width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. júl. 12.

2007. július 12., csütörtök

Népszavazás 2008


Az ovb és az szdsz MOST is bolsevista zsidóbanda !

A Fidesz ott cseszi el, hogy a bolsevistákkal nem tárgyalni kell, hiszen CSAK az erőt ismerik el.

BIZONY március 15-én de akár tavaly szeptemberben is, ha Orbán a tüntetések élére áll, és nem engedi azt át körösi imréknek meg efféle provokátoroknak, már nem ez a kormány lenne hatalmon.




Nagyon nemzeti lapok

Jó dolog, hogy most olvasom az ellenség ( szadesz ) egy nyilatkozatában, hogy NEM támogatják az ún. gyűlöletbeszéd törvényt. Tehát lehet nyomulni :))
De : ezt megjátszották már 2003-ban is, és akkor is a szadeszesek fúrták meg, azt sejtem, meg van ez koreografálva, benyújtanak valamit ami felháborodást kelt, nem jelöli a média meg, kik, aztán jön a szadesz, és nagy hangon tiltakozik, meg félti a szólásszabadságot. Patkánypárt így szerez szavazókat, meg ennél még durvább módszerekkel.
Ez mind jó meg szép de azt nem értem, hogy jelenhetnek meg papíron a Front, Szittyakürt, Nemzetőr és egyéb újságok? Ügyes jogászaik vannak akik kötéltáncot folytatnak hogy ne közösség elleni izgatódjanak? Annak fontos eleme az erőszakra való felhívás, szóval valószínűleg igen.
De más újságok túlságosan is óvatoskodók : a Demokrata újságban főleg a Gazdag István valamint a Bognár László írásait és fordításait szeretem ( Műhely rovat ), az után a Lovas nyílt levelei a második.
És a Műhely rovat kivételével sosem "robbantottak" dogmát a holokausztkérdésben, mondjuk a május 9 előtti heti újságban. Pedig azok fordítása is nagyrész CC azaz creative commons, nagyvonalúak voltak a fordítóik, hogy segítsék az írások terjedését. Itt is van egy csomó :

http://www.vho.org/aaargh/magy/magyar.html