width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 3.

2014. november 3., hétfő

A liberális nyugat, és a demokratikus választások : ha nem usraeli érdekszféra akarata érvényesül, nem is ismerik el a népakaratot.

"Az európai vezetők törvénytelennek ítélik a november másodikára tervezett Luhanszki és Donyecki Népköztársaságok területén tartandó szavazás eredményét."

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_11_01/Europa-orszagai-nem-ismerik-el-a-valasztasokat-Ukrajna-del-keleti-reszen-7826/

A liberális nyugat, és a demokratikus választások : ha nem usraeli érdekszféra akarata érvényesül, nem is ismerik el a népakaratot. Hipokrita, hazug, képmutató gennyládák, mi magyarok semmi jót nem várhatunk az usa-bérencektől - az amcsik a mindenkori eszdéeszt támogatták itt minálunk. Most épp ott tartanak, hogy már nyíltan kormánybuktatásra készülnek, rárepülve a mégoly jogos elégedetlenségre akár zavargások megszervezésével, amiben a "független", hiteltelen, idegen index típusú szennyoldalak is terelik, félrevezetik a jónépet. Meglesz még ennek is a következménye, elvégre nem az a sajtószabadság hogy bármit lehet hazudni csak mert zsidók : gyűlölik a nemzetet, a nemzetben gondolkodókat, a jobboldalt, annak minden képviselőjét és szószólóját, no meg azon keresztül az egész magyarságot.