width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére. Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista, kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?!

2016. december 10., szombat

Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére. Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista, kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?!

Páros lábbal előre, kocsmaajtón kívülre... minden értelmes Jobbikos vagy más nemzeti radikális fb oldalról és egyéb fórumokról is. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?! Itt bizonyítják nekünk!

Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista ... kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz.

Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére

Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelõik vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. Eddig - írja az alábbi, "fidesztrolloknak szóló sorvezetõt" közzétevõ Fedor blog.

Simonka György fideszes képviselõ Békésben. A neve a Mengyi "Voldemort" Roland-féle korrupciós ügynél került elõ, és korábban már házkutatást is tartottak nála. Most pedig nyomozás folyik ellene, költségvetési csalás miatt.

Azaz már van egy bûnügy, ami Simonka Györgyöt érinti. De errõl a képviselõ és a kormánypárt is hallgat.

A hír szerdán jelent meg, és lám, másnapra már volt is egy minden részletre kiterjedõ, alapos sorvezetõ a helyi fideszesek számára, hogy mit és hogyan kommenteljenek. Persze ezt a dokumentumot nem a nyilvánosságnak szánták, de valahogy kikerült (bizonyára volt olyan helyi aktivista, akinek ez már sok volt).

Az, hogy a fenti eligazítás valódi, világosan kiderül azokból a hozzászólásokból, amelyek a dokumentumban említett Simonka-bejegyzés alatt találhatók, és amelyekben világosan felismerhetõk az ajánlott panelek:

Így zajlik tehát a Habony-hadsereg háborúja a hozzászólások világában. Az, hogy bûnözõt védenek, a legkisebb gondot sem jelenti...

https://kuruc.info/r/6/167079/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk