width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: If I cannot rule the world I can be it's hasten !!! :))

2007. július 21., szombat

If I cannot rule the world I can be it's hasten !!! :))

A Földön jelenleg három dolog biztos:a halál, az emberi butaság, és a harmadik világháború.
A világvége-csinálók, és a harmadik világháború

A harmadik világháború valószínűsége: gyakorlatilag 100%.
A társadalmi katasztrófa valószínű ideje: az nem kétséges, hogy a harmadik világháború, a már meglévő és tartós konfliktusok okán, bőven belefér a XXI. századba; a kérdés az, hogy ezen belül mikor lesz: a 2020 és 2030 között időpontot tartom a legvalószínűbbnek, és ezen belül is a 2025-öt. Néhány évnyi tévedés joga, az eltérés lehetősége fenntartva; (de az esemény nem lesz korábban, mint 2010).
Az esemény oka: az elsődleges ok a judaisták világuralmi törekvése, élet- és világpusztítása, amely konfliktusban a szintén egyeduralomra törő muzulmánok ellenfélként-ellenségként megfelelő másik oldali partnerek, és az ideológiában szintén egyeduralomra törő keresztények is bevonhatók a (fegyveres) konfliktusba – tehát mindhárom zsidó gyökerű vallás hívei.A másodlagos ok a távol-keleti óriások, Kína és India nyersanyag-elfogyasztói társadalmi pályán történő, és véges haladása, a túlfogyasztás és a túlnépesedés, és az ebből eredő küzdelem a területért és a nyersanyagokért.
A judaizmus és a judaisták rövid jellemzése: a judaizmus, és a hívei az élet szempontjából, minden gyakorlati, világhódító intelligenciájuk ellenére is, elmebetegek, degeneráltak, és degenerálttá teszik a nem judaista befolyásolhatókat, nem eléggé intelligenseket és gyenge jelleműeket is; a társadalomrombolás, életpusztítás, a ragadozás és élősködés jellemző rájuk: ebben a tevékenységükben váltak tökéletessé, mint az állatvilágban a vírusok, baktériumok, férgek… az életpuszító lények, akik mások rovására akarnak életben maradni. A judaisták a judaizmuson túli, magasabb szintű igazságokat nem ismerik el, és nem ismerik fel, és csak az erőből értenek, mint a legprimitívebb állatok; falkában, bandákban, ragadozó-hierarchiában élnek, és tevékenykednek. Ők a XXI. század végkifejlet felé közeledő társadalmi pestise. Vagy leküzdi valamely társadalom a judaizmust, mint mentális betegséget – például úgy, hogy rezisztenssé válik rá – vagy elpusztul. Mivel a judaisták esetében az életpusztítás lassan és állandóan történik, nem pedig gyorsan és brutálisan – azaz mindenki által könnyen észlelhetően –, ezért kellő intelligencia szükséges a felismeréséhez, és a kivédéséhez.A judaisták vezéregyéniségei intelligensek és gonoszok; erre vannak kiképezve, azaz beprogramozva: világuralmi törekvésre, társadalomrombolásra, életellenességre, megtévesztésre, gátlástalan hazudozásra és mocskolódásra; és a tömegembernél, a 100-as IQ-juaknál sikerük is van ezekkel, úgy is, mint hitetők, és úgy is, mint őket tönkretevők. És aki mindezt felismeri, és ilyen összetételű, judaista irányítás alatt álló társadalomban él, az kisebbségként nagyon meg fogja azt a poklot szenvedni.

7 megjegyzés:

 1. Bazmeeeg, mi a szar ez a bazinagy szvasztika a kommentelődön :DDD

  VálaszTörlés
 2. A logó, de majd egy kisebb lesz helyette... ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon eredeti logó. :)

  VálaszTörlés
 4. Egy sasos jelvény lesz, most keresem... :)

  VálaszTörlés
 5. Na, ez a sasos kevésbé vicces, mint az előző, de tényleg sokkalta jobb. :)

  VálaszTörlés
 6. Sztem is biztos lesz 3. világháború:((. Az Egyesült Államok egyértelműen ki fog magának provokálni egy támadást. Mert ha ők támadnak mondjuk akkor azért ők is kevesek, mondjuk korea, irán stb ellen. Habár ez önmagában talán nem vezetne világháborúhoz. De ha USA-nak sikerül kiprovokálnia maga ellen egy támadást, akkor életbe lép a NATO 4. cikkelye amelnyek értelmében ha bármely nato tagállamot támadás ér (nem terror hanem katonaí) a többi Nato tagállamnak kötelessége megvédeni azt az országot, majdenmhogy köteles belépni a háborúba. Ez a szövetség pedig szerintem egyértelműen hatalmas haderő....amivel az egész közel keletet, koreát...le lehet igázni. Izrael pedig tuti USA oldalra állna. Ezt akár azt is jelenthetné hogy Magyarország is hadba lép, akkor pedig lehet hogy SF izrael oldalán kell hogy harcoljon:D
  Sok mindenben nem értek egyet SF-el, én nem vallok nemzetiszocialista eszméket, se liberálisakat, de ezért én nem kiáltok mocsokos nácit, meg mocskos zsidót se (csak néha:D). De a népirtásnak minden formáját elitélem, és ez mindkét (nemzetiszocialista és zsidó) oldalon is megvan.

  VálaszTörlés
 7. Pontosan ezért szavaztam nemmel a NATOra :) A zsidók minden válogatás nélkül irtanak, a nácik pedig csak a háborúban az ellenséges katonákat irtották. Nem bombáztak szándékosan például civil létesítményeket.
  Gázkamrás tömeggyilkosság pedig nem volt.

  VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk