width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. szept. 27.

2008. szeptember 27., szombat

Hiteltelen az mszp úgy ahogy van

Hiteltelen az mszp úgy ahogy van

A lakásban a mai takarítás közben előkerült egy korábban az interneten keringő, még 2002-ből való, azóta is kormányon lévő szocialista párt akkori jelöltje szórólapjának szövege, melyet most minden kommentár nélkül közreadok.

A BOLSEVIK ÚJ NEMZEDÉK, A MAGYARORSZÁGI PROLISZTOKRÁCIA IGÉRGETÉSEI- akik harmadik generációjuk óta hazudnak a magyar népnek.

Garancialevél

X. Y., a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselőjelöltje felelősségem teljes tudatában teljes körű garanciát vállalok ‘A tisztességes boldogulás 12 pontja’ című program minden szaváért.

(a szórólapot országosan terjesztették, ugyanazzal a szöveggel, mindenhol a helyi mszp-s jelöltek neveit írták az X Y helyére)

Garanciális feltételek: az Ön szavazatával országgyűlési képviselő leszek, és a
Magyar Szocialista Párt győz a választáson. Ebben az esetben garantálom Önnek a következőket:

1. 25 %-kal emeljük a bérek vásárlóértékét. Adómentes lesz a minimálbér.

2. 20 %-kal emeljük a családi pótlékot.

3. Ingyenessé tesszük az óvodai és bölcsődei étkezést.

4. Kéthavi családi pótlékot fizetünk minden augusztusban az iskolakezdéshez. Az iskolai tankönyvek térítésmentesek lesznek.

5. Megvalósítjuk az Érettségi+3 programot: a középiskolásoknak ingyenessé tesszük a nyelvvizsgát, a jogosítványt és a számítógép felhasználói oklevelet.

6. 30 %-kal emeljük az ösztöndíjakat és a hallgatói támogatást.

7. A heti munkaidőt 38 órára csökkentjük. A 45 év feletti nők és az 50 feletti férfiak újrafoglalkoztatását járulékkedvezménnyel ösztönözzük.

8. 50 %-kal emeljük az egészségügyi dolgozók bérét. Az ápolók négyévente egy egész évi fizetést kapnak hűségjutalomként.

9. A településeket új utak építésével bekapcsoljuk a közlekedés országos hálózatába, elősegítve ezzel a megtermelt javak piacra jutását.

10. 500.000 forintra emeljük az őstermelők adómentességének felső határát.

11. A nyugdíjasoknak visszaadjuk azt az 52 milliárd forintot, amit az Orbán-kormány 1999-ben elvett tőlük, ami átlagosan 19.000 forintot jelent. 50 %-kal megemeljük az özvegyi nyugdíjakat.

12. Mindenkit az utolsó fillérig elszámoltatunk a közpénzek felhasználásával.

Ez a garancia ‘A tisztességes boldogulás 12 pontja’ teljeskörű megvalósítására szól. Érvényes négy éven keresztül, Magyarország egész területén.

2002. április 15. MSZP X. Y."

"…Bebizonyítjuk, hogy az embereket nem lehet hamis ígéretekkel becsapni, sem megfélemlíteni.

Kérem Önöket, hogy április 21-én is legyenek a segítségemre! Szavazzanak rám!
Együtt Önökkel győzni fogunk!

A Magyar Szocialista Párt ígéreteit írtam fel 12 pontban e levél hátoldalára. Kérem, őrizzék meg, és négy év múlva szembesítsenek azzal, amit vállaltuk.
Hiszem, hogy nem lesz okom szégyenkezésre.

Jöjjön el, és szavazzon rám, az MSZP jelöltjére.
Velünk az ország!"

„HAZUDTUNK ÉJJEL NAPPAL MEG REGGEL IS“
Idézet: gyurcsány miniszterelnöktől

Így lett mindez végül is az eltelt több, mint 6 év alatt, mint ahogy a pontba szedett felsorolásban ígérték?

NEM lett így. Te szereted, ha átvernek? Na ugye! :-)