width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 20.

2007. október 20., szombat

Reakció blog : zsidó népirtás

Reakció blog : zsidó népirtás

"Engem a holokauszttagadásnak az a része szokott elgondolkoztatni, hogy ha mondjuk nem öt és félmillió ember halt meg, hanem csak 270 ezer, akkor hová tűnt a többi, akik mégiscsak hiányoznak az anyakönyvekből?"


Csak 200 ezer halt meg, de konkrétan mennyi hiteles adat van arról, hogy mennyien hiányoznak? A táborokból kijöttek közül sokan nem tértek vissza Magyarországba, vagy csak rövid időre, utána leléptek. Ők is tudták, hogy kommunizmus lesz ott nemsokára. Pl. izraelbe, vagy usa-ba. Nincsenek egyébként természetesen azok az anyakönyvek sem, amire a csúsztató hivatkozott. Nem létező embereknek nincsen anyakönyvi kivonatuk sem, logikus nemde? :-)

Noha a magyarországi zsidók kiváltságos osztályt képeznek, soha semmiféle hűséget nem tanúsítottak a magyar nemzet iránt. Valahányszor Magyarország szabadságáért küzdött a Habsburg elnyomás ellen, ők az ellenséggel tartottak, és akárhányszor levertek egy felkelést, némely zsidó is részesedett a hűséges hazafiak elkobzott birtokaiból.

Már ez egymagában is elidegenítette a magyar népet, különösen a középosztályt, a zsidóságtól. - De a magyarországi zsidók által elkövetett legnagyobb hiba abból állt, hogy magukhoz ragadták a vezetőszerepet a kommunista pártban. Először 1918-ban, amikor a kunbélákkal és a Szamuelly fivérekkel az élen, zsidók vették át az ország vezetését.

Miután visszatértek a német munkatáborokból, vezető állásokba kerültek, amelyek a kifosztott nemzet megmaradt javait kezelték. Főként azoknak a megbüntetésével foglalkoztak, akiket a kommunista kormányzat a "rendszer ellenségeinek" tekintett. A magyar hadsereg minden tagját, aki őrmesternél magasabb rangot viselt, "háborús bűnösnek" tartották és a legkegyetlenebb vizsgálatnak vetették alá. A kivizsgálók kivétel nélkül bosszúálló zsidó férfiak és nők voltak, akik minden magyart hibáztattak azért, mert nem akadályozták meg a zsidók elszállítását Magyarországról. Hóhéraikat, akik a verést és a kínzások többségét végezték, a társadalom aljából, mint bűnözőket toborozták. A vallatások módszerei a legkegyetlenebbek voltak, amelyeket valaha is elkövettek emberek ellen. Körmüket tépték le, nők emlőbimbóit égették cigarettával, heréket vertek laposra botokkal, és papi, magasrangú katonatiszt vagy főnemesi vádlott esetében a verés után a szájba-vizelés aljasságát rendszeresítették.

Mindszenthy bíboros, volt kormánytagok és tábornokok kényszerültek elszenvedni ezt a megaláztatást, miközben a fiatal zsidó vádlók végezték a ‘szórakoztató' kínzásokat.

Nem csoda hát, hogy mindezek az embertelen cselekmények mélységes gyűlöletet váltottak ki a zsidók ellen általában. Manapság a zsidóellenesség egy jogos érzés, amit a zsidók jól érzékelhető túlhatalma miatt éreznek sokan. Amidőn a szovjet megszálló csapatok kitakarodtak az országból, a zsidóknak nem lett többé alkalmuk a kommunizmus fenntartására. Mérhetetlen összegű nyugdíjat szavaztak meg maguknak, nyugalomba vonultak és az ország közgazdaságának vezetését vették át, a sajtóval, televízióval és a bankhálózattal együtt. EGYEDÜLIKÉNT ‘Demokratikusnak' kijelentve magukat, demokratikus pártokat alapítottak és választásokat tartottak. Magyarország ismét szabad lett, de pénzügyileg és gazdaságilag a zsidók kezében, beleértve a sajtót és a hírszolgálat valamennyi ágát...

Amúgy nem az Arabok voltak az igazi hódítók az ókor idején, amikor a zsidó államot feloszlatták, hanem a Római Birodalom. És annak is megvolt az előzménye, amiért is büntető hadjáratot indított Róma, nevezetesen többek közt a Bar-Kochba-i lázadás.

Mire az arabok megérkeztek addigra a zsidók gyakorlatilag már elhagyták (elmenekültek) a területről. Jó hogy nem hagyták üresen a helyet.

1890 elött gyakorlatilag nem volt (minimális) zsidó népesség a mai Izrael területén. 1890-1947 között egy elképesztően gyors ütemű hódítás következett be amikor is a zsidó terrorista csapatok (pl. irgun) véres tömeggyilkosságok sorát követték el a területen évszázadok ota békében élő arabok ellen. Ezt az arabok egyrészt nem értették miért műveli velük a zsidó terrorista szabadcsapatok, másrészt ez eredményezi a jelenlegi JOGOS ÉS IGAZSÁGOS zsidógyűlöletet.

Mert azt gyűlölik csak, aki gyűlöleteset cselekszik, és ez jól van így.

Tehát a zsidók által elkövetett arab népirtás. A területük, földjeik, vizeik és vagyontárgyaik szemérmetlen elrablása. Magyarul az első zsidó hóditás (1890-1947). Ekkor még az angolok hallgatólagos támogatásával történt ez, a b'nai b'rith nevű brit cionista szabadkőműves páholy nagy összegekkel járult hozzá Palesztína felvásárlásához, míg a zsidók (azok közül is főle a Kelet-Európaiak) különféle terrorszervezetekbe tömörülve igyekeztek véres terrorcselekményekkel elűzni a palesztinokat a földjeikről. Ekkor még hivatalosan izrael nevű állam nem létezett.

Az 1967-es háborúban mehóditott területekkel Izrael túlnőtte magát. Azokon a területeken sosem éltek zsidók, még az ókorban SEM, azokat a területeket BITOROLJÁK.

Az ENSZ #242 számú határozata alapján, izraelnek az 1949-es határok mögé kell visszavonulnia. Front 242 :-D

És nincs olyan hogy "megelőző atomcsapás", akármit hazudnak a neokon-cionista háborús uszítók, az már atomháború. Ha ebbe belemegy izrael, akkor ő volt a kezdeményező fél. Valszeg semmi se maradna belőlük, az agresszor pusztulása valahol igazságos is, csakhát közben kitörne egy globális atomháború is ezzel egyidejűleg. Az meg totál szívás, és akkor ez a blog se nagyon folytatódna :)