width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 26.

2008. június 26., csütörtök

Felesleges közvetítők nélkül olcsóbb

Felesleges közvetítők nélkül olcsóbb

Valami ilyesmi lenne jó... Ingyen reklámot csapok a gyümivásárnak. xD

Kedves Emberek!

Idén a termelőktől arcpirítóan alacsony áron akarják átvenni a kereskedők a meggyet. Sokan le sem szedik a fáról az egész éves munka gyümölcsét, mert nem éri meg.

Elhatároztuk, hogy segítünk a bajba jutott termelőkön, és a kereskedőket kikerülve, közvetlenül vásárolunk tőlük. Így friss, remek ízű gyümölcsöt ehetünk, főzhetünk be, a termelők pedig bevételhez jutnak, mindenki jól jár.

Kérjük, hogy aki szintén vásárolna nagykörúti meggyet, 170 Ft / kg áron jöjjön június 27-én szombaton a budapesti Komjádi Uszoda (II. kerület, Árpád fejedelem útja 8.) előtti piacra. A gyümölcsöt egy Peugeot Boxer típusú hűtőkocsiból árulják, reggel 8-tól, melyen a "Szövetség az Élő Tiszáért" felirat lesz látható.

A gazdák a meggyet a mi kedvünkért szedik le és hozzák Budapestre, ezért fontos, hogy el is tudják adni. Kérjük, hogy, ha teheti, ezt a levelet küldje tovább azoknak, akiket érdekelhet.

Köszönjük a segítséget, találkozzunk szombaton, a piacon!

Tisztelettel:
Kajner Péter

Szövetség az Élő Tiszáért
06-30-545-3140
kajnerp@elotisza.hu
skype:kajnerp www.elotisza.hu


Ui.: Ez az első ilyen akciónk, de a jövőben szeretnénk megoldani a gazdák és fogyasztók közötti közvetlen kapcsolatteremtést, hogy jó minőségű, hazai terméket vásárolhassunk. Akit érdekel ez a lehetőség (nem csak Budapesten!) , kérem, írjon.