width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakció blog : zsidó népirtás

2007. október 20., szombat

Reakció blog : zsidó népirtás

Reakció blog : zsidó népirtás

"Engem a holokauszttagadásnak az a része szokott elgondolkoztatni, hogy ha mondjuk nem öt és félmillió ember halt meg, hanem csak 270 ezer, akkor hová tűnt a többi, akik mégiscsak hiányoznak az anyakönyvekből?"


Csak 200 ezer halt meg, de konkrétan mennyi hiteles adat van arról, hogy mennyien hiányoznak? A táborokból kijöttek közül sokan nem tértek vissza Magyarországba, vagy csak rövid időre, utána leléptek. Ők is tudták, hogy kommunizmus lesz ott nemsokára. Pl. izraelbe, vagy usa-ba. Nincsenek egyébként természetesen azok az anyakönyvek sem, amire a csúsztató hivatkozott. Nem létező embereknek nincsen anyakönyvi kivonatuk sem, logikus nemde? :-)

Noha a magyarországi zsidók kiváltságos osztályt képeznek, soha semmiféle hűséget nem tanúsítottak a magyar nemzet iránt. Valahányszor Magyarország szabadságáért küzdött a Habsburg elnyomás ellen, ők az ellenséggel tartottak, és akárhányszor levertek egy felkelést, némely zsidó is részesedett a hűséges hazafiak elkobzott birtokaiból.

Már ez egymagában is elidegenítette a magyar népet, különösen a középosztályt, a zsidóságtól. - De a magyarországi zsidók által elkövetett legnagyobb hiba abból állt, hogy magukhoz ragadták a vezetőszerepet a kommunista pártban. Először 1918-ban, amikor a kunbélákkal és a Szamuelly fivérekkel az élen, zsidók vették át az ország vezetését.

Miután visszatértek a német munkatáborokból, vezető állásokba kerültek, amelyek a kifosztott nemzet megmaradt javait kezelték. Főként azoknak a megbüntetésével foglalkoztak, akiket a kommunista kormányzat a "rendszer ellenségeinek" tekintett. A magyar hadsereg minden tagját, aki őrmesternél magasabb rangot viselt, "háborús bűnösnek" tartották és a legkegyetlenebb vizsgálatnak vetették alá. A kivizsgálók kivétel nélkül bosszúálló zsidó férfiak és nők voltak, akik minden magyart hibáztattak azért, mert nem akadályozták meg a zsidók elszállítását Magyarországról. Hóhéraikat, akik a verést és a kínzások többségét végezték, a társadalom aljából, mint bűnözőket toborozták. A vallatások módszerei a legkegyetlenebbek voltak, amelyeket valaha is elkövettek emberek ellen. Körmüket tépték le, nők emlőbimbóit égették cigarettával, heréket vertek laposra botokkal, és papi, magasrangú katonatiszt vagy főnemesi vádlott esetében a verés után a szájba-vizelés aljasságát rendszeresítették.

Mindszenthy bíboros, volt kormánytagok és tábornokok kényszerültek elszenvedni ezt a megaláztatást, miközben a fiatal zsidó vádlók végezték a ‘szórakoztató' kínzásokat.

Nem csoda hát, hogy mindezek az embertelen cselekmények mélységes gyűlöletet váltottak ki a zsidók ellen általában. Manapság a zsidóellenesség egy jogos érzés, amit a zsidók jól érzékelhető túlhatalma miatt éreznek sokan. Amidőn a szovjet megszálló csapatok kitakarodtak az országból, a zsidóknak nem lett többé alkalmuk a kommunizmus fenntartására. Mérhetetlen összegű nyugdíjat szavaztak meg maguknak, nyugalomba vonultak és az ország közgazdaságának vezetését vették át, a sajtóval, televízióval és a bankhálózattal együtt. EGYEDÜLIKÉNT ‘Demokratikusnak' kijelentve magukat, demokratikus pártokat alapítottak és választásokat tartottak. Magyarország ismét szabad lett, de pénzügyileg és gazdaságilag a zsidók kezében, beleértve a sajtót és a hírszolgálat valamennyi ágát...

Amúgy nem az Arabok voltak az igazi hódítók az ókor idején, amikor a zsidó államot feloszlatták, hanem a Római Birodalom. És annak is megvolt az előzménye, amiért is büntető hadjáratot indított Róma, nevezetesen többek közt a Bar-Kochba-i lázadás.

Mire az arabok megérkeztek addigra a zsidók gyakorlatilag már elhagyták (elmenekültek) a területről. Jó hogy nem hagyták üresen a helyet.

1890 elött gyakorlatilag nem volt (minimális) zsidó népesség a mai Izrael területén. 1890-1947 között egy elképesztően gyors ütemű hódítás következett be amikor is a zsidó terrorista csapatok (pl. irgun) véres tömeggyilkosságok sorát követték el a területen évszázadok ota békében élő arabok ellen. Ezt az arabok egyrészt nem értették miért műveli velük a zsidó terrorista szabadcsapatok, másrészt ez eredményezi a jelenlegi JOGOS ÉS IGAZSÁGOS zsidógyűlöletet.

Mert azt gyűlölik csak, aki gyűlöleteset cselekszik, és ez jól van így.

Tehát a zsidók által elkövetett arab népirtás. A területük, földjeik, vizeik és vagyontárgyaik szemérmetlen elrablása. Magyarul az első zsidó hóditás (1890-1947). Ekkor még az angolok hallgatólagos támogatásával történt ez, a b'nai b'rith nevű brit cionista szabadkőműves páholy nagy összegekkel járult hozzá Palesztína felvásárlásához, míg a zsidók (azok közül is főle a Kelet-Európaiak) különféle terrorszervezetekbe tömörülve igyekeztek véres terrorcselekményekkel elűzni a palesztinokat a földjeikről. Ekkor még hivatalosan izrael nevű állam nem létezett.

Az 1967-es háborúban mehóditott területekkel Izrael túlnőtte magát. Azokon a területeken sosem éltek zsidók, még az ókorban SEM, azokat a területeket BITOROLJÁK.

Az ENSZ #242 számú határozata alapján, izraelnek az 1949-es határok mögé kell visszavonulnia. Front 242 :-D

És nincs olyan hogy "megelőző atomcsapás", akármit hazudnak a neokon-cionista háborús uszítók, az már atomháború. Ha ebbe belemegy izrael, akkor ő volt a kezdeményező fél. Valszeg semmi se maradna belőlük, az agresszor pusztulása valahol igazságos is, csakhát közben kitörne egy globális atomháború is ezzel egyidejűleg. Az meg totál szívás, és akkor ez a blog se nagyon folytatódna :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk