width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 27.

2007. december 27., csütörtök

tóta w árpád tamás bence gáspár stb.

tóta w árpád tamás bence gáspár stb.

Bár én a Fideszt pusztán a kisebbik rossznak tartom a jelenlegi kormányunkhoz képest, az ügyetlenkedéseiket annyira rossz nézni hogy ... írok róla. :-)

A Fidelitas az Indexet, a Tilost és a Matulát pénzeli

Hogyan lehet, hogy egy magát konzervatívnak, nemzeti valló szervezet és újság olyan helyen hirdesse magát pénzért, ahol az akkor pár órája elhunyt pápát becsmérlik, ahol az a Tamás Bence Gáspár kap munkát, aki a zsidó adatbázisáról és a Jézust szemérmetlenül ábrázoló grafikájáról elhíresült Matula Magazin üzemeltetője és a keresztényeket kiirtani kívánó Tilos Rádió munkatársa? Aztán persze kitisztult a kép. Ráklikkelve az UFI.hu „Partnereink” rovatára a következő információt pillantottam meg szomorúságtól könnybe lábadt szemeimmel: Heti Válasz, Gondola, Hír TV és a szeretett Zsindex - Index. Aztán a lap ars poeticáját kezdtem el olvasni, miután könnyeimet felszárítottam a ventillátorral:

Mennyire hiteles ez a forrás?Ezt a Kettős állampolgárság küldte.

Nem véletlenül hoztak létre FIDESZ-ben Ifjúsági Tagozatot, a Fidelitas önálló - párttól független életbe kezdett. Nos, ez az irányuk amiből tisztességes ember nem kér!

A zsindex szerkesztői : (forrás : index.hu)

Anarki
Bede Márton
Bodoky Tamás
Bodi
etele
Földes András
Gazda Albert
Haász János
szabóZ
Szily László
Tamás Bence Gáspár
Tevan Imre
Tóta W. Árpád
U.P.
Zappe Gábor
Zsadon Béla

Na hát, máris megdőlt tótawé általa sokat hangoztatott "függetlensége", ezt láthatjuk. A mű lazaság csak szerep, az irányvonal világos : aktív értékellenes propaganda. Nyilván nem a nagytőke szolgálatában, mint ahogy a 68-as párizsi diáklázadás se azért volt mert De Gaulle nem akart fegyvert szállítani izraelnek a 67-es háború után. DE. A nagytőke a frankfurti iskola direktívája alapján lumpenizálni akarja a fiatalok bizonyos (gój) rétegeit, és ehhez bevet álbloggereket, destruktív szubkultúrákat, egészségre káros divatokat (drogozás, acidzene-amihez a drogfogyasztás "elengedhetetlen"), és persze a sima ateista/nihilista állázadás ami nagyjából kimerül a cionizmust elutasító emberek fikázásán. Lásd miket ír Semjénről vagy Wittnerről ez a kis féreg. Hogy jön ahhoz hogy lehülyézze őket?

Egyébként a zsidó bede márton, a Pesti Est és a vidéki, megyénként önállóan megjelenő Est újságot is főszerkeszti. Egyébként aki korpa közé kerül azt megeszik a disznók, már ha mégis mondjuk az 1% jön be és jaross mégse zsidó XD

Részlet a Jobbik programjából :

Felülvizsgáltatjuk a privatizációt, a korrupt vagyonszerzéseket érvénytelenítjük. Kezdeményezzük a bűnösök felelősségre vonását.
- Igazságos adórendszert vezetünk be. Vagyonadót vetünk ki a milliárdosokra.
- Eltöröljük a nemzetközi nagyvállalatok adókedvezményeit, a bankokat
arányos közteherviselésre kötelezzük. Előnyben részesítjük a magyar
vállalkozót, termelőt és árut.
- Útját álljuk az idegenek mértéktelen betelepedésének, ismeretlen eredetű pénzekből való vagyonszerzésének

Az a helyzet igazából, hogy a sok neoközgázos megmondóember nem tudja, hogy a "befektetők" csak befekszenek, betelepednek a kedvükért neolibsibolsik által csődbe vitt cégekbe, akik ráadásul pénzt nem hoznak, csak kiviszik. Hol a pénz, privatizációs bevétel? Látta már valaki? - ha igen, szóljon!

És ami nem lényegtelen, a "befekvésükért" hatalmas állami támogatást és tíz évnyi adómentességet kapnak, és amikor letelik az adómentes idő, szépen továbbállnak. Akkor csak legyen a "populista jobboldal", aki a magyar befektetőnek ad pénzt, hogy a magyar munkásnak legyen munkája, és fizessenek-ha kisebbet is - adót és ebből legyen az országnak is, meg az államnak is bevétele. És az sem lényegtelen, hogy ha a sajátunk a víz, a gáz, a villany. Remélem ennek pozitívumát nem vitatja senki.

Erről van szó! Az ilyen "befektetők" maradjanak ott, ahol vannak! Egyébként olvastam valahol, hogy ezek a "befektetők" valójában strómanok, a kilopott pénzt hozzák vissza, többszörösen kimosva "vételár" címén, így válik idegen magántulajdonná. Csak meg kell nézni, kik a privatizált cégek hazai ügyvivői! J++ azaz hát zsidajok, úgybiza'!!


Ja és hát itt vannak sajnos a mocsadék álbloggerek - azért álblogger mert fizetnek neki és megszabják mit írhat, világos?! :D

Olvasónk visszájára fordítja Tóta W. legújabb kereszténygyalázó "alkotását"

A Tóta W. nevű féreg ismét a keresztények ellen merte kinyitni a mocskos pofáját. Megrendelői újra a karácsonyi ünnepeket jelölték meg a megfelelő időpontnak. Természetesen Jézus volt a szarláda célpontja.

A Fuck the X-mass után nem kellett sokat várni a következő támadásig. (A Kuruc.info erre a legmegfelelőbb választ küldte, mert "érdekes módon" senkinek nem jutott eszébe elhatárolódni a provokációtól. - A Fidesz a nyomunkban kullogva végül kénytelen-kelletlen megtette - a szerk.) Most Jézust nevezte ez a tetűpecér egy szép mesének. Íme az idézet Jézus gyilkosainak leszármazottjától, Tóta W.-től, a "Született december 25-én" című írásából:

"Igen kedves barátaim, ez a Jézus-sztori nem úgy alakult ki, hogy tényleg idejött az Isten fia ágálni. De hát csak nem gondoltátok komolyan! Sajnálnám. Nem, ez egy kedves decemberi mese. A gyerekeknek."

(Forrás: http://w.blog.hu/2007/12/24/szuletett_december_25_en) szemetet nem linkelek :)

Volt az övéi közt egy Mózes nevű irodalmi alak. Valóságban nem élhetett - ki az, aki elhiszi ezt a badarságot közületek??? Egy ugyanolyan ember volt, mint Tóta W., csak talán még ő valóságosabb is, nem egy mesefigura. De nem ám! Valószínűleg szép nagy szakálla lehetett - biztosan teli tetűvel, mint a
többi plankolt farkúnak - messziről, már a szagáról megismertetett. Csak nem hiszitek komolyan, hogy megjelent neki Isten ágálni az égő csipkebokorban! Sajnálnám. Ez egy szép mese! A gyerekeknek! Biztos be volt rúgva a vén kaftános és felgyújtotta a bokrot, aztán részegen azt álmodta a Sinai hegyen, hogy megjelent neki benne Isten.

Ez hogy tetszik neked Tóta W., te kis toleranciabajnok??? Remélem, legalább annyira, mint nekem a te meséd!

Nagy Péter