width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Alábbi beismerés nem akadályozza meg a fideszdsz-t a kovácsbélázásban, tettenért ellentmondás és hazugság már megint "Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót?"

2016. november 13., vasárnap

Alábbi beismerés nem akadályozza meg a fideszdsz-t a kovácsbélázásban, tettenért ellentmondás és hazugság már megint "Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót?"

Megosztom ezt a Trumpos magyar időket, bár amúgy nem kedvenceim. :) Lehet hogy hvg = cia, de amúgy a magyar idők is egy fideszes szennylap.

Alábbi beismerés nem akadályozza meg a fideszdsz-t a kovácsbélázásban, tettenért ellentmondás és hazugság már megint. Mennyi ilyen van, ezért nem vagyok fideszes. :3

"Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót?"

X-aktákba való valószínűtlen sztori, úgy fabrikálták valahol össze. Ezt a képtelen történetet megírták valahol a cia berkeiben, lehozta a vadneoliberális cionista hvg, a fidesz kampánygépezete meg átvette. ÉS még ezek gúnyolódnak chemtraileken meg gyíkembereken, akik különben is velünk vannak. ;)

Tóta w meg seres és hont azért megérdemlik.

http://magyaridok.hu/velemeny/elszakadt-a-koldokzsinor-1164037/

Elszakadt a köldökzsinór

Végre, és reményeink szerint végleg elszakadhat egy különös köldökzsinór az európai, köztük a magyarországi ultraliberálisok és az Egyesült Államok között. Az Amerikán, Hillary Clintonon és az őt támogató Soros György csapatán csüngő szabadelvűek most ordítanak és sírnak, akár egy elárvult csecsemő. Magyarország viszont egyre függetlenebbé válhat, amint elfogy ezek körül a csoportok körül a levegő. Donald Trump elnökké választása ugyanis azt is jelentheti, hogy az európai nemzetállamokban az USA részéről egyre nehezebben képzelhető majd el az agresszív külső beavatkozás.

A Hvg.hu legvisszataszítóbb stílusú publicistája első fájdalmában maga ismerte el, pontosabban rebegte el egy rövid cikkecskében, hogy barátai eddig a CIA által megírt brosúrákból dolgoztak. Most az egyszer igazat kell adnunk ennek a figurának, aki a jelek szerint menten a rettegés fokára hágott, amikor meglátta lelki szemei előtt, hogy elapadhat a bőségszaru a tengerentúlról.

Mert ki gondolta volna komolyan például, hogy egy idegen titkosszolgálattal kapcsolatba hozható magyar politikus, Kovács Béla előéletéről bármit is felkutathat egy magyar firkász egy Japánban, japán nyelven, a hetvenes években megjelent folyóirat alapján anélkül, hogy ne adnának neki valahonnan sok-sok fontos instrukciót? Vagy honnan tudhatnának az egyszerű, talpas hírlapírók a miniszterelnök állítólagos „terrorgyanús szomszédjának" nemzetközi körözéséről, amiről valójában talán még a CIA és FBI együttesen sem szolgálhat valós információkkal, ha vannak ilyenek egyáltalán. De nézzük is végig, mitől szabadul meg Európa és az egész világ most, hogy Donald Trump nagymamafrizurás riválisa csúfosan megbukott.

Színes forradalmak. Így hívták ők – mármint a Hillary Clinton egykori külügyminisztériumához köthető adminisztráció tagjai – azt, amikor egy ország életébe fegyver nélkül is képesek voltak beavatkozni a célba vett kormányt lejárató akciók tömegével.

Az Egyesült Államok a világ számos pontján vetette be titkosszolgálatát kormányok megbuktatása céljából. Az esetek többségében a demokrácia és a jogállam védelmezőiként léptek fel, miközben akcióikkal pusztán az amerikai üzletemberek egy részének gazdasági érdekeit képviselték. Így ment ez Szíriában, Iránban, Guatemalában, Dél-Vietnamban, Brazíliában, Chilében, Afganisztánban, Nicaraguában, de számos európai országban, például Szerbiában, Grúziában, Szlovákiában és Ukrajnában is, illetve ezt próbálták meg érvényesíteni Orbán Viktor kormányra kerülése óta folyamatosan Magyarországon.

A módszerek, a bevett technikák régóta ismertek. Az USA olyan diplomatákat küldött például a bukásra kiszemelt kormányok által vezetett országokba, akik támogatói, sőt bizonyos esetekben szervezői lettek a helyi felkeléseknek. Általában pénzbeli támogatást nyújtott az ellenzéknek, illetve a tüntetések szervezőinek. Előfordult, hogy felszerelést, fegyvereket is biztosított a hatalomátvételhez. Amerika kedvelt módszere volt ugyanakkor a pszichológiai hadviselés: a hírek manipulálásával, az ellenzéki média lefizetésével érte el, hogy a megbuktatni kívánt kormányról negatív álhírek keringjenek a világban.

Gyakori volt az is, hogy ezzel párhuzamosan korrupciós vádak jelentek meg közvetve vagy közvetlenül az Egyesült Államok részéről az adott országban. Szinte minden esetben ezt kísérte valamilyen gazdasági nyomásgyakorlás is, többször válsághelyzeteket idézve elő. A módszerek közé került bizonyos civil szervezetek külső, alapítványi támogatása, illetve részben ezek közreműködésével diáktüntetések, sztrájkok szervezése is.

Így történt ez Szerbiában, ahol egy ifjúsági szervezetnek álcázott csoport, az Otpor! közreműködésével és több millió dollárral segítettek megbuktatni a Milosevics-rezsimet, vagy Grúziában, ahol ennek mintájára egy másik „civil" mozgalom, a Kmara támogatásával, és összesen 42 millió dollárnyi pénz „befektetésével" szerveztek hatalmas tüntetéseket. A kormány megbuktatására az Otpor! helyi megfelelőjét az amerikaiak segítségével hozták létre 2005-ben Kirgizisztánban is, amelyet felvonulási területként akartak használni az afganisztáni katonai műveletekhez. A korrupciós vádak és az ezt szajkózó sajtóhírek tipikus példája volt az úgynevezett Gorilla-ügy, amellyel a szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót akarták megbuktatni 2011-ben.

Ma már nyílt titok az is, hogy vaskosan benne volt a keze az amerikaiaknak az úgynevezett narancsos forradalomban Ukrajnában, ahol a tüntetéseket kirobbantó Pora-mozgalom tagjait szintén a szerb Otpor! vezetői készítették fel a tüntetésekre, de a szervezést támogatták a Freedom House, a USAid és Soros György intézményei is. Ukrajnában is a szokásos modellt kívánták alkalmazni, de itt a számításokat keresztülhúzta Vlagyimir Putyin. Soros György a CNN egyik műsorában később el is ismerte a kijevi Majdanon történt események kirobbantásában játszott szerepét.

A Hillary Clinton-féle külügy szakemberei és Soros György közreműködésével Magyarországon is szinte mindent kipróbáltak már az elmúlt években ezekből a módszerekből. Nem feltétlenül azért tették ezt, mert hazánkban bármi komoly baj lett volna a demokráciával, ahogyan azt az egyre kisebb, vörös kakasok kukorékolják az ellenzéki oldalon. A hírek szerint inkább azért, mert Sorosék vegykonyhájában megint kifőztek valamit. Az amerikaiak által gerjesztett szír konfliktus révén ugyanis várható volt, hogy bevándorlók tömegei indulnak majd el Európába, ami nem kis káoszt okozhat a kontinensen. A migrációs nyomást még ösztönözni, támogatni is akarták, hogy Európa atomjaira hulljon szét a jövőben.

Ezzel ugyanis két legyet üthettek volna egy csapásra: megakadályozhatták volna az olcsó orosz energia és a nyugat-európai technológia szövetségét, amely egy új, európai egyesült államok létrejöttével fenyeget. Eközben pedig újabb pénzügyi segítségre szoríthatták volna a legyengült európai kis országokat, teret engedve az IMF-nek és a Soros-féle, zavarosban halászó szélhámosoknak. Nem véletlen, hogy egyhamar a bögyükbe került Orbán Viktor kormánya, amely többek között ezt akadályozta meg, több fronton is. Utat mutatott például az IMF-nek, megszüntetve Magyarország teljes kiszolgáltatottságát, miközben megfékezte a migránsok áradatát is, legalábbis a balkáni útvonalon.

Pedig terveztek nálunk is Majdant, a hazánkra uszított diplomaták, André Goodfriend korábbi amerikai nagykövet vezetésével. Volt hatalmas tüntetés az internetadó ellen, garázdálkodással fűszerezve. Kitiltási botrány olyan korrupciós ügyekre hivatkozva, amelyekről azóta sem tudni semmi pontosat. A Soros György alapítványai által támogatott úgynevezett „civilek" és a velük együttműködő „tényfeltáró" liberális sajtó pedig ott ütötte az Orbán-kormányt, ahol érte, bár elég „Átlátszóan" és sikertelenül.

Találkozhattunk címlapokat betöltő fotókkal és nagyinterjúk sorozatával egy pityergő ápolónővel, a kormányzati korrupció-ról szóló álhírekkel és féligazságokkal, a magyarokat külföldön lenácizó balliberális muzsikusokkal, művészekkel. A hazánkra zúduló illegális bevándorlókat pedig a már említett Soros-civilek fiókcsoportjai istápolgatták az országban olyan politikusok, párt- és megmondóemberek segítségével, akik közül sokan nemrég ordenáré füttykoncertet szerveztek az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékező nemzeti ünnepünk alkalmából. Bár ezek az akciók nem érték el a céljukat, mégis igen fárasztóak voltak ezek az évek.

Lehet, hogy Donald Trump nem lesz jó elnök az elődeihez képest. Ezt ma még nem tudhatja senki. Az viszont bizonyosnak tűnik, hogy véget vethet majd ennek az értelmetlen boszorkányüldözésnek. Bizakodásra ad okot, hogy az Egyesült Államok új vezetője kijelentette: nem a nyomásgyakorlásra, hanem a kölcsönös párbeszédre törekszik a nemzetközi partnerekkel. A bevándorlásról pedig megegyezik a véleménye a magyar népszavazáson megszületett többségi véleménnyel. A PC-amerikaiak nyilván sokáig sopánkodnak Trump miatt az elkövetkezendő években, Hollywood egy része kivándorol és lesznek tiltakozások, tüntetések is az amerikai nagyvárosokban. Minket azonban ezen a fronton várhatóan egy jó ideig békén és békében hagynak majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk