width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. ápr. 1.

2015. április 1., szerda

Scall Fast Google+

Communicate with co-workers in real time. Used by Netflix, Dropbox & Salesforce. $0/unlimited users. Get started >>
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

TTIP, fidesz ebben a kérdésben is 100% atlantista neoliberális. "Ha az EU elfogadja, nem maradhatunk...
3/31/2015 6:23:48 PM

TTIP, fidesz ebben a kérdésben is 100% atlantista neoliberális.

"Ha az EU elfogadja, nem maradhatunk ki a TTIP-ből"
"Szabadságharc helyett behódolás"
"Ember vagy profit?"

"A szerződés az unió környezet-, egészség- és fogyasztóvédelmi terepét megváltoztathatja, és a multinacionális nagyvállalatokon kívül szinte senki nem járhat jól vele."

Na jó, esetleg a legnagyobb nemzetközi bankok még igen. :D

És ezt a fidesz megkérdezésünk nélül meg fogja szavazni. Már előre magyarázkodnak, hogy mer' úgy pörög majd jól a gazdaság. A tévében is nyomul 100% neolib (hazug) érvrendszerrel sumák féreg mikola, aki "szabadságharcolt" a kórházprivatiozáció ellen, de csak nagy szavakkal amiket ő és pártja aztán jól pofán is vágott konkrét privatizációkkal és kórházbezárásokkal. Magyarázza kontár mikola a hóhérnak pártja sanda szándékait, ki hisz még ezeknek.

http://mandiner.hu/tag/ttip/

Fordulnak el az álnemzeti, álszociális párttól az emberek, jók a kommentek mindegyiknél.

Mandineren lmp-s képviselő sorozata ez meg, de a Jobbik is ellenzi a végső országkiárusítást és gyarmatosítást jelentő eu - usa szabadkereskedelmi megállapodást. Amit a fidesz most már annak hátrányait elhallgatva hazug módon a gazdaságfejlesztésre (amikor éppen pont azt öli meg!!!) hivatkozva nyíltan népszerűsít, noha eleinte látszólag ellenkeztek.

http://mandiner.hu/tag/ungar_peter/

http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-30-vilag-panorama

Továbbra is a készülőben lévő transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerségről. A nemzetállam maradék állásainak lebontása. A gazdasági-politikai világrend megszilárdítása, aminek lényeges eleme és a szabályozói összehangolás, ugyanis nemcsak törvényekről van szó, hanem rendelkezésekről, rendeletekről, amelyek a befolyásolják a haszonszerzési lehetőséget.

 

A legalja ballib médiagenyák közönséges hamisítványaival, és hackerek által törvénytelenül megszerzett...
3/31/2015 6:05:19 PM

A legalja ballib médiagenyák közönséges hamisítványaival, és hackerek által törvénytelenül megszerzett magánlevelezésekkel kampányol a fidesz a Jobbik ellen. A gyurcsánypárt segítségével!!! Egy a közös az elmúlt 25 év tolvajbandáiban : egyiknek se érdeke a Jobbik megerősödése, mert akkor borul az ötarcú egypárti mutyiviláguk.

Bármilyen eszköz megengedett ezek ellen, egyébként is. Aztán majd röhögcséljenek a börtönben fideszék meg a szoclibek, mint ahogy teszik mikor értelmes javaslatokat nyújt be a Jobbik, aztán lesöpri a szocion + zsideszes kétharmad. Értelmetlen, költséges, usraeli érdekeket szolgáló, országot terror-célponttá tevő nato szerepvállalásra, a ttip olvasatlanul aláírásához, és cionista parancsra mindig megvan a háttérhatalmi kétharmad.

A DK-Fidesz újabb "leleplezése" következik

http://alfahir.hu/a_dk_fidesz_ujabb_leleplezese_kovetkezik

A Demokratikus Koalíció - és a háttérből a Fidesz - nevű politikai galeri ma újabb magánleveleket hoz nyilvánosságra, vagyis ma újabb törvénytelenséget követ el.

Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc kedvenc mikrofonállványa, valamint Varga Zoltán, a DK elnökségi tagja tart sajtótájékoztatót: "Újabb jobbikos e-mail, újabb gyalázat - a DK bemutat egy új bizonyítékot" címmel.

Alig várjuk.

Egyedül azt sajnáljuk, hogy a sajtótájékoztatóra nem hívták meg a magánlevelek átadóját, a Fideszt és annak valamely képviselőjét, ezzel is szépen képviselve a kialakuló Fletó - Fidesz koalíciót.

 

Hangzatos orbáni mellébeszélés és ígérgetés hú de mekkora elszámoltatás lesz, majd szépen csendben minden...
3/31/2015 5:54:24 PM

Hangzatos orbáni mellébeszélés és ígérgetés hú de mekkora elszámoltatás lesz, majd szépen csendben minden politikusbűnözőt kiengednek, még kártérítést is fizetnek nekik a fogvatartásuk miatt. A csaló brókercégek közös ballib - fideszes bizniszek.

"Ez az eset is jól mutatja azokat a családi és üzleti összefonódásokat, amelyek mentén ez az ország huszonöt éve működik."

Valljanak színt a képviselők Quaestor-ügyben!

http://alfahir.hu/valljanak_szint_a_kepviselok_quaestor_ugyben

Nyilatkozatot vár a Jobbik a képviselőktől, hogy ők vagy családtagjaik vettek-e ki pénzt a Quaestorból március 1. és 9. között.
Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője leszögezte: ha kiderül, hogy országgyűlési, vagy EP-képviselők, miniszterek, államtitkárok, helyettes államtitkárok, vagy a tárcák "holdudvarához tartozók" kimenekítették pénzüket az adott időszakban, akkor "ez egyértelműen kimeríti" a bennfentes kereskedelem tényállását.

A politikus elmondta: a parlamenti képviselőknek hétfőn adnak át egy nyilatkozattervezetet. Ha lesz olyan honatya, aki nem hajlandó kitölteni, "az több mint beszédes lesz" - tette hozzá. Mirkóczki szerint, ha a kormányfő valóban előre tudott a Quaestor közelgő csődjéről, akkor nem csak a közpénz, hanem az emberek megtakarításainak védelme is a kötelessége lett volna. "Enyhén szólva is súlyos mulasztás, hogy nem így történt" - szögezte le.

A Jobbik a jövő hét elején vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezi a Quaestor-ügyben. Amelyik párt nem támogatja a bizottság létrejöttét, annak nyilvánvalóan takargatni valója van - mutatott rá a politikus.

Kérdésre válaszolva elmondta: nem lepte meg az a médiában nyilvánosságra került információ, mely szerint Polt Péter legfőbb ügyész lánya Tarsoly Csaba bukott Quaestor-vezér titkárának barátnője. Mirkóczki úgy véli, "ez az eset is jól mutatja azokat a családi és üzleti összefonódásokat, amelyek mentén ez az ország huszonöt éve működik."

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions