width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. márc. 26.

2015. március 26., csütörtök

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

A főváros feljelentette a tüntetőket - A Fidesz baloldali provokátoroknak nevezte őket http://hunhir.info...
3/25/2015 5:40:25 PM

A főváros feljelentette a tüntetőket - A Fidesz baloldali provokátoroknak nevezte őket

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=83003

A Fidesz szerint újra baloldali provokátorok forgatják fel a fővárosiak életét. Így reagált a nagyobbik kormánypárt szerda esti közleményében a fővárosi Szabadság hídon tartott autós demonstrációra.

A Fidesz azt írta: "a baloldali provokátorok nem bírnak magukkal", az elmúlt évek sorozatos törvénytelen és erőszakos akciói után újra Budapesten balhéznak.

"A lényeg számukra, hogy káoszt okozzanak, az sem érdekli őket, hogy tízezrek estéjét keserítik meg" - fogalmazott a kormánypárt, kiemelve: sokaknak van elegük az ilyen provokációkból, hiszen senkinek nincs joga ahhoz, hogy mások mindennapjait elrontva próbálja elmondani politikai véleményét.

Szerda délután 4 órától mintegy egyórás demonstrációt tartottak a fővárosi Szabadság hídon autósok. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében azt írta: 11 személygépkocsi megállt a Szabadság hídon és lezárta az útpálya egy részét.

A rendőrök felszólították a 11 gépjármű vezetőjét, hogy hagyják el a hidat. Velük szemben szabálysértési eljárást indít a BRFK - írta a rendőrség.

Múlt szerda este a Lánchidat torlaszolták el több autóval demonstrálók. Büki Zoltán, a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság nevezetű ultraliberális felforgató szervezet vezetője a helyszínen azt mondta: be nem jelentett demonstrációjukkal "az alkotmányos rend visszaállításáért" és az Alkotmánybíróság függetlenségéért tüntettek.

A főváros a Lánchídon tartott be nem jelentett demonstráció miatt feljelentést tett.

 

."Az az elgondolásom, hogy megmondom a franciáknak, ha engem választanak meg 2017-ben, hat hónappal ...
3/25/2015 5:12:15 PM

."Az az elgondolásom, hogy megmondom a franciáknak, ha engem választanak meg 2017-ben, hat hónappal később népszavazás lesz" - közölte Marine Le Pen.

Le Pen kivinné Franciaországot az EU-ból

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=82976

 

Autósok, hajtsatok át rajtuk. :P Jól el kell verni őket azt kész. Büki, demokratikuss köpedelmek, lapuljatok...
3/25/2015 5:09:51 PM

Autósok, hajtsatok át rajtuk. :P Jól el kell verni őket azt kész. Büki, demokratikuss köpedelmek, lapuljatok a sunyiba! Nem lesz még egy kutyavásár Budán, se a gyurcsányotok kormányon.

Hol a rendőrség? Vagy a liberálisoknak mindent lehet? Töredékéért bevitték az embereket 2010 előtt!!! Hídlezárás 2002 július 4-én volt utoljára, azt is szétverték. A szavazatokat kellett volna csak újraszámolni pedig. Ezek a gané gyurcsányszopók meg hatalmat akarnak, nyíltan ki is mondják minden esetben mit tennének a nemzeti oldallal. Görény ez a büki! Ezekkel vitatkozni se érdemes, a rajtunk való élősködés és az ország teljes kiárusítása a céljuk. Le kell verni őket, és kész. A brókerbotrány is ballibhez köthető ezer szállal.

Különben meg ezeknek nincs nőjük, vagy legalább munkájuk hogy folyton ráérnek tüntetgetni, meg még amiket ők mondtak miránk '10 előtt? Hát akkor meg get a life, takarodjanak dolgozni, nem ám hídlezárós hőbölgéssel feltartani a dolgukra igyekvő polgárokat!!!

Újabb hídblokád: Bükinek mindent lehet

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=83001

2015. március 25. 18:20 Hunhir.info

A magyarországi "demokratikus ellenzékhez" ezer szállal kötődő Büki Zoltán ismét akciózott csürhéjével. A Lánchíd után most Szabadság hidat zárták le. Ez a horda nem baloldali, hanem az idegen, hungarofób, radikálatlanitsa szervezetek támogatta "demokratikusok" balhézó hadoszlopa, akiket már akkor szét kellett volna ütniük a rendőröknek, amikor a hídra érkeztek.

Délután nem sokkal négy óra után vonták blokád alá több autóval a Szabadság hidat, este hat órakor tudósítónk jelentése szerint már újra járható volt a Szabadság híd. Előtte azonban csak a villamosok közlekedtek. A rendőrség ismét egyeztetett a be nem jelentett tüntetést szervező Demokratikus Magyarországért Civil Társaság tagjaival. Nem rémlik, hogy sokkal nagyobb súlyú kérdések miatt tiltakozó jobboldallal egyezkedtek volna korábban, de Bükiék megkeseríthetik a hazafelé igyekvő budapestiek életét egy óriási probléma, a vasárnapi zárva tartás kibővítése miatt.

Emlékezetes, múlt szerdán ugyanezek a DK-hoz köthető emberek zárták le több mint egy órára a Lánchidat a Clark Ádám tér oldaláról.

 

A fidesz "garantálja" az ukrajnai atlantista bábkormányt mindenről, de nem porosenkó + jacenyuk vagy...
3/25/2015 4:56:14 PM

A fidesz "garantálja" az ukrajnai atlantista bábkormányt mindenről, de nem porosenkó + jacenyuk vagy épp orbánék, hanem a kárpátaljai magyarok, ruszinok halnak meg értelmetlenül.

16 ezer kárpátaljai „golyófogót" küldhetnek ki a keleti frontra

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=82997

A napokban kezdődött Ukrajnában a kötelező sorkatonai szolgálat sorozási kampánya, amelyik Kárpátalján tizenhatezer fiatalt érint. A sorozási kampány két hónapig tart, a szolgálati időt 18 hónapra növelték a korábbi egy évről. Kárpátaljáról a tervek szerint közel 16 ezer fiatalt hívnak be – írja a Kárpátalja hetilap internetes kiadása.

A kötelező sorkatonai szolgálatról szóló jogszabály módosítása szerint 2015-től a 20 és 27 év közötti fiatalokat hívhatják be. A Karpatszkij Objektív információi szerint eddig mintegy kétezren estek át orvosi vizsgálaton, illetve ennyien jelentek meg a hadkiegészítő parancsnokságokon, ami jóval alulmarad a tervezett létszámhoz képest. A megyei hadkiegészítő parancsnokság a félelmek eloszlatására azt közölte, hogy a vonatkozó elnöki rendelet értelmében a sorkatonai szolgálatra behívottakat nem vonják be a kelet-ukrajnai "terrorellenes művelet" (ATO) végrehajtásába. Feladatuk a katonai kiképzésen túl a hátországi katonai egységek és létesítmények működésének fenntartása lesz.

A sorkatonai szolgálatra zajló behívásokat még Ukrajnában is sokan összetévesztik a tartalékos állományban lévő katonák mozgósításával, akiket a kelet-ukrajnai hadszíntérre vezényelnek. Ezért a hadköteles fiatalok is igyekeznek kibújni a sorozás alól, azonkívül nem bíznak abban az államfői ígéretben, miszerint a sorkatonákat még a harcok esetleges kiújulását követően sem fogják kiküldeni a donbászi frontvonalba.

 

Nem bűnösségének hanem az érdemeinek bizonyítéka, ha a liberálisok rá vannak szállva valakire közülünk...
3/25/2015 4:51:45 PM

Nem bűnösségének hanem az érdemeinek bizonyítéka, ha a liberálisok rá vannak szállva valakire közülünk! A karaktergyilkos kampányok, személyeskedő sárdobálások. Amiket átvesz a fidesz is, kampányolni megfelel az indexes hvg-s hiteltelen hamisítvány is, ha a Jobbik ellen "használható" anyagokat kap, akkor nem siet a fidesz feljelenteni a ballib szennycsatorna médiát.

Jöjjön fel a Jobbik, ahhoz kell a siker. Lehetőleg ne a ballib váltsa a Fideszt, mert valaki váltani fogja ez most már látszik.

Mérföldkő lenne a tapolcai jobbikos győzelem

2015. március 25. 19:14 Hunhir.info

A Jobbik számára mérföldkő lenne a tapolcai időközi országgyűlési választás megnyerése - jelentette ki a párt alelnöke szerda este a Jobbik csabrendeki lakossági fórumán.Apáti István azt mondta: a választási győzelem nem csak azért lenne mérföldkő a Jobbik életében, mert ez lenne az első egyéni mandátuma a pártnak, hanem azért is, mert egyértelmű üzenetet küldene.

A tapolcai, sümegi, ajkai és e három nagy település környékén élő emberek azt üzennék a hatalomnak, valamint a baloldali kisebb vagy közepes méretű pártoknak: "a Jobbiknak sikerült átlépni a lélektani határt" azután, hogy ősszel Tapolcán megnyerték az önkormányzati választásokat, egy időközi országgyűlési választáson is egyéni mandátumot tudnak szerezni - fogalmazott.

 

Amiben a fidesz és a szocionista banda egyetért. Ballib, hitgyülis médiából átvett rágalmakkal és ha...
3/25/2015 4:45:17 PM

Amiben a fidesz és a szocionista banda egyetért. Ballib, hitgyülis médiából átvett rágalmakkal és hamisítványokkal kampányol a szabadkőműves bencsik andrás lapja a tapolcai Jobbikos jelölt ellen, mert a személyeskedés és a címkézés az megy nekik, hát hulljon vissza rájuk, főleg mert atz ő esetükben IGAZ! Tetűk ezek mind, fidesz vagy mszp, dk, együtt, pm = egykutya.

Csak a Jobbik! Mert a bal és jobblib szidalma csak dicséret.

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/03/25/gogos-jobbikos-tetuk/

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions