width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A "gyűlöletbeszéd" nem egyenlő a szólásszabadsággal, a kettőt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland. Nem szabad? Amit ti "gyűlöletbeszédnek" gondolatbűnnek, gyűlöletbűnnek neveztek az bizony a szólásszabadság része. Mert ha veletek liberálisokkal csak egyetérteni "SZABAD", nem egyetérteni pedig "NEM SZABAD".az nem szólásszabadság hanem a TI diktatúrátok!

2016. december 10., szombat

A "gyűlöletbeszéd" nem egyenlő a szólásszabadsággal, a kettőt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland. Nem szabad? Amit ti "gyűlöletbeszédnek" gondolatbűnnek, gyűlöletbűnnek neveztek az bizony a szólásszabadság része. Mert ha veletek liberálisokkal csak egyetérteni "SZABAD", nem egyetérteni pedig "NEM SZABAD".az nem szólásszabadság hanem a TI diktatúrátok!

A cionista fidesz amilyen aljas, saját magát kimagyarázza, a szocionistákat hagyja tovább tenyészni a médiavilágban IS, minket meg majd erre az uniós határozatra és más miondvacsinált dolgokra hivatkozva cenzúráz. Vannak ilyen rohadtak!

"Nem az õshonos európaiaknak az "újak" által veszélyeztetett jogai, hanem a "gyûlöletbeszéd" izgatja az ET-fõtitkárt az emberi jogok napján

A "gyûlöletbeszéd" nem egyenlõ a szólásszabadsággal, a kettõt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács fõtitkára az emberi jogok napja alkalmából tartott strassburgi beszédében pénteken.

Jagland hangsúlyozta: a "gyûlöletbeszéd visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával". Hozzátette: "nem szabad természetesnek venni ezeket az alapvetõ jogokat, és sosem szabad visszaélni velük".

Szabadon lehet véleményt nyilvánítani még akkor is, ha az zavar, esetleg bánt valakit, de nem fogadható el minden kifejezés a szólásszabadságra hivatkozva – húzta alá a norvég szociáldemokrata Jagland.

A fõtitkár úgy véli: a "gyûlölködõ beszéd" számos formát ölthet; amikor nyilvánosan szólítanak fel erõszakra, ellenségeskedésre vagy bizonyos csoportok kirekesztésére, az "gyûlöletbeszéd", s nem illeti a szólás szabadságának járó védelem.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartása különösen nagy kihívást jelent az interneten, ahol a határvonalak kevésbé világosak. Határozott vonalat kell húzni, hogy hol kezdõdik a gyûlölet – szögezte le Thorbjorn Jagland."

https://kuruc.info/r/4/167041/

"Elmondom neked te senkiházi, hol kezdődik a gyűlölet: Ha visszaélsz azzal a poszttal, amit azért kaptál, hogy népednek, országodnak használj, azt építsd, gyarapítsd, biztonságát szavatold, ennek érdekében mindent megtegyél, de te ennek éppen az ellenkezőjét teszed, és az ellenséggel kollaborálsz, minden lépéseddel a támadókat segíted. Ezen tevékenységeddel kimeríted a gyűlölettevékenységet, ami a gyűlöletbeszédnél is sokkal rosszabb. Remélem, bűntársaiddal együtt lesz alkalmad learatni bűnös ténykedésed gyümölcseit."

"Gyűlöletbeszéd az, amikor az emberek nevén nevezik a dolgokat finomkodás nélkül. A perverzió pedig az, amiről csak beszélünk, de nem csináljuk."

"az ükapád fejbeb@szna a mjölnirrel ha ezt hallaná, te jólétben elfajzott tejbegríz"

"Szóval csak dícsérni szabad a politikusokat, cigányokat, buzikat. Értem."

"Ha egy nép aggódik a hazájáért és ezért, legalább a szavak szintjén megpróbál valamit tenni a gyűlölt betolakodók ellen az nem gyűlöletbeszéd, hanem jogos önvédelem. Ezt addig kellene belátni ezeknek a fennkölt (maguk által annak minősített) liberidiótáknak, amíg a szóbani aggódásunkat nem váltja fel a tettekben kifejeződő védekezés. Mert akkor ez is repül. És ez nem gyűlöletbeszéd, csak vélemény."

"A szeretet,és a gyűlölet,emberi érzések! Nem tilthatják be erőszakkal az érzéseinket! Ők se szeretnek bennünket,hanem gyűlölnek,miközben belénk akarják fojtani az igazságot! Pokolba az ilyen hazug,demagógiával! Másrészt,meg kiálltsák ki a diktatúrát,mert egy demokráciában nem lehet a népre szájzárat rakni! Hazug mocskok!"

"Elnézést, de ezt az európa tanács nevű gittegyletet ki hozta létre, ki választotta a tagjait és ki hatalmazta fel bármire is?!"

"Amig a Tóra, Talmud es a Korán nincs betiltva hol van itt gyűlöletbeszéd?
Nekik szabad nepirtást hirdetni? Mi csak a kártékony egyedektől akarunk megszabadulni."

"Gyűlöletbeszéd, ha más véleményed van. Szerintük azért veszélyes, mert ez már határos a tömeggyilkossággal, sőt a holokauszttal. A megtévesztő szólásszabadság pedig addig terjed, amíg a kötelezőt felmondod."

"Gyűlöletbeszéd=IGAZSÁG"

"Ez az internet-cenzúrát bevezető duma. Persze - mint minden rossz - ez is bal oldalról jön.."

Liberális oldalról is ez jön, a fidesz egy zsidó párt, mint ilyen a mindegy bal vagy jobb ugyanúgy liberális oldalhoz tartozik, annak mocskos módszereit és eszközeit használja. Ha állítólag akkora hatalmú a soros meg a nemzetközi liberálizmus, vajon miért nem buktatták már meg ezt a kormányt?

A "gyűlöletbeszéd" nem egyenlő a szólásszabadsággal, a kettőt nem szabad összetéveszteni - jelentette ki Thorbjorn Jagland"

Nem szabad??? Nem? Szabad?

Márpedig amit ti "gyűlöletbeszédnek" (gondolatbűn, gyűlöletbűn) neveztek....az bizony a szólásszabadság része.

Mert ha veletek csak egyetérteni "SZABAD", ..nem egyetérteni pedig "NEM SZABAD"....
....az nem szólásszabadság.....hanem a TI diktatúrátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk