width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 5.

2008. február 5., kedd

Zsidók öltöztek nyilasnak

Zsidók öltöztek nyilasnak
Magyar csendőrök nem öltek zsidókat!
Mónus Áron történész körleveléből

Tanulmányt szoktam írni a könyvekhez, amelyeket magyarra fordítok. Ezt tettem a Jérôme és Jean Tharaud: 'Zsidó uralom Magyarországon Cion Bölcseinek Jegyzõkönyvei alapján' c. könyv esetében is. Mindig törekszem az írásaim megalapozottságára. Ennek illusztrálása végett most idézek egy bekezdést, amit a 2003. október 22-én megjelent könyv bevezetésében írtam a 46. oldalon:
"Hasonló oknál fogva emlékeztetek három csendõrtisztre, Fery Oszkár csendõraltábornagyra, Borhy Sándor és Menkina János csendõr-alezredesekre, akiket 1919. április 22-én zsidók rettenetesen megkínoztak, majd meggyilkoltak és a Dunába dobtak. A zsidók által 1919-ben elkövetett hasonló gaztettek álcázása céljából hangoztatják mostanság a zsidók a kitalált rágalmaikat, amelyek szerint 1944-ben csendõrök hajtottak volna végre törvénytelenségeket ellenük. A zsidók bûncselekményt követnek el, elkövetik a kegyeletsértés vétségét a magyar királyi csendõrség tagjai ellen, akik tisztességgel és a törvény elõírásainak megfelelõen látták el feladatukat. Ezeket a hazugságokat a hazugságaiért Nobel-díjjal kitüntetett Kertész Imre is terjeszti "szépirodalmi" mûveiben: konkrétumot, neveket nem tud mondani, csak általánosságban beszél. Az azonban igaz, hogy nyilas egyenruhába beöltözött zsidók asszimilálódott, magyar érzelmûnek vélt zsidókat összegyûjtöttek és a Dunába lõttek. Ennek folytán a zsidók még ma is rágalmazzák a magyarokat. Tény, hogy a zsidók gyilkolták a csendőröket, nem a csendőrök a zsidókat." /Interseas Edition, 2004/

A 'Zsidó uralom Magyarországon Cion Bölcseinek Jegyzõkönyvei alapján' című könyv megrendelhető ezen a címen:

http://www.monusaron.com