width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. júl. 21.

2007. július 21., szombat

If I cannot rule the world I can be it's hasten !!! :))

A Földön jelenleg három dolog biztos:a halál, az emberi butaság, és a harmadik világháború.
A világvége-csinálók, és a harmadik világháború

A harmadik világháború valószínűsége: gyakorlatilag 100%.
A társadalmi katasztrófa valószínű ideje: az nem kétséges, hogy a harmadik világháború, a már meglévő és tartós konfliktusok okán, bőven belefér a XXI. századba; a kérdés az, hogy ezen belül mikor lesz: a 2020 és 2030 között időpontot tartom a legvalószínűbbnek, és ezen belül is a 2025-öt. Néhány évnyi tévedés joga, az eltérés lehetősége fenntartva; (de az esemény nem lesz korábban, mint 2010).
Az esemény oka: az elsődleges ok a judaisták világuralmi törekvése, élet- és világpusztítása, amely konfliktusban a szintén egyeduralomra törő muzulmánok ellenfélként-ellenségként megfelelő másik oldali partnerek, és az ideológiában szintén egyeduralomra törő keresztények is bevonhatók a (fegyveres) konfliktusba – tehát mindhárom zsidó gyökerű vallás hívei.A másodlagos ok a távol-keleti óriások, Kína és India nyersanyag-elfogyasztói társadalmi pályán történő, és véges haladása, a túlfogyasztás és a túlnépesedés, és az ebből eredő küzdelem a területért és a nyersanyagokért.
A judaizmus és a judaisták rövid jellemzése: a judaizmus, és a hívei az élet szempontjából, minden gyakorlati, világhódító intelligenciájuk ellenére is, elmebetegek, degeneráltak, és degenerálttá teszik a nem judaista befolyásolhatókat, nem eléggé intelligenseket és gyenge jelleműeket is; a társadalomrombolás, életpusztítás, a ragadozás és élősködés jellemző rájuk: ebben a tevékenységükben váltak tökéletessé, mint az állatvilágban a vírusok, baktériumok, férgek… az életpuszító lények, akik mások rovására akarnak életben maradni. A judaisták a judaizmuson túli, magasabb szintű igazságokat nem ismerik el, és nem ismerik fel, és csak az erőből értenek, mint a legprimitívebb állatok; falkában, bandákban, ragadozó-hierarchiában élnek, és tevékenykednek. Ők a XXI. század végkifejlet felé közeledő társadalmi pestise. Vagy leküzdi valamely társadalom a judaizmust, mint mentális betegséget – például úgy, hogy rezisztenssé válik rá – vagy elpusztul. Mivel a judaisták esetében az életpusztítás lassan és állandóan történik, nem pedig gyorsan és brutálisan – azaz mindenki által könnyen észlelhetően –, ezért kellő intelligencia szükséges a felismeréséhez, és a kivédéséhez.A judaisták vezéregyéniségei intelligensek és gonoszok; erre vannak kiképezve, azaz beprogramozva: világuralmi törekvésre, társadalomrombolásra, életellenességre, megtévesztésre, gátlástalan hazudozásra és mocskolódásra; és a tömegembernél, a 100-as IQ-juaknál sikerük is van ezekkel, úgy is, mint hitetők, és úgy is, mint őket tönkretevők. És aki mindezt felismeri, és ilyen összetételű, judaista irányítás alatt álló társadalomban él, az kisebbségként nagyon meg fogja azt a poklot szenvedni.