width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 25.

2008. május 25., vasárnap

Gyáva népnek nincs hazája

Gyáva népnek nincs hazája

Mivel világdiktatúráról beszélünk, a "gyáva nép" alatt az egész emberiséget kell értenünk.

Az igazi oka a tehetetlenség és az információhiány.

A cionisták elleni tehetetlenség:

A II világháborúra építve a cionista zsidók olyan tökéletesen megszervezték saját szent tehéni mivoltukat, hogy az egész világ inkább csendben eltûri az cionista világdiktatúra kialakítását a feje fölött minthogy akár ki merje mondani az érinthetetlenek nevét.

Ha csak le mered írni hogy zsidó, az NEKIK már "zsidózás".

Az információhiány:

Az egész világ információs és hír-hálózata cionista irányítás alatt van, s ezáltal a hazudozás és hírellhallgatások mind a cionista érdekek szerint történnek.

Ennek következtében az egész világon szinte sehová nem érnek el objektív hírek pl itthonról sem. Vagy például, az egész világon elhallgatott tény még a múlt évrôl, hogy egy Palesztinában tartózkodó emberi jogvédô szervezet egyik tagját, egy fiatal svéd lányt 100 agresszív zsidó megtámadott, azt skandálva hogy "Megöltük Jézust, megölünk téged is! -és egy üvegpalackkal széttörték a lány arccsontját, s mindezen még szórakoztak is. Tehát NEM humanisták hanem szadisták, épp ezért a "tolerancia, liberalizmus" mantráikat, no és a kamukausztos nyavajgásaikat is csak érdekből folytatják.

Teljes sztori angolul és képekkel:

http://www.palsolidarity.org/main/2006/11/18/hebron-day-06/

AMIT KÜLÖN HANGSÚLYOZNI KELL AZ A VILÁGSZÉLESSÉGÛ MÉDIAFALAZÁS EHHEZ A VÉRENGZÉSHEZ!

A legnagyobb veszély abban rejlik hogy nem létezik olyan hogy világ-sajtószabadság, ehelyett van a világ néhány elismert médiaügynöksége - azok hírei tartandnók az "objektív igazságnak", minden egyéb csak szubjektív magánvélemény. A fő hírügynökségek pedig keményen zsidókézen vannak.

http://reakcio.blogspot.com/2008/02/hirhamisitok.html

És ez az általam, a google képkeresőjével talált kép is jól érzékelteti a helyzetet :

http://reakcio.blogspot.com/2007/08/zsidmdia-avagy-legnagyobb-6.html

Namármost Magyarország ennek a vérszomjas cionista világdiktatúrának vált közvetlen áldozatává a népirtás szintjén. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy tökéletes nemzetközi védelem nélkül a gyurcsány-kormány már az öszödi beszéd óta -de az október 23-i vérengzés óta biztosan- hivatalán kívül lenne.

(elég csak annyit elképzelni hogy mi lett volna ha pl. egy hatalmon levő nemzeti radikális pártvezér adott volna elő egy öszödi beszéd -et...!)

A kérdés tehát nem az hogy ki gyáva és ki nem, (az önkritika helyett inkább az önbizalmat kellene hangsúlyoznunk egyébként is) -ugyanakkor pl az arabok sem gyávák, mégsem mennek sokra a bátorságukkal - hanem az a nagy kérdés, hogy mit lehet egy világdiktatúra ellen tenni? Tenni - konrétan, azon kívül hogy e tényt tudatosítani mindenkiben, mert ez is fontos, azaz legalábbis az elsô lépés.

A zsidók szeritn a nacionalizmus elavult dolog. Kiknek is vagyunk az útjában?

A zsidóság elmúlt százötven éves történelme is, a cionizmus kialakulása óta, pontosan az ellenkezőjére, az az a népben (vér szerint), és nemzetben való gondolkodásra példa.

Amíg az európai népek nagy többségel természetességgel fogadják el más nemzetek, népek identitását, meglétét, nemzetközi jogalanyi minőségét, élettérigényét, addig a cionizmus mindezt vallási alapokból kiindulva csak a saját népének, a zsidóság számára tarja jogosnak, Isteni elrendeltetésünek. A vallási alapokon létrehozott zsidó nemzetállam kialakitása tehát akkor lesz teljesen befejezve, ha más nemzetek nemzetállamait felszámolják. Ehhez azt hiszem azért lesz egy-két szava a népeknek. :-)

A helyzet azonban egy kicsit komolyabb mint első látásra hinnénk, mert az európai népek nemzeti alapu territóriumait vérrel és kardal jelölték ki, több mint ezer évi kisebb nagyobb háborúskodással.

A Nemzet létét fenyegető minden támadás jól körülirható, és jól megfogható, megformálható ellenség képében jelenkezett. A nemzetek védelmi vészreakciói ilyenek megjelenésére vannak kódolva.

Az amerikai polgárháború óta azonban a stratégiai tervezők, elemzők kezében ott a nagy felismerés, az emberiség technikai fejlettségének előrehaladottsága okán minden háborút végsősoron az adott seregek mögött meghúzódó gazdasági potenciál dönt el.

Tegyük tönkre az ellenség gazdaságát és utána mienk a győzelem. (és igen, ezért teszi tönkre a gazdaságunkat a szocionista kormány)

Manapság a hagyományos értelemben vett támadás tehát nem akkor kezdődik, amikor az ellenfél seregei felsorakoznak a határon, hanem akkor amikor azt érezzük, hogy valami miatt nem müködik a gazdaság, akármit is csinálunk. Nem kell hozzá nagy logikai manőver, hogy kimondjuk, az országunk hadban áll.