width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Miskolci fideszes városvezetés ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony bérszínvonalat. Fidesz és a bevándorlás, kettős beszéd. Az elmúlt 6 év fideszes városvezetése alatt több mint 11 ezer fõvel csökkent Miskolc lakossága, köszönhetõen többek között az alacsony béreknek. A helyi multik tárt karokkal várják az olcsó ukrán munkaerõt, amellyel továbbra is leszoríthatják a hazai bérszínvonalat.

2016. december 8., csütörtök

Miskolci fideszes városvezetés ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony bérszínvonalat. Fidesz és a bevándorlás, kettős beszéd. Az elmúlt 6 év fideszes városvezetése alatt több mint 11 ezer fõvel csökkent Miskolc lakossága, köszönhetõen többek között az alacsony béreknek. A helyi multik tárt karokkal várják az olcsó ukrán munkaerõt, amellyel továbbra is leszoríthatják a hazai bérszínvonalat.

Miskolci fideszes városvezetés ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony bérszínvonalat. Nem az a baj ha ukrán hanem hogy ezeknek csak beszélő szerszám vagy, akinek ha elromlik, százan vannak a helyére. NINCS munkaerőhiány csak nem akarnak emberi fizetéseket adni, ezt a világot betonozza be a zsidesz, varga mihály erről pofázott amikor nyíltan kimondta : vendégmunkásokat fognak betelepíteni hogy kiszolgálják a kizsákmányoló nemzetközi nagytőkét és helyi oligarchákat.

Fidesz és a bevándorlás, kettős beszéd. Letelepedési kötvény biznisz, és most még ez is. Basszon belétek a nyavalya a hazugságaitokért, álnemzeti fideszes neolib zsidó férgek.

Öntudata és a munka vs. tőke alkuban érdekérvényesítési szándéka elvileg lehetne az ukrán vendégmelósnak is - na de hol a hivatásrendenkénti általános komoly szakszervezet mögüle, hogy képessége is legyen érdekeit munkáltatójával szemben érvényesíteni? Magyarul majd tudnak helyette a munkatársai, akik szintén ugyanazon oldalon állnak. :3

Az a mai osztályharc, hogy érdemtelenül felül levő 1%-osok célul tűzték ki a 99% nincstelen rabszolgává tételét.

A kormány a munkaÁltatók oldalára állt már 2011-ben az új munka törvénykönyvvel. A minimálbért is ők adóztatták meg. A munkaerő kölcsönző, valójában emberkereskedő cégek lehúzása is hagyva van. Trenkwalder pl. egyik ilyen. Egy sor juttatás, bérpótlék, kedvezmény és egyéb jog nem jár a kölcsönzötteknek. Rugalmasan bármikor kirúghatóak. Nem ám 4 évre megválasztás, aztán van hogy be se járnak a parlamentbe! Amíg volt parlamenti közvetítés, miért is szűnt meg?, lehetett látni az üres padokat. :)

Egy igazi sztrájk nem feltétlen jogszerű, lényeg hogy hatásos legyen és céljait elérje, az ütőképes szakszervezet de még a józan erkölcsbe beleférő módon. Ö.K.Ö.L. - ez Sylvester Stallone egyik filmje. A fideszes vagy indexes hvg-s ugyanúgy libsi firkászok sztrájkolókon való gúnyolódása egyáltalán nem vicces, a célja viszont aljas. Hogy ne legyen társadalmi összetartás! A munkavállalók egymás ellen kijátszása is megy, Magyar Nemzetben láttam pont a stratégiai partner legó meg a trenkwalder munkaerőkölcsönző esetét :

http://mno.hu/hetvegimagazin/amibe-meg-orban-viktor-sem-mer-belelepni-1374586

Ukrán munkavállalókkal betonozná be az alacsony béreket a miskolci városvezetés?

Az elmúlt 6 év fideszes városvezetése alatt több mint 11 ezer fõvel csökkent Miskolc lakossága, köszönhetõen többek között az alacsony béreknek. A Jobbik szerint fennáll a veszélye, hogy a városvezetés ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony bérszínvonalat.

Badány Lajos, a Jobbik önkormányzati képviselõje csütörtöki sajtótájékoztatóján emlékeztetett: Kriza Ákos polgármester az októberi közgyûlésen a Fidesz-KDNP sikereként értékelte, hogy a drasztikus elvándorlás következtében már munkaerõhiány lépett fel bizonyos szakmákban, s így Kriza szerint Miskolcon a munkahelyteremtés problémájával nem szükséges foglalkozni. Badány Lajos szerint beszédes, hogy miután a városvezetõ koalíció leszavazta a miskolciak fizetésemelésére irányuló jobbikos javaslatot, együttmûködési megállapodást írt alá a belsõ ukrajnai Krivoj Rog városával. Mindez kérdéseket vet fel annak fényében, hogy Orbán Viktor november 24-én vízummentességet adott az ukrán állampolgárok számára, és kijelentette: a hiányszakmákban megnyitja a munkaerõpiacot az ukrán vendégmunkások elõtt.

Badány közölte: a háború sújtotta Ukrajnában 50 ezer forint körül mozog az átlagbér, és a magyarországi minimálbér számukra már a Kánaán. A helyi multik tárt karokkal várják az olcsó ukrán munkaerõt, amellyel továbbra is leszoríthatják a hazai bérszínvonalat. Eddig is nagy számban hozták be õket a jászfényszarui Samsung üzembe, napjainkban pedig a nyíregyházi Lego kapcsán merült fel ennek lehetõsége.

A Jobbik választ vár az alábbiakra: Egyetért-e a miskolci városvezetés a miniszterelnök azon kijelentésével, hogy a hiányszakmákban ukrán vendégmunkásokat kell alkalmazni, miközben a magyar fiatalokat külföldre kényszerülnek? Az elvándorolt miskolci lakosság ingatlanjaira kivetett adó után egyáltalán szándékában áll-e visszahozni városunkba a szakképzett helyi munkaerõt, vagy kifejezetten örül annak, hogy az elnéptelenedés által megoldódik a munkanélküliség kérdése? Milyen garanciát lát arra, hogy a városunkban megtelepedett multik nem követik társaik példáját, amellyel kilátástalan helyzetbe sodornák a miskolciakat?

Jakab Péter

Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sajtófõnöke

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=99665

http://alfahir.hu/ukran_munkavallalokkal_betonozna_be_az_alacsony_bereket_a_miskolci_varosvezetes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk