width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. márc. 28.

2008. március 28., péntek

Best of CHAT

Best of CHAT

Egy zsidó így lenéz minket, és ez a fajta lenézés nem egyedi eset :

"Menj egy zsidó családhoz, nézd meg a gyerekeiket, majd vetsd össze a magad nevetséges tanulatlan utcaseprő szinteddel"

Nem úgy születtem, hogy már utáltam őket. Nem is így neveltek. De oka van, amiért én így érzek! Azért, amit a zsidók a hazámmal tettek és tesznek!!!

Az antiszemitizmus egy ok-okozat összefüggés eredménye.

A mostani zsidózás azért alakult ki mert az egész 90-es rendszerváltás el lett cseszve. A nép igazságérzete azt kívánta volna hogy a komcsik húzzanak el és számoljanak el a múlttal de alattomosan a hatalomban maradtak. Újgazdagok között aránytalanul sok a zsidó származású.

Liberalizmus: nemzeti államok megszüntetése, gyenge állam eszménye, tolerancia a társadalomromboló jelenségek iránt - egyben tétlenség velük szemben!! Ilyen elvekre nem épülhet egy normálisan működő ország.

A rendszerváltás a állami vagyon megszerzéséről szólt. A szabad választás csak színjáték volt akkor, amikor már 2 éve zajlott a posztkomcsik spontán privatizációja. (Jobboldalon is sok Kádári funkci próbált meg karriert és vagyon szerezni.) Ezért ilyen a gazdasági morál. Ez a fő gond, de a zsidó etnikum magas aránya is erősítheti a korrupciót, a kontraszelekció és a protekcionizmust. A rendszerváltó elitnek megvolt a történelmi lehetősége, hogy jó irányba vigye az ország sorsát. Nem élt a lehetőséggel. Nem lesz megint békés átmenet, ahogy a komcsik túlélték a Kádár rendszert, felelősségre vonás lesz, ezért félnek, és ezért károgják, hogy "nem kell új rendszerváltás", ezt üvöltötte többek közt beszédén, melyet egy hisztis fürdőskurva stílusában adott elő, a demszky patkány, most március 15-én.

A jogász szakma is elzsidósodott. Ilyen bárándy meg fleck zoltán félékkel van tele a Fővárosi Bíróság, fővárosi ügyekben ez az elsőfok, tessék megnézni : az ítélkezési gyakorlatukban zsidó csoportérdekeket érvényesítenek, például ők mértek ki súlyos éveket a rendőrök által 2006 őszén összevert tüntetőkre is. Ezt kell megváltoztatni. Magyar jogászok a természetes igazságérzetüket és a józan eszüket használják és nem liberális szabadkőműves utópiákat követnek.

Azért kell nekik jogi egyetemen és közgázon tanulni, hogy lehesen belőlük vállalatigazgató, ügyvéd, bíró, politikus. Ezek összejátszása miatt lopták szét a nemzeti vagyont. 90-es éveknek ez volt a nagy trükkje. Szándékosan veszteségesen üzemeltetni a vállalatot, olcsón kivásárolni, kirúgni a dolgozókat és eladni külföldinek aki leépíti, mert csak a piac kell neki. A zsidók külön kasztot képeznek magyarországon. Vezető szerepben voltak a Kádár-rendszerben. Átmentették magukat és egymást segítik minden gazdasági szabályt áthágva. Ez a gond.

A zsidók mindig a birodalmakat támogatták a nemzetállamokkal szemben. És nem csak a huszadik században, hanem kezdetektől fogva. 1526-ban Budát megszállták a törökök. 1527 elején elmentek, mert nem volt kiépített utánpótlási vonaluk, hogy itt maradhassanak, de pár év múlva újra jöttek és elfoglalták, lényegtelen, csak hogy ne legyen tárgyi tévedés a blogban. A városban sok zsidó élt a törökökkel. 1600-as években többször próbálták visszafoglalni a keresztények. A zsidók a törökök oldalán harcoltak. Buda 1686-os visszafoglalása után el lettek űzve a városból.

Putyin oroszországa az egyetlen aki kipofozta a liberális buzi jogvédők tudatos társadalmi felforgató tevékenységét és a nemzetközi tőkét kiszolgáló oligarchákat. Amerika emiatt akarja Koszovó ürügyén háborúba provokálni oroszországot. Amerikát a zsidó nagytőke irányítja.

Széchenyi a Hitellel el akarta hitetni a nemeseket, hogy a hitelfelvétel a modern gazdaság létrehozásának egyetlen módja. Közben ez a Habsburg eladósítási taktika előkészítése volt. Mindez a polgárosodás ideológiájába lett becsomagolva. Budapesti zsidóság volt mindennek a haszonélvezője.

A zsidóság történelme során ahány országban és nép között előfordultak, mindenütt utálatot és gyűlöletet váltottak ki magukkal szemben. Más népek hülyének nézése, és kiszipolyázása maga után vonta, hogy szinte minden közösség kivetette sorai közül őket.

Pl. Perzsia, Mezopotámia, Szíria, Palesztina, Egyiptom – az Ókorban
majd ezt követően: Oroszország, Lengyelország, Románia, Magyarország, Spanyolország, Anglia, stb.

Nem tanultak az eseményekből, a saját hibáikból, inkább továbbfolytatták utálatos magatartásukat, másokat hibáztatva gyűlölködtek és gyűlölködnek most is.
Mindenkivel szemben, akik nem szeretik a hazugságot, a korrupciót, a csalást és simliskedést.

Ugyanis közöttük elfogadott és az üzleti életükhöz nélkülözhetetlen az, ami mások szemében elfogadhatatlan. Szerintük kétféle ember létezik, a zsidó és a nem zsidó (goj)

A zsidók minden fajt (fajtát) lenéznek, utálnak és gyűlölnek, kivéve a sajátjukat,
ennek ellenére szerintük mindenki más fajgyűlölő. Csak ők nem? :)

A kettős mérce jól bevált módszer náluk, ők akármilyen galádságot is követnek el az nem számít, de más, aki nem zsidó az kussoljon, mert ha szól valamiért, akkor fasiszta, náci,antiszemita, rasszista, stb.

Kicsit közelebbről nézve a történelmi eseményeket, a Kádár rezsimben a zsidók maguk elé tolták a magyar identitással nem rendelkező, jellemtelen, buta, semmirekellő emberkéket, pl. Dobi István, Marosán György, Kádár János ( Csermanek János) stb.

A munkás hatalomra hivatkozva a háttérből uralták a magyar életteret.

De eljött a módszerváltás ideje, az oroszok ki takarodtak a spejzből, és a sötét háttérből elő másztak az addig megbújva gonoszkodók.

Most már a demokráciára hivatkozva nyíltan vállalják másságukat, hiszen most már tele velük a magyarnak mondott parlament.

Ők hozzák a törvényeket, övék a teljes hatalom, szó szerint azt tesznek, amit csak akarnak.

Lopnak, csalnak, hazudnak, - a magyar meg kussolhat.

A reform szó definíciója a következő: háttérhatalmi törekvések keresztülvitele mindenáron..... A háttérhatalom szándéka, hogy a világ országai mindig el legyenek adósítva, és így politikailag és gazdaságilag tőlük függjenek - hisz tartoznak nekik. Az IMF és a Világbank beleszólást követel a gazdpolba, és ez teljesen nyíltan, az üzleti lapok/közlönyök is megírják a "javaslataikat" (azaz az aktuális zsarolásaikat), ez nem valami földalatti összeesküvés, és főleg nem elmélet, hanem gyakorlat.

Annak idején a Solymosi perben azért mentették fel a gyilkosokat, akik zsidók voltka, mert a Rotschildok megfenyegették az országot, hogy nem adnak kölcsön, ha elítélik őket. Mindez volt a 19. század végén, azóta még nőtt a hatalmuk, 1913 óta az USA pénzkibocsájtását is ők tartják kézben.

A magyar pénzből felszaporított, és külföldről beimportált cigányokkal ki takarítják az országból az őslakosságot, helyet csinálva az új Judea -országnak.

Az, hogy a piszkos munka elvégzése után, az vár a cigányságra (nemzetközi támogatással) mint a palesztinekre most, az még egyenlőre tabu.

A zsidók részéről a nagy cigányszeretet, csak kábítás. Ők csak eszközök.

Valamelyik nap hallottam az integrált oktatás bukásáról, mert a tanárok is cigánymentes osztályokba iratták a gyerekeiket. A liberális zsidók 16 évig gyötörték a magyarokat ezzel, közben a saját gyerekeiket is cigánymentes iskolákba járatták.

A "magas kultúráltságuk" is kimerül a legalja bulvár igénytelenségben, no és a különféle perverziókban, csak nézzétek meg Jancsó Miklós "anyád a szúnyogok" című filmjét, egy zavaros kretén film minden történet nélkül, egyetlen poénos résszel. Abban is nem egyszer csinálnak poént a magyar történelemből a szadeszos kendermagos zsidó rendezőnek hála..

Azt gondolják a zsidók, hogy a végtelenségig hatalomban maradhatnak, mert a WWII után
érinthetetlenek. Tévedés. Jönni fog a történelmi elszámoltatás.