette Szigetvári Viktor a fentebb idézett cikkben is. Charles Gati, Clinton elnök volt tanácsadója nyíltan kijelentette, az Orbán-kormányt nem demokratikus úton kell megdönteni, ha másként nem megy. A hazáját lekurvázó, rendőrségét brutális tettekre ösztökélő Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és oly sok közéleti társa ugyanilyen módon nyilatkozott, más-más szavakat használva, beleértve az alig várt „éhséglázadást". A tanácsköztársaságba visszanyúló múlt kötelez alapon. A Lukács-tanítvány Heller Ágnes filozófus a választások után jelentette ki: „Itt nem lesz nyugi!".

A demokratikusan megválasztott kormány erőszakos térdre kényszerítésére mindent jónak tekintenek. Nehéz nem látni a stratégiában soha nem gondolkodó hadoszlop taktikáját. Annak egyik fő eszköze Magyarország körbevétele egy egészségügyi kordonnal, amelyre a határátkelőhelyeken kiírnák: zsarnoki, antiszemita rezsim és nép – belépni tilos. Úgy gondolják, így csökkenthetik a befektetők és turisták számát, amellyel megroggyanthatják a gazdaságot és ennek nyomán felkorbácsolhatják a szenvedélyeket egy Majdan téri típusú, grúziai és más, amerikai szponzorációban kitört színes forradalommal, azzal a különbséggel, hogy nálunk a narancs színű forradalom szítása lehetetlen, ugyanis az országot a választók újra azzal a színnel festették be.

A rogyasztási hadművelet nehéz feladat lesz, ugyanis a befektetőket Szaúd-Arábiától Kamcsatkáig a profit érdekli elsősorban. A turisták pedig leginkább a nekik közvetlenül elmondott élménybeszámolóknak hisznek. A Háárec című izraeli napilap angol kiadása április 9-i számában azt ecsetelte, milyen olcsón utazhatnak izraeli turisták több európai fővárosba, miután a Wizzair decemberben közvetlen, igen előnyös árú utakat kínál Tel-Avivból, a felsorolásban elsőként Budapestet említve. Hogy eközben mi a valódi helyzet az antiszemitizmus frontján, arról csupán néhány szó. A BBC világszolgálata április 11-én azt jelentette, hogy Franciaországból tavaly 63 százalékkal vándoroltak ki többen Izraelbe, mint egy évvel korábban, és hogy az ott élő zsidók rettegnek, leplezve identitásukat az utcán.

Az Egyesült Államokban a Ku-Klux-Klan karolinai volt „fősárkánya", Glenn Miller zsidó intézmények előtt gyilkolt április 13-án. Miller korábban a Nemzeti Szocialista Párt tagja volt, amely Észak-Karolinában a Kommunista Munkáspárt tagjait öldöste, majd később megalapította a Fehér Patrióták Pártját. Háza tele volt gránátokkal, automata fegyverekkel és lőszerekkel. Honlapja (whty.org) a Kuruc.infót is pironkodásra késztetné. Az International New York Times április 16-i száma kétségbeesve teszi fel a kérdést, hogy miért kellett Howard Sternnek meghívnia rádiós show-jába, égő antiszemitizmusához platformot nyújtani neki olyan kérdésekkel is, hogy a feketéket vagy a zsidókat gyűlöli-e jobban. De az amerikai kormány továbbra sem kívánja betiltani a Ku-Klux-Klant és a hasonló paramilitáris szervezeteket, mert azzal van elfoglalva, hogy a nálunk betiltott Magyar Gárda metamorfózisaira összpontosítson.

Az pedig, hogy Besztercebánya térségét a sajtó által „neonácinak" nevezett Marian Kotleba kormányozza, mellékkérdés, hiszen a német lapok csak a megválasztásáról adtak hírt, azóta is elmaradva reszketésük napi ecsetelésével. A „lázadás" szítása már megkezdődött a Szabadság téri németmegszállás-szobor építése köré vont kordon folyamatos bontásával. Ez az a társaság, amely a legerősebb szavakkal ítélte el annak a kordonnak a megbontását, amely a Kossuth teret zárta el a látogatók előtt, mert az Országházat és környékét Gergényi rendőrfőnök műveleti területté nyilvánította. Nyakó István, az MSZP szóvivőjeként az akkori kordonbontást provokációnak minősítette, mert a Fidesz „Magyarország jogrendjével szállt szembe", Gusztos Péter, az SZDSZ országgyűlési képviselője „majomparádénak" nevezte. Kőszeg Ferenc volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő, aki az évben ment nyugdíjba a Magyar Helsinki Bizottság elnöki posztjáról, hiányolta, hogy a rendőrség gyáván nem tartóztatta le a Fidesz képviselőit, külföldi példával illusztrálva, hogy „másutt a képviselőket, és adott esetben a kongresszus tagjait hogyan állítják elő hasonló jogsértések alkalmával".

És itt kell megállnunk. A mostani kordonbontáskor csendben lévő Kőszeg Ferenc hol a Magyar Helsinki Bizottság nevű emberi jogi, nem kormányzati szervezetet vezette, hol az SZDSZ-nek volt képviselője, illetőleg annak országos tanácsának tagja. Schiffer András, az LMP első embere korábban a szintén emberi jogi, nem kormányzati szervezetnek, a TASZ-nak volt a vezetője. Ő tette ki büszkén szervezete honlapjára azt a rapperdalt, hogy a Magyar Nemzet újságíróinak a belét kell kitaposni. Ahogyan a szociológia egyik amerikai klasszikusa, C. Wright Mills hatalmi elitje akadálytalanul cirkulál a katonai-ipari komplexum és a politika területein, nálunk ugyanolyan könnyű az átjárás a nem kormányzati, főként „emberi jogi" szervek és a jobboldaltól távoli politikai pártok között.

Április 15-én az Európai Parlament olyan határozatot hozott, amelynek értelmében a lobbista és egyéb nem kormányzati szervezeteknek („NGO"-knak) kötelezően regisztrálniuk kell magukat, és az így nyilvántartásba vett szervezeteknek maradéktalanul fel kell tárniuk minden általuk képviselt ügyfelüknek a pénzügyi támogatóik azonosságát. Az Egyesült Államokban erről már régóta a külföldi ügynökök nyilvántartásba vételét előíró törvény („foreign agents registration act") gondoskodik.

Ez fordítva nincs így: Ukrajna esetében nem tudjuk, hogy ott a megválasztott kormány elleni lázadást mely nem kormányzati szervek szították azon ötmilliárd dollár segítségével, amelyet – mint decemberben Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár elmondta – az Egyesült Államok Ukrajna „demokratizálására" fordított.

Nálunk a kormány eddig az ilyen kívülről történő „demokratizálást" csak bátorította azzal, hogy nem kívánta törvényileg átláthatóvá tenni a külföldi ügynökszervezetek tevékenységét. És közben a rendőrség mosolyogva nézi a folyamatos kordonbontást és szoborrongálást. Vagy akár a Fidesz-székházba történő erőszakos behatolást és ott a bejárati ajtó üvegének széttörését.

Ha a demokratikusan megválasztott kormány rendfenntartó szervei (akiké az „erőszak monopóliuma", dobolta a fülünkbe a jobboldali emberek még több vérét látni akaró balliberális sajtó) az ellene erőszakot alkalmazókkal szemben nem mutat törvényes keretek között gyakorolt erőt, azzal további és egyre súlyosabb törvénytelen tettekre ösztönzi az antidemokratikus erőket, valamint a szabálysértéseket vagy bűncselekményeket toleráló „rendőrség" imázsát vetíti előre.

Mivel a jövőt senki nem tudja megjósolni, a puskaport nemzeti érdekből nagyon, de nagyon szárazon kell tartani. Az ügynököket ezért regisztrálni szükséges, a törvénytelen erőszakot alkalmazókkal szemben pedig ugyanolyan erőteljesen kell fellépni, mint teszik azt a balliberális antidemokraták mintaországaiban.

Lovas István

Magyarország vereséget mér a Soros-ideológiára

http://www.hidfo.ru/2017/04/magyarorszag-vereseget-mer-a-soros-ideologiara/

A Soros-egyetem ügye nem pusztán egy egyetemről szól; egy a Russia Today által publikált írás szerint megkezdődött az ideológiai harc, ami a következő években uralni fogja az európai és amerikai közéletet. Ez a harc a Soros-féle ideológia végső vereségével végződik.

Bryan MacDonald véleménypublicisztikája hangsúlyozza: Soros György egy megosztó személyiség, akit Európa-szerte gyűlölnek a nacionalisták. Emiatt került egy ideológiai harc középpontjába az általa alapított egyetem, ahol a saját maga által kidolgozott ideológia mentén képzik ki a régió vezető politikusait, hogy ezek a személyek aztán a balliberális nézeteket ültessék át a gyakorlatba.

A szerző emlékeztet, hogy Soros egyeteme eredetileg Prágában kezdte meg működését, de a cseh kormány néhány év után kiűzte őket. Akkoriban a CEU-nak hivatalos meghatározása szerint is az volt a célja, hogy „regionális vezetők új alakulatait képezze ki, akik segítik a demokratikus átmenet előmozdítását a régió országaiban". Ezt a meghatározást a 2000 környékén felváltotta a „demokrácia és emberi jogok képviselete", és nem ok nélkül: a társadalomban eközben jobbra tolódás zajlott le, az emberek egyre inkább elutasítják a Soros-féle ideológiát.

MacDonald levezeti, hogy korábban Magyarországon még kormányzó erőt tudott alkotni a szocialisták és „szabad demokraták" szövetsége, de a gazdasági világválság előrehaladtával a két oldal állandó harcából a Fidesz került ki győztesen, a korrupció terjedésével kapcsolatos vádak pedig halálos sebet ejtettek a szocialista párton. Mostanra megkérdőjelezhetetlen, hogy a társadalom többsége támogatja a kormánypártokat a Soros György elleni harcban, és ebben az ideológiai vitában nem a külföldi milliárdos áll nyerésre, annak ellenére sem, hogy a régió számos vezető politikusa már az ő nézeteit képviseli.

„Az Európai Unióban gyakran felháborodást vált ki Magyarország bevándorlással kapcsolatos hozzáállása. Amikor Angela Merkel meghirdette Németország kapuinak megnyitását, Orbán kerítést épített a migránsok kizárása érdekében." – mondta.

A szerző szerint Soros György mostanra olyan személlyé vált, aki végletesen megosztja az országot, a nacionalisták pedig Európa-szerte megvetik őt, emiatt nem kérdéses, hogy kinek a vereségével fog végződni az ideológiai harc, ami a következő években az európai és az amerikai közélet meghatározó törésvonalává válik.

(A publicisztika végén a RT feltünteti, hogy a megfogalmazottak nem a Russia Today nézeteit képviselik, hanem a szerző magánvéleménye.)

Német sajtó: az EU szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket

http://www.hidfo.ru/2017/04/nemet-sajto-az-eu-szervezte-a-budapesti-kormanyellenes-tunteteseket/

A Die Zeit német lap szerint az Európai Unió szervezte a kormányellenes tüntetéseket Budapesten, és erre sikerként kell tekinteni.

A jelenleg számos délkelet-európai országban zajló kormányellenes tüntetések pozitív megítélés alá kell essenek, mert ezek demonstrálják, hogy az EU képes a „puha erő" alkalmazására – írja a Die Zeit német napilap.

„Legyen szó Romániáról, Szerbiáról vagy Magyarországról, délkelet-Európában egyre több ember tüntet a kormányok ellen. Ez az Európai Unió számára hatalmas siker." – mondta Ulrich Ladurner, az „Ahol kék zászlók lengenek" című publicisztikában.

„Hol az EU-zászló, hol az EU-zászló? Tűzzük ki, tűzzük ki!"

Minden bizonnyal ismerősek ezek a rigmusok az olvasó számára, mert minden egyes kormányellenes demonstráción rendszeres időközönként megismétlődik ez a jelenet, ami után színpadiasan valaki előhozza az Európai Unió zászlaját. A Die Zeit publicistája ma elismerte, hogy ezek megszervezett koreográfiák, abban az értelemben, hogy az ilyen kormányellenes tüntetéseken nem spontán civil megmozdulásokat, hanem az EU által alkalmazott „puha erő" alkalmazását, azaz enyhe külföldi nyomásgyakorlást láthatunk.

Az elmúlt hónapok folyamán a délkelet-európai országokban számos kormányellenes tüntetés történt. Romániában februárban kezdődtek tömegdemonstrációk a kormánypárt egy kezdeményezése ellen, civil szervezetek és ismeretlen hátterű Facebook-csoportok vitték utcára a tömeget. Szerbiában áprilisban kezdődtek tömegdemonstrációk, szintén NGO-k és Facebook-csoportok szervezésében. Magyarországon szintén ugyanilyen hátterű tömegdemonstrációk zajlottak, melyek a G. Soros által alapított Közép-európai Egyetem kapcsán váltak egyre kiterjedtebbé.

A Die Zeit publicistája elismeri, hogy ezek a tüntetések demokratikusan választott vezetők ellen zajlanak, és konkrétan kijelenti, hogy a tömeges tüntetések az Európai Unió nyomásgyakorlásának részei, az úgynevezett „soft power" (puha erő) megnyilvánulásai. A szerző ráadásul meg is indokolja, hogy az Európai Uniónak jogában áll nyomásgyakorlásként kormányellenes demonstrációkat szervezni a nemzeti kormányok ellen, ha az „európai értékek védelmében" ez szükségessé válik.

http://www.hidfo.ru/2016/10/hibrid-haboru/

https://pozsonyiadam.blogspot.com/2010/07/sakk.html

Sakk


(Pólya Tibor (1886-1937) festménye)

Mindig csodálkozom, amikor a sarcoló, lakosságot kizsigerelő intézkedések hallatán – lásd: ingatlanadó - azt sopánkodja a jobboldali média, hogy ez vagy az az intézkedés nem baloldali. Meg, hogy az "igazi baloldaliság". Meg "baloldali értékek". Szeretném felhívni a figyelmet, hogy baloldali értékek nincsenek. A baloldal célja ugyanis, magának az értékelvűségnek a felszámolása.

A helyzet a következő. Mint tudjuk, az élet harc - fajok, kultúrák, vagy (nevezzük egyszerűbben) érdekképviseletek harca. Ebben a harcban mindenki a saját csapataival vesz részt. Mint a sakkban. (Ez a legjobb példa, maradjunk is ennél.) Gyalog, futó, huszár, bástya, királynő, király. Közrend (nép), tisztikar (nemesség, papság, polgárság), vezető réteg (főnemesség, uralkodó). Most persze egyszerűsítettem a képletet. És indul ugye a játszma, maga a nagybetűs élet.

A trükk, a baloldal trükkje a következő. Ebben a harcban, az élet harcában, az ellenfél elhiteti, bemagyarázza az én térfelem gyalogjainak, hogy az ellenség nem a vele szemben elhelyezkedő idegen (annak gyalogja stb.), hanem a saját térfelének bástyája, futója, huszárja. És az én térfelem gyalogja lassú, évszázados, véres harc árán felszámolja a királynőt, a királyt, kiiktatja a bástyát, ledönti a lovat, a futót, magyarul megszünteti a saját vezető rétegét, és én ott állok a játszmában egy sereg gyaloggal, mely alig alkalmas bármire. (Nem "elnyomásból", a gyalog (nép, tömeg, közrend) nem elnyomásból volt ott, ahol, hanem, mert erre volt alkalmas. Aki teljesít, aki méltó rá, kaphatott nemességet, kiválhatott, a középkorban számos példa volt rá.)

Magyarul a játszma most ott tart, hogy – hála a baloldalnak, a "haladásnak" – az élet harcában ott állok tisztikar - sőt, a feminizmusnak köszönhetően, lassan már férfi - nélkül, s az ellenfél röhögve megnyeri a partit. Ehhez persze be is kell épülni. Ezért nem szeretik, ha bárki firtatja, ki a magyar.

Az ingatlanadó arra jó, hogy meggátolja, nehogy kialakulhasson vagyonnal rendelkező vezető réteg, nehogy a magyarnak lehessen lova, bástyája, futója, a prolit meg majd ők irányítják.
Remélem mindenki figyelt.

(2009. május)