width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2018. ápr. 12.

2018. április 12., csütörtök

Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott. *** Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

Közben azt látom, nem érdemes már reménykedni, ezek ilyenek vidéken is. Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

Akik még a puszta parlamenti bejutást sem érdemelték meg, sőt így ellenzékben is veszélyesek hazánkra.

Ilyeneket nap mint nap látni, és saját névvel kiírják. Fb-n, disqus-on. Kár hogy a kuruc kommentelők, éppen ők, nem mind látják mibe rántja bele őket a "de ez fontos, ezért még a szocikkal is érdemes összefogni" jobbikmentegető magyarázkodás.

Urizálás, luxus, törvények semmibevétele, kiskirálykodás. Nem is jobbik.

Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott.

https://badog.blogstar.hu/2018/04/11/jobbikos-bolsevikok/51116/

2018.04.11. Bayer Zsolt

Jobbikos bolsevikok

Na, Takács Richárd, figyelj egy kicsit: errefelé a világ mindig tele volt ilyen hozzád hasonló állatokkal. Kun Bélusék, a Lenin-fiúk, a nyilas csürhe, az ávós patkányok - mind-mind a te szellemi-lelki elődeid. Ám rossz hírem van: nem fogsz felakasztani senkit, te szerencsétlen, nyomorult patkány. Szokd meg a gondolatot: te életed végéig ez a jelentéktelen, ócska, ostoba, tudatlan, lumpenproli maradsz. Megértve?

(Pesti Srácok)

„Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell!" – írta a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője egy, a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió megszűnéséről szóló cikk alatt a Facebookon. Takács Richárd egy kommentre válaszolt, amely azt firtatta, hogy történt-e már feljelentés a vasárnapi országgyűlési választás „elcsalása" miatt. Takács már nem az első jobbikos, aki a kommunista diktatúra módszereit alkalmazná a kormánypárti politikusokon.

Kedden délelőtt robbant a bomba: Simicska Lajos nem szeretné többé feneketlen katlanba önteni pénzét, ezért „finanszírozási problémák" miatt megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió. A hír futótűzként terjedt az interneten, több százan osztották meg az erről szóló cikkeket. Az egyik ilyen alatt bukkantunk rá Takács Richárd bejegyzésére. A cikk alatt több kommentelő is arról értekezik, hogy szerintük „nyilvánvaló" választási csalás történt vasárnap, majd az egyikük azt kérdezi, hogy történt-e feljelentés az ügyben. Erre válaszul írta azt a jobbikos képviselő, hogy

"Feljelentés? Polt ügyészségéhez? Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell."

Takács – aki a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője – pár évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy Mustang típusú autójával rendszeresen szabálytalanul parkolt Kaposvár akkoriban felújított, díszburkolatos, sétáló utcává alakított Fő utcájába. Ezt persze a képviselő tagadta, állítása szerint sosem parkolt huzamosabb ideig a Fő utcában, csak addig, míg valamiért felszaladt az utcában lévő lakásába, illetve az ugyanott lévő ügyvédi irodájába.

Takács Richárd már nem az első, aki akasztással fenyegette meg a kormánypárti politikusokat és/vagy szimpatizánsait: a Jobbik részéről korábban a párt bajai elnöke, Üveges Tibor vázolt fel hasonló elképzelést fideszes politikustársa, Zsigó Róberttel szemben, a békéscsabai országgyűlési képviselőjelölt, Kocziha Tünde pedig Facebook-oldalán egy komment lájkolásával tette egyértelművé, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását.

Talán nem meglepő, hogy a kommunista időket idéző módszer a baloldal köreiben még népszerűbb: az elmúlt hónapokban az ellenzék legújabb üdvöskéje, Márki-Zay Péter, a Veszprém megyei őskövület, Stemmer István, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa, Kroutil Gyula, illetve a 2014-es önkormányzati választáson az MSZP-DK színeiben indult képviselőjelölt, Ábrahám Imreis arról tett tanúbizonyságot bejegyzéseivel, hogy nagy híve ennek a diktatórikus eljárásnak.

Vezető kép: Facebook/Takács Richárd

Hazugsággal uszítás a választási csalás mém, ballibzöld jobbik feketepletyka. Orbánfóbiásként !bárki! logikus gondolkodásra képtelenné válik. "A szavazatszámláló bizottságokban rendszerszinten és tömegesen a lehetetlenséggel határos csalni. Ötvenezer embert kellene beavatni a csalásba, ami pedig garantálja azt, hogy a dolog kiderül." A jobbik rosszabbik IS megy tüntetni a szoci, lmp, mszp, egyéb libsi bandához szombaton. Ezeknek már annyi, döglött lovat minek ébresztgetni.

Hazugsággal uszítás a választási csalás mém, ballibzöld jobbik feketepletyka.

Állítólagosan nemzeti érzeműként, akár radikális akár nem, bármiféle ballib hisztiben résztvenni ostobaság. nem miértünk rendezik azokat ugyanis.

Ha ballibzöld érdek valami mellett vagy ellen kiállni, az világosan jelzi nekünk nemzetieknek, hogy mit NEM, nagyon nem, SOHA. Abból számunkra nem következhet semmi jó.

A szocilibek anno bizony tényleg csaltak, azt akkor bevédték. Hazugságokkal, amikor már az nem működött akkor erőszakkal.

Aki saját állítása szerint jobboldali vagy egyéb módon nemzeti, az ballibzöld eleve nem lehet mert azok mindig támadják és tagadják a jobboldali és nemzeti értékeket+érdekeket...

Nemzeti ember az NEM áll oda liberális érdekű megmozdulások mellé, nem helyesli azokat.

Ha mégis, akkor nem tudja mit csinál, vagy nem mond igazat és valójában ballliba. Netán még fizetett is.

Nemzeti van és liberálglobalista. Ez a kettő.

A jobbik rosszabbik IS megy tüntetni a szoci, lmp, mszp, egyéb libsi bandához szombaton. Ezeknek már annyi, döglött lovat minek ébresztgetni.

Szoclibzölddel együtt tüntizni, már nem először, és ebből se esik le mivé lettek ezek... A jobbik ezzel a vezetéssel balliberális kutyagumi. Kár értük, de ez van.

Tavaly ilyenkori ceu és soros ngo tüntetésbalhékban is résztvettek dzsobbikék. Így múlik el a világ dicsősége, volt az a pénz amiért eladták a becsületüket.

Politikai prostik. Vagy jön vissza Toró és a többi háttérbe szorított magyar ember, vagy ha nem tudnak megszabadulni a hazaáruló jobbik vezérektől, akkor végük.

Már minden bokorban Orbánt vizionálják a hülyeségeklel, álhírekkel, hazugságokkal feltüzelt megvezetettek, csak azért mondom. Sikeres a ballibzöld gyűlöletkampány sajnos.

Mert nekik tényleg nincs másuk, csak tagadni, támadni, rombolni tudnak, Mindig is ilyen volt a "baloldal". A "nép barátja" pedig SOHA sem.

Mindenki nyugodjon le a...

Milyen csalás?

Egymillió facebookozó nem tévedhet. A Fidesztől minden kitelik, hiszen diktatúra van. Két és fél millió ellenzéki szakértő szerint választási mutyi történt. Pedig valójában a fröcsögő DK-elnök hívei is sejtik, a választási csalás ügyének napirenden tartása csupán utóvédharc, kommunikációs trükk, gyászmunka.

A választási eredmények furcsaságai legtöbbször a felületes tudásból fakadnak, és mivel a csalódott tömeg fogékony az összeesküvés-elméletekre, könnyen manipulálható. A vádakat a hivatalos szakértők már cáfolták. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője szerint minden szabályosan zajlott.

Akik azonban nem akarnak hinni az iroda vezetőjének, azok vegyék alapul az EBESZ-t, amely azt jelentette, hogy minden rendben volt. Fontos különbséget tenni a választási bizottságok felkészületlenségéből adódó kisebb hibák és a szavazatok tényleges manipulálása között.

Az eddig nyilvánosságra került anomáliák ugyanis néhány száz „eltűnt" szavazatról szólnak, nem arról, hogy fideszes aktivisták kék cédulákkal szavaztak körzetről körzetre, aztán kijött a végeredmény, hogy 120 százalékkal nyert a Fidesz.

Kétségtelen, hogy valakik hibáztak például a Baranya megyei Bogdásán, ahol több volt a pártlistás szavazólap, mint ahányan megjelentek a szavazókörben. A bizottság a nemzetiségi voksolóknak egyéni szavazólap helyett vélhetően pártlistásat osztott ki. A mulasztást a törvény szerint korrigálták, ezért ott a pártok elvesztettek huszonöt-huszonöt szavazatot. Az újpesti 11. választókörzetben viszont a fideszes jelöltet húzták le tévedésből a szavazólapról, mégsem lett országos botrány.

Ne felejtsük, a szavazókörökben ott ülnek a pártok delegáltjai, hogy biztosítsák a törvényességet, a pártok szakértői pedig előzetesen ellenőrzik a választási informatikai rendszert! A voksokat papíron és digitálisan is rögzítik. Ha valaki belenyúlna az adatbázisba, a hamisítás kiolvasható lenne a jegyzőkönyvekből, és fordítva. A pártok az NVI-től még a jegyzőkönyveket is megkapják egy adathordozón beszkennelve. Ha súlyos, rendszerszintű problémákat látnának, tömegesen élhetnének jogorvoslati kérelemmel.

Eddig ilyen nem történt. Csupán a baloldali sajtó kelti a hangzavart furcsaságokról, rejtélyekről, a kommentelők pedig a közösségi oldalakon bujtogatják egymást.

(Igaz, néhány liberális portálon is megjelent már korrekt, a kételyeket eloszlató elemzés, sőt a Bajnai-kormány egykori államtitkára, az alkotmányjogász Tordai Csaba is lényegében a fenti érvekkel cáfolta közösségi oldalán a csalásról szóló konteókat.)

Hangulatkeltés helyett érdemes felidézni a múltat. Az első Orbán-kormány leváltásakor, 2002-ben a közvélemény-kutatók többsége jobboldali fölényt jósolt, de végül, rácáfolva az előrejelzésekre és a második forduló előtti fideszes tömegrendezvényekre, szűk baloldali győzelem született.

A konzervatív táborban nagy volt az értetlenség és az indulat, de a liberálisoktól megtanulhattuk a józan gondolkodás alapjait. A Fidesz akkori, a választás szabályosságára vonatkozó aggályait Kuncze Gábor SZDSZ-elnök nevetségesnek nevezte, az újraszámolás felvetését pedig úgy minősítette:

„Álságos, mert valójában a kezdeményezés nem szól másról, mint hogy elbizonytalanítsa az embereket a választások tisztaságát illetően."

A Népszava „újraszámolási komédiáról" beszélt, a baloldali pártok pedig a vereségbe beletörődni nem tudó Orbán Viktort sejtették az elégedetlenkedő csoportok mögött. A Fideszt hibáztatták, amiért felheccelte a tömegeket a választási csalás gyanújával, és óva intették a jobboldalt, hogy a parlament helyett az utcára vigye a politikát.

Jó szívvel ajánljuk megfontolásra ezeket a ma is érvényes gondolatokat a hőzöngő Gyurcsány Ferencnek és a szombati tüntetőknek.

Mindenki nyugodjon le: nem volt választási csalás!

A Bajnai-kormány jogi és közigazgatási államtitkára szerint sem.

Több mint 700 olyan szavazókör van, ahol feltűnően sok, 3 százaléknál magasabb az érvénytelen voksok száma – írta kedden a 444.hu. A Válasz.hu azonban több szakértővel is beszélt, akik egybehangzóan állítják: ez még nem alapoz meg tömeges csalásgyanút, hiszen 2002-ben ugyancsak 600 feletti, 2006-ban közel 400, 2010-ben bő 150, négy éve pedig 500-nál több ilyen körzet „adódott" a parlamenti választásokon.

Vagyis nagyságrendi kiugrásról szó sincs, ráadásul a most 3 százalék feletti érvénytelent produkáló szavazókörök összes érvénytelen voksán mindösszesen egyötödnyi listás mandátum múlt. Még egyszer: egy képviselői hely ötödrésze!

Mivel az ellenzéki pártok és a választási eredményen megdöbbenő tömegek kezdenek nagyon rápörögni a választási csalásos tematikára, figyelmükbe ajánljuk Tordai Csaba alkotmányjogász, a Bajnai-kormány jogi és közigazgatási államtitkárának normalitásra intő elemzését is, melyet az Átlátszón futó blogján és a Facebookon is közölt.

Tordai leglényegesebb megállapításai:

A szavazatszámláló bizottságokban rendszerszinten és tömegesen a lehetetlenséggel határos csalni. Ötvenezer embert kellene beavatni a csalásba, ami pedig garantálja azt, hogy a dolog kiderül.

A szavazatszámlálásról készített jegyzőkönyv informatikai feldolgozása során elvileg előfordulhat csalás, nem is kell hozzá széles körben beavatni embereket. Ami ezt valószerűtlenné teszi, hogy könnyű lebukni: a papíralapú jegyzőkönyvekkel összevethetőek az informatikai rendszerben rögzített adatok, és ha eltérés van, az kibukik menthetetlenül.

Az informatikai rendszerben rögzített szavazóköri adatok nyilvánosak, azok alapján bárki képes legenerálni az eredményt, így azzal sem igazán lehet csalni.

Tordai azt írja továbbá:

„A terjedő konteók egy része fullra alaptalan és a választási eljárás ismeretének hiányából fakad. Ilyen a 18:30-as részvételi adatok és a jelenlegi feldolgozottság szerinti 19 órási részvételi adatok közötti különbség. Mindössze annyiról van szó, hogy a 18:30-asban benne van az a kétszázezer átjelentkezéssel szavazó is, akik nem a lakóhelyükön szavaztak, de a szavazataikat csak hét végén számolják meg. Eddig nem voltunk ehhez hozzászokva, mert 17:30-as volt az utolsó publikált napközbeni részvételi jelentés.

Vannak valóban nehezen magyarázható szavazóköri jegyzőkönyvi adatok a valasztas.hu-n, ahol ellenzéki pártok listás szavazataiként rendre 0 szavazat szerepel, ami az egyéni eredményekhez képest szinte kizárt, hogy valós adat legyen. Máshol mintha felcserélődtek volna pártokra adott szavazatok az adatokban. Ezek azonban simán fakadhatnak egyszerű adminisztratív tévedésből: a kipróbált választási irodai emberek egy jelentős része átkerült a járási hivatalokhoz, és sokszor nem gyakorlott, kevésbé terhelhető emberek tolták végig az adatrögzítést. Nem jó, hogy történt ilyen, de amíg ennek a számossága tíz alatt marad, addig szervezett csalást kiáltani badarság.

Fontos ugyanakkor, hogy tisztán lásson a közvélemény. A politikai közösség eminens érdeke, hogy a választás eredménye legalább szűk formai alapon ne legyen megkérdőjelezhető. A közállapotokra nézve egy választási csalásos hamis mítosz elterjedése ugyanúgy hihetetlenül káros lenne, mint ha kiderülne utólag, hogy nem is volt meg az a kétharmad."

Tordai Csaba szerint két dolgot lehet tenni:

A papíralapú szavazatszámláló bizottsági jegyzőkönyveket összevetni az informatikai rendszerben rögzített adatokkal.

Az informatikai rendszerben rögzített adatokban olyan mintázatokat keresni, amelyek nem magyarázhatóak, és ezeket darabra kielemezni.

„Addig »újraszámolást« vagy más hasonlót követelni, amíg ez a munka nincs elvégezve, felesleges. »Újraszámolás« egyébként sem úgy lehetséges, hogy minden szavazókör minden szavazatát megint megszámolják, úgy általánosságban a kétségek miatt. Konkrét szavazókörben, konkrét probléma valószínűsítése kell ahhoz, hogy a választási eljárási jogorvoslat működni tudjon."

https://magyaridok.hu/ahelyzet/milyen-csalas-2992066/

2018. április 12. csütörtök 07:20

Pletyka a választási csalás, nem érkezett még panasz

A Bajnai-kormány államtitkára is cáfolja az összeesküvés-elméleteket

A jelenlegi eredmények szerint 2 559 192 voksot kapott a Fidesz az országos listán. Legalább ennyi ember véleményét és döntését veszik semmibe azok, akik szervezett álhírgyártást és hangulatkeltést folytatnak a vasárnapi országgyűlési választás tisztaságával kapcsolatban. A pártok szerdán megkapták a szavazókörök összesített jegyzőkönyveit, de lapzártánkig nem nyújtottak be panaszt a Nemzeti Választási Irodához.

Tegnap dél óta adták ki a már összesített szavazókörökben tizenegyezer szavazókör beszkennelt jegyzőkönyveit az azt igénylő pártoknak – közölte Listár Dániel. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) szóvivője tisztázta azt is: a választás eredménye elleni fellebbezés határideje nem járt le szerda délután négykor, mivel csak szombaton lesz végeredménye a vasárnapi voksolásnak.

Tegnap csak a választásokkal kapcsolatos egyéb eseményekkel – például a kampányszabályok megsértésével – kapcsolatos panaszok benyújtásának határideje járt le. A külképviseleteken és átjelentkezéssel szavazó választók szavazatait szombaton fogják összeszámolni, az akkor megállapított hivatalos végeredmény ellen április 17-ig lehet panasszal lehet élni.

Ide tartozó hír, hogy tegnap estig várhatóan valamennyi külképviseletről megérkeztek a szavazatokat tartalmazó urnák az NVI-be, utoljára Londonból, Manchesterből, Edinburgh-ból és Stuttgartból.

A hangulatkeltők és álhírgyártók egyszerűen nem ismerik a voksolásról szóló eljárást

A választáson csúfos kudarcot szenvedett ellenzék közben a hivatalos utat kerülve, a közösségi médiában, internetes fórumokon tüntetést szervezve próbál hangulatot kelteni, elbizonytalanítani a közvéleményt a választás törvényessége kapcsán.

Az EBESZ értékelését is figyelmen kívül hagyva Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a szavazatok újraszámlálását követeli. Korábban az LMP, az MSZP és a Jobbik is bejelentette, hogy az NVI-hez fordul. Az NVI azonban tegnap arról tájékoztatott, hogy az április 8-i országgyűlési választáson az egyes pártokkal, választási szervekkel kapcsolatban konkrét panaszt, érdemi kifogást addig még senki nem tett.

A terjedő összeesküvés-elméleteket cáfolja Tordai Csaba alkotmányjogász, a Bajnai-kormány jogi és közigazgatási államtitkára az Átlátszón. A fideszes elfogultsággal nehezen vádolható szakember leírja: „A terjedő konteók egy része fullra alaptalan és a választási eljárás ismeretének hiányából fakad." Megállapítja: a szavazatszámláló bizottságokban rendszerszinten és tömegesen a lehetetlenséggel határos csalni, mivel ötvenezer embert kellene beavatni a csalásba.

Leírja, hogy a papíralapú jegyzőkönyvekkel összevethetőek az informatikai rendszerben rögzített adatok, és ha eltérés van, az menthetetlenül kiderül. Felhívja a figyelmet arra is, hogy az informatikai rendszerben rögzített szavazóköri adatok nyilvánosak.

– A vasárnapi választás során a 10 285 szavazókör mindegyikében volt mód arra, hogy a pártok delegáltakat küldjenek a szavazatszámláló bizottságokba (szszb) – hívta fel lapunk figyelmét Mihály Mária. A Budapest 10. országgyűlési egyéni választókerület 34-es számú szavazókörének szavazatszámláló bizottsági elnöke szerint a csalást az is kizárja, hogy a választás napján a szavazatok megszámlálását követően az szszb összes tagja által jóváhagyott jegyzőkönyveket egyeztetni kellett a helyi választási irodával.

Azt is leszögezte, hogy a híresztelésekkel szemben nem tűntek el a jegyzőkönyvek, mivel a pártdelegáltak részére, az átadás-átvételt szignózva, átnyújtották az előzetes eredmény alapján a szavazóköri egyéni és pártlistás jegyzőkönyvek eredeti vagy fénymásolt példányát is, sőt fotózni is lehetett a jegyzőkönyveket.

Tegnap Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje az ATV-ben azt mondta: nem utal semmi tömeges csalásra, a magyar nép mást akart, mint amit az ellenzék nyújtott.

https://magyaridok.hu/belfold/pletyka-a-valasztasi-csalas-nem-erkezett-meg-panasz-2991457/

Orbánfóbiásként ! bárki ! logikus gondolkodásra képtelenné válik.

Még én is, ezért nem vagyok az. :P

Pártfetisiszta "maradék" jobbik szimpatizánsok ébresztő, a pártvezetésben SAUL fordulás történt.

Amerika neokohn vezetése = világháború kirobbantó baromállatok Az általuk kiképzett isis-es terroristák védelmében avatkoztak be eddig is Szíriában és máshol a Közel-Keleten. Mocskos gyilkosok. Még egy vietnami háború szerű usa által elvesztett proxy war, vagy... Oroszország katonai választ adhat egy Szíria ellenes amerikai agresszióra

Amerika neokohn vezetése = világháború kirobbantó baromállatok

Az általuk kiképzett isis-es terroristák védelmében avatkoztak be eddig is Szíriában és máshol a Közel-Keleten. Mocskos gyilkosok.

Még egy vietnami háború szerű usa által elvesztett proxy war, vagy...

Oroszország katonai választ adhat egy Szíria ellenes amerikai agresszióra

Oroszország szükség esetén megtenne minden politikai és katonai ellenintézkedést, ha az Amerikai Egyesült Államok megtámadná Szíriát, jelentette ki Vlagymir Shamanov, az Orosz Állami Duma honvédelmi bizottsága elnöke április 10-én, közölte a TASSZ orosz állami hírügynökség.

"A kettős mérce alkalmazásának politikája óriási mértékben megnövekedett. És itt az Egységes Oroszország Párt felelősségteljesen kijelenti, hogy ha szükséges minden politikai, diplomáciai és katonai intézkedést meg fog tenni. Egyetlen illegális lépés sem fog válaszcsapás nélkül maradni." – mondta Shamanov.

Shamanov hangsúlyozta, hogy Oroszország lehetséges válaszlépéseinek megfontoltnak és felelősségteljesnek kell lenni hozzátéve, hogy a szíriai háborúban résztvevő országok száma megnövekedett.

"A nemzetközi jogot teljesen megsértve, egy izraeli repülőgép pár hatolt be a libanoni légtérbe és csapást mért egy szomszédos szuverén országra … közvetlenül a Szíriai Fegyveres Erők egyik repülőterét támadva. Így a háborúban résztvevő országok száma emelkedett."

A továbbiakban kijelentette, hogy az állítólagos vegyi támadás a szíriai Duma városban egy abszolút provokáció:

"Ma katonai vegyivédelmi szakértők, a szíriai kormány képviselőinek jelenlétében megerősítették, hogy nem találták mérgező harcanyagok nyomát a kórházban, ahol a hamis beszámolók készültek, valamint egyetlen áldozatot sem fedeztek fel és igazoltak."

Shamanov bejelentése akkor történt meg, amikor az USA előkészületeket tesz a Szíriai Arab Köztársaság elleni katonai agresszióra, a lépés egy újabb regionális konfliktushoz vezethet vagy egy globális háború kirobbantásához.

Mostanáig nyilvánosságra került, hogy Donald Trump amerikai elnök lemondta Dél-Amerikába tervezett útját. A Fehér Ház sajtótitkára, Sarah Huckabee Sanders azt nyilatkozta, hogy az USA elnöke "az Egyesült Államokban fog maradni, hogy felügyelje a szíriai helyzetre adandó amerikai választ és figyelemmel kísérje a világban történő eseményeket."

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg (South Front)

http://orientalista.hu/oroszorszag-katonai-valaszt-adhat-egy-sziria-ellenes-amerikai-agressziora/

Aki ellenáll a globális liberális diktatúrának, az neveztetik diktátornak. Mindenhol ugyanaz a harc. Nemzeti vs globalista. A globalizáció főirányzata most a liberális. ÉS az soha sem jó a helyi érdekeknek, országoknak, nemzeteknek. Kivéve a népet, ami egyedül lakik, és szétszóratásban él-ősködik, mert az a hatalmi stratégiája. Így "elit" lehet mindenütt a törzsileg zárt klikkjeivel. Pedig csak bitorolja a valódi értéket teremtő őshonosak elől a jó lehetőségeket.

Mindenhol ugyanaz a harc. Nemzeti vs globalista. A globalizáció főirányzata most a liberális. ÉS az soha sem jó a helyi érdekeknek, országoknak, nemzeteknek.

Kivéve a népet, ami egyedül lakik, és szétszóratásban él-ősködik, mert az a hatalmi stratégiája. Így "elit" lehet mindenütt a törzsileg zárt klikkjeivel. Pedig csak bitorolja a valódi értéket teremtő őshonosak elől a jó lehetőségeket.

Jé nem írtam le a nevüket, direkt. Mert nem minden fenékig tejfel Aprajafalván. Néha sovinizmussal operál a háttérhatalom, mint pl Ukrajnában. Elvileg szélsőjobb maximálisan nacionalista militánsok, de oligarchák, IMF, kvázi nato tagsággal járó amerikabarátság, ami a liberális nagykönyvben van mindent teljesítenek a 2014 utáni új ukrán kormányok. A hatalom valódi birtokosai ott se a politikusok.

Amelyik mégis megpróbálja átvenni az irányítást, ha már egyszer rá és programjára szavaztak, az lesz folyamatosan lejáratva a libsik által. Mint Orbán,, Le Pen, a német AFD, vagy éppen a szlovák Fico. A nemzeti lengyel kormány is.

Síró kisgyerek képével, demagóg manipulatív módon kampányolni a kormány ellen, zsigeri gyűlöletre alapozva. Avaaz, vazze. :3

Migrációpárti hírlevelük is volt már több avaazéknak, lefasisztázták a Fideszt ezekben. V4 országokat is lediktatúrázták.

Aki ellenáll a globális liberális diktatúrának, az neveztetik diktátornak. Ha nincs mivel megbuktatni, akár gyilkolnak is. HA meglesz(nek) az újságíró merénylő(i) és megbízó(i) az a nemzetközi ballib alvilágban fog megtalálódni.

Szigorítana a civil szervezetek ellenőrzésén az új szlovák kormány

2018. március 30. 16:46

Új törvényt készít a civil szervezetekről, azok működésének és gazdálkodásának ellenőrzésére a Peter Pellegrini vezette új szlovák kormány - írta saját információkra hivatkozva a pozsonyi Új Szó, weboldalán megjelentetett cikkében pénteken.

A szlovákiai magyar nyelvű napilap cikkében leginkább azokra az utalásokra hivatkozik, amelyeket Bugár Béla - a hárompárti szlovák kormánykoalíció legkisebb pártjának, a Most-Híd vegyes pártnak az elnöke - a portálnak adott interjúban tett. A politikus szerint "lesz egyfajta érdeklődés" a civil szervezetek finanszírozása iránt, s ez a kérdés már fél éve téma a koalíción belül.

Háttérinformációk szerint a szlovák kormánykoalíción belül már régebben igény mutatkozik arra, hogy átláthatóbbá tegyék a civil szervezetek finanszírozását, de konkrétumok eddig nem kerültek nyilvánosságra.

A Szlovákiában működő civil szervezetek között jó néhány olyan - főként külföldi hátterű - van, amelyek már hosszú évek óta erőteljes véleményformáló és érdekérvényesítő tevékenységet folytatnak Szlovákiában és nagy teret kapnak a nagyrészt külföldi tulajdonban lévő szlovákiai sajtóban.

Több szlovákiai közéleti szereplő állítja: ezen szervezetek tevékenysége, kapcsolatrendszere és becsülhető anyagi háttere jelentős eltérést mutat a kizárólag kormányzati forrásoktól és az adófelajánlásoktól függő, gyakran finanszírozási gondokkal küszködő hazai civil szervezetekétől.

Ez utóbbival kapcsolatban az új szlovák kormány kulturális minisztere - a belpolitikai válság idején a kormányból önként távozó Marek Madaricot felváltó - Lubica Lassáková a napokban azt a véleményt fogalmazta meg, hogy "a civil szektor nagyon gazdag azokhoz a forrásokhoz képest, amiket feltüntet." Lassáková - aki később a sajtóban rázúduló kritika miatt bocsánatot kért ezen kijelentéséért - azt is mondta, hogy egyes civil szervezetek "tengerentúlról érkező" forrásokkal rendelkezhetnek, s utalt arra is, hogy vannak bizonyos arra utaló jelek, hogy azokon keresztül külföldi érdekérvényesítés, "független államok politikájába való beavatkozás" zajlik.

Hasonló, de még erőteljesebb megfogalmazással élt korábban - az újságíró-gyilkosság után kialakult belpolitikai válság következtében posztjáról távozni kényszerült - Robert Fico volt kormányfő.

Fico az újságíró-gyilkosság után történteket többször is olyan, az állam teljes destabilizációjára tett kísérlet részének nevezte, amelynek "forgatókönyve nem Szlovákiában íródott" és rákérdezett arra is, hogy az Amerikából hazatért vállalkozóként elnökké választott Andrej Kiska, akit tanácsadóin keresztül Soros György által támogatott szervezetekhez közelállónak tartanak, miről tárgyalt az amerikai milliárdossal tavalyi találkozóján. A volt kormányfő ezen kijelentésével azt sejtette, hogy a találkozó, és a különböző civil szerveződések által támogatott több tízezres tüntetésekkel kísért szlovák belpolitikai válság kialakulása között összefüggés lehet. Ezután néhány szlovákiai liberális lap jelezte: a jövőben nem számolnak be Fico olyan megnyilatkozásairól, amelyekben G.Sorost említi.