width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott. *** Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

2018. április 12., csütörtök

Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott. *** Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

Közben azt látom, nem érdemes már reménykedni, ezek ilyenek vidéken is. Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

Akik még a puszta parlamenti bejutást sem érdemelték meg, sőt így ellenzékben is veszélyesek hazánkra.

Ilyeneket nap mint nap látni, és saját névvel kiírják. Fb-n, disqus-on. Kár hogy a kuruc kommentelők, éppen ők, nem mind látják mibe rántja bele őket a "de ez fontos, ezért még a szocikkal is érdemes összefogni" jobbikmentegető magyarázkodás.

Urizálás, luxus, törvények semmibevétele, kiskirálykodás. Nem is jobbik.

Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott.

https://badog.blogstar.hu/2018/04/11/jobbikos-bolsevikok/51116/

2018.04.11. Bayer Zsolt

Jobbikos bolsevikok

Na, Takács Richárd, figyelj egy kicsit: errefelé a világ mindig tele volt ilyen hozzád hasonló állatokkal. Kun Bélusék, a Lenin-fiúk, a nyilas csürhe, az ávós patkányok - mind-mind a te szellemi-lelki elődeid. Ám rossz hírem van: nem fogsz felakasztani senkit, te szerencsétlen, nyomorult patkány. Szokd meg a gondolatot: te életed végéig ez a jelentéktelen, ócska, ostoba, tudatlan, lumpenproli maradsz. Megértve?

(Pesti Srácok)

„Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell!" – írta a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője egy, a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió megszűnéséről szóló cikk alatt a Facebookon. Takács Richárd egy kommentre válaszolt, amely azt firtatta, hogy történt-e már feljelentés a vasárnapi országgyűlési választás „elcsalása" miatt. Takács már nem az első jobbikos, aki a kommunista diktatúra módszereit alkalmazná a kormánypárti politikusokon.

Kedden délelőtt robbant a bomba: Simicska Lajos nem szeretné többé feneketlen katlanba önteni pénzét, ezért „finanszírozási problémák" miatt megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió. A hír futótűzként terjedt az interneten, több százan osztották meg az erről szóló cikkeket. Az egyik ilyen alatt bukkantunk rá Takács Richárd bejegyzésére. A cikk alatt több kommentelő is arról értekezik, hogy szerintük „nyilvánvaló" választási csalás történt vasárnap, majd az egyikük azt kérdezi, hogy történt-e feljelentés az ügyben. Erre válaszul írta azt a jobbikos képviselő, hogy

"Feljelentés? Polt ügyészségéhez? Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell."

Takács – aki a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője – pár évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy Mustang típusú autójával rendszeresen szabálytalanul parkolt Kaposvár akkoriban felújított, díszburkolatos, sétáló utcává alakított Fő utcájába. Ezt persze a képviselő tagadta, állítása szerint sosem parkolt huzamosabb ideig a Fő utcában, csak addig, míg valamiért felszaladt az utcában lévő lakásába, illetve az ugyanott lévő ügyvédi irodájába.

Takács Richárd már nem az első, aki akasztással fenyegette meg a kormánypárti politikusokat és/vagy szimpatizánsait: a Jobbik részéről korábban a párt bajai elnöke, Üveges Tibor vázolt fel hasonló elképzelést fideszes politikustársa, Zsigó Róberttel szemben, a békéscsabai országgyűlési képviselőjelölt, Kocziha Tünde pedig Facebook-oldalán egy komment lájkolásával tette egyértelművé, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását.

Talán nem meglepő, hogy a kommunista időket idéző módszer a baloldal köreiben még népszerűbb: az elmúlt hónapokban az ellenzék legújabb üdvöskéje, Márki-Zay Péter, a Veszprém megyei őskövület, Stemmer István, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa, Kroutil Gyula, illetve a 2014-es önkormányzati választáson az MSZP-DK színeiben indult képviselőjelölt, Ábrahám Imreis arról tett tanúbizonyságot bejegyzéseivel, hogy nagy híve ennek a diktatórikus eljárásnak.

Vezető kép: Facebook/Takács Richárd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk