width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 13.

2016. november 13., vasárnap

Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme - A Jobbik új alaptörvény-módosító javaslatáról - Volner János sajtótájékoztatója "se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhessen ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak"

A Jobbik hétfőn be kívánja nyújtani a parlamentnek az alaptörvény-módosító javaslatát, amely csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását - erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnap Budapesten. Az ellenzéki politikus jelezte, azt szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés.

Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme - A Jobbik új alaptörvény-módosító javaslatáról - Volner János sajtótájékoztatója (2016.11.13.)

https://www.youtube.com/watch?v=H8YTzoPr29c&feature=youtu.be&a

Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek - mondta Volner János.

Közölte, hogy az alaptörvény módosításáról szóló vitában a Jobbik világossá tette az álláspontját: a párt számára Magyarország biztonsága az első, ebből adódóan nem kívánnak asszisztálni semmilyen "fideszes kormányzati félmegoldáshoz". Teljes értékű megoldás szükséges, azaz "se Juncker, se pedig Rogán Antal és Habony Árpád barátai, üzletfelei ne telepíthessenek le migránsokat Magyarországon" - fogalmazott Volner János, hozzátéve: "se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhessen ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak"

Kitért arra is, hogy egy közvélemény-kutatás szerint még a Fidesz szavazóinak is csak mindössze 9 százaléka támogatja a letelepedési kötvényt. A forgalmazó cégeken keresztül eddig 110 milliárd forint nyereséget realizáltak azok az offshore cégek mögé bújó tulajdonosok, akik miatt nem volt hajlandó a Fidesz ebben a kérdésben engedni - jegyezte meg Volner János azt kérve, mondjanak le "erről a piszkos pénzről", hiszen szereztek már maguknak éppen eleget, és a magyar emberek biztonságát tartsák elsődlegesnek.

Közölte, a pártok közötti egyeztetésen, konszenzussal kialakított alaptörvény-módosítást jónak tartják, a problémájuk az volt vele, "ami kimaradt belőle". Ezt most egy mondattal beleteszik a javaslatukba: a negyedik cikk második bekezdését javasolják kiegészíteni úgy, hogy "az első bekezdésben meghatározott kérelmen alapuló jog anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető", azaz alaptörvénybe ütközőnek minősülne a jövőben a letelepedési kötvények forgalmazása - mondta el Volner János.

Hozzátette: ez az alaptörvény-módosítás ugyanaz, amit a teljes Fidesz-frakció jónak, követendőnek és előremutatónak tartott, csak egy mondattal egészítették ki, a Fidesznek tehát szerinte semmilyen oka nincs arra, hogy az elfogadását ne támogassa.

A fidesz nem fogja megszavazni, mert hazaárulók.

A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja

A Jobbik hétfőn be kívánja nyújtani a parlamentnek az alaptörvény-módosító javaslatát, amely csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását – erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus jelezte, azt szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés. Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek – mondta Volner János.

Frissítés: nem támogatják, mégsem hazaárulózza magát a Fidesz

A Jobbik mostani akciója nem más, mint egyszerű politikai machináció: annak a ténynek az elkendőzése, hogy cserbenhagyták Magyarországot - kommentálta a Fidesz-frakció vasárnap Volner János Jobbik-alelnök közlését pártja alaptörvény-módosító javaslatáról. A Fidesz-frakció szerint viszont egyszerű színjáték, amit a Jobbik csinál, és az ellenzéki párt szavaira nem lehet alapozni, hiszen egyszer már hazudtak az alaptörvény módosításának támogatásáról. Emlékeztettek, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök korábban azt mondta, hogy aki nem szavazza meg a javaslatot, az hazaáruló. Ennek ellenére a Jobbik-frakció – a többi ellenzéki képviselővel egyetemben – mégsem szavazta meg azt. "Ezért ahelyett, hogy olcsó színjátékot űzne a magyar emberekkel, inkább azt magyarázza meg, miért nem védte meg az országot, miért csapta be saját szavazóit, miért állt Gyurcsány Ferenc és a balliberális ellenzék soraiba!" – szólított fel a kormánypárt.

https://kuruc.info/r/1/166075/

Ez a fidesz, akik hisznek neki legalább érezzék magukat majd becsapva. De nem, akkor is Zázriveczezni fognak. Narancsköd.

A fidesz szerint jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék. Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás. A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból...

A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

Teljes csőd: a Fidesz nem tud mit lépni a Jobbik alaptörvény-módosító lépésére

Nem csak az országnak, de önmagának is politikai kárt okozott a Jobbik - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának. Látható, hogy a kormánypárt nem tud mit reagálni arra, hogy a Jobbik most maga nyújtja be ugyan azt a módosítót, amit Orbán Viktor akart megszavaztatni.

A Jobbik vasárnap jelentette be, hogy alaptörvény-módosító javaslatot nyújt be hétfőn. Indítványuk csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását is.

Gulyás Gergely ezzel kapcsolatban annyit tudott mondani, hogy

az Országgyűlés egy komoly testület, ezért még a Jobbik felvetésére sem lehetséges 24 óra alatt módosítani az alkotmányt.

De nem csak a metaforaértelmezési képesség gyengesége derült ki, hanem az is, hogy a Fidesz szerint

jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék.

Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás.

http://alfahir.hu/teljes_csod_a_fidesz_nem_tud_mit_lepni_a_jobbik_alaptorveny_modosito_lepesere

Alábbi beismerés nem akadályozza meg a fideszdsz-t a kovácsbélázásban, tettenért ellentmondás és hazugság már megint "Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót?"

Megosztom ezt a Trumpos magyar időket, bár amúgy nem kedvenceim. :) Lehet hogy hvg = cia, de amúgy a magyar idők is egy fideszes szennylap.

Alábbi beismerés nem akadályozza meg a fideszdsz-t a kovácsbélázásban, tettenért ellentmondás és hazugság már megint. Mennyi ilyen van, ezért nem vagyok fideszes. :3

"Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót?"

X-aktákba való valószínűtlen sztori, úgy fabrikálták valahol össze. Ezt a képtelen történetet megírták valahol a cia berkeiben, lehozta a vadneoliberális cionista hvg, a fidesz kampánygépezete meg átvette. ÉS még ezek gúnyolódnak chemtraileken meg gyíkembereken, akik különben is velünk vannak. ;)

Tóta w meg seres és hont azért megérdemlik.

http://magyaridok.hu/velemeny/elszakadt-a-koldokzsinor-1164037/

Elszakadt a köldökzsinór

Végre, és reményeink szerint végleg elszakadhat egy különös köldökzsinór az európai, köztük a magyarországi ultraliberálisok és az Egyesült Államok között. Az Amerikán, Hillary Clintonon és az őt támogató Soros György csapatán csüngő szabadelvűek most ordítanak és sírnak, akár egy elárvult csecsemő. Magyarország viszont egyre függetlenebbé válhat, amint elfogy ezek körül a csoportok körül a levegő. Donald Trump elnökké választása ugyanis azt is jelentheti, hogy az európai nemzetállamokban az USA részéről egyre nehezebben képzelhető majd el az agresszív külső beavatkozás.

A Hvg.hu legvisszataszítóbb stílusú publicistája első fájdalmában maga ismerte el, pontosabban rebegte el egy rövid cikkecskében, hogy barátai eddig a CIA által megírt brosúrákból dolgoztak. Most az egyszer igazat kell adnunk ennek a figurának, aki a jelek szerint menten a rettegés fokára hágott, amikor meglátta lelki szemei előtt, hogy elapadhat a bőségszaru a tengerentúlról.

Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót? Vagy honnan tudhatnának az egyszerű, talpas hírlapírók a miniszterelnök állítólagos „terrorgyanús szomszédjának" nemzetközi körözéséről, amiről valójában talán még a CIA és FBI együttesen sem szolgálhat valós információkkal, ha vannak ilyenek egyáltalán. De nézzük is végig, mitől szabadul meg Európa és az egész világ most, hogy Donald Trump nagymamafrizurás riválisa csúfosan megbukott.

Színes forradalmak. Így hívták ők – mármint a Hillary Clinton egykori külügyminisztériumához köthető adminisztráció tagjai – azt, amikor egy ország életébe fegyver nélkül is képesek voltak beavatkozni a célba vett kormányt lejárató akciók tömegével.

Az Egyesült Államok a világ számos pontján vetette be titkosszolgálatát kormányok megbuktatása céljából. Az esetek többségében a demokrácia és a jogállam védelmezőiként léptek fel, miközben akcióikkal pusztán az amerikai üzletemberek egy részének gazdasági érdekeit képviselték. Így ment ez Szíriában, Iránban, Guatemalában, Dél-Vietnamban, Brazíliában, Chilében, Afganisztánban, Nicaraguában, de számos európai országban, például Szerbiában, Grúziában, Szlovákiában és Ukrajnában is, illetve ezt próbálták meg érvényesíteni Orbán Viktor kormányra kerülése óta folyamatosan Magyarországon.

A módszerek, a bevett technikák régóta ismertek. Az USA olyan diplomatákat küldött például a bukásra kiszemelt kormányok által vezetett országokba, akik támogatói, sőt bizonyos esetekben szervezői lettek a helyi felkeléseknek. Általában pénzbeli támogatást nyújtott az ellenzéknek, illetve a tüntetések szervezőinek. Előfordult, hogy felszerelést, fegyvereket is biztosított a hatalomátvételhez. Amerika kedvelt módszere volt ugyanakkor a pszichológiai hadviselés: a hírek manipulálásával, az ellenzéki média lefizetésével érte el, hogy a megbuktatni kívánt kormányról negatív álhírek keringjenek a világban.

Gyakori volt az is, hogy ezzel párhuzamosan korrupciós vádak jelentek meg közvetve vagy közvetlenül az Egyesült Államok részéről az adott országban. Szinte minden esetben ezt kísérte valamilyen gazdasági nyomásgyakorlás is, többször válsághelyzeteket idézve elő. A módszerek közé került bizonyos civil szervezetek külső, alapítványi támogatása, illetve részben ezek közreműködésével diáktüntetések, sztrájkok szervezése is.

Így történt ez Szerbiában, ahol egy ifjúsági szervezetnek álcázott csoport, az Otpor! közreműködésével és több millió dollárral segítettek megbuktatni a Milosevics-rezsimet, vagy Grúziában, ahol ennek mintájára egy másik „civil" mozgalom, a Kmara támogatásával, és összesen 42 millió dollárnyi pénz „befektetésével" szerveztek hatalmas tüntetéseket. A kormány megbuktatására az Otpor! helyi megfelelőjét az amerikaiak segítségével hozták létre 2005-ben Kirgizisztánban is, amelyet felvonulási területként akartak használni az afganisztáni katonai műveletekhez. A korrupciós vádak és az ezt szajkózó sajtóhírek tipikus példája volt az úgynevezett Gorilla-ügy, amellyel a szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót akarták megbuktatni 2011-ben.

Ma már nyílt titok az is, hogy vaskosan benne volt a keze az amerikaiaknak az úgynevezett narancsos forradalomban Ukrajnában, ahol a tüntetéseket kirobbantó Pora-mozgalom tagjait szintén a szerb Otpor! vezetői készítették fel a tüntetésekre, de a szervezést támogatták a Freedom House, a USAid és Soros György intézményei is. Ukrajnában is a szokásos modellt kívánták alkalmazni, de itt a számításokat keresztülhúzta Vlagyimir Putyin. Soros György a CNN egyik műsorában később el is ismerte a kijevi Majdanon történt események kirobbantásában játszott szerepét.

A Hillary Clinton-féle külügy szakemberei és Soros György közreműködésével Magyarországon is szinte mindent kipróbáltak már az elmúlt években ezekből a módszerekből. Nem feltétlenül azért tették ezt, mert hazánkban bármi komoly baj lett volna a demokráciával, ahogyan azt az egyre kisebb, vörös kakasok kukorékolják az ellenzéki oldalon. A hírek szerint inkább azért, mert Sorosék vegykonyhájában megint kifőztek valamit. Az amerikaiak által gerjesztett szír konfliktus révén ugyanis várható volt, hogy bevándorlók tömegei indulnak majd el Európába, ami nem kis káoszt okozhat a kontinensen. A migrációs nyomást még ösztönözni, támogatni is akarták, hogy Európa atomjaira hulljon szét a jövőben.

Ezzel ugyanis két legyet üthettek volna egy csapásra: megakadályozhatták volna az olcsó orosz energia és a nyugat-európai technológia szövetségét, amely egy új, európai egyesült államok létrejöttével fenyeget. Eközben pedig újabb pénzügyi segítségre szoríthatták volna a legyengült európai kis országokat, teret engedve az IMF-nek és a Soros-féle, zavarosban halászó szélhámosoknak. Nem véletlen, hogy egyhamar a bögyükbe került Orbán Viktor kormánya, amely többek között ezt akadályozta meg, több fronton is. Utat mutatott például az IMF-nek, megszüntetve Magyarország teljes kiszolgáltatottságát, miközben megfékezte a migránsok áradatát is, legalábbis a balkáni útvonalon.

Pedig terveztek nálunk is Majdant, a hazánkra uszított diplomaták, André Goodfriend korábbi amerikai nagykövet vezetésével. Volt hatalmas tüntetés az internetadó ellen, garázdálkodással fűszerezve. Kitiltási botrány olyan korrupciós ügyekre hivatkozva, amelyekről azóta sem tudni semmi pontosat. A Soros György alapítványai által támogatott úgynevezett „civilek" és a velük együttműködő „tényfeltáró" liberális sajtó pedig ott ütötte az Orbán-kormányt, ahol érte, bár elég „Átlátszóan" és sikertelenül.

Találkozhattunk címlapokat betöltő fotókkal és nagyinterjúk sorozatával egy pityergő ápolónővel, a kormányzati korrupció-ról szóló álhírekkel és féligazságokkal, a magyarokat külföldön lenácizó balliberális muzsikusokkal, művészekkel. A hazánkra zúduló illegális bevándorlókat pedig a már említett Soros-civilek fiókcsoportjai istápolgatták az országban olyan politikusok, párt- és megmondóemberek segítségével, akik közül sokan nemrég ordenáré füttykoncertet szerveztek az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékező nemzeti ünnepünk alkalmából. Bár ezek az akciók nem érték el a céljukat, mégis igen fárasztóak voltak ezek az évek.

Lehet, hogy Donald Trump nem lesz jó elnök az elődeihez képest. Ezt ma még nem tudhatja senki. Az viszont bizonyosnak tűnik, hogy véget vethet majd ennek az értelmetlen boszorkányüldözésnek. Bizakodásra ad okot, hogy az Egyesült Államok új vezetője kijelentette: nem a nyomásgyakorlásra, hanem a kölcsönös párbeszédre törekszik a nemzetközi partnerekkel. A bevándorlásról pedig megegyezik a véleménye a magyar népszavazáson megszületett többségi véleménnyel. A PC-amerikaiak nyilván sokáig sopánkodnak Trump miatt az elkövetkezendő években, Hollywood egy része kivándorol és lesznek tiltakozások, tüntetések is az amerikai nagyvárosokban. Minket azonban ezen a fronton várhatóan egy jó ideig békén és békében hagynak majd.