width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. dec. 10.

2016. december 10., szombat

"kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött" Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett. kósa a főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett.

Fene kósa moslék zsidrák pofáját, főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

Potenciális terrorista vagy, ha rád bizonyítják hogy nemzeti érzelműekkel közösen veszel részt szervezett bármiben, még tagnak se kell lenned, elég ha "kapcsolatba hozható" bármit is jelentsen ez.

A gyerek is csak állami jóváhagyással szervezett keretek közt járhatna sportolni és táborozni, egyáltalán nem egészségét szolgáló profitorientált versenyistállóba, vagy fideszes falanszteri egésznapos iskolai foglalkozásokra = agymosásra, önálló és kritikus személyiség kialakulásának megakadályozására, vagy annak megtörésére.

Vizsgálni annak a lehetőségét nem csak kell hanem muszáj is, miként vonja ki az ember magát és akikre még hatni bír ezen emberellenes rezsim hatóköre alól. Már például Svédországban a jobboldali szülőktől elvehetik ! a gyereküket ha nem az állami vadliberális doktrína szerint nevelik otthon.

Szánalmas volt Bácsfi Diána Avatárát idekevernie kóser kósának, bár nem tudni végül is kinek az avatára? ;)

Már a gyerekeket is belekeveri agyrémébe a Fidesz - ez már szánalmas....

A radikális szervezetek elleni nyomozás szabályozási feladatokat vonhat maga után - mondta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke pénteken az M1-en. Kósa Lajos jelezte: Pintér Sándor belügyminiszter arról tájékoztatatta az országgyûlési bizottságot, márciusban jut el a nyomozás addig, hogy szabályozási következtetéseket lehessen levonni belõle.

Meg kell vizsgálni például annak a lehetõségét, hogy megfelelõen büntetik-e azt, aki kiskorúakat emberek meggyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, ebben az ügyben ugyanis voltak ilyen gyerektáborok - közölte. Hangsúlyozta: minden olyan szervezkedés veszélyes, amely arra alakul, hogy erõszakkal megdöntse az államrendet, embereket gyilkoljon meg.

A Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatos nyomozásról úgy fogalmazott: "ezek nem azok a szalonnácik, mint a kilencvenes évek közepén Potyka bácsi, Bácsfi Diána, hogy ott hõbörögtek a Parlament elõtt, de igazából nem volt arra utaló jel - túl azon, hogy elfogadhatatlan eszméket terjesztettek -, hogy erõszakra hajlamosak lennének". A mostani ügyben több tucat fegyvert foglaltak le, ami önmagában bûncselekményt jelent, és a gyanú szerint a csoport olyan eszméket terjesztett, amelyek az államrend, a demokrácia erõszakos megdöntésére irányulnak.

Kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött

https://vk.com/video207753182_456239113

A radikális szervezetek elleni nyomozás szabályozási feladatokat vonhat maga után - mondta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke pénteken az M1 aktuális csatornán.

Kósa Lajos jelezte: Pintér Sándor belügyminiszter arról tájékoztatatta az országgyûlési bizottságot, márciusban jut el a nyomozás addig, hogy szabályozási következtetéseket lehessen levonni belõle. Meg kell vizsgálni például annak a lehetõségét, hogy megfelelõen büntetik-e azt, aki kiskorúakat emberek meggyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, ebben az ügyben ugyanis voltak ilyen gyerektáborok – közölte Kósa meglehetõsen alkoholgõz-gyanús állapotban reggel a köztévében.

A Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatos nyomozásról úgy fogalmazott: "ezek nem azok a szalonnácik, mint a kilencvenes évek közepén Potyka bácsi, Bácsfi Diána, hogy ott hõbörögtek a Parlament elõtt, de igazából nem volt arra utaló jel – túl azon, hogy elfogadhatatlan eszméket terjesztettek -, hogy erõszakra hajlamosak lennének".

A mostani ügyben több tucat fegyvert foglaltak le, ami önmagában bûncselekményt jelent, és a gyanú szerint a csoport olyan eszméket terjesztett, amelyek az államrend, a demokrácia erõszakos megdöntésére irányulnak.

Mirkóczki: a Betyársereg sportklubként mûködik

Az elsõ harmadánál tart a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) és más paramilitáris szervezetek ügyében folyó vizsgálat - közölte a belügyminiszter csütörtökön az Országgyûlés nemzetbiztonsági, valamint a honvédelmi és rendészeti bizottság együttes ülését követõen újságírókkal. Pintér Sándor elmondta, jövõ április elején ismételten számot adnak arról, hogy hol tart az eljárás.

Kérdésekre válaszolva közölte, az MNA-nak volt külföldi szervezetekkel kapcsolata, valamint a felderítésben "több ország titkosszolgálatának munkája is benne van". Elmondta azt is, hogy "vannak jelei" pártkapcsolatoknak, azonban bizonyítékok ezekre a kapcsolatokra még nincsenek.

Amíg bizonyítékot nem találunk, addig nem tudjuk kimondani egyértelmûen, hogy mely pártokkal volt kapcsolatuk – tette hozzá a belügyminiszter.

Kitért arra, hogy tizenegy különbözõ néven futó szervezet van, amely kapcsolható az MNA-hoz.
Kósa Lajos, a rendészeti bizottság fideszes elnöke közölte, hogy az ügyben még semmilyen információ nem teljes, van egy sor vélelem, amelyet pontosan fel kell tárni.
Elmondta, a radikális szervezetek tevékenységének felderítése 2015-ben kezdõdött, és ennek egyik cselekménye során történt a rendõrgyilkosság Bõnyben. Tehát nem arról van szó, hogy a gyilkosság okán indult valamifajta nyomozás, hanem jóval ezt megelõzõen a rendõrség megalapozott gyanú alapján arra jutott, hogy az MNA ellen fel kell lépni – közölte.

Akkor releváns információk voltak arról, hogy az ilyen szervezetek egyikénél bûncselekményt valósítanak meg sorozatlövõ fegyverek birtoklásával. Hat házkutatás indult meg, és az egyik során történt a rendõrgyilkosság – mondta Kósa Lajos. Kiemelte, szinte biztosan kizárható, hogy ennek az ügynek köze lenne a Teréz körúti robbantáshoz.

A kormánypárti politikus elmondta, hogy a felderítés során arról keletkeztek adatok, hogy az MNA megpróbál politikai kapcsolatokat kiépíteni, azt azonban egyelõre nem tudni, hogy ez mennyire volt sikeres. Továbbá a szervezet megpróbált olyan kiképzést szervezni, amely arra irányult, hogy az azon résztvevõk "az emberölést gyakorolják". A kiképzéseket ráadásul 18 év alattiaknak szervezték – fûzte hozzá.

Molnár Zsolt, az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke azt mondta, jelenleg nem lehet tudni, hogy a szélsõjobboldali ideológiához köthetõ szervezetek kapcsolatrendszere meddig terjedt.

Zéró toleranciát lehet alkalmazni a szóban forgó szervezetekkel szemben kétféle szempontból is: egyrészt a náluk lévõ lõfegyverek, robbanóanyagok és egyéb, a közbiztonságra veszélyes eszközök, másrészt a hozzájuk kapcsolható ideológia háttér miatt – tette hozzá.

A politikus szólt arról is, felmerül a kérdés, van-e szükség jogszabály-változtatásra az ilyen belföldi csoportok miatt, amelyek "a belföldi terrorizmusnak a magvát és centrumát jelenthetik a jövõre nézve".

Kérdésre válaszolva Molnár Zsolt elmondta, hogy az MNA-nak volt külföldi titkosszolgálati kapcsolata, ám ennek – mint fogalmazott – "célja és mélysége" nem állapítható meg.

Szél Bernadett (LMP) nemzetbiztonsági bizottsági tag szerint a csütörtöki üléssel elkezdõdött egy folyamat, és a jövõben a nemzetbiztonsági bizottságnak monitoroznia kell, hogy a különbözõ félkatonai szervezetekkel kapcsolatban milyen fejlemények történnek titkosszolgálati szinten.

Közölte, szükséges lenne egy olyan szabályozásra, amelynek révén gyerekek nem kerülhetnének kapcsolatba ilyen csoportokkal.

Mirkóczki Ádám (Jobbik), a nemzetbiztonsági bizottság tagja kijelentette: a vizsgálat mostani szakaszában a legfontosabb információ, hogy "politikai, parlamenti párt jelenleg nincs összefüggésben, vagy nem hozható kapcsolatba a Magyar Nemzeti Arcvonal egyetlen tagjával és egyetlen olyan személyével sem, akik jelenleg bármilyen eljárás alatt állnak".

Kérdésekre válaszolva elmondta, a bizottsági ülés megtartására volt "egy politikai szándék a Fidesz által kezdeményezve", és ennek alapján azt feltételezte, hogy az ülésen nagyon sok információt fog megtudni a Jobbik és a paramilitáris szervezetek kapcsolatáról, de ilyennel nem sikerült szolgálnia a titkosszolgálatnak és a belügyminiszternek sem.

Mint mondta, azt el tudja hinni, hogy néhány hónap múlva "valamit elõ fognak bányászni (…) valamelyik szervezet, és a Jobbik kapcsolatát bizonyítandó". Abban azonban biztos, hogy ez az MNA-val nem fog megtörténni.

A Betyárseregre vonatkozó kérdésre elmondta, szervezeti együttmûködésrõl semmilyen szinten nem lehet beszélni, és abban, hogy a Betyárseregnek vannak olyan tagjai, akik ismernek jobbikos politikusokat, nem lát problémát. Mirkóczki Ádám azt mondta, "amennyire tudja", a Betyársereg sportklubként mûködik.

Elhunyt Potyka bácsi, Kispest 1956-os ellenállásának vezéralakja, a Magyar Gárda ikonikus tagja

https://kuruc.info/r/2/157319/

Potyka bácsi '56-os visszaemlékezései

https://kuruc.info/r/34/150246/

Potyka bácsi, egy festménye mellett

"Elmondom neked te senkiházi, hol kezdődik a gyűlölet: Ha visszaélsz azzal a poszttal, amit azért kaptál, hogy népednek, országodnak használj, azt építsd, gyarapítsd, biztonságát szavatold, ennek érdekében mindent megtegyél, de te ennek éppen az ellenkezőjét teszed, és az ellenséggel kollaborálsz, minden lépéseddel a támadókat segíted. Ezen tevékenységeddel kimeríted a gyűlölettevékenységet, ami a gyűlöletbeszédnél is sokkal rosszabb. Remélem, bűntársaiddal együtt lesz alkalmad learatni bűnös ténykedésed gyümölcseit."

A cionista fidesz amilyen aljas, saját magát kimagyarázza, a szocionistákat hagyja tovább tenyészni a médiavilágban IS, minket meg majd erre az uniós határozatra és más mondvacsinált dolgokra hivatkozva cenzúráz. Vannak ilyen rohadtak!

"Nem az õshonos európaiaknak az "újak" által veszélyeztetett jogai, hanem a "gyûlöletbeszéd" izgatja az ET-fõtitkárt az emberi jogok napján

A "gyûlöletbeszéd" nem egyenlõ a szólásszabadsággal, a kettõt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács fõtitkára az emberi jogok napja alkalmából tartott strassburgi beszédében pénteken.

Jagland hangsúlyozta: a "gyûlöletbeszéd visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával". Hozzátette: "nem szabad természetesnek venni ezeket az alapvetõ jogokat, és sosem szabad visszaélni velük".

Szabadon lehet véleményt nyilvánítani még akkor is, ha az zavar, esetleg bánt valakit, de nem fogadható el minden kifejezés a szólásszabadságra hivatkozva – húzta alá a norvég szociáldemokrata Jagland.

A fõtitkár úgy véli: a "gyûlölködõ beszéd" számos formát ölthet; amikor nyilvánosan szólítanak fel erõszakra, ellenségeskedésre vagy bizonyos csoportok kirekesztésére, az "gyûlöletbeszéd", s nem illeti a szólás szabadságának járó védelem.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartása különösen nagy kihívást jelent az interneten, ahol a határvonalak kevésbé világosak. Határozott vonalat kell húzni, hogy hol kezdõdik a gyûlölet – szögezte le Thorbjorn Jagland."

https://kuruc.info/r/4/167041/

"Elmondom neked te senkiházi, hol kezdődik a gyűlölet: Ha visszaélsz azzal a poszttal, amit azért kaptál, hogy népednek, országodnak használj, azt építsd, gyarapítsd, biztonságát szavatold, ennek érdekében mindent megtegyél, de te ennek éppen az ellenkezőjét teszed, és az ellenséggel kollaborálsz, minden lépéseddel a támadókat segíted. Ezen tevékenységeddel kimeríted a gyűlölettevékenységet, ami a gyűlöletbeszédnél is sokkal rosszabb. Remélem, bűntársaiddal együtt lesz alkalmad learatni bűnös ténykedésed gyümölcseit."

"Gyűlöletbeszéd az, amikor az emberek nevén nevezik a dolgokat finomkodás nélkül. A perverzió pedig az, amiről csak beszélünk, de nem csináljuk."

"az ükapád fejbeb@szna a mjölnirrel ha ezt hallaná, te jólétben elfajzott tejbegríz"

"Szóval csak dícsérni szabad a politikusokat, cigányokat, buzikat. Értem."

"Ha egy nép aggódik a hazájáért és ezért, legalább a szavak szintjén megpróbál valamit tenni a gyűlölt betolakodók ellen az nem gyűlöletbeszéd, hanem jogos önvédelem. Ezt addig kellene belátni ezeknek a fennkölt (maguk által annak minősített) liberidiótáknak, amíg a szóbani aggódásunkat nem váltja fel a tettekben kifejeződő védekezés. Mert akkor ez is repül. És ez nem gyűlöletbeszéd, csak vélemény."

"A szeretet,és a gyűlölet,emberi érzések! Nem tilthatják be erőszakkal az érzéseinket! Ők se szeretnek bennünket,hanem gyűlölnek,miközben belénk akarják fojtani az igazságot! Pokolba az ilyen hazug,demagógiával! Másrészt,meg kiálltsák ki a diktatúrát,mert egy demokráciában nem lehet a népre szájzárat rakni! Hazug mocskok!"

"Elnézést, de ezt az európa tanács nevű gittegyletet ki hozta létre, ki választotta a tagjait és ki hatalmazta fel bármire is?!"

"Amig a Tóra, Talmud es a Korán nincs betiltva hol van itt gyűlöletbeszéd?
Nekik szabad nepirtást hirdetni? Mi csak a kártékony egyedektől akarunk megszabadulni."

"Gyűlöletbeszéd, ha más véleményed van. Szerintük azért veszélyes, mert ez már határos a tömeggyilkossággal, sőt a holokauszttal. A megtévesztő szólásszabadság pedig addig terjed, amíg a kötelezőt felmondod."

"Gyűlöletbeszéd=IGAZSÁG"

"Ez az internet-cenzúrát bevezető duma. Persze - mint minden rossz - ez is bal oldalról jön.."

Liberális oldalról is ez jön, a fidesz egy zsidó párt, mint ilyen a mindegy bal vagy jobb ugyanúgy liberális oldalhoz tartozik, annak mocskos módszereit és eszközeit használja. Ha állítólag akkora hatalmú a soros meg a nemzetközi liberálizmus, vajon miért nem buktatták már meg ezt a kormányt?

A "gyűlöletbeszéd" nem egyenlő a szólásszabadsággal, a kettőt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland"

Nem szabad??? Nem? Szabad?

Márpedig amit ti "gyűlöletbeszédnek" (gondolatbűn, gyűlöletbűn) neveztek....az bizony a szólásszabadság része.

Mert ha veletek csak egyetérteni "SZABAD", ..nem egyetérteni pedig "NEM SZABAD"....
....az nem szólásszabadság.....hanem a TI diktatúrátok.

Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére. Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista, kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?!

Páros lábbal előre, kocsmaajtón kívülre... minden értelmes Jobbikos vagy más nemzeti radikális fb oldalról és egyéb fórumokról is. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?! Itt bizonyítják nekünk!

Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista ... kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz.

Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére

Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelõik vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. Eddig - írja az alábbi, "fidesztrolloknak szóló sorvezetõt" közzétevõ Fedor blog.

Simonka György fideszes képviselõ Békésben. A neve a Mengyi "Voldemort" Roland-féle korrupciós ügynél került elõ, és korábban már házkutatást is tartottak nála. Most pedig nyomozás folyik ellene, költségvetési csalás miatt.

Azaz már van egy bûnügy, ami Simonka Györgyöt érinti. De errõl a képviselõ és a kormánypárt is hallgat.

A hír szerdán jelent meg, és lám, másnapra már volt is egy minden részletre kiterjedõ, alapos sorvezetõ a helyi fideszesek számára, hogy mit és hogyan kommenteljenek. Persze ezt a dokumentumot nem a nyilvánosságnak szánták, de valahogy kikerült (bizonyára volt olyan helyi aktivista, akinek ez már sok volt).

Az, hogy a fenti eligazítás valódi, világosan kiderül azokból a hozzászólásokból, amelyek a dokumentumban említett Simonka-bejegyzés alatt találhatók, és amelyekben világosan felismerhetõk az ajánlott panelek:

Így zajlik tehát a Habony-hadsereg háborúja a hozzászólások világában. Az, hogy bûnözõt védenek, a legkisebb gondot sem jelenti...

https://kuruc.info/r/6/167079/

A kvótanépszavazás idején nem volt pénze a CÖF-nek, bohóckampányra tízmillióik vannak - csak azt nem tudni, honnan. Cöfösök : csak a Jobbikot szídva, a habony-vajna-mészáros média hamishíreit közölve, magukat jobboldalinak kiadva próbálják a fidesz propagandát terjeszteni. A Jobbik nem mondott nemet hanem tartózkodott, míg a koszos balliberálisok nemet mondtak. Ez a kampány plakát egyszerűen hazudik. Fizetett álcivil bohócok a cöfösök. Amúgy a fidesz azt ígérte, az év végéig kivezetik a telelepedési kötvényeket. Van még 23 napjuk erre.

Erről a cöfös csizmadiáról két asszociáció jut eszembe : téesz elnök komcsi kiskirály, másik bár úgyse érti mindenki, Fallout 1-ből az Overseer. Mi is lett azzal a végén? ^_^ :D

Egyre nagyobb hülyésegekkel jön elő a fidesz és az intenzitás is növekszik, ez pedig nem azt jelenti hogy egyre erősebbek hanem pont hogy az ellenkezőjét.

Egyre kevesebb ember lesz aki elhiszi a fidesz meséit, és egyre jobban észreveszik hogy az országot csak tönkreteszi és szétrabolja. Nagykoalícióban és bűnszövetségben a szoclibbel, amit nem számoltatott el.

Cöfösök : csak a Jobbikot szídva, a habony-vajna-mészáros média hamishíreit közölve, magukat jobboldalinak kiadva próbálják a fidesz propagandát terjeszteni. Lehet ezt észlelni.

Az volt, hogy a Jobbik nem mondott nemet hanem tartózkodott, míg a koszos balliberálisok nemet mondtak. Magyarul, ez a kampány plakát egyszerűen hazudik. Világos? A két embert meg egy lapon említeni, na azt már tényleg csak egy fizetett álcivil bohóc teheti meg.

Ez a népszavazás csak egy kampányelem volt a fidesznek, ami abból is látszik hogy maga a fidesz nem szavazta meg pár nappal később a saját alaptörvény módosítását, amit a Jobbik megszavazott volna. Csak a Jobbik azzal együtt szavazta volna meg, hogy semmilyen migráns ne jöjjön Magyarországra. Nem egy félmegoldás, hanem teljes megoldás kell. A fidesz alaptörvény módosítási javaslata csak egy bohózat volt. Azonban a média a fidesz kezében van, ezért van ez a lejárató kérdés - kampány a Jobbik ellen. A hazafiak pl. Toroczkai, népszavazás és 15 milliárd forint elköltése nélkül hoztak muszlimellenes és magyarvédő intézkedéseket.

Amúgy a fidesz azt ígérte, az év végéig kivezetik a telelepedési kötvényeket. Van még 23 napjuk erre. Sikerül nekik? Akarják...? Úgy mint a szabad nagypénteket, abból se lett semmi, szép csendben.

A kvótanépszavazás idején nem volt pénze a CÖF-nek, bohóckampányra tízmillióik vannak - csak azt nem tudni, honnan

A kvótanépszavazási kampányba pénz hiányában nem szállt be, most viszont milliókat költ a Civil Összefogás Fórum az új bohócos propagandára. Arról hallgatnak, hogy mennyibe kerül a propaganda, és hogy honnan szereztek rá pénzt. Az óriásplakátok egyébként egyelõre késnek: csak a kormánypárti Magyar Hírlapban jelentek meg teljes oldalas hirdetések - áll a HírTV összeállításában.

A kormánypárti "civil" szervezet 2013-ban és 2014-ben is százmilliókból gazdálkodott, "adományként" kapta. 2015-ben viszont elapadt a pénzcsap, akkor már csak "ötvenötmillió" forint volt bevétele. Két és fél hónap elteltével úgy tûnik, mégis találtak a kasszában néhány milliót: a Békemenetek szervezõi most új bohócos hirdetésekkel kampányolnak, csak a bohóc két oldalán ezúttal Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc van.

"A programunk országos jellegû, és az anyagi erõsségünknek megfelelõen valószínûleg mobil módon próbáljuk a plakátokat az ország több részén megfuttatni" – így az újabb hadjárat kapcsán Csizmadia.

A CÖF egy ügynökségen keresztül jelentkezett be egy kft.-hez. A cég egy óriásplakát-felületet nettó harmincötezer forintért kínál egy hónapra. Kilencven táblát foglaltak le, de végül visszaléptek.

A Magyar Hírlapnak egy teljes oldalas, színes megjelenése egymillió-ötszázhatvanezer forint plusz áfa, a fekete-fehér pedig egymillió-ötvenezer.

Vagyis mindössze két nap több mint hárommillió forintját emészthette fel a Civil Összefogás Fórumnak. A HírTV információi szerint egyébként két további óriásplakát-cégnél is bejelentkezett az álcivil szervezet. Azt nem lehet tudni, hogy országosan hány hirdetést helyezne ki.

Tízmilliókból járatja le Vonát a CÖF - de miből?

https://vk.com/video207753182_456239116

A tévé szerette volna megtudni, hogy a tavaly százhuszonegyezer forint adózott eredményt elkönyvelõ CÖF-nek mibõl telik a mostani kampányra, de a szervezet részérõl nem akartak nyilatkozni.

A népszabadságnak sem árulták el

Nem tudni, mennyibe került a kormányközeli "civileknek" a szintén kormánypárti Magyar Idõkben és a Magyar Hírlapban megjelent bohócos hirdetése, amelyen azt állítják: Vona Gábor "összejátszik" Gyurcsány Ferenccel - írja a lap.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) nem válaszolt a kapcsolódó kérdéseikre. Annyi biztos, hogy a Magyar Idõkben legkevesebb 2,4 millió forintba kerül egy egyoldalas színes hirdetés, míg a Hírlapban hasonló terjedelemben 1,5 millióért lehet reklámozni - teszik hozzá.

https://kuruc.info/r/2/167078/

Korábban írtuk: Vonát is beépítették a bohócos plakátkampányba Orbán "civil" seggnyalói

A CÖF is bekapcsolódott Vona Gábor lejáratásába, a korábbi bohócos hirdetéseket újratöltve immár Gyurcsány Ferenccel együtt ábrázolják a Jobbik elnökét - írja a HVG, bemutatva a szerdai Magyar Hírlapban talált hirdetést:

Frissítés: csak úgy "elküldték a lapoknak" az egész oldalas hirdetést - nyilván ingyenes a közzététel...

Új szereplõt szerzõdtetett "a szocliberális cirkusz" Vona Gábor Jobbik-elnök személyében, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátkampányt indított, hogy ezt bemutassa - mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az Ötvenhatosok terén bemutatott plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: "Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra".

Az MTI híre szerint Csizmadia László elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést.

(SF komment : milyen reszponzív ez az mti, ha nemzeti radikális erők ellen bevethető fideszes vagy szocionista rágalomról van szó az egyből országos hírré válik, nahát mily meglepő!)

Jobbik: ha ti bohócoztok, mi is bohócozunk!

A CÖF plakátján Vona Gábor leendõ kormányfõ és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök között bohócként szerepel Orbán Viktor jelenlegi kormányfõ is. A Jobbik üdvözli az álcivil szervezet plakátját, hiszen már õk is belátták, a jelenlegi kormányfõ egy gátlástalan bohóc. Ettõl függetlenül persze kíváncsiak vagyunk, mennyibe került a CÖF plakátkampánya, mennyi közpénzt emésztett föl, s vajon Habony Árpád és Rogán Antal baráti köréhez köthetõ, letelepedési kötvényeket árusító offshore cégek, Gaith Pharaon nevû körözött személy vagy Mészáros Lõrinc nevû civil adakozó juttatásai szerepelnek-e majd a költségvetésükben - áll a Jobbik közleményében.

(SF komment : első ami eszembe jutott, pedig visszafele olvastam és írtam, hajrá ösztönösen ráérzett igazság hajrá Jobbik!)

2. frissítés: az MTI-hír késõbb közzétett folytatása, valamint a két nyomorult álcivil a plakátjaival, melyek szerintük "információforrások"

Csizmadia László elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést. "Világosan látszik, hogy a Magyar Nemzet színt vallott" – mondta az M1 aktuális csatornának nyilatkozva, hozzátéve: "beálltak a Jobbik mögé".

Mint mondta, nem az a probléma, ha hirtelen odaállnak egy párt mögé, és azt támogatják, de az, hogy "kizárják a Magyar Nemzet olvasóit abból, hogy máshonnan is információkat szerezzenek, már nagyon komoly hiba".

(SF komment : a fidesz viszont nem azonos a magyar nemzettel, és nem az újságra célzok)

Csizmadia László elmondta: a plakátokat "anyagi erõsségüknek megfelelõen" valószínûleg mobil módon, az ország több részén is kihelyezik. Úgy fogalmazott: már 2014-ben is bebizonyosodott, hogy nem cirkusz kell a népnek, és az embereknek olyan vezetõkre van szükségük, akik maguk mögött érezve az emberek többségét, támogatását, "állhatatosan megvédik az anyaföldet és a nemzet szuverenitását".

(SF komment : Anyagi erősség miből? Üvegzseb, átláthatóság? Habony művek?)

Amikor a Jobbik a bevándorlásellenes alaptörvény-módosításra nemmel szavazott, "kiiratkozott a megbízható nemzetvédõk távborából" – jelentette ki. Úgy fogalmazott, Vona Gábor már 2010-ben "felfedte valódi érzelmeit", amikor távolmaradt a kettõs állampolgárságról szóló szavazástól, késõbb pedig kijelentette, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye. Hozzátette: mindezt "tetézte" azzal, hogy az alaptörvény-módosítás megszavazásához "pitiáner zsarolással a letelepedési kötvények visszavonásához kötötte pártja igenjét". "Ez a követelés politikai bohóckodás. Kijelenthetjük, hogy a plakáton lévõ bohócmesternek új tanítványa van" – mondta Csizmadia László.

(SF komment : világos, a fidesznek a lopás fontosabb mint a nemzet védelme. Előre jelezte a Jobbik, tegyék egyértelművé a letelepedési kötvény biznisz befejeztét. Még most sem az. Seggszáj fidesz.)

Szólt arról is, hogy Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor "a terror mezsgyéjén egyensúlyoz: míg az egyik belekóstolt az államterrorba, a másik a paramilitáris szervezetekkel próbál erõsödni".

(SF komment : a fidesz is ugyanúgy lenácizza és leszélsőségesezi az önmagukat fidemszp felülről diktálás nélkül megszervező magyarokat!)

Ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivõje a sajtótájékoztatón arról beszélt, szokatlan tendenciát lehet felfedezni abban, hogy a Jobbik sem az alaptörvény-módosítás, sem az alkotmánybírák megszavazásában nem vett részt. "Sokan úgy vélik, ez már egy hosszú távú szövetség kezdete, egy olyan együttmûködésé, amelyet korábban nem lehetett elképzelni" – tette hozzá.

(SF komment : Ez a kisebbik lomnici is cionista, a liberális lmp szavazatai bezzeg jók voltak a fidesznyik párthű alkotmánybirkák megszavazására! Van az a pénz, amiért a liberál baljobb összefog a valódi változás ellen!)

Mint mondta, "a szélbal és a széljobb összefogás, ami tapasztalható, olyan újdonság, ami elgondolkodtatja a nemzeti konzervatív keresztény polgárokat", "a civilek pedig megbotránkoznak rajta". Hozzátette: az alaptörvény-módosítás olyan szimbólumokat épített volna be az alaptörvénybe, mint például a nemzeti identitás; az, hogy ezt nem szavazta meg a Jobbik, lehet, hogy rövid távon politikai sikereket eredményezhet, de közép- és hosszú távon semmiképpen sem.

(SF komment : fideszes suttogó propaganda, baromság, tűz és víz, soha az életben nem fogna össze ez a kettő, a dk betiltaná a Jobbikot mindenestől. A szavazókat megnyerni pedig minden párt igyekszik. Ne legyen már baj te fidesz, ha a Jobbik igyekszik felvilágosítani a ti és a szocik szavazóit egyaránt! A szavazó nem ellenség.)

https://kuruc.info/r/2/166960/

"Csinálja csak a fidesz ezt a patkánykomédiát, pontosan emiatt vesztik el a választást. Már nem azt fogják körbejárni az emberek, hogy Vona es a Jobbik homokos-e vagy náci, vagy Zazrivec vagy MNA kapcsolatos, hanem azt hogy vajon miért akarja a fidesz őket lejáratni, és mi ez az antipropaganda. Mit próbálnak meg vele elérni és mit akarnak ezzel takargatni.

Úgy büdös ez az egész ahogy van, Györkössel, a körúti robbantóval, a drogos takonyárpi médiával, a közpénz tolvajlással, a 3 év alatt milliárdossá váló gáz szerelővel, a bűnöző pintérrel mindennel együtt. Ez a rágalomhadjárat még a semmivel nem foglalkozó átlag polgárokat is lassan felháborítja, mert a gusztustalannál is gusztustalanabb..." well said, hát miért is a Jobbik a fidesz FŐ ellensége már, és nem a szocionisták?!

"Na és mi a helyzet a fidesszel aki elgáncsolta a Jobbik által beadott alaptörvény módosító indítványt amely szóról szóra megegyezett a korábbi fideszessel kivéve azt a passzusát ,hogy BETILTANÁ A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYVÁSÁRLÁSOKAT. Hirtelen nem lett nekik olyan fontos a haza védelme? Ezekbe gondolj bele, ha ezután is "csak a fidesz" játszik nálad, akkor sikeres lehetett az egyébként igen gyatra propagandájuk."

"A Viktor 2002-ben elkövette ezt a hibát és a MIÉP-pel való leszámolást és a jobboldali egyeduralmat fontosabbnak ítélte, mint azt, hogy az MSZP ne kerüljön vissza a hatalomba. A következmények ismertek. Nálam akkor vágta el magát végleg és bár szavazója soha sem voltam, de a szimpátia is onnantól kezdve megszűnt létezni az irányába."

"Addig volt széles körben népszerű a Fidesz, amíg nem szálltak be a szardobálásba és nem tolták a "háttérhatalom" és a multik szekerét. Többek között az ilyen kisstílű otrombaságok miatt veszített eddig 7%-ot támogatottságából a párt. Mi lesz itt még 2018-ig?? Vajon hány Erzsébet utalványába kerülhet Orbánnak a szavazatok visszaszerzése, hogy kompenzálja idiótái pitiáner "húzásait" ??"

"Találták a földön egy teszkos zacskóban a pénzt, nósza hamar felkapták, és arra gondoltak, hogy valami hasznosra kellene elkölteni. Nem ám gyerekétkeztetésre, vagy holmi egyéb elesettek támogatására, hanem fejest ugrottak a politika sötét bugyraiba. Mi másra költene egy, a nevében is megjelenő "civil", meg "összefogás", mozgalom. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy nem teszkós zacskóba volt, hanem egy Gucci-táskában." rogán + habony buziretiküljei.

"Ez gazdasági bűncselekménynek tűnik! Azonnali nyilvános vizsgálatot!" úgyse lesz amíg ezek vannak

"Mitől nemzetibb a mostani vezetés? Mert kerítést épített 2 évvel a Jobbik figyelmeztetése után? Milliós nagyságrendben utaztak át muszlimok az országon. Ha Mutti úgy dönt akkor, hogy nekik elég az addig megérkezett analfabéta csoport, akkor még mindig Bp-en, v. a Bp-Hegyeshalom útvonalon pusztítanának több százezren. De mondok mást: főiskolán 1997-ben már a közgáz tanárom olyan elemzéseket emlegetett, hogy 20 év múlva éhínség és ivóvízhiány miatt a túlszaporodott harmadik világ elindul Európa felé. Ilyesmire már minimum 10 éve készülnie kellene egy nemzeti kormánynak, és nem 1 millió gyalogos után építeni kerítést.
A Jobbiknak vannak polgármesterei, most már nagyobb városokban is. Ott azzal, hogy nem lopnak sokat javult a település költségvetése. A legnagyobb problémájuk OMZ, aki nem is jobbikos, csak hasonló nézeteket vall, szóval az ő túlvilági doktorátusa. Ennél több vádat nem tudnak felhozni. Egyszerűen nem lopnak. A gyakornokprogramban pedig nyilván a forráshiányos sufniidőszakban kulizó családtagok v. közeli ismerősök kerülnek pozícióba, akik már valamilyen szinten kitanulták a politikus rokon adminisztrációját.
Van fogalmad arról, hogy 89 óta a 25000 milliárd Ft-os államadósság kétszeresét lopták ki offshore irányba? Vagy a zsideszben nyüzsögnek a korábbi kommunista ügynökök, és nem a befenyített mezítlábas jelentésírogatók, hanem a tartótisztek? MSZMP pártitkár, KISZ titkár, egyéb komcsi vezető patkányok? Ez neked mitől nemzeti?
A 2004-es határon túli népszavazásnál a MVSZ indítvány olyan hirtelen érte Vityáékat, hogy egy hétig zsideszest a sajtó nem tudott meginterjúvolni a zsidesz álláspontjáról. Már egy hete 23millió románozott a szadesz és a maszop, mire ezek a faszok megkapták a közvéleménykutatási eredményeket és az elemzéseiket. Utána rögtön nemzetiek lettek.
De itt vannak a türelmetlen kubatov-kopaszok az OVB ügyfélszolgálatánál, a kubatov listák, a rogánzsidó kötvénybiznisze, stb.
Az egy szem Pokorni, aki 2010-ben azt ígérte, hogy a közpénztolvaj fideszesek kezét levágja, az most polgiként kussol a 12.ker-ben, és szerencsésnek is mondhatja magát, mert a faszfej Zuschlagot még be is zárták, igaz más okból.
Hitler több okból szerethető. Az egyik és talán a legfontosabb, hogy a német nemzetet kb. olyan szaros helyzetben, mint a mostani széthúzós magyar állapotok, egységbe kovácsolta, egy nemzetté. Vonának ez a képessége hiányzik, de ettől még nem liberó, vagy áruló. Úgy néz ki, hogy országosan 20-25%-ig elég a vezetői tehettsége."

"Országvédő (ál)szent Orbánod most lépett ki a korrupcióellenes bizottságból, ami már majdnem beismerő vallomás. Szóval mit kell ezeken a pofátlan görényeken védeni, aki tudvalevőleg a pályázati pénzek jelentős hányadát zsebre vágják?"

"Régen én is Fideszes voltam.
Ma majdnem az msz(m)p szintjén gondolok a fideszre.
Lopjanak, vagy inkább ne! De könyörgöm, ne ennyit!
A pofátlanságnak is van határa.Amikor emberek alig jönnek ki a bérükből!
Amikor ingyen ebéd osztáson dolgozók és nyugdijasok állnak sorban!
Amikor hazaküldik a kórházból szeretteimet, mert nincs elég hely hogy ott lábadozzanak.
Amikor nekem kel takaritanom a kórházban a mosdót, meg a zuhanyt mert hetek hónapok óta NEM VOLT KIMOSVA....és undorító volt, nem akartam úgy mosdatni a hozzátartozómat.
Lehetne sorolni még.
Ezek a hülye politikusok meg 10 e Ft-al veszik meg a nyugdijasokat....
Totál hülyének néznek...." Csak amikor se MIÉP se Jobbik nem volt a papíron, akkor voltam én meg fidesz szavazó, de azért is inkább kár lehetett.

"Nyilván jobb lenne egy alkalmas nemzetvezető, v. egy király de most ez van. Szavazni kell. Ill. akkor is szavazol, ha nem mész el, ezzel a cigány-szavazatvásárlást támogatod, mert ők szavazni fognak, ebben biztos lehetsz."

"Egy dolgot meg kell érteni. A Jobbik, az nem a Vona, hanem a tagság. Vonáról sok mindent el lehet mondani, az egyik az pl., hogy eddig nem lopott közpénzt. Ez nem rossz dolog egy politikustól. A másik, hogy nem elég tehetséges, karizmatikus. Lehet, hogy ez a szerencséje, és ezért van még életben. Jörg Haider nem volt ilyen szerencsés. Én is jobban örülnék egy Hitlernek a Jobbik élén, de csak Vona van. A néppárti cukisodás az egy védhető próbálkozás, nem biztos, hogy a legjobb lépés volt, viszont fél éve a tisztújításon, ahol a cukisodás már programpont volt, sajnos (?) senki sem állt elő egy jobbik ötlettel, úgyhogy most ez van.
Ami viszont fontos, hogy a Jobbik szavazóbázisát a zsidesz masszívan próbálja fúrni több kevesebb sikerrel. Terry Black egy kiváló jelzés arra, hogy nem találtak rajta fogást. Kovács Kampány-Kém Béla ügye is feltűnően jegelődik, lefogadom, hogy 2018-ban "hatalmas előretörés" várható az ügyben. Egy bizonyítékuk lesz, a Jobbik korábbi programja, hogy Oroszországgal jóban kell lenni.

Azt meg mindenki felejtse el, hogy nem a Jobbikra szavaz, akár mennyire is hülyén hangzik a cukisodás. A Jobbikon kívül eddig mindenki lopott, és a zsidó érdekeket szolgálta." valahogy így van ez valahol :)

Jobbikba antimagyar manipulátorok által küldött, ám onnan kirakott tégla : nagy ervin áruló haramia baromarc is résztvett a cöfös rendezvényen! Namost a sértődés kedvéért, lehet csúnyácskának születni és mégse ilyen szörnynek lenni, de ahogy az arcizmait alakítja a személyiség az kiül!

A "gyűlöletbeszéd" nem egyenlő a szólásszabadsággal, a kettőt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland. Nem szabad? Amit ti "gyűlöletbeszédnek" gondolatbűnnek, gyűlöletbűnnek neveztek az bizony a szólásszabadság része. Mert ha veletek liberálisokkal csak egyetérteni "SZABAD", nem egyetérteni pedig "NEM SZABAD".az nem szólásszabadság hanem a TI diktatúrátok!

A cionista fidesz amilyen aljas, saját magát kimagyarázza, a szocionistákat hagyja tovább tenyészni a médiavilágban IS, minket meg majd erre az uniós határozatra és más miondvacsinált dolgokra hivatkozva cenzúráz. Vannak ilyen rohadtak!

"Nem az õshonos európaiaknak az "újak" által veszélyeztetett jogai, hanem a "gyûlöletbeszéd" izgatja az ET-fõtitkárt az emberi jogok napján

A "gyûlöletbeszéd" nem egyenlõ a szólásszabadsággal, a kettõt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács fõtitkára az emberi jogok napja alkalmából tartott strassburgi beszédében pénteken.

Jagland hangsúlyozta: a "gyûlöletbeszéd visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával". Hozzátette: "nem szabad természetesnek venni ezeket az alapvetõ jogokat, és sosem szabad visszaélni velük".

Szabadon lehet véleményt nyilvánítani még akkor is, ha az zavar, esetleg bánt valakit, de nem fogadható el minden kifejezés a szólásszabadságra hivatkozva – húzta alá a norvég szociáldemokrata Jagland.

A fõtitkár úgy véli: a "gyûlölködõ beszéd" számos formát ölthet; amikor nyilvánosan szólítanak fel erõszakra, ellenségeskedésre vagy bizonyos csoportok kirekesztésére, az "gyûlöletbeszéd", s nem illeti a szólás szabadságának járó védelem.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartása különösen nagy kihívást jelent az interneten, ahol a határvonalak kevésbé világosak. Határozott vonalat kell húzni, hogy hol kezdõdik a gyûlölet – szögezte le Thorbjorn Jagland."

https://kuruc.info/r/4/167041/

"Elmondom neked te senkiházi, hol kezdődik a gyűlölet: Ha visszaélsz azzal a poszttal, amit azért kaptál, hogy népednek, országodnak használj, azt építsd, gyarapítsd, biztonságát szavatold, ennek érdekében mindent megtegyél, de te ennek éppen az ellenkezőjét teszed, és az ellenséggel kollaborálsz, minden lépéseddel a támadókat segíted. Ezen tevékenységeddel kimeríted a gyűlölettevékenységet, ami a gyűlöletbeszédnél is sokkal rosszabb. Remélem, bűntársaiddal együtt lesz alkalmad learatni bűnös ténykedésed gyümölcseit."

"Gyűlöletbeszéd az, amikor az emberek nevén nevezik a dolgokat finomkodás nélkül. A perverzió pedig az, amiről csak beszélünk, de nem csináljuk."

"az ükapád fejbeb@szna a mjölnirrel ha ezt hallaná, te jólétben elfajzott tejbegríz"

"Szóval csak dícsérni szabad a politikusokat, cigányokat, buzikat. Értem."

"Ha egy nép aggódik a hazájáért és ezért, legalább a szavak szintjén megpróbál valamit tenni a gyűlölt betolakodók ellen az nem gyűlöletbeszéd, hanem jogos önvédelem. Ezt addig kellene belátni ezeknek a fennkölt (maguk által annak minősített) liberidiótáknak, amíg a szóbani aggódásunkat nem váltja fel a tettekben kifejeződő védekezés. Mert akkor ez is repül. És ez nem gyűlöletbeszéd, csak vélemény."

"A szeretet,és a gyűlölet,emberi érzések! Nem tilthatják be erőszakkal az érzéseinket! Ők se szeretnek bennünket,hanem gyűlölnek,miközben belénk akarják fojtani az igazságot! Pokolba az ilyen hazug,demagógiával! Másrészt,meg kiálltsák ki a diktatúrát,mert egy demokráciában nem lehet a népre szájzárat rakni! Hazug mocskok!"

"Elnézést, de ezt az európa tanács nevű gittegyletet ki hozta létre, ki választotta a tagjait és ki hatalmazta fel bármire is?!"

"Amig a Tóra, Talmud es a Korán nincs betiltva hol van itt gyűlöletbeszéd?
Nekik szabad nepirtást hirdetni? Mi csak a kártékony egyedektől akarunk megszabadulni."

"Gyűlöletbeszéd, ha más véleményed van. Szerintük azért veszélyes, mert ez már határos a tömeggyilkossággal, sőt a holokauszttal. A megtévesztő szólásszabadság pedig addig terjed, amíg a kötelezőt felmondod."

"Gyűlöletbeszéd=IGAZSÁG"

"Ez az internet-cenzúrát bevezető duma. Persze - mint minden rossz - ez is bal oldalról jön.."

Liberális oldalról is ez jön, a fidesz egy zsidó párt, mint ilyen a mindegy bal vagy jobb ugyanúgy liberális oldalhoz tartozik, annak mocskos módszereit és eszközeit használja. Ha állítólag akkora hatalmú a soros meg a nemzetközi liberálizmus, vajon miért nem buktatták már meg ezt a kormányt?

A "gyűlöletbeszéd" nem egyenlő a szólásszabadsággal, a kettőt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland"

Nem szabad??? Nem? Szabad?

Márpedig amit ti "gyűlöletbeszédnek" (gondolatbűn, gyűlöletbűn) neveztek....az bizony a szólásszabadság része.

Mert ha veletek csak egyetérteni "SZABAD", ..nem egyetérteni pedig "NEM SZABAD"....
....az nem szólásszabadság.....hanem a TI diktatúrátok.